Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Dóra Topp

  2024. február 09.
  tanácsadó: Hámori Anna

 • Gabi Czink

  2024. február 02.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Hámori Anna már elsőre is kedves, segítőkész és felkészült pénzügyi tanácsadónak tűnt. Később kiderült, hogy az olyan, kissé macerás, sokat kérdező, néha bizonytalankodó ügyfelet, mint én simán tudott tolerálni és minden kérdésemre megnyugtató választ adott. Remélem még hosszú évekig számíthatok rá a pénzügyeimmel kapcsolatban.

 • Jacek Serzysko

  2023. december 01.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Nyugdíjbiztosítás céljából kerestem fel a Grantist. Nagyon rövid időn belül Hámori Anna fel is vette velem a kapcsolatot és el is kezdődtek az egyeztetések. Az igényfelmérés során türelmes és segítőkész volt, mindenről részletesen tájékoztatott, és amikor kellett újra magyarázta a dolgokat. A igényfelmérő beszélgetés után rövidesen hozta is a javaslatokat, kalkulációkat, amiket érthetően jellemzett is. A legnagyobb érték számomra a szakmai tudáson és gyorsaságon felül, hogy nem éreztem úgy, hogy bármit rám akarna tukmálni, teljes mértékben tiszteletbe tartotta a preferenciáimat és a döntéseimet. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Ágnes Lesták

  2023. november 22.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Köszönjük Hámori Anna segítségét a nyugdíj előtakarékossággal kapcsolatosan. Anna felkészültsége, határozottsága, kedvessége segített a megfelelő nyugdíjbiztosítást kiválasztani . Mindenkinek csak ajánlani tudom.

 • Judit Szilvási

  2023. szeptember 12.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Hámori Anna rendkívül segítőkész, kedves és precíz. Élmény volt vele az találkozás és tájékozódás.

 • Balla Anikó

  2023. szeptember 08.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Biztos vagyok benne , hogy nagyon jól döntöttem , amikor elhatároztam , önökhöz fordulok tanácsért egészségbizosítással kapcsolatban. Személyes tanácsadóm Hámori Anna és szerintem nagyon szerencsésnek mondhatom magam. Valamilyen szinten kicsit egyedi eset voltam , mert balesetem volt közben és lekorlátozódott a mozgásterem , de proaktívan megoldotta a folyamatot videomegbeszélésekkel. A folyamat elején körültekintően felmérte az igényeimet és minden alkalommal egy közvetlen beszélgetés keretében a továbbiakat. Aztán egy nagyon szuper prezentációt kaptam arról milyen lehetőségek állnak a rendelkezésemre plusz extra kiegészítéseket a jövőre nézve. Mindegyiket alaposan átbeszéltük és előzékenyen megbeszélte velem a következő időpontot melyben elmondhattam a döntésemet. Sikerült egy számomra nagyszerű megoldást találni, amit szuperül ki tudok majd használni. Biztosított afelől , hogy ezentúl is készséggel segít ezügyben és ez így is történik, komolyan megtisztelve érzem magam és nagyon hálás vagyok. 😊

 • Krisztina Dávid

  2023. augusztus 22.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Hámori Anna türelmesen, célirányosan, időtalarékosan vezetett végig a folyamaton. Szívből ajánlom őt.

 • Györgyi E.

  2023. augusztus 15.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Nagyon kedves, lelkiismeretes és szakmailag hozzáértő embert ismertem meg Hámori Anna személyében. Minden kérdésemre türelmesen válaszolt. Örülök, hogy Ő lett a Tanácsadóm!

 • Gergő Gyalus

  2023. június 30.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Hámori Anna-t tudom ajánlani. Az elvárt hozamnak és a pénzügyi rugalmasságnak megfelelően tesz ajánlatot. Az általa leszűrtekből már könnyebb dönteni hogy nekünk mi szimpatikus vagy melyik egyezik az elképzeléseinkkel.

 • Iron Vh

  2023. június 20.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Teljes mértékben elégedett vagyok. Végre sikerült találni egy olyan pénzügyi tanácsadót, aki tényleg független, és az én érdekeimet nézi. Türelmes, és segítőkész, minden gördülékenyen megy. Mindenkinek szívből ajánlom Hámori Annát és a Grantist is. 😊

 • Gergő Kasza

  2023. június 16.
  tanácsadó: Hámori Anna

 • András Talpai

  2023. június 05.
  tanácsadó: Hámori Anna

 • Péter Puskás

  2023. május 25.
  tanácsadó: Hámori Anna

 • Tamas Fodor

  2023. április 28.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Gyors ér profi tanácsadás, türelmesen megválaszolnak minden kérdést és nagyon segítőkészek mindenkinek ajánlani tudom őket

 • Csilla Miseta

  2023. április 28.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Az én megtakarításomat Hámori Anna segítette. Mindvégig nagyon segítőkész és rugalmas volt. Az első beszélgetés alkalmával bebizonyította a lenyűgöző szakmai tudását. Kommunikációja egyértelmű a hozzá nem értő számára is, minden felmerülő kérdésre pontos választ kaptam és mindemellett nagyon kedves és lelkiismeretes. Ezúton is köszönöm a rám fordított idejét és energiáját!

 • Zsuzsanna Bakos

  2023. április 23.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Nagyon kedves és segítőkész tanácsadót ismertem meg Anna személyében. Minden kérdésemre igyekezett körültekintően válaszolni.

 • Alexandra Deli

  2023. március 14.
  tanácsadó: Hámori Anna

 • Gábor Hermesz

  2023. február 09.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Online ajánlás alapján fordultam a Grantsihoz, mivel a jövőbeni nyugdíjam szeretném kiegészíteni előtakarékossággal. A tanácsadóm, Hámori Anna rendkívül közvetlen, segítőkész volt a beszélgetéseink alatt. Sokat segített, hogy megismerhessem a lehetőségeket és megtalálhassam a számomra legoptimálisabb megoldást. Ezután a szerződéskötési és egyéb teendőkben sem hagyott magamra. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Zoltánné Hering

  2023. január 30.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Egy hirdetést láttam, azután vettem fel a kapcsolatot Hámori Annával, az üzletkötő hölggyel. Nem mentek zökkenő mentesen a dolgok, de mindenben segítőkész volt. Az összes felmerülő problémára találtunk megoldást. Mindenről pontos információt kaptam szóban és írásban. A hölgy nagyon barátságos és rugalmas.

 • Csaba Lovasz

  2022. június 13.
  tanácsadó: Hámori Anna

  Hámori Anna Szuper

Még több értékelés