Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1434 vélemény alapján)

 • Erzsébet Benke

  2023. április 04.
  tanácsadó: Fehér József

  A mi pénzügyi tanácsadónk Fehér József, aki széles körben tájékoztatott és érthetően el kalauzolt minket, a számunkra legkedvezőbb befektetések irányába. Csak ajánlani tudom!

 • Tamás Hankovszky

  2023. február 27.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József érti a dolgát, érti az ügyfelét, érthetően kommunikál. Örülök, hogy találkoztam vele!

 • László Kassai

  2023. február 14.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József

 • Gábor Nagy

  2023. január 27.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József

 • Katalin Joo

  2022. december 09.
  tanácsadó: Fehér József

 • Karoly Kovacs

  2022. november 03.
  tanácsadó: Fehér József

  Összességében professzionális tanácsadásban volt részem.

 • János Holló

  2022. szeptember 27.
  tanácsadó: Fehér József

  Egy facebook linket elolvasva jeleztem érdeklődésem a Grantisnál nyugdíj megtakarítás témában, így keresett meg Fehér József vezető pénzügyi szakértő. Teljesen érthető és alapos tájékoztatást kaptam Tőle a nyugdíj megtakarítás lehetséges formáiról. Úgy gondolom, hogy megfelelő kezekben vannak a pénzügyi megtakarítások a Grantis-, illetve az általa adott tanácsok alapján. Ajánlani tudom Fehér Józsefet mindenkinek.

 • István Szabados

  2022. augusztus 12.
  tanácsadó: Fehér József

 • Éva Beer

  2022. augusztus 11.
  tanácsadó: Fehér József

 • Róbert Mirkovszki

  2022. július 26.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József pénzügyi tanácsadó: kiváló szakértelem, precíz, hatékony! Csak ajánlani tudom!

 • Szilvia Sárközy

  2022. június 09.
  tanácsadó: Fehér József

 • Szabolcs Pádár

  2022. május 26.
  tanácsadó: Fehér József

  Véletlenül találtam rá a Grantis Hungary Zrt.-re. Eddig Önkéntes Nyugdíjpénztárba fizetett összeg egy részét szerettem volna befektetni Nyugdíjbizosításba. Jelentkezésemet követően Fehér Józseffel hozott össze a sors, akiben egy hozzáértő, felkészült szakembert ismerhettem meg. Minden "kukacoskodó" kérdésemre türelmesen, számomra érthetően válaszolt. Segítőkész, minden mondatában érezhető, hogy az ügyfélért van. Bátram ajánlom, amennyiben pénzügyi kérdésekben szeretne tanácsot kérni.

 • Andrea Jakab

  2022. május 25.
  tanácsadó: Fehér József

  Érthető módon, türelmes és kedves stílusban kaptam segítséget egy fontos pénzügyi döntésemhez. Köszönöm Fehér József!

 • József Magyar

  2022. május 03.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József - maximálisan elégedett voltam. József olyan biztonságos teret adott, melyben nemcsak az üzleti kérdéseket tudtuk megbeszélni, és számomra megfelelő egészség biztosítást kötöttünk, hanem ebben a térben két ember tudott valójában kapcsolódni egymáshoz. Köszönöm.

 • Krisztina Marosiné Szedő

  2022. március 25.
  tanácsadó: Fehér József

 • Zsófia Medla

  2022. március 02.
  tanácsadó: Fehér József

  Interneten találtam Önökre. Kollégájuk Fehér József keresett meg. Mindenben készséggel állt rendelkezésemre. Amit szerettem volna (kritikus betegség biztosítás) teljeskörűen informált róla és sikeresen megkötöttük. Csak ajánlani tudom. Pontos, jól informált, egyénre szabott ajánlatokat kínálnak.

 • Gergely László Tóth

  2021. december 27.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér Józseffel beszéltem online. Rugalmas volt, annak ellenére, hogy gyenge informatikai háttérrel rendelkeztem (nem volt kamerám), szívesen segített, nem zavarta, hogy nem lát engem. Az előadása és felkészültsége tükrözi hosszú tapasztalatát. Az ajálata pontosan megfelel az elvárásaimnak. Szép munka volt! Ajánlom mindenkinek...

 • Gergő Szakály

  2021. november 09.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér Jószefnél kötöttem több biztosítást is. Egyáltalán nem éreztem, hogy tukmálás lenne. Mindig számos opciót néztünk. Természetesen elmondta a véleményét, hogy ő mit kötött, mit gondol jónak, de jó magam ezt el is várom, hiszen ő a szakember adott területen. Minden gyors és profi volt. (Translated by Google) I took out several insurance policies with Fehér Jószef. I didn't feel it at all. We always looked at a number of options. Of course, he shared his opinion on what he knit, what he thinks is good, but I expect it to be good, since he is an expert in a particular field. Everything was fast and professional.

 • Zsuzsi Szakácsi

  2021. október 05.
  tanácsadó: Fehér József

  Nagyon profi ,személyreszóló tanácsadást kaptam,érthető nyelven , egyszerűen rám szabva.Nagyon tetszett a portfólió és a gyorsaság, rugalmasság, valamint a választási lehetőség egyes termékek között.

 • Judit Szegedi

  2021. szeptember 22.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József tanácsadóval nyugdíj előtakarékosság céljából vettük fel a kapcsolatot férjemmel. Mindketten nagyon meg vagyunk elégedve , teljeskörű tájékoztatást kaptunk ezzel kapcsolatban és bízunk benne, hogy a lehető legjobb döntést hoztuk meg.A jövőbeni esetleges biztosításaink kapcsán is őt fogjuk választani .

Még több értékelés