Izsáki Mihály

Izsáki Mihály Vezető tanácsadó

Izsáki Mihály vagyok, független biztosítási szakértő. Pályafutásomat Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságánál kezdtem az egyetem mellett. 2012 óta dolgozom ezen a területen, amelyet mára a hivatásomnak tekintek. Munkámban az első pillanattól fogva azt tartom a legfontosabbnak, hogy ügyfeleimnek a személy- és vagyonbiztosítási, valamint jövőtervezési lehetőségek legszélesebb és egyben személyre szabott kínálatát tudjam nyújtani.

Ismerj meg
Legfőbb célom

A lakosság pénzügyi ismereteinek szélesítése

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim pozitív visszajelzései, elégedettségük

Ami fontos nekem

Kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása leendő ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Adrian Palinkas

2024. február 26.

Izsáki Mihály

Attila Kopányi

2024. január 29.

A Grantis tanácsadójával, Izsáki Mihállyal gyorsan megtaláltuk a közös hangot, a saját céljainkat és élethelyzetünket maximálisan figyelembe véve tudott nekünk segíteni a megtakarításaink gördülékeny elindításában.

Gyöngyi Tóth

2023. november 21.

Misi felkészült, és segítőkész szakember. Bátran ajánlom mindenkinek. Nem igazán értem a pénzügyekkel kapcsolatos leírásokat. Misitől kérdéseimre, korrekt, érthető válaszokat kaptam. Ha valakinek kínaiul hangzik a pénzügyi világ, forduljon hozzá bizalommal.

László Soós

2023. november 17.

Ábel Krancz

2023. november 01.

Izsáky Mihály

Ádám Kácser

2023. szeptember 29.

Izsáki Mihály vezető tanácsadó, aki tájékoztatás adott az általam kért biztosításról. Ő egy képzett, komoly gondolkodású, célirányos, közvetlen és segítőkész ember. Csak ajánlani tudom.

Zsanett Hanol

2023. augusztus 24.

Izsáki Mihály vette fel velem a kapcsolatot és segített átnézni a jelenlegi konstrukcióimat és megtalálni az igényeimnek, élethelyzetemnek megfelelő ajánlatokat. Kedves, nyitott és felkészült, így jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek szakszerű és friss tudással felvértezett támogatásra van szüksége.

Gábor Orbán

2023. július 19.

Az egyik legjobb szakember, és emberileg is páratlan

Dominik Gőgh

2023. június 09.

Egy ideje már foglalkoztatott néhány pénzügyi kérdés a jövőmmel kapcsolatban. Izsáki Mihály ezekre a kérdésekre egytől egyig választ adott és olyan tanácsokkal látott el, amik segítettek megérteni és feltérképezni a lehetőségeim. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és ajánlom bárkinek, aki úgy érzi, hogy pénzt szeretne gyarapítani de nem tudja hogyan kezdjen hozzá.

Zsuzsanna Benedek

2023. május 22.

Izsáki Mihály Vezető Tanácsadó magasszintű munkájával, tanácsadásával nagyon elégedett vagyok. A mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás segített el igazodni a Biztosítók ajánlatai között. A megértő, türelmes kommunikáció végig jellemző volt a beszélgetéseink során. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Szívesen ajánlom ismerőseimnek, rokonaimnak. Köszönettel:Benedek Zsuzsanna

Ismerj meg közelebbről

Izsáki Mihály

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem