Izsáki Mihály

Izsáki Mihály Kiemelt tanácsadó

Izsáki Mihály vagyok, független biztosítási szakértő. Pályafutásomat Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságánál kezdtem az egyetem mellett. 2012 óta dolgozom ezen a területen, amelyet mára a hivatásomnak tekintek. Munkámban az első pillanattól fogva azt tartom a legfontosabbnak, hogy ügyfeleimnek a személy- és vagyonbiztosítási, valamint jövőtervezési lehetőségek legszélesebb és egyben személyre szabott kínálatát tudjam nyújtani.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

A lakosság pénzügyi ismereteinek szélesítése

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim pozitív visszajelzései, elégedettségük

Ami fontos nekem

Kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása leendő ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Barbara Juhász

2022. June 29.

Rendkívül meg voltam elégedve Izsáki Mihály munkájával. Remek tanácsadó, türelemmel, szakértelemmel végezte munkáját. Köszönöm!

Olga Schultz

2022. June 10.

Eddig pozitív tapasztalataim vannak. Jómagam is kíváncsi lennék, hogy 10 év múlva milyen lesz, remélem, akkor is lesz olyan felület, ahol közzé lehet tenni.

András Tóth

2022. June 02.

Zoltán Szabó

2022. April 13.

Géza Puklér

2022. March 25.

Az interneten akadtám rá a GRANTIS Hungary Zrt hirdetésére. A kapcsolatfelvételi űrlap kitöltése után rövid időn belül felvették velem a kapcsolatot. Izsáki Mihály személyében egy jól felkészült kolléga lett a kapcsolattartóm. Úgy érzem ez egy hosszú és gyümölcsöző kapcsolta lesz és ebben remélem Mihály hosszú ideig lesz a kapcsolattartóm. Köszönöm Grantis Hungary, köszönöm Izsáki Mihály!

László Hausel

2022. March 17.

A Grantistól Izsáki Mihály mint kiemelt tanácsadó nagyon sokat segített egy új kockázati életbiztosítás kiválasztásában. Teljes körűen elmagyarázta a különböző biztosító társaságok ajánlatai közti különbségeket és előnyöket. Köszönöm a segítséget!

Zoltán Hart

2022. February 14.

Diana Rozsa

2021. November 26.

Izsáki Mihály a tanácsadóm. Szakszerű, pontos, lényegre törő a kommunikációja. Gyorsan válaszol bármilyen kérdésre, és érti, hogy mik az igényeim. Nagyon elégedetett vagyok a munkájával.

Orsolya Nagy

2021. November 10.

Izsáki Mihály profi, gyors munkájával, segítőkész hozzáállásával, naprakész információival segített, hogy külföldről, online intézve nemzetközi egészségbiztosítást kössünk. Remek volt az együttműködés, bátran ajánlom Mihály szakértelmét.

Erika Hajdu

2021. November 08.

Izsák Mihály volt aki engem elkoordinált korrektül. Figyelembe vette az igényemet, a meglévő problémáimat,, ehhez igazította az ajánlatát.

Bemutatkozom

Izsáki Mihály

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem