Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Izsáki Mihály

Izsáki Mihály Vezető tanácsadó

Izsáki Mihály vagyok, független biztosítási szakértő. Pályafutásomat Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságánál kezdtem az egyetem mellett. 2012 óta dolgozom ezen a területen, amelyet mára a hivatásomnak tekintek. Munkámban az első pillanattól fogva azt tartom a legfontosabbnak, hogy ügyfeleimnek a személy- és vagyonbiztosítási, valamint jövőtervezési lehetőségek legszélesebb és egyben személyre szabott kínálatát tudjam nyújtani.

Ismerj meg
Legfőbb célom

A lakosság pénzügyi ismereteinek szélesítése

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim pozitív visszajelzései, elégedettségük

Ami fontos nekem

Kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása leendő ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Zsanett Hanol

2023. augusztus 24.

Izsáki Mihály vette fel velem a kapcsolatot és segített átnézni a jelenlegi konstrukcióimat és megtalálni az igényeimnek, élethelyzetemnek megfelelő ajánlatokat. Kedves, nyitott és felkészült, így jó szívvel ajánlom mindenkinek, akinek szakszerű és friss tudással felvértezett támogatásra van szüksége.

Gábor Orbán

2023. július 19.

Az egyik legjobb szakember, és emberileg is páratlan

Dominik Gőgh

2023. június 09.

Egy ideje már foglalkoztatott néhány pénzügyi kérdés a jövőmmel kapcsolatban. Izsáki Mihály ezekre a kérdésekre egytől egyig választ adott és olyan tanácsokkal látott el, amik segítettek megérteni és feltérképezni a lehetőségeim. Nagyon örülök, hogy rátaláltam és ajánlom bárkinek, aki úgy érzi, hogy pénzt szeretne gyarapítani de nem tudja hogyan kezdjen hozzá.

Zsuzsanna Benedek

2023. május 22.

Izsáki Mihály Vezető Tanácsadó magasszintű munkájával, tanácsadásával nagyon elégedett vagyok. A mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás segített el igazodni a Biztosítók ajánlatai között. A megértő, türelmes kommunikáció végig jellemző volt a beszélgetéseink során. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Szívesen ajánlom ismerőseimnek, rokonaimnak. Köszönettel:Benedek Zsuzsanna

Éva Szabó

2023. május 22.

Nyugdíj és befektetés ügyben kerestem segítséget.A Grantis Zrt honlapját a neten találtam,a kapcsolatfelvétel Izsék Mihálytól érkezett.Nagyon korrekt és világos tanácsokat kaptam,élethelyzetemet,anyagi lehetőségeimet maximálisan ki és felhasználva.Bízom benne,hogy hosszú távon fogunk még együtt dolgozni.Nagyon korrekt,tapasztalt tanácsadó.

Hantó Andrea

2023. április 28.

Nyugdíjbiztosítás keresése közben a Grantis ajánlata keltette fel figyelmemet, ahonnan Izsák Mihály tanácsadó már másnap rendelkezésemre állt online és telefonon is. Amennyire meg tudtam ítélni, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik, kommunikációjában maximális udvariassággal segített kiválasztani a számomra leginkább megfelelő biztosítást, igènyeim teljes körű figyelembevételével. Külön szeretném kiemelni, hogy biztosított arról, hogy a biztosítás megkötése után is számíthatok a segítségére bármilyen ehhez kapcsolódó kérdésben, ügyintézésben. Jó szívvel ajánlom őt.

Zoltán Papp

2023. február 13.

Év végén valamiért elkezdtem foglalkozni az önkéntes nyugdíjpénztár mellé egy másik nyugdíjkiegészítés keresésével. Az internetes keresőt használva az első néhány találat között volt a Grantis. Megjelölve, hogy további információra van szükségem rövid időn belül felkeresett Izsáki Mihály tanácsadó a cégtől. Közvetlen, felkészült, segítőkész embert ismertem meg benne. Rajta keresztül kötöttem szerződést egy nyugdíjbiztosítóval. Az előkészületek során végig válaszokat, visszajelzéseket kaptam a kérdéseimre. Eddig maximálisan elégedett vagyok a tanácsadói munkájával és a hozzáállásával.

Zoltán Jáger

2023. január 24.

Interneten kerültem kapcsolatba a Grantis-szal. Izsáki Mihály vette fel velem a kapcsolatot, aki nagyon felkészült és empatikus volt. A segítségével megtaláltam azt a befektetési formát, ami nekem a legjobban megfelel, hiszen nyugdíjamat kell megalapozni... Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Gábor Bodolai

2022. december 14.

Internetes hirdetés alapján találtam a Grantisra. Időpontegyeztetés után sikerült egy órát beszélgetnem Izsáki Mihály tanácsadóval. Részletesen és érthetően elmondta a tudnivalókat, úgy gondolom, a megfelelő tanácsot kaptam. Maximálisan ajánlom!

Katalin Andó

2022. szeptember 30.

Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Nagyon felkészült, korrekt ember ismerhettem meg Izsáki Mihály személyében

Ismerj meg közelebbről

Izsáki Mihály

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem