Izsáki Mihály

Izsáki Mihály Vezető tanácsadó

Izsáki Mihály vagyok, független biztosítási szakértő. Pályafutásomat Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságánál kezdtem az egyetem mellett. 2012 óta dolgozom ezen a területen, amelyet mára a hivatásomnak tekintek. Munkámban az első pillanattól fogva azt tartom a legfontosabbnak, hogy ügyfeleimnek a személy- és vagyonbiztosítási, valamint jövőtervezési lehetőségek legszélesebb és egyben személyre szabott kínálatát tudjam nyújtani.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

A lakosság pénzügyi ismereteinek szélesítése

Amire büszke vagyok

Az ügyfeleim pozitív visszajelzései, elégedettségük

Ami fontos nekem

Kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása leendő ügyfeleimmel

Hobbi

Főzés, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Hantó Andrea

2023. April 28.

Nyugdíjbiztosítás keresése közben a Grantis ajánlata keltette fel figyelmemet, ahonnan Izsák Mihály tanácsadó már másnap rendelkezésemre állt online és telefonon is. Amennyire meg tudtam ítélni, széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik, kommunikációjában maximális udvariassággal segített kiválasztani a számomra leginkább megfelelő biztosítást, igènyeim teljes körű figyelembevételével. Külön szeretném kiemelni, hogy biztosított arról, hogy a biztosítás megkötése után is számíthatok a segítségére bármilyen ehhez kapcsolódó kérdésben, ügyintézésben. Jó szívvel ajánlom őt.

Zoltán Papp

2023. February 13.

Év végén valamiért elkezdtem foglalkozni az önkéntes nyugdíjpénztár mellé egy másik nyugdíjkiegészítés keresésével. Az internetes keresőt használva az első néhány találat között volt a Grantis. Megjelölve, hogy további információra van szükségem rövid időn belül felkeresett Izsáki Mihály tanácsadó a cégtől. Közvetlen, felkészült, segítőkész embert ismertem meg benne. Rajta keresztül kötöttem szerződést egy nyugdíjbiztosítóval. Az előkészületek során végig válaszokat, visszajelzéseket kaptam a kérdéseimre. Eddig maximálisan elégedett vagyok a tanácsadói munkájával és a hozzáállásával.

Zoltán Jáger

2023. January 24.

Interneten kerültem kapcsolatba a Grantis-szal. Izsáki Mihály vette fel velem a kapcsolatot, aki nagyon felkészült és empatikus volt. A segítségével megtaláltam azt a befektetési formát, ami nekem a legjobban megfelel, hiszen nyugdíjamat kell megalapozni... Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Gábor Bodolai

2022. December 14.

Internetes hirdetés alapján találtam a Grantisra. Időpontegyeztetés után sikerült egy órát beszélgetnem Izsáki Mihály tanácsadóval. Részletesen és érthetően elmondta a tudnivalókat, úgy gondolom, a megfelelő tanácsot kaptam. Maximálisan ajánlom!

Katalin Andó

2022. September 30.

Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam. Nagyon felkészült, korrekt ember ismerhettem meg Izsáki Mihály személyében

Ferencné Gigor

2022. June 30.

Barbara Juhász

2022. June 29.

Rendkívül meg voltam elégedve Izsáki Mihály munkájával. Remek tanácsadó, türelemmel, szakértelemmel végezte munkáját. Köszönöm!

Olga Schultz

2022. June 10.

Eddig pozitív tapasztalataim vannak. Jómagam is kíváncsi lennék, hogy 10 év múlva milyen lesz, remélem, akkor is lesz olyan felület, ahol közzé lehet tenni.

András Tóth

2022. June 02.

Zoltán Szabó

2022. April 13.

Bemutatkozom

Izsáki Mihály

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem