Izsáki Mihály

Tanácsadó
Izsáki Mihály vagyok, független biztosítási szakértő. Pályafutásomat Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársaságánál kezdtem az egyetem mellett. 2012 óta dolgozom ezen a területen, amelyet mára a hivatásomnak tekintek. Munkámban az első pillanattól fogva azt tartom a legfontosabbnak, hogy ügyfeleimnek a személy- és vagyonbiztosítási, valamint jövőtervezési lehetőségek legszélesebb és egyben személyre szabott kínálatát tudjam nyújtani.
Legfőbb célom A lakosság pénzügyi ismereteinek szélesítése.
Hobbi Főzés, utazás
Amire büszke vagyok Az ügyfeleim pozitív visszajelzései, elégedettségük.
Ami fontos nekem Kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása leendő ügyfeleimmel.

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Barbara Babos
Barbara Babos
23napja
Habár nem néztem meg az értékelő oldalt, mielőtt felkerestem őket, nem bántam meg, hogy így tettem. Most meg utólag, hogy látom mennyi poztív értékelés van, nem lepődök meg. Szuperek, ügyesen érik el az ügyfeleket, nagyon könnyen használható és mutatós az ajánlat, amit kaptam, Izsáki Mihály keresett meg, valóban 1 napon belül, és kedvesen, jó empátiával, nem smúzolós nyomulással megtaláltuk a legjobb módját, hogy öreg koromban se haljak éhen! Ami a legjobban tetszett, hogy megkértem Misit, hogy úgy beszéljen velem pénzügyi dolgokról, hogy én nem értek hozzá, de mégis értsem, és ebben is nagyon ügyes volt. Köszönöm!
Ferenc Fujsz
Ferenc Fujsz
1 hónapja
Nyugdíjmegtakarítás miatt kerestem meg a tanácsadót, Izsák Mihály vette fel velem a kapcsolatot. Miután elmondtam neki, mit szeretnék, egyből egy részletes tájékoztatást kaptam tőle. Elmondta mit javasol és még aznap mailen el is küldte a tájékoztatót. Majd a megbeszélt időpontban pontosan visszahívott és még egyszer alaposan átbeszéltük az általa javasolt verziót. Nyugodt, figyelmes és nagyon alapos tájékoztatást kaptam, aminek minden percében úgy éreztem magam, hogy csak rám figyel és rólam szól.
Krisztina Pápainé Kovács
Krisztina Pápainé Kovács
1 hónapja
Férjemmel nyugdíjbiztosítás/előtakarékosság céljából kerestük meg a céget. Szerettünk volna egy független ajánlatot kapni úgy, hogy nem kell számos szolgáltató termékkínálatát átnyálazni. Izsáki Mihály vette fel velünk a kapcsolatot. Nagyon segítőkész, kedves, és ami fontos, hogy korrekt tájékoztatást kaptunk a különböző lehetőségekről. Nagy segítség volt a döntés meghozatalában. A többi meg majd kiderül úgy 20 év múlva...
Gábor Baranyai
Gábor Baranyai
1 hónapja
Segítőkész gyors válaszokat kaptam Izsáki Mihály Úrtól-tól. Meg vagyok elégedve az ügyintézéssel..
Nora Jeger-Kurtz
Nora Jeger-Kurtz
2 hónapja
Gabor Herendi
Gabor Herendi
3 hónapja
László Márfi
László Márfi
3 hónapja
Sarolta Bogyo
Sarolta Bogyo
5 hónapja
(Translated by Google) Mihály Izsák became my consultant from whom I received precise and complete information. I wholeheartedly recommend the company and Misi to everyone! (Original) Izsák Mihály lett a tanácsadóm akitöl preciz és teljes körű tájékoztatást kaptam. Jó szívvel ajánlom a céget, illetve Misit mindenkinek!
Attila Károly
Attila Károly
5 hónapja
(Translated by Google) Mihály Izsáki provides a very helpful and professional service with fast response times. (Original) Izsáki Mihály nagyon segitőkész és profi szolgáltatást ad, gyors válaszidőkkel.
Szabó Gábor
Szabó Gábor
6 hónapja
(Translated by Google) Mihály Izsáki deals with my affairs, and during the personal meeting he gave such a kind and comprehensive picture of the current state of the markets and the value stability of my pension insurance. Using a portfolio overview also seemed simple. Thanks. (Original) Izsáki Mihály foglalkozik az ügyeimmel, és a személyes találkozó alkalmával volt oly kedves és átfogó képet adott a piacok jelnelegi állapotáról és a nyugdíjbiztosításom értékállóságáról. Segítségével a portfolió áttekintés is egyszerűnek tűnt. Köszönöm.
Mihály Kungl
Mihály Kungl
6 hónapja
(Translated by Google) In order to save money, for my little girl, I contacted the company, after contacting me online, I was quickly referred to Mihály Izsáki as a consultant responsible for the region where I live. Throughout, Misi answered all my questions very willingly and competently, and proactively tried to find the most suitable option for me. I met a nice, direct, friendly, really helpful person and an excellent professional with a professional attitude. I strongly recommend it to anyone! (Original) Megtakarítási céllal, a kislányom számára, kerestem meg a céget, az online kapcsolatfelvétel után gyorsan Izsáki Mihályhoz irányítottak, mint a lakóhelyem szerinti régióért felelős tanácsadó. Misi végig nagyon készségesen és kompetensen válaszolt minden felmerülő kérdésemre, illetve proaktívan igyekezett megtalálni a számomra legmegfelelőbb opciót. Kedves, közvetlen, barátságos, valóban segítőkész embert és profi hozzáállású, kiváló szakembert ismertem meg a személyében. Bátran ajánlom bárkinek!
András Máthé
András Máthé
8 hónapja
(Translated by Google) I made a retirement savings with the help of Mihály Izsáki's consultant. From the first moment, I was satisfied with it. In essence, yet he thoroughly introduced me to the products and helped me choose the most suitable one for me. Whatever questions I had, he answered quickly. He was maximally prepared professionally. (Original) Izsáki Mihály tanácsadó közreműködésével kötöttem egy nyugdíjcélú megtakarítást. Az első pillanattól kezdve meg voltam vele elégedve. Lényegre törően, mégis alapos megismertette velem a termékeket és segített közülük kiválasztani a számomra legmegfelelőbbet. Bármi kérdésem merült fel, gyorsan válaszolt. Szakmailag maximálisan felkészült volt.
Viktoria Muranyi
Viktoria Muranyi
9 hónapja
(Translated by Google) I contacted Grantis Hungary Zrt. In connection with accident insurance, and I received the best offers available on the market from consultant Mihály Izsáki within 24 hours. It was a great relief that I didn’t have to browse through the insurers ’offers myself. (Original) Balesetbiztosítással kapcsolatban kerestem meg a Grantis Hungary Zrt.-t, Izsáki Mihály tanácsadótól pedig 24 órán belül megkaptam a piacon elérhető legjobb ajánlatokat. Nagy megkönnyebbülés volt, hogy nem magamnak kellett átböngésznem a biztosítók ajánlatait.
Ferencz Erdei
Ferencz Erdei
10 hónapja
(Translated by Google) I came in contact with Mihály Izsáki on several topics, who went around the topic carefully and then helped me with all the needs in connection with the self-help pension fund. I am thankful! (Original) Izsáki Mihállyal kerültem kapcsolatban több témában, aki körültekintően körbejárta a témát, majd minden igényt kielégítően segített önsegélyező nyugdíjpénztár kapcsán. Hálásan köszönöm!
Gabriella Iker Knoll
Gabriella Iker Knoll
1 éve
(Translated by Google) My consultant is Mihály Izsáki. He called me from Grantis, after which I was looking for insurance on the interface. What I really liked about your request was that it was not intrusive, it did not force anything, it helped me with the process of asking for personalized insurance. He gave me time to reflect on the possibilities he outlined at my own pace. Because of his calm, understandable, yet professional communication and cheerful but respectful style, I was able to vote for him with confidence. During the personal meeting he convinced me that he has extensive knowledge and always answered relevant questions to my questions. (Original) Tanácsadóm Izsáki Mihály. A Grantis részéről hívott engem ,ami után a felületen biztosítás ügyben keresgéltem. Ami nagyon tetszett a megkeresésében, hogy nem volt tolakodó, nem erőltetett semmit, kérdéseivel segítette a folyamatot , hogy személyre szabott biztosításom legyen. Hagyott időt arra, hogy a magam tempójában gondoljam át  az általa felvázolt lehetőségeket. Nyugodt , érthető, de  ugyanakkor szakszerű kommunikációja  és vidám , de tiszteletet adó stílusa miatt bizalmat tudtam szavazni neki. A személyes találkozás során is meggyőzött arról, hogy széles körű ismeretekkel rendelkezik, kérdéseimre mindig releváns választ adott.. Az ügyintézés menetét is támogatta a megfelelő információkkal .Sok sikert kívánok a további munkájához!
Csaba Tápler
Csaba Tápler
1 éve
Gyöngyi Szemes
Gyöngyi Szemes
1 éve
(Translated by Google) Mihály Izsáki - We wanted a savings fund for our recently born baby boy. We asked for more places to offer. The offer made by GRANTIS was the most favorable. We also made a health insurance with Misi. We are fully satisfied with both GRANTIS and Misi's work. I recommend it with a calm heart. (Original) Izsáki Mihály - Nem rég született kisfiúnknak szerettünk volna egy megtakarítási alapot. Több helyről kértünk ajánlatott. A GRANTIS által készített ajánlat volt a legkedvezőbb. Továbbá egy egészség biztosítást is kötöttünk szintén Misi segítségével. Mind a GRANTIS-sal mind Misi munkájával maximálisan elégedettek vagyunk. Nyugodt szívvel ajánlom.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Izsáki Mihály telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!