Holló Áron

Holló Áron Szenior biztosítási szakértő

Holló Áron vagyok, biztosítási szaktanácsadóként állok a már meglévő és jövőbeni vállalati ügyfeleim rendelkezésére. Célom, hogy minél több hazai vállalkozás számára lehessek az a biztos partner, akire számíthatnak biztosítási ügyeik intézésekor. Mindig a hozzám támogatásért forduló vállalkozás érdekeit képviselve járok el a biztosítók felé - legyen szó akár a vállalkozás igényeihez igazodó biztosítási fedezetek kialakításáról, biztosítási szerződéseik gondozásáról vagy szakmai támogatásról egy esetleges kárügyintézés során. Tudásomat igyekszem naprakészen tartani, hogy a lehető legtöbbet nyújthassam a hozzám forduló ügyfeleimnek.

Amiért elégedettek a munkámmal ügyfeleim

Részlet-orientált, elemző, kreatív gondolkodó, ügyfélközpontú hozzáállás

Motivációm

Ügyfeleim biztosítási igényeinek minél magasabb szintű kiszolgálása és képviselete

Ami fontos nekem

Hosszú távú, kölcsönös bizalmi kapcsolat kialakítása ügyfeleimmel

Hobbi

Horgászat, utazás

Szakterületeim

  • Vagyonbiztosítások
  • Felelősségbiztosítások
  • Technikai biztosítások
  • Gépjármű-biztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dávid Herczeg

2023. május 17.

Profi segítséget kaptam Holló Árontól a megfelelő vállalkozói biztosítás megtalálásában. A folyamat során végig érzékeltem, hogy nem szeretne semmit rám tukmálni, valóban azon fáradozik, hogy olyan szolgáltatást találjon ami a legjobban megfelel az igényeimnek.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem