Berczi Tamás

Berczi Tamás Tanácsadó

Berczi Tamás vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Pénzügyi pályámat 12 évvel ezelőtt kezdtem, mint tanácsadó, majd könyvelői területre váltottam. Az ott megszerzett tudással felvértezve tértem vissza ismét a pénzügyek lakossági piacára. A mai online világban ki vagyunk szolgáltatva a reklámok és hirdetések végtelen áradatának, melyek a legritkább esetben szolgálják érdekünket. Azért kezdtem a Grantisnál dolgozni, mert célom, hogy ügyfeleimet a hamis biztonságérzetből átsegítsem egy valós, hosszútávú pénzügyi stabilitásba.

Legfőbb célom

A tanácsadói hivatás gyakorlása 100%-on

Motiváció

Minél több embernek segíteni elérni a pénzügyi biztonságot

Ami fontos nekem

Pontosság, becsületesség, tisztelet

Hobbi

Motorozás, utazás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Róbert Kiss

2024. január 03.

Profi, felkészült, segítőkész Pénzügyi Tanácsadó ! Jó szívvel ajánlom mindenkinek !

Zsolt Függ

2023. november 30.

Magdolna Bencző

2023. október 31.

Meg vagyok elégedve a szolgáltatással. Köszönöm a tanácsokat Berczi Tamás kapcsolattartónak.

Zsuzsanna Gyűgyi

2023. július 31.

Berczi Tamást pénzügyi tanácsadóval egészségbiztosítást kötöttem. Rengeteg kérdésem volt, több körben választottam ki a megfelelő csomagokat. Tamás mindvégig türelmesen és mindenre kiterjedően válaszolt, és együtt egy teljesen testre szabott egészségbiztosítás-szűrőcsomag kombinációt találtunk. A szerződéskötésben is végig segített, mindent elintézett. És ami nagyon fontos: nem a "nyomulós ügynök" fajta, hanem korrekt, megbízható szakember. Csak ajánlani tudom!

Gergely Nagy

2023. július 05.

Berczi Tamás mostantól az ügyintézőm biztosítások terén. :) Korrekt, pontos, tökéletesen meg vagyok elégedve vele!

Domonkos Kura

2023. június 28.

Gabriella Göllner

2023. június 25.

Nyugdíj-megtakarítási céllal kerestük fel a Grantist. Két napon belül Berczi Tamás vette fel velünk a kapcsolatot, aki nagyon profi és széleskörű tájékoztatást nyújtott a lehetőségekről. Felvázolta, hogy mit várhatok hosszútávon, hogyan működik a nyugdíjbiztosítás, milyen előnyei vannak és segített megfelelő döntést hozni. Az is nagyon szimpatikus, hogy a jövőben is figyelemmel kíséri a biztosításunkat, és rendszeresen tájékoztat az aktuális helyzetről. Csak ajánlani tudom!

György Kerényi

2023. június 20.

Ugyan családi életünk objektív körülményei miatt eléggé elhúzódott a szerződéskötésünk befejezése - nyugdíjbiztosítás, "több szereplővel" -, de mindvégig nagyon alaposan felkészült, segítőkész, tárgyilagos és főleg türelmes munkatársukat ismerhettük meg Berczi Tamásban! Ha lesz még ismeretségi körünkben bárkinek hasonló dolga, szívesen fogjuk ajánlani másoknak is!

Emese Gácser

2023. június 10.

Norbert Szabo

2023. június 07.

Önkéntes nyugdíjpénztár, nyugdíj biztosítás illetve megtakarítással kapcsolatban kerestem fel őket. Két nap után hívtak vissza. Berczi Tamás nagyon korrekt mindenre kiterjedő részletes tájékoztatást adott mind a három megtakarítási formával kapcsolatban. Nagyon felkészült. Időt, energiát nem spórolva kihozza a paramétereknek legmegfelelőbb megoldást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem