Grantis Pénzügyi Akadémia

Vállalati tréning a pénzügyi tudatosságról Sipos Csabával. Forintra váltható tudás és szemlélet munkavállalóknak az anyagi jó(l)létért.

Mutasd a részleteket Érdekel az Akadémia

AHOL A MUNKAVÁLLALÓK MÁR ISMERIK A HELYES PÉNZÜGYI LÉPÉSEKET

Biró Bianka

SAP Hungary

A pénzügyi kurzust az SAP Hungary Health & Wellbeing programja keretein belül szerveztük meg a munkavállalók pénzügyi tudatosságának növelésére. Az 5 hetes programra sok pozitív visszajelzést kaptunk, és a csatlakozó kollégák létszáma is magas volt hétről hétre, az online formátum ellenére. Csaba nagyon informatív és interaktív módon tartotta az előadásokat, válaszolt a rengeteg felmerülő kérdésre, illetve az előadás reklámozásához és az összefoglaláshoz is kaptunk anyagokat. Külön pozitívum, hogy az előadás összegének egy részével egy erdőmentéssel foglalkozó alapítványt tudunk támogatni.

Czibere Zsolt

BP Magyarország

Együttműködésünk Sipos Csabával, a Grantis tanácsadójával 2020 márciusában kezdődött. Bár az eredeti terveinket a járványhelyzet felülírta, de Csaba és a Grantis csapata hatékonyan és rugalmasan megoldotta a nehézségeket és az előadássorozat az online térben is magas minőségben meg tudott valósulni. Csaba szakértelme és professzionalitása az online előadásokon is teljesen ‘átjött’, képes volt a résztvevőket bevonni, számos kérdés, hozzászólás érkezett és sok esetben érdemi vita is kialakult. Mindez azért is nagy érdem, mert tudjuk jól, hogy az online térben ezt a típusú kétirányú kommunikációt nehéz elindítani de Csabának ez is sikerült. A dolgozói visszajelzések alapján Csaba volt az eddigi legsikeresebb előadónk, nem csak pénzügyi tudatosság (financial wellbeing) témában hanem az összes előadó közül, aki wellbeing témában az elmúlt 3 évben előadott a bp-nél. Az előadások témáinak sokszínűsége folytán különböző munkavállalói csoportokat meg tudtunk szólítani, úgy mint a GYES-en, GYED-en levő anyukák, gyakornokaink.

Az előadások mellett párhuzamosan nagy sikerrel futottak az egyéni rapid tanácsadások is, sok munkavállalónk kaphatott itt az egyéni pénzügyi helyzetére vonatkozó ajánlásokat, tanácsokat.

A Grantis-szal folytatott együttműködés során végig magas minőségű szolgáltatást kaptunk, precízen tartott határidőkkel. Számomra, mint CSR szakértőnek külön kedves és értékelendő gesztus volt, hogy az ajánlat részeként Csaba az általunk kiválasztott felsőoktatási intézményben 2 előadást tart diákoknak.

Jáhny Ákos - ügyvezető

GetWorkTrend Kft.

Régóta ismerem Csabát, és tudok azonosulni a pénzügyekről alkotott világképével, ezért is gondoltam, hogy megfelelő választás őt felkérni egy előadás megtartására a Get Work Akadémia keretein belül. Második éve zajlik az akadémiánk, főleg munkaügyi, munkajogi és HR tematikára épülve, de a pénzügyi téma beillesztése mind céges, mind magánélet területén jó döntésnek bizonyult. Csaba előadásmódja elvarázsolta munkatársaimat, nem volt nehéz a figyelem fenntartása, így az üzenetek is könnyen célbaértek. A sok kérdés, a szünetekben a témák továbbfeszegetése, az előadást követően a személyes konzultációkra való nyitottság örömmel töltött el, bízom benne, hogy sok hasznos gondolat és tanács épült be a munkatársaim hétköznapjaiba.

Ferencz Fanni - HR vezető

Unilever Magyarország

Mint az Unilever nyírbátori gyárának HR vezetője az utóbbi években kiemelt figyelmet fordítok a dolgozók jóllétére. Maga a wellbeing, mint fogalom is folyamatosan tágul, és ma már olyan témákkal is dolgozói program szinten foglalkozunk, mint a mentális jóllét, vagy épp a belső motiváció. Bár a dolgozói juttatások kérdése is folyamatosan fejlődik a cégnél, mégis maga a pénzügyi kultúra, mint terület még bőven rejt magában lehetőségeket. Gondoljunk csak bele: a dolgozók egyre előnyösebb bónuszokat, pótlékokat és juttatásokat kapnak, széles körű dolgozói kölcsön előleg lehetőség érhető el számunkra, azonban itt elengedjük a kezüket, és rábízzuk őket a már meglévő vagy épp teljesen hiányzó pénzügyi ismereteikre. Ezt felismerve, és a saját dolgozói igényeinkre építve kerestünk egyfajta szemléletformáló, ismeretterjesztő programot, amivel segíthetnénk a munkavállalóinkat ezen a területen. Egy kollégánk ajánlotta  a Grantis Pénzügyi Akadémiát, és amikor olvastam a sorozat tematikáját, tudtam, hogy pontosan ezt keressük. A kezdeményezés hamar országos Unilever eseménnyé nőtte ki magát, és a 3 napos előadás sorozat, illetve konzultáció során mind a budapesti központunk, mind a röszkei és veszprémi gyárunk részéről számtalan munkatárs volt jelen, és élt a személyes konzultáció lehetőségével. A programban az volt a jó, hogy beosztástól és jövedelmi viszonyoktól függetlenül mindenkinek szólt, azonnal hazavihető és gyakorlatra váltható tanácsokat, útmutatást kaptak a résztvevők. Csabáék messzemenően segítőkészek és rugalmasak voltak a szervezésben, és összességében sokkal többet kaptunk a programmal, mint azt előzetesen vártuk. Az előadások szórakoztatóak és néhol jó értelemben vet provokatívak voltak, és mindig volt időnk a dolgozói kérdéseket is megvitatni. Én minden céget biztatok mérettől függetlenül, hogy merjen beruházni ebbe a programba, hiszen ezzel nagyon közvetlenül tudja növelni a dolgozói jóllétét, és a program messzemenőkig megtérül a vállalat számára!

MIÉRT A GRANTIS PÉNZÜGYI AKADÉMIA?

Vállalat

 • Hisszük, hogy a pénzügyileg tudatosabb munkavállaló a munkahelyén is jobban érzi magát és eredményesebb.

 • Valljuk, hogy a tudatosabb szemlélet tanítható, a pénzügyi eszközök pedig átadhatók.

 • Tudjuk, hogy az évtizedes szakmai tudás és eszközrendszer megvan a Grantis Pénzügyi Akadémiában.

Munkavállaló

 • Hisszük, hogy képes leszel a helyes pénzügyi célokat kitűzni magad elé.

 • Valljuk, hogy a pénzügyi tudatosság elsajátításához a legrövidebb út, ha egy mentor vezet végig az életben előforduló pénzügyi helyzeteken.

 • Tudjuk, hogy a Grantis Pénzügyi Akadémia tréningjén a legjobb oktatóval ismerheted meg a tudatos pénzügyi döntések fontos szempontjait.

KINEK SZÓL AZ 5 ALKALMAS TRÉNING?

A te szervezetednek, ha...

 • Úgy érzed, hogy a munkavállalóid figyelmét munkaidőben is a mindennapi pénzügyi kihívások kötik le.

 • A dolgozók nem jönnek ki a bérükből és rendszeresen kérnek előleget.

 • Egyre gyakoribbak a bérfeszültségek és fizetésemelés után sem elégedettek az alkalmazottaid.

 • A mindennapokban is forintra váltható tudást akarsz adni a munkavállalóidnak.

Neked, ha...

 • Úgy érzed, kifolyik a kezedből a pénz, pedig nem vagy egy költekező típus.

 • Hosszú távon gondoskodnál magadról és gyermekeidről, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.

 • Már nem tudsz eligazodni a tucatnyi megtakarítási, befektetési, otthonteremtési lehetőség között.

 • A párnaciha és a betéti kamat már nem elég.

 • Csökkenteni akarod az adódat vagy vissza akarsz kapni belőle.

A TRÉNING UTÁN A CÉGNÉL

 • Csökkenhet a bérfeszültség
  Grantis

  A munkavállalók tudást és eszközt kapnak arra, hogyan osszák be fizetésüket.

 • Nincs többé
  bérelőleg
  Grantis

  A munkavállalók megismerik azokat a megtakarításokat, amikkel vésztartalékot vagy hosszú távú megtakarítást is képezhetnek.


 • a hatékonyság
  Grantis

  A megszerzett tudásnak köszönhetően nem munkaidőben ismerkednek a lakáshitelekkel és családtámogatási lehetőségekkel a vásárlás előtt állók.

 • Javul
  a közérzet
  Grantis

  A megszerzett ismeretek segítenek a stabil anyagi háttér, a pénzügyi jólét kialakításában, ami csökkenti a pénzügyekből fakadó mindennapos stresszt.

 • Javul a munkaerő-megtartás
  Grantis

  A jól beosztott fizetésből több cél valósítható meg. A célok teljesítésével elégedettebbek lesznek a munkavállalók, akiket megtartani is könnyebb.

KI TARTJA A GRANTIS PÉNZÜGYI AKADÉMIA OKTATÁSÁT?

Sipos Csaba vagyok, a GRANTIS Hungary Zrt. független pénzügyi tanácsadója, a Pénzügyi Akadémia megálmodója és első számú oktatója.

Pénzügyi közgazdászként a 2000-es évek közepén kezdtem tanácsadással foglalkozni. Azóta több mint 10 700 emberrel ültem egy asztalhoz, hogy helyre tegyük a személyes pénzügyeiket.

Hallgasd meg, miért tartom fontosnak, hogy a Te munkavállalóid is magabiztosak legyenek a mindennapi pénzügyek terén.

Sipos Csaba

EZEKRŐL IS TANULNAK A PÉNÜGYI AKADÉMIÁN A MUNKAVÁLLALÓK

 • A kiadáskövetés fontossága - a felesleges havi költségek azonosítása

 • Mindennapos megtakarítás - alig ismert módszerek

 • Hogyan képezz céltartalékot vész esetére? Milyen közép- és hosszú távú célokat érdemes kitűzni?

 • Hogyan ad vissza évente 280 000 forintot neked is az állam? Megtakarítások adóvisszatérítéssel

 • Hogyan takaríthatsz meg a nyugdíjas éveidre?

 • Hogyan gondoskodhatsz hosszú távon anyagilag is a gyermekeidről?

 • Hogyan legyen 20 százalékkal olcsóbb a családi kiadásod?

 • Lakáshitel - milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, ha hitelből vennél lakást?

 • Családi otthonteremtési támogatások - mit, mikor és mire igényelhetsz

 • Lakástakarék, NOK - érdemes még indítani?

 • Tőzsde, részvény, befektetés - amit feltétlen tudnod kell

Ezekről is tanulnak a pénügyi akadémián a munkavállalók

Amivel nem fognak találkozni a workshopon

 • Konkrét termékek értékesítése (én sem szeretem, amikor órákat ülök végig, hogy rám sózzanak valamit). Tanácsadást csak kérésre nyújtok.

 • Konkrét befektetési tippek (nem fogom tudni megmondani, hogy év végén hol lesz a Bitcoin). Azt viszont megmutatom, milyen egy egészséges befektetési terv.

 • Képletek, Excel-táblázatok, számítások

 • Megválaszolatlan kérdések (kivéve árfolyamjóslatok, lásd fentebbi példa)

Jobban érdekli a csapatot egy téma? Ne maradjon kérdés!

Van, amikor érdemesebb egy-egy témában jobban elmélyedni. A Pénzügyi Akadémia tudásanyaga kibővíthető, ha szükségetek van rá:

 • Kismamáknak, gyermekvállalásra készülőknek, kisgyermekes szülőknek szóló modul (2×1 óra)

 • Pályakezdőknek szóló modul (1 óra)

 • Privátbanki modul (1 óra)

 • Lakásvásárlási modul (1 óra)

A Grantis Pénzügyi Akadémia esetében a profi tartalom mellé profi előadásmód párosul. Sipos Csaba elvégezte a Karizmatikus Előadó képzést és közösen dolgoztunk azon, hogy az előadásai minél eredményesebbek legyenek. Emiatt tudom biztosan ígérni azt, hogy Csaba könnyedén leköti a közönség figyelmét, az előadói stílusa közvetlen és laza, az üzenetei pedig célba érnek.

- Bolya Imre, karizmatréner
Bolya-Imre-karizmatrener.png

ONLINE ELÉRHETŐ? VIDEÓ LESZ? HÁNY ALKALMAS?

Tudom, hogy a járvány helyzet rengeteg vállalkozás munkavégzésében hozott gyökeres változást. A Grantis Pénzügyi Akadémia is alkalmazkodott az új világhoz és szükség esetén teljesen hibrid megoldást is kínál.

Élő közvetítés

Az előadásokról élő közvetítést biztosítunk azoknak, akik otthonról dolgoznak.

Időtartam

A tréning optimális hossza 5×45 perc (a cég kérheti 3×75 percben vagy más bontásban is).

Népszerűsítés

A tréning előtt cikkeket és videókat biztosítunk a képzés népszerűsítése céljából (felhasználható a céges intraneten, fali tévéken, hírlevélben).

Kérdezz-felelek

Minden alkalom végén kérdés-válasz szekció és elégedettség-felmérés.

Rögzítés

A cég kérheti az alkalmak videós rögzítését, így a munkatársak később is hozzáférhetnek a tudásanyaghoz

Konzultáció

Az előadássorozat után kijelölt 2 napon, 7 órás intervallumban, 25-25 perces személyes találkozókon pénzügyi tanácsadóval konzultálhatnak a cég dolgozói (titoktartási kötelezettség mellett).

A VÁLLALKOZÁS JÓVAL TÖBBET KAP, MIT PÉNZÜGYI TUDÁST - JÓTÉKONY CÉLOKAT TÁMOGAT

Nem kertelek, önző vagyok: olyan országban, olyan bolygón szeretnék élni, ahol jól érzem magam és a két kisgyermekem is jól érzi majd magát. De ehhez az kell, hogy pénzügyileg is tudatos embereket neveljünk és vigyázzunk a természeti értékeinkre.

Éppen ezért a program díjazásának 5%-át a Böjte Csaba-féle Dévai Szent Ferenc Alapítvány nehéz sorsú gyermekei részére ajánljuk fel, illetve a levegő és az erdőink védelme érdekében az Erdőmentőknek is adakozunk. Hiszünk abban, hogy a jövő generáció pénzügyi tudatossága kulcsfontosságú, ezért a tréninget igénybe vevő cég kiválaszthat egy középiskolát, ahol a 11-12.-es osztályoknak 2×1 órányi pénzügyi ismeretek órát tartunk.

A Grantis Pénzügyi Akadémiával eddig 708 fát ültettünk.

 • Ha sorban ültetnénk, másfélszer végigérné a Rákóczi-hidat.

 • Amikor az állomány megnő, évente 1,75 vagon port szűr majd ki a levegőből.

 • Élete során annyi szén-dioxidot köt majd meg, amit 437 ezer autó, autónként 1000 kilométer alatt bocsát ki.

 • Ennyi fa annyi oxigént termel, amennyi majdnem 1 000 ember légzéséhez szükséges

[leaflet-map lat=47.28657771882858 lng=19.521589279174805 zoom=7] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.88066787166821 lng=19.467532038688663 iconsize=16,24 ]Fülöpháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.4596558794065 lng=20.889986260878878 iconsize=16,24 ]Rakaca[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.24506184642211 lng=18.200058962628788 iconsize=16,24 ]Isztimér[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.60603377094147 lng=16.943238822957117 iconsize=16,24 ]Agyagosszergény[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.28207102537682 lng=21.517862484133932 iconsize=16,24 ]Bodrogolaszi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8659009028336 lng=19.62334303903733 iconsize=16,24 ]Csécse[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.61147440153343 lng=16.475853182256 iconsize=16,24 ]Rédics[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.069551152092366 lng=19.683113498789034 iconsize=16,24 ]Sóshartyán[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.07215835174402 lng=18.786248458777113 iconsize=16,24 ]Dunafalva[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.96069235515541 lng=21.603474153374847 iconsize=16,24 ]Biharugra[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.04786688940988 lng=19.898227776797537 iconsize=16,24 ]Mátraszele[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.884647780532596 lng=20.968426235250863 iconsize=16,24 ]Nemesbikk[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.67651281830196 lng=19.962963814933147 iconsize=16,24 ]Gátér[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.79948720958912 lng=17.47557344785823 iconsize=16,24 ]Badacsonytördemic[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.35148650919802 lng=17.993424460421025 iconsize=16,24 ]Mosdós[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.78939641258943 lng=17.44178853944179 iconsize=16,24 ]Szigliget[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.38394063163022 lng=21.217777677285596 iconsize=16,24 ]Vizsoly[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.25392559686566 lng=21.080361064406556 iconsize=16,24 ]Felsődobsza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.661255343719354 lng=18.72230174128704 iconsize=16,24 ]Dág[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1333328 lng=22.1999992 iconsize=16,24 ]Gemzse[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0052679 lng=22.4464114 iconsize=16,24 ]Nábrád[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.0239663 lng=18.1439403 iconsize=16,24 ]Balatonakarattya[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.7759801 lng=18.5145421 iconsize=16,24 ]Igar[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6685175 lng=17.1566078 iconsize=16,24 ]Zalavár[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.606648164929744 lng=20.07898552689472 iconsize=16,24 ]Erk[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9814198 lng=17.5889964 iconsize=16,24 ]Darány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0293355 lng=22.8058874 iconsize=16,24 ]Botpalád[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.8403877 lng=18.4917543 iconsize=16,24 ]Magyarbóly[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8516867 lng=20.0579352 iconsize=16,24 ]Tiszaug[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9763628 lng=19.1174909 iconsize=16,24 ]Borsosberény[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9763628 lng=19.1174909 iconsize=16,24 ]Magy[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.4945365 lng=17.8510293 iconsize=16,24 ]Tápszentmiklós[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8877805 lng=17.2258253 iconsize=16,24 ]Zalaszántó[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0519763 lng=22.0432316 iconsize=16,24 ]Laskod[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5687088 lng=17.8794975 iconsize=16,24 ]Mezőörs[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.2875802 lng=17.3599489 iconsize=16,24 ]Ötvöskónyi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.213521 lng=21.2263527 iconsize=16,24 ]Rátka[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9968786 lng=17.9686491 iconsize=16,24 ]Királyegyháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.2819058 lng=20.9132809 iconsize=16,24 ]Homrogd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.0660508 lng=19.4959069 iconsize=16,24 ]Felsőlajos[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.1140961 lng=17.8445599 iconsize=16,24 ]Mozsgó[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.6960502 lng=18.6658768 iconsize=16,24 ]Annavölgy[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1863428 lng=22.3148731 iconsize=16,24 ]Tiszaszalka[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9087344 lng=18.600301 iconsize=16,24 ]Majs[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.214106 lng=21.3529605 iconsize=16,24 ]Bihartorda[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5697854 lng=18.9053538 iconsize=16,24 ]Uszód[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5252219 lng=17.5968714 iconsize=16,24 ]Felpéc[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0171336 lng=18.891553 iconsize=16,24 ]Kemence[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.1258547 lng=18.6712913 iconsize=16,24 ]Zichyújfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.9256917 lng=16.9685234 iconsize=16,24 ]Pókaszepetk[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.3126973 lng=18.1889439 iconsize=16,24 ]Balinka[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5998622 lng=17.0857366 iconsize=16,24 ]Veszkény[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1397015 lng=20.4229656 iconsize=16,24 ]Nagyvisnyó[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.2829876 lng=17.3611691 iconsize=16,24 ]Nyárád[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5147399 lng=19.4319578 iconsize=16,24 ]Pirtó[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8290114 lng=18.2898184 iconsize=16,24 ]Mezőkomárom[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5053571 lng=18.2946434 iconsize=16,24 ]Gyulaj[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5363905 lng=16.985031 iconsize=16,24 ]Újudvar[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.7838946 lng=22.1849453 iconsize=16,24 ]Nyírpilis[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.0243248 lng=17.7774257 iconsize=16,24 ]Hobol[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9429765 lng=20.5360221 iconsize=16,24 ]Cserépfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.251747377980806 lng=21.357920768833452 iconsize=16,24 ]Sáp[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.634367 lng=16.860754 iconsize=16,24 ]Sarród[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.9948664 lng=18.6991205 iconsize=16,24 ]Hantos[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6412956 lng=16.7364699 iconsize=16,24 ]Gutorfölde[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9954056 lng=18.5124712 iconsize=16,24 ]Versend[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8720065 lng=21.1789532 iconsize=16,24 ]Bélmegyer[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.2631656 lng=17.065648 iconsize=16,24 ]Nagysimonyi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.0723786 lng=16.7413621 iconsize=16,24 ]Rábahídvég[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8702653 lng=17.3610091 iconsize=16,24 ]Lesenceistvánd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9549235 lng=20.5064046 iconsize=16,24 ]Bükkzsérc[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.3300269 lng=20.5983819 iconsize=16,24 ]Felsőnyárád[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.7406871 lng=19.3752627 iconsize=16,24 ]Galgagyörk[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0254251 lng=22.2759488 iconsize=16,24 ]Nyírparasznya[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5569204 lng=17.3228724 iconsize=16,24 ]Rábapordány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.7296101 lng=16.949373 iconsize=16,24 ]Zalaszentmihály[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.4479595 lng=18.1014985 iconsize=16,24 ]Bakonysárkány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6085156 lng=18.9140472 iconsize=16,24 ]Géderlak[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6714618 lng=19.3869842 iconsize=16,24 ]Kaskantyú[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.2840742 lng=20.6515171 iconsize=16,24 ]Szuhakálló[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.3606147 lng=17.6034011 iconsize=16,24 ]Csót[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.2371661 lng=17.0090208 iconsize=16,24 ]Gyékényes[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8130478 lng=20.2329418 iconsize=16,24 ]Feldebrő[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6345169 lng=18.6945738 iconsize=16,24 ]Györköny[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.3290827 lng=17.3713022 iconsize=16,24 ]Mezőlak[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.463142 lng=16.8145095 iconsize=16,24 ]Újkér[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8530515 lng=20.146141 iconsize=16,24 ]Kisnána[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1005865 lng=19.9338448 iconsize=16,24 ]Bárna[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9935415 lng=19.3381818 iconsize=16,24 ]Mohora[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1032679 lng=19.6798175 iconsize=16,24 ]Ságújfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8149251 lng=22.4079242 iconsize=16,24 ]Tiborszállás[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5885576 lng=17.1696987 iconsize=16,24 ]Rábatamási[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.834759 lng=17.4833775 iconsize=16,24 ]Nemesgulács[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8077589 lng=19.0071715 iconsize=16,24 ]Kisoroszi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.7644567 lng=17.6868931 iconsize=16,24 ]Nagybajcs[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.6617845 lng=19.6240528 iconsize=16,24 ]Kerekharaszt[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.3382138 lng=21.2378103 iconsize=16,24 ]Boldogkőváralja[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.981479 lng=18.3048844 iconsize=16,24 ]Egerág[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0777568 lng=19.4102605 iconsize=16,24 ]Őrhalom[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8034945 lng=20.1973333 iconsize=16,24 ]Szelevény[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8065059 lng=17.097903 iconsize=16,24 ]Zalacsány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.3107297 lng=20.093252 iconsize=16,24 ]Szászberek[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.4064587 lng=18.6264073 iconsize=16,24 ]Tabajd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1035853 lng=22.7803098 iconsize=16,24 ]Milota[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.7215281 lng=20.4183893 iconsize=16,24 ]Dormánd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.1773427 lng=17.1909701 iconsize=16,24 ]Somogyudvarhely[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5181594 lng=20.9601573 iconsize=16,24 ]Medgyesbodzás[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.2754799 lng=20.9740323 iconsize=16,24 ]Kázsmárk[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5607702 lng=18.9271936 iconsize=16,24 ]Remeteszőlős[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.1909035 lng=20.5676271 iconsize=16,24 ]Örményes[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8729306 lng=17.6833856 iconsize=16,24 ]Zánka[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8106153 lng=20.7309759 iconsize=16,24 ]Mezőnagymihály[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.3225756 lng=17.7557476 iconsize=16,24 ]Kaposszerdahely[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.7141878 lng=18.4739246 iconsize=16,24 ]Tolnanémedi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.4472052 lng=20.739375 iconsize=16,24 ]Szalonna[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0507263 lng=20.1554581 iconsize=16,24 ]Bükkszenterzsébet[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.8055429 lng=22.6213416 iconsize=16,24 ]Csengerújfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.1792992 lng=17.4582183 iconsize=16,24 ]Noszlop[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.6349848 lng=22.1433664 iconsize=16,24 ]Penészlek[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.2498882 lng=22.2242701 iconsize=16,24 ]Újkenéz[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.1953947 lng=18.1961806 iconsize=16,24 ]Magyarszék[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.7583841 lng=17.0383964 iconsize=16,24 ]Szentpéterúr[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.0920255 lng=16.4803941 iconsize=16,24 ]Szentpéterfa[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.3129976 lng=20.3888699 iconsize=16,24 ]Serényfalva[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1566785 lng=21.8382588 iconsize=16,24 ]Beszterec[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.384226 lng=20.50845 iconsize=16,24 ]Tiszagyenda[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.2819705 lng=17.9692327 iconsize=16,24 ]Bakonynána[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9871448 lng=19.9003492 iconsize=16,24 ]Dorogháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.3295939 lng=18.4486863 iconsize=16,24 ]Aparhant[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.930888 lng=22.7567922 iconsize=16,24 ]Gacsály[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9366673 lng=18.3635782 iconsize=16,24 ]Újpetre[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.0859355 lng=18.5698349 iconsize=16,24 ]Himesháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.1640622 lng=17.0448816 iconsize=16,24 ]Káld[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5943178 lng=17.1228148 iconsize=16,24 ]Szárföld[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.9355693 lng=16.8536837 iconsize=16,24 ]Egervár[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0244838 lng=20.9573107 iconsize=16,24 ]Berzék[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1699279 lng=20.5298327 iconsize=16,24 ]Tardona[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5943047 lng=18.7140762 iconsize=16,24 ]Pusztahencse[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.5368458 lng=20.7315708 iconsize=16,24 ]Bódvaszilas[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.0091749 lng=21.9200893 iconsize=16,24 ]Nyírtét[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5182282 lng=18.2254274 iconsize=16,24 ]Dad[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.77951 lng=19.5857856 iconsize=16,24 ]Héhalom[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.036543 lng=18.4172468 iconsize=16,24 ]Csősz[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9885971 lng=21.3685792 iconsize=16,24 ]Szorgalmatos[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6488833 lng=16.9227991 iconsize=16,24 ]Hahót[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.9617366 lng=20.8838645 iconsize=16,24 ]Hejőkeresztúr[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.021639 lng=22.8367906 iconsize=16,24 ]Kispalád[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8836527 lng=17.8466635 iconsize=16,24 ]Balaton[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8091396 lng=17.3813106 iconsize=16,24 ]Balatonederics[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1970929 lng=22.5309278 iconsize=16,24 ]Beregdaróc[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.2587093 lng=22.3000932 iconsize=16,24 ]Tiszakerecseny[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1449512 lng=22.2980272 iconsize=16,24 ]Kisvarsány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8917607 lng=16.8972474 iconsize=16,24 ]Zalaszentiván[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8697215 lng=21.5229758 iconsize=16,24 ]Mezőgyán[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.6464326 lng=18.5116592 iconsize=16,24 ]Héreg[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5669714 lng=16.7703934 iconsize=16,24 ]Nagylózs[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6021784 lng=16.989453 iconsize=16,24 ]Gelse[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.0225603 lng=18.0815466 iconsize=16,24 ]Bicsérd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8669115 lng=17.2975984 iconsize=16,24 ]Várvölgy[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1445255 lng=19.9670723 iconsize=16,24 ]Cered[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.4255427 lng=17.8325392 iconsize=16,24 ]Veszprémvarsány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1608126 lng=22.5459491 iconsize=16,24 ]Beregsurány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=45.9482394 lng=18.7031346 iconsize=16,24 ]Kölked[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.3011253 lng=17.5671278 iconsize=16,24 ]Csököly[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.5903723 lng=18.2032011 iconsize=16,24 ]Nagykónyi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6260581 lng=18.6066341 iconsize=16,24 ]Sárszentlőrinc[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1912315 lng=20.7757477 iconsize=16,24 ]Sajóecseg[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.2436541 lng=17.9078919 iconsize=16,24 ]Olaszfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.3900738 lng=21.125055 iconsize=16,24 ]Szalaszend[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.0412776 lng=21.6346814 iconsize=16,24 ]Körösszegapáti[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.760315 lng=20.9832753 iconsize=16,24 ]Kamut[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5696422 lng=17.7839964 iconsize=16,24 ]Pázmándfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.597363 lng=16.8933475 iconsize=16,24 ]Petőháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.3194564 lng=21.572157 iconsize=16,24 ]Tépe[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.274162 lng=22.2228824 iconsize=16,24 ]Mezőladány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.6422289 lng=20.0330312 iconsize=16,24 ]Visznek[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.15876 lng=21.3606584 iconsize=16,24 ]Bodrogkeresztúr[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5470914 lng=18.2606324 iconsize=16,24 ]Kömlőd[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6488345 lng=17.9243409 iconsize=16,24 ]Andocs[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8211139 lng=20.0799597 iconsize=16,24 ]Tiszasas[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.7892418 lng=18.2914759 iconsize=16,24 ]Felsőnyék[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.3985503 lng=16.7974625 iconsize=16,24 ]Tótszerdahely[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.8429994 lng=17.0943015 iconsize=16,24 ]Kehidakustány[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.1380554 lng=18.1551995 iconsize=16,24 ]Orfű[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.4715824 lng=21.5110813 iconsize=16,24 ]Pálháza[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.975953 lng=18.6422324 iconsize=16,24 ]Nagylók[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.115998 lng=17.5689682 iconsize=16,24 ]Homokszentgyörgy[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.6846564 lng=19.3077169 iconsize=16,24 ]Tabdi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=46.3284358 lng=19.6857424 iconsize=16,24 ]Pusztamérges[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.315618 lng=16.5868634 iconsize=16,24 ]Gyöngyösfalu[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.1622645 lng=20.6195355 iconsize=16,24 ]Varbó[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5760021 lng=17.0756829 iconsize=16,24 ]Babót[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.5157574 lng=17.0950326 iconsize=16,24 ]Mihályi[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=47.4624566 lng=21.8767447 iconsize=16,24 ]Újléta[/leaflet-marker] [leaflet-marker svg background="#3e4d6b" iconClass="dashicons dashicons-cirlce-filled" lat=48.3842706 lng=20.6744642 iconsize=16,24 ]Szuhogy[/leaflet-marker]

GrantisA PÉNZÜGYI AKADÉMIA TÁMOGATÓJA: A GRANTIS

A GRANTIS Hungary Zrt. az Eurorisk Kft. leányvállalataként jött létre, ami 1993 óta a biztosítási piac top 10 alkuszi vállalata közé tartozik, és évekig az MKB-Euroleasing csoport tagjaként működött.

A 2014-es megalakulásunk óta számtalan cégnek – köztük 500 fős nagyvállalatoknak – találtunk egészség-, baleset- és vagyonbiztosítási, illetve önkéntes pénztári megoldásokat. Közvetítőként a magyar pénzügyi és biztosítási piac szinte teljes egészével partnerségben vagyunk, és a konkurens ajánlatok független megversenyeztetésében állunk az 1–1000 fős cégek rendelkezésére.

Érdekel a képzés? Beszéljünk telefonon! Miért van szükség erre?

Hogy minden felmerülő kérdésedre válaszolni tudjak, és ha tényleg érdekel a Pénzügyi Akadémia, a cégedre szabott képzést tudjam nektek nyújtani. Én, Sipos Csaba foglak keresni, hogy pontosan átbeszélhessük, mire van szüksége a csapatodnak és mi az amiben tudok segíteni.

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem

Az személyes pénzügyeiddel kapcsolatban kérnél tanácsot? Ide kattintva tudod felvenni velem a kapcsolatot.