Jó csapat, motiváció és önismeret

Az elsőszámú vezető gondolkodásmódja, értékrendje és hitrendszere erősen meghatározza azt, hogy egy cég hova képes eljutni – vezette fel a beszélgetést Bolya Imre.

„Az lehet jó vezető, aki mély önismerettel rendelkezik, csak így tudjuk meghaladni önmagunkat” – fogalmazott Sebestyén András, a Grantis vezérigazgatója a Karizma Podcast egy korábbi adásában, aminek a legjobb gondolatait itt tudod meghallgatni:

András azt is hozzátette, hogy egy vezetőnek az a legfontosabb feladata, hogy jó csapatot építsen maga köré, és motiválni is tudja őket, ehhez az is kell, hogy észrevegye és elismerje mások erősségeit. 

„Mindig jobbá tenni azt, ami tegnap volt, ez hajt előre. Jobban érdekel a verseny, mint a fődíj!” – Sebestyén András vezetői hitvallása.

Amilyen a vezető, olyan lesz a cég is. A munka-magánélet egyensúlya jól működik a Grantisnál. András a podcastben arról is beszélt, hogy milyen life hack-eket alkalmaz, hogy le tudja tenni a munkát. 

Arról is volt szó, hogy mit jelent a siker. András szerint ez egy túlértékelt fogalom, számára azt jelenti, egyensúlyban lenni önmagunkkal és közben értéket teremteni.

A Grantisnál akár te is megtalálhatod a számításaidat

A Grantisnál mindenkinek lehetősége van arra, hogy kiteljesedjen, és a saját szakterületén döntéseket hozzon. A leendő vezetőktől pedig felelősségérzetet, szakmai alázatot és jó kommunikációs képességeket várnak el, hiszen ez mindennek az alapja.