Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1355 vélemény alapján)

 • Péter Hegyi

  2023. január 25.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Ajánlom mindenkinek mind Kiss Viktória, mind Kiszer Norbert szakértőket! Gyors, pontos, segítőkész, professzionális szolgáltatást nyújtanak.

 • Réka Bölcsházy

  2022. november 11.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

 • Szilvia Bábelné Mezővári

  2022. július 01.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Szerintem, nagyon jó dolog, hogy van egy olyan cég aki segít a biztosítások között olyat találni, amely az embernek a legmegfelelőbb mindenféle szempontból. Örülök, hogy rátaláltam a Grantis Hungary Zrt. Kiszer Norbert tanácsadóra. Nagyon korrekt és szimpatikus embert ismertem meg személyében.

 • Konecsni Zsófi

  2022. április 27.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

 • Edina Bata-Király

  2022. március 31.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  2021 végén kértem bővebb információt egy közösségi oldalon keresztül. Már másnap jelentkezett Kiszer Norbert, hogy felmérje az igényeinket, tájékoztasson a lehetőségekről. Mindenféle családi dolgok miatt miattunk lassabban haladt a dolog, de Norbert nagyon kitartó és türelmes volt. Amikor végre sor kerülhetett egy részletesebb online bemutatkozásra, igényfelmérésre - megerősödtek korábbi pozitív benyomásaim. Profizmus, mindenre kiterjedő tájékoztatás, precizitás, kitartás, türelem, gyorsaság, rugalmasság, figyelmesség.... Hirtelen ezek a jelzők jutnak eszembe. Itt is nagyon köszönök mindent!

 • Bori Papp

  2022. március 24.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Magánegészségbiztosításra volt szükségünk külföldi férjemnek EU vízumhoz. Mivel nem voltunk teljesen tisztában melyik lehetőség számunkra a legjobb anyagilag, sem struktúrában ezért a cég segíségét kértük, amely csupán néhány nap alatt borzasztó rugalmasan, profin, kedvesen és flexibilisen segítségünkre sietett, és online mindent el is tudtunk intézni. Hálásan köszönjük Kiszer Norbert fantasztikus támogatását az ügyben! Csak ajánlani tudom mindnekinek!!!

 • Cseszàk Róbert

  2022. február 16.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Már egy ideje terveztem,hogy biztositsam a jövőmet. Meg keresett egy nagy cég az ajánlatával ami nem volt rossz,de nem akartam bele ugrani az első lehetőségbe igy körbe néztem. Közösségi oldalon találtam a Grantis-t irtam nekik és pár óra mulva meg is kerestek. Kiszer Norbert vette fel velem a kapcsolatot már az első talalkozó alkalmával szimpatikus volt kicsit kérdezett rólam,hogy könnyebb legyen az igényeimnek megfelelő befektetést megtalálni. Sikerült is a legapróbb reszletkre is kitérni igy rövid időn belűl megtaláltuk a legmegfelelöbbet és 3. alkalommal meg is kötöttük a szerződést. Eddig csak pozitivan tudok nyilatkozni róluk és remélem a jövőben más befektetést is igénybe tudok majd venni.

 • Gábor Endrődi

  2022. február 15.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

 • Zsigmond Varga

  2022. január 03.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Kiszer Norbert segített nekem az önkéntes nyugdíjrendszer útvesztőjében kiigazodni. Nagyon gyorsan válaszolt miután megkerestem a Grantist online és tényleg szánt időt arra, hogy megismerje az én személyes történetemet és igényeimet. Így hamar is sikerült kiválasztanunk azokat a termékeket, amelyekre szükségem volt és a jövőben is vele tervezek együtt dolgozni.

 • Bernadett Szemes

  2021. december 17.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Kiszer Norbert kiemelt tanácsadóhoz kerültem csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon kedves volt abszolut a saját kéréseimet vette alapul igyekezett megérteni a célomat. Mindenben segített nekem. legközelebb is ha szükségem lesz ilyen szolgáltatásra hozzá fogok fordulni

 • Csaba Csige

  2021. november 25.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Nyugdíj előtakarékosság érdeklődéssel kerestem fel a Grandist . A levelemre már másnap választ kaptam majd Kiszer Norbert vette fel velem a kapcsolatot. Az általam elmondottak szerint kaptam segített a döntéshez. Minden kérdésemre készségesen,érthetően és hozzáértéssel tudott válaszolni . Teljes mértékben meg vagyok elégedve Norbert munkájával mert ténylegesen figyelembe vette az igényeimet, lehetőségeimet és ennek megfelelően kaptam a segítséget. Csak ajánlani tudom !

 • Noémi Kiss

  2021. november 03.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Nekem Kiszer Norbert segített egy pénzügyi döntésben és nagyon segítőkész volt, megfelelően tájékoztatott. Az egész céggel elégedett vagyok, dolgoztam velük együtt, nagyon megbízható vállalatnak tartom őket. :)

 • Emese Baranyi

  2021. október 08.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Magán egészségbiztosítás témában eddig mindig kusza, átláthatatlan információkat kaptam. A Grantist felkeresve kellemes csalódás ért. Szakértelmükkel, világos megfogalmazásaikkal azonnal szimpatizáltam. Kiszer Norbert kollégájuk magas szakmai hozzáértése, maximális segítőkészsége, problémamegoldása és empátiája pedig páratlan. Örömünkre és megelegedésünkre szolgál, hogy családunk a Grantist választotta. Ajánlom mindenkinek.

 • Gagyi Andrea

  2021. szeptember 22.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Szívből ajánlom Kiszern Norbert-et és a Grantist! Norbert segítségével sikerült megnyugtató megoldást találni a nyugdíjas évekre. A beszélgetések során olyan szintű bizalom alakult ki, amelyre a jövőben is építhetek.

 • Zsolt Barátfalvy

  2021. szeptember 09.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Kiszel Norbert volt az üzletkötőm. Teljesen rendben ment minden. Korrekt és segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

 • Csilla Zsdánszki

  2021. augusztus 19.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

 • Viktória Barcsi

  2021. július 07.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Baleset, egészség és nyugdíjbiztosítást is kötöttem Kiszer Norberttel. Mellébeszélés és felesleges körök nélkül, rugalmasan tájékoztatott a lehetőségekről a pénzügyeket nagyobb távlatból is szemléltetve. Jó szívvel ajánlom őt és a csapatot is!

 • Harmos Peter

  2021. május 05.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Nyugdíjbiztosítás kötés miatt kerestük meg a Grantis-t. Ahol a továbbiakban Kiszer Norberttel voltunk kapcsolatban, pontos és gyors válaszokat kaptunk. Tapasztalataira hagyatkoztunk a választásnál. Köszönjük.

 • Zoltán Kiss

  2021. április 28.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Pontos, precíz és teljeskörű felvilágosítást kaptam nyugdíjbiztosítás terén. Kiszer Norbert a tanácsadóm, akinek a munkájával maximálisan elégedett vagyok. Végig azt éreztem, hogy valóban az én érdekeim és igényeim alapján zajlik az egyeztetés és a tanácsadás. A megbeszélések nagyon profin, de mindamellett közvetlenül zajlottak. Kommunikációja, pontossága példaértékű.

 • Bálint Fejér

  2021. március 09.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Kiszer Norbert készségesen, gyorsan, és mindenre kiterjedően válaszolta meg a nyugdíbiztosítással kapcsolatos kérdéseimet. Nagyon megkönnyítette a döntést hogy nem egyedül kellett feltérképeznem a piacot, és hogy áttekintést kaptam a különböző befektetési lehetőségek előnyeiről és hátrányairól.

Még több értékelés