Pozsár László

Vezető tanácsadó
Pozsár László vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi tanulmányaim során  döbbentem rá, milyen fontos a pénzügyi tervezés. Egyre elengedhetetlenebbek azok a pénzügyi megoldások, melyekkel családunk és önmagunk számára biztos, stabil hátteret teremthetünk. Ahhoz, hogy ezt elérhessük, olyan szakértőre van szükség, aki emberileg és szakmailag is az ügyfelei oldalára állva függetlenül, saját életükhöz igazítva, személyre szabva tud megoldást, segítő kezet nyújtani. A GRANTIS csapatánál találtam meg az imént említett komplexitást, mellyel minden ügyfelemet még sikeresebbé tehetem ezen a területen.
Legfőbb célom Ügyfeleim stabil pénzügyi hátterének elősegítése
Hobbi Birkózás, brazil jiu jitsu, darts
Ami fontos nekem Ügyfeleim elégedettsége, és a harmonikus együttműködés
Motivációm Élménnyé tenni minden találkozót

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítás
  • Kockázati biztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
János Dienes
János Dienes
20napja
Örömmel osztok meg egy nagyon pozitív véleményt a Grantis vezető tanácsadójáról Pozsár Lászlóról. A jelenlegi bizonytalan egészségügyi helyzetben egy komplex biztosítási csomagot kerestem a családomnak baleset, élet és szolgáltatás biztosítás témakörben. Lászlóval történt többszöri egyeztetés után jutottunk el egy számunkra megfelelő csomagajánlathoz amit meg is kötöttünk együtt. Minden alkalommal pontosan maximális felkészültséggel jelentkezett és gyakorlatilag az összes felmerült kérdéskörben minden tekintetben a rendelkezésünkre állt. Rendkívül empatikus, objektív és ügyfélközpontú embert ismerhettünk meg a személyében aki remélem sok mindenkinek fog még tudni hasonlóan segíteni! Ezúton is szeretnénk újra megköszönni az időt, energiát és a segítséget!
Kristóf Szabó
Kristóf Szabó
20napja
Pozsár László szakértelme hatékony segítséget jelentett az általam igényelt egészség biztosítási csomag kiválasztásában.
Zoltán Nagy
Zoltán Nagy
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítás miatt kerestem meg a Grantis Hungary Zrt.-t . Pozsár László vezető tanácsadó korrekten elmagyarázott több biztosító által kínált ajánlatot, amelyekkel kapcsolatban minden kérdésemre válaszolt. Egy szakmailag rendkívül felkészült és empatikus munkatársat ismerhettem meg személyében, aki valóban az én érdekeimet és elképzeléseimet tartotta szem előtt. A szerződéskötés és az azt követő ügyintézés során is a segítségemre volt és mindenről pontosan tájékoztatott.
Zsuzsa Hegedus
Zsuzsa Hegedus
1 hónapja
Nyugdíjbiztosíttással kapcsolatban kerestem fel a céget. Pozsár László vezető tanácsadó segítségével sikerült megtalálnom a számomra legkedvezőbb ajánlatot pár nap leforgása alatt. Oldott, barátságos légkör, segítőkészség és professzionalitás.
Júlia Szakállasné Tóth
Júlia Szakállasné Tóth
1 hónapja
Azért kerestem meg a Grantis Hungary Zrt-t, mert nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Pozsár László vezető tanácsadó vette föl velem a kapcsolatot, aki korrekten elmagyarázta a nyugdíjbiztosítással kapcsolatos tudnivalókat. Találkozónk alkalmával több biztosító ajánlatát is bemutatta és minden felmerülő kérdésemre választ adott. Egy szakmailag rendkívül felkészült és empatikus munkatársat ismerhettem meg László személyében, aki valóban az én érdekeimet és elképzeléseimet tartotta szem előtt. A szerződéskötés és az azt követő ügyintézés során is a segítségemre volt és mindenről pontosan tájékoztatott. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantis Hungary Zrt-t és Munkatársait.
Zsolt Sandor
Zsolt Sandor
2 hónapja
Pozsár László -nál kötöttünk egészségbiztosítást, minden kérdésünkre részletes választ kaptunk, több alternatívát kaptunk, és a választásban is segített. Bátran ajánlom mindenkinek!
György Krisztina
György Krisztina
2 hónapja
Pozsár Lászlótól megkaptunk minden információt, kedves volt és rugalmas. A jelenlegi vírushelyzet ellenére is gyorsan sikerült megkötnünk a szerződést. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb kezekben lesz a biztosításunk.
Imre Molnár
Imre Molnár
2 hónapja
A Grantis weboldalán tett látogatásomat és információkérésemet követően Pozsár László rövid időn belül megkeresett és alaposan feltérképeztük a személyes igényemet. Rendkívül részletes tájékoztatást kaptam a lehetőségeimről a nyugdíjbiztosításokat illetően. Több alkalommal konzultáltunk online és telefonon keresztül, minden esetben készséges, türelmes és segítőkész volt. Közvetlen, baráti stílusának és magasfokú szakmai felkészültségének köszönhetően sikerült kiválasztani a számomra legkedvezőbb opciót a lehetőségek közül. Megnyugtató számomra, hogy a szerződés megkötését követően is felügyeli annak státuszát. Bátran ajánlom mindenkinek, aki a nyugdíjcélú- és egyéb megtakarítások valamint a biztosítások között keresi a számára megfelelő megoldást!
Attila Gergely
Attila Gergely
3 hónapja
Pozsár László 2020-12-29 Személyében egy igazán profi alkuszt ismerhettem meg. Messze menően profin, baráti hangulatban tudtuk kiválasztani a személyemre szabott biztosítást. Mindenkinek ajánlani tudnám, és fogom is. Köszönöm a hozzáállást és a profi munkát!
Attila Kocsis
Attila Kocsis
7 hónapja
(Translated by Google) With the help of consultant László Pozsár, we easily found the most suitable insurance for us. Fast response time, flexible administration. I can only recommend! (Original) Pozsár László tanácsadó segítségével könnyedén megtaláltuk a nekünk leginkább megfelelő biztosítást. Gyors válaszidő, rugalmas ügyintézés. Csak ajánlani tudom!
Adrienn Balogh
Adrienn Balogh
7 hónapja
(Translated by Google) I consulted with László Pozsár, consultant, what financial opportunities I have in addition to the ones I currently have. We also found a service that was even missing and sympathetic, so we concluded. I went to a general, free conversation, I had no specific request, but during our conversation Laci found what I could still be open to, with the help of which we selected the one from several providers that suited my needs. I am perfectly satisfied professionally, I have no questions left, and I was lucky for an open, kind person. I would definitely recommend it and most likely even I will come back to it about another product. (Original) Pozsár László tanácsadóval konzultáltam, hogy milyen pénzügyi lehetőségeim vannak még azokon túl amikkel jelenleg is rendelkezem. Találtunk is olyan szolgáltatást ami még hiányzott és szimpatikus is volt, ezért meg is kötöttük. Egy általános, ingyenes beszélgetésre mentem el, nem volt konkrét kérésem, de beszélgetésünk során Laci megtalálta azt amire még nyitott lehetek, a segítségével kiválasztottuk több szolgáltató közül azt az egyet ami az én igényeimnek megfelel. Tökéletesen elégedett vagyok szakmailag sem maradt bennem kérdés, és emberileg is egy nyitott, kedves emberhez volt szerencsém. Mindenképpen ajánlom és nagy valószínűséggel még én is visszatérek hozzá más termékkel kapcsolatban.
Erik Wafler
Erik Wafler
8 hónapja
(Translated by Google) I am very pleased with Laszlo Pozsar, who managed to bring a rather complicated company health and travel insurance to the roof with a foreign, hard-to-reach guide. (Original) Nagyon elegedett vagyok Pozsar Laszloval, egy eleg bonyolultan kivetelezheto ceges egeszseg es utasbiztositast sikerult teto ala hozni egy kulfoldi, nehezen elerheto ugyvezetovel.
Dóri Bálint
Dóri Bálint
8 hónapja
(Translated by Google) I was very satisfied with László Pozsár, he explained well, understandably, facilitating my decision! Dedicated, non-intrusive, absolutely feels, loves what he does! (Original) Pozsár Lászlóval nagyon elégedett voltam,jól,érthetően magyarázott,megkönnyítve döntésemet! Elhivatott,nem tolakodó,abszolút érződik,szereti amivel foglalkozik!
Lajos Klemencsics
Lajos Klemencsics
9 hónapja
(Translated by Google) My wife and I have been thinking about retirement savings for a long time, but unfortunately we haven't reached the point yet. Having taken a more serious decision, we followed the internet, recommendations and various forums to find out which company and form of savings would be most suitable for us. Grantis ’introduction, references, and comprehensibility were the decisive arguments for contacting them. We were not disappointed, their attitude accurately reflects what we heard and what was written. Our consultant László Pozsár listens to and takes into account all our requests, approaches and explains the recommended options from all sides. We have a contract that is favorable and sustainable for us, which is constantly monitored and there to help us. Thank you for your work and correctness. (Original) Feleségemmel régóta gondolkodtunk nyugdíj előtakarékosságon, sajnos ezidáig mégsem jutottunk el a megvalósításig. Miután komolyabban elhatároztuk magunkat, interneten, ajánlásokra és különböző fórumokon utána jártunk hogy melyik cég és megtakarítási forma lenne a legalkalmasabb számunkra. A Grantis bemutatkozása, referenciái és közérthetősége volt a döntő érv hogy felvegyük velük a kapcsolatot. Nem csalódtunk, a hozzáállásuk pontosan tükrözi a hallottakat és leírtakat. Pozsár László tanácsadónk minden kérésünket meghallgatva és figyelembe véve, minden oldalról megközelítve és elmagyarázva ajánlott lehetőségeket. Egy számunkra kedvező és tartható szerződést kötöttünk, amit folyamatosan figyelemmel kísérnek, és segítségünkre vannak. Köszönjük munkájukat és korrektségüket.
Szilvia Klemencsics
Szilvia Klemencsics
9 hónapja
Sándor Vilmányi
Sándor Vilmányi
10 hónapja
(Translated by Google) Thank you for consulting Grantis Hungary Zrt. Their colleague László Pozsár applied within a very short time. He put together the offers completely according to our needs. In a concise, understandable and, most importantly, customer-focused manner, he presented the offers. The negotiations were swift and professional, he handled the agreements flexibly. In summary, the company provided professional, fast, customer-friendly service through László! (Original) Köszönöm a Grantis Hungary Zrt tanácsadását. Kollégájuk Pozsár László nagyon rövid időn belül jelentkezett. Teljes mértékben az igényeinknek megfelelően állította össze az ajánlatokat. Lényegre törően, érthetően és ami nagyon fontos, az ügyfél érdekeit helyezve előtérbe ismertette az ajánlatokat. Az egyeztetések gyorsak és szakszerűek voltak, rugalmasan kezelte a megállapodásokat. Összegezve, szakszerű, gyors, ügyfélbarát szolgáltatást nyújtott a cég Lászlón keresztül!
Szabolcs Zsolt Kemény
Szabolcs Zsolt Kemény
11 hónapja
(Translated by Google) After deciding that I wanted to save for retirement, I had to realize that it was not at all easy to choose the form or offer that was best for me. After reading several pages on the Internet, I asked Grantis for an appointment for a personal meeting. Although the virus situation overwrote this a bit, in the end everything went smoothly online, thanks to their flexibility. With the help of László Pozsár and thanks to his expertise, we managed to discuss the ideal offers for me in a few hours and then to conclude my pension insurance. I would continue to choose them for investment or savings issues. (Original) Miután eldönöttem, hogy nyugdíj célú megtakarítást szeretnék kötni, rá kellett jönnöm, hogy egyáltalán nem egyszerû kiválasztani a számomra legmegfelelôbb formát, illetve ajánlatot. Az interneten tájékozódva több oldal elolvasása után a Grantis-tól kértem egy idôpontot személyes egyeztetés céljából. Ugyan a vírushelyzet ezt kicsit felülírta, de végül online, rugalmasságuknak köszönhetôen minden simán ment. Pozsár László segítségével és szakértelmének köszönhetôen pár óra alatt sikerült átbeszélnünk a számomra ideális ajánlatokat majd pedig megkötni a nyugdíjbiztosításomat. A jövôben is szívesen választanám ôket befektetéssel vagy megtakarítással kapcsolatos kérdések esetén.
Ádámné Labancz
Ádámné Labancz
1 éve
(Translated by Google) I asked for a calculation for life insurance on the Grantis site. After asking my question, László Pozsár contacted me. His opinion was told when I asked and answered it both professionally and with examples. He treated me as an inquirer patiently, kindly, and not as bored and in a hurry as one would expect when counseling on such a phone. With his help, I boldly went into the life insurance contract, which if I had to arrange it alone would probably not have been right for me. Unfortunately, due to the current epidemic situation, we could not meet in person, we only managed to conclude the contract by further telephone consultation and by mail. During this time, I was completely satisfied with his work, his attitude, and his speaking style to me, and I dare to recommend it to anyone interested in insurance matters. (Original) Életbiztosítással kapcsolatban kértem kalkulálást a Grantis oldalán. A kérdésem feladása után Pozsár László vette fel velem a kapcsolatot. Véleményét elmondta, ha kérdeztem válaszolt rá mind szakmailag, mind példákkal. Velem mint érdeklődővel türelmesen, kedvesen foglalkozott, nem pedig unottan és sietősen, mint ahogy az ember számítana az ilyen telefonon történő tanácsadásnál. A segítségével bátran belementem az életbiztosítási szerződésbe, melyet ha egyedül kellett volna intéznem valószínű nem a számomra megfelelő lett volna. Sajnos a jelenlegi járványhelyzet miatt nem tudtunk személyesen találkozni, csak további telefonos egyeztetéssel és postai úton sikerült megkötnünk a szerződést. Ezen idő alatt teljesen elégedett voltam a munkájával, a hozzáállásával, valamint a felém mutatott beszédstílusával egyaránt és bátran merem ajánlani minden biztosítási ügyben érdeklődőnek.
Beatrix Végh-Szentai
Beatrix Végh-Szentai
1 éve
(Translated by Google) We are very grateful to Grantis for doing an excellent and professional job and finding the best possible solution for our health insurance, accident insurance and savings. I would like to highlight the work of László Pozsár, who kept in contact with us and provided us with useful advice in the labyrinth of investments. We can only recommend them on behalf of the whole family! :) Thank you Laszlo Pozsár for his professional work and attitude :) (Original) Nagyon hálásak vagyunk a Grantisnak, kitűnő és profi munkát végeztek, a lehető legjobb megoldást találták ki számunkra egészségbiztosítás, balesetbiztosítás és előtakarékosság ügyében. Külön kiemelném Pozsár László munkáját, aki folyamatosan tartotta velünk a kapcsolatot és hasznos tanácsokkal látott el minket a befektetések labirintusában. Csak ajánlani tudjuk őket az egész család nevében! :) Köszönjük még egyszer Pozsár László profi munkáját és hozzáállását :)
Alina Kerbel
Alina Kerbel
1 éve
(Translated by Google) László Pozsár contacted me in a short time, he was ready for the meeting and I got all the information I needed to make the decision, even more so. I know I chose the right solution with his help! Thank you so much again! (Original) Rövid időn belül vette fel velem a kapcsolatot Pozsár László, a találkozóra felkészülten érkezett és minden információt megkaptam amire szükségem volt a döntéshez, még annál többet is. Tudom, hogy jó megoldást választottam az ő segítségével! Köszönöm szépen ezúton is!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Pozsár László telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!