Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Pozsár László

Tanácsadó
Pozsár László vagyok, pénzügyi szakértő. Egyetemi tanulmányaim során  döbbentem rá, milyen fontos a pénzügyi tervezés. Egyre elengedhetetlenebbek azok a pénzügyi megoldások, melyekkel családunk és önmagunk számára biztos, stabil hátteret teremthetünk. Ahhoz, hogy ezt elérhessük, olyan szakértőre van szükség, aki emberileg és szakmailag is az ügyfelei oldalára állva függetlenül, saját életükhöz igazítva, személyre szabva tud megoldást, segítő kezet nyújtani. A GRANTIS csapatánál találtam meg az imént említett komplexitást, mellyel minden ügyfelemet még sikeresebbé tehetem ezen a területen.
Legfőbb célom Ügyfeleim stabil pénzügyi hátterének elősegítése
Hobbi Birkózás, brazil jiu jitsu, darts
Ami fontos nekem Ügyfeleim elégedettsége, és a harmonikus együttműködés
Motivációm Élménnyé tenni minden találkozót

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítás
  • Kockázati biztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Violetta Prcsity
Violetta Prcsity
6 hónapja
Köszönöm a segítségét Pozsár Lászlónak, aki maximálisan felkészült, nyitott és türelmes volt. A találkozó alkalmával rugalmasan, az érdekeimet szem előtt tartva, minden egyéni körülményt figyelembe véve segített meghozni egy döntést anélkül, hogy bármilyen irányba is befolyásolt volna. (Translated by Google) Thanks to László Pozsár for his help, who was fully prepared, open and patient. During the meeting, he helped me make a decision in a flexible way, with my interests in mind, taking into account all individual circumstances, without affecting me in any direction.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Pozsár László telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!