Pálmai Viktor

Vezető tanácsadó
Pálmai Viktor, független pénzügyi szakértő vagyok. Több mint 400 privát ügyfelem adóvisszatérítési, megtakarítási, befektetési portfóliója kapcsán adok szakvéleményt immár több mint 10 éve. Vallom, hogy elsősorban nem maguk a pénzügyi eszközök számítanak, hanem az a szakértelem, mely által a megoldások - az ügyfelek igényei alapján - kiválasztásra és személyre szabásra kerülnek. Az ügyfeleknek apróbetűs részek böngészése helyett elég egy megbízható szakemberrel kapcsolatot tartani. Pénzügyi tanácsadói pályám hobbiként indult, szerettem volna a pénzpiacot átlátni, megérteni és a saját pénzügyeimet tudatosan irányítani. Azóta rájöttem, hogy értékesebb egy gazdálkodási egységet (családot, céget) egészében kezelni, ezért képzem magam tovább újabb és újabb területeken.
Hobbi Gitározás, utazás
Amire büszke vagyok 1% alatti sztornóhányad a javasolt szerződéseimnél
Motivációm Egy megbízható pénzügyi szolgáltatási szektor kialakítása
Ami fontos nekem A kölcsönös személyes szimpátia kialakítása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermek előtakarékosságok
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Élet-, egészség- és balesetbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Viktória Szőlősi
Viktória Szőlősi
6napja
Pálmai Viktor valóban az én igényeimnek megfelelően adott tanácsot.
Attila Kálló
Attila Kálló
1 hónapja
Pálmai Viktor vezető tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot nagyon rövid időn belül. Korrektül és részletesen tájékoztatott minden lehetőségről. A videó beszélgetés során hamar megtaláltuk a közös hangot. A szerződés aláírása is gyorsan megtörtént. Pálmai Urat mindenkinek tudom javasolni.
Balazs Szücs
Balazs Szücs
2 hónapja
Nyugdíjbiztosítást keresve találtam a cég holnapján egy érdekes írást és fényképeket a Grantisz alapításának történetéről, ahol két fiatal ambiciózus üzletember egy lakásban berendezett irodában alszik. Tetszett az elszántságuk és kitartásuk, ezért fordultam a Grantisz-hoz. Tanácsadást Pálmai Viktortól kaptam, aki érthetően és precízen választ adott kérdéseimre, így eredményesen és gyorsan haladtunk. Esetemben még 27 év van a nyugdíjig, de tudom, hogy bármikor számíthatok a cég tanácsaira.
Ági Ottinger
Ági Ottinger
2 hónapja
Elérkezettnek láttam az időt, hogy gondoskodjak a nyugdíjas éveimről, de elvesztem a bankok és biztosító társaságok ajánlatai között. A Grantis-hoz fordultam segítségért, kitöltöttem egy online felmérési kérdőívet, és másnap fel is vették velem a kapcsolatot. PÁLMAI VIKTOR személyében - úgy érzem - egy segítőkész, magasan képzett, kedves embert ismertem meg, akinek elmondtam az igényeimet, és aki ennek fényében teljes körű tájékoztatást nyújtva felvázolta a különböző lehetőségeket, majd a lehető legjobb döntést hoztuk meg közösen. Az előzetes telefonbeszélgetésünk alkalmával kértem, hogy mellőzze a szakmai fogalmakat, úgy fogalmazzon, hogy megértsem, és ezt maximálisan be is tartotta. Hálás vagyok neki, hogy úgy magyarázott, hogy nem maradtak nyitott kérdések a fejemben. Pálmai Viktort ajánlom bárki számára, akár járatos a pénz- illetve befektetési ügyekben, akár nem.
Éva Juhos
Éva Juhos
3 hónapja
KMP Work KFT
KMP Work KFT
10 hónapja
(Translated by Google) I asked for and received advice on health insurance that satisfies all needs - which is followed by concluding a contract. I strongly recommend Viktor Pálmai, Senior Advisor, to everyone. (Original) Egészségbiztosítással kapcsolatban kértem, és kaptam minden igényt kielégítő tanácsot- amit szerződéskötés is követet. Bátran ajánlom mindenkinek Pálmai Viktor vezető tanácsadót.
Erika Illési
Erika Illési
10 hónapja
(Translated by Google) Viktor Pálmai led us professionally at the highest level and empathetically to conclude the most optimal contract for us. (Original) Pálmai Viktor szakmailag a legmagasabb színvonalon és empatikusan vezetett, hogy a számunkra legoptimálisabb szerződést köthessük meg.
Aida Radman
Aida Radman
11 hónapja
(Translated by Google) I would like to write an opinion about consultant Viktor Pálmai I am maximally satisfied with your work. In addition to being a professional financial professional, I am also a professional salesperson. The customer will not be forgotten about the candidate even after their offer has not been accepted. If the market environment changes, you will visit again. That's how I went. At first I chose MÁK +, but later it started to become certain that it was not a good decision, but due to the power of inertia, maybe, I did not touch it, although I knew that my money was not in the right place. That’s when Viktor contacted me again, and during the epidemic, we transferred the money to Metlife Insurance’s account in a rather unusual way. Whether this was actually a good decision will only be revealed in 5 years. For the time being, I trust Viktor’s skill and honesty. Radman Aida (Original) Pálmai Viktor tanácsadóról szeretnék véleményt írni Maximálisan meg vagyok elégedve a munkájával. Azon kívül, hogy profi pénzügyi szakembernek tartom, profi értékesíőnek is. Nem feledkezik meg az ügyfél jelöltről az után sem, ha nem fogadták el ajánlatát. Ha változik a piaci környezet, újra felkeresi. Így jártam én is. Először a MÁK + -ra esett a választásom, később azonban kezdett bizonyossá válni, hogy nem volt jó döntés, de a tehetetlenség hatalma miatt talán, nem nyúltam hozzá, bár tudtam, hogy nem jó helyen van a pénzem. Ekkor keresett meg újra Viktor, és a járvány ideje alatt, meglehetősen szokatlan módon átmozgattuk a pénzt a Metlife Biztosító számlájára. Hogy ez valójában jó döntés volt-e, majd csak 5 év múlva fog kiderülni. Én egyelőre megbízom Viktor hozzáértésében és becsületességében. Radman Aida
Péter Várady
Péter Várady
12 hónapja
(Translated by Google) My contact is Viktor Pálmai. I received correct, thorough information. I was already in the picture when I first contacted me, the materials sent by email are clear and well prepared. He builds confidence in his expertise and it is clear that he has many years of experience and a wide horizon behind him. So I got what I expected. I would recommend it to someone else. (Original) Kapcsolattartóm Pálmai Viktor. Korrekt, alapos tájékoztatást kaptam. Már az első kapcsolatfelvételkor képbe kerültem, az emailen megküldött anyagok világosak, jól előkészítettek. Bizalmat teremt a szakértelme és egyértelmű, hogy sok éves tapasztalat, széles látókör áll mögötte. Szóval azt kaptam, amire számítottam. Ajánlom másnak is.
Erika Bátori
Erika Bátori
1 éve
(Translated by Google) I was the first to find Grantis on the net while looking for retirement savings. Seeing the many positive reviews, a colleague called me the next day after my registration: Viktor Pálmai (Senior Financial Advisor). The brief telephone survey was soon followed by a personal meeting where I received an exhaustive, accurate (!) Answer to all my questions. Viktor Pálmai is a direct, helpful, patient person with a lot of professional knowledge and experience, who quickly found the best solution for me and was happy to answer my other financial questions. I am very grateful for your help, it is reassuring to have a solid support in managing my finances. I kindly recommend him to everyone, even those who are not at all familiar with financial jargon! (Original) Nyugdíj- megtakarítási lehetőségeket keresve bukkantam rá a neten elsőként a Grantisra. A sok pozitív értékelést látva a beregisztrálásom után másnap telefonon hívott is egy munkatársuk: Pálmai Viktor (vezető pénzügyi tanácsadó). A rövid, telefonos igényfelmérést hamarosan egy személyes találkozó követte, ahol minden kérdésemre kimerítő, pontos, számomra is érthető(!) választ kaptam. Pálmai Viktor nagy szakmai tudással és -tapasztalattal rendelkező közvetlen, segítőkész, türelmes ember, aki gyorsan megtalálta a számomra legkedvezőbb megoldást, és egyéb pénzügyi kérdésemre is készséggel válaszolt. Nagyon hálás vagyok a segítségéért, megnyugtató, hogy biztos támaszt nyújt pénzügyeim kezelésében. Mindenkinek jó szívvel, bátran ajánlom őt, olyanoknak is, akik a pénzügyi szakzsargonban egyáltalán nem jártasak!
Tamás Póda
Tamás Póda
1 éve
(Translated by Google) I work with Viktor Palmai on the Pennsylvania Savings, I met a highly trained expert, and he helps me with fast and efficient dontes. I would recommend to anyone who would like to treat your pennies with a specialist! (Original) Palmai Viktorral dolgozunk a penzugyi megtakaritasokon, rendkivul felkeszult szakertot ismertem meg, magabiztos tudasaval segit a gyors hatekony donteshozasban. Mindenkinek ajanlom, aki szeretne a penzugyeit hozzaerto szakemberrel egyutt kezelni!
Rita Kremzer
Rita Kremzer
1 éve
(Translated by Google) I contacted the company about their retirement savings on their website. I read about them being independent of any other financial institution, and the clients' recommendations were convincing. Viktor Pálmai colleague contacted me at a pre-arranged time and provided clear, non-persuasive independent information about retirement savings in general. After narrowing the circle, we resumed the consultation by email. Finally, at another pre-arranged time, he called to sign the contract papers. It was very fast, always accurate and efficient, it was a great help to me! It's all very new to me, but Viktor promised that I could contact him at any time if I had any further questions. I recommend it to anyone who needs independent, reliable and professional financial advice. (Original) Nyugdíj megtakarítással kapcsolatban kerestem meg a céget az internetes oldalukon. Azt olvastam róluk, hogy függetlenek minden más pénzügyi intézménytől, és az ügyfelek ajánlásai is meggyőzőek voltak. Pálmai Viktor kollégájuk keresett meg egy előre egyeztetett időpontban és adott érthető, rábeszélés nélküli független tájékoztatást a nyugdíjcélú megtakarításokról általában. Miután szűkítettük a kört, e-mailben folytattuk az egyeztetést. Végül, egy másik előre megbeszélt időpontban felkeresett, hogy aláírjuk a szerződéshez szükséges papírokat. Nagyon gyors, mindig pontos és hatékony volt, igazán nagy segítség volt számomra! Még nagyon új nekem ez az egész, de azt ígérte Viktor, hogy bármikor megkereshetem, ha bármilyen további kérdésem lenne. Ajánlom mindenkinek, akinek független, megbízható és szakmailag is profi pénzügyi tanácsadásra van szüksége.
Zoltánné Bíró
Zoltánné Bíró
1 éve
(Translated by Google) I searched for life insurance quotes online, so I found Grantis. I read everything, he was sympathetic, I liked being independent, having more companies. I applied for counseling. Viktor Palma also phoned. We had a personal meeting where my husband joined a little later. He said everything in detail, after assessing our intentions, he had several offers, but the choice was successful. Really, and not just a business card consultant, Viktor Palma does feel that he is prepared and does not want to force me to do anything like other pushy insurance agents. So we have already signed a contract, and I think we won't have any problems with our future cooperation. We were satisfied, (Original) Az interneten kerestem életbiztosítással kapcsolatos ajánlatokat, így akadtam a Grantisra. Elolvastam mindent, szimpatikus volt, tetszett, hogy függetlenek, több céggel állnak kapcsolatban. Jelentkeztem tanácsadásra. Hívott is telefonon Pálmai Viktor. Megbeszéltük a személyes találkozást, ahová férjem is kicsit később csatlakozott. Mindent elmondott részletesen, miután felmérte, mi a szándékunk, több ajánlata is volt, de sikerült a választás. Pálmai Viktor valóban és nem csak a névjegykártyán vezető tanácsadó, érezni, hogy felkészült, nem akar semmire rákényszeríteni, mint más, nyomulós, rámenős biztosítási ügynökök. Így már szerződtünk is, s úgy érzem, a jövőbeni együttműködéssel sem lesz gondunk. Meg voltunk elégedve,
imola mola
imola mola
1 éve
(Translated by Google) I asked and received help from Viktor Pálmai for retirement savings, who explained with great patience and professionalism all the information and answers to my new and emerging questions. I can only recommend Viktor, with serious knowledge and many years of professional experience behind him, you can't really be embarrassed by financial cross questions. (Original) Nyugdíjcélú megtakarítással kapcsolatban kértem és kaptam segítséget Pálmai Viktortól, aki mérhetetlen türelemmel és profizmussal magyarázott el minden tudnivalót és adott válaszokat az újabb és újabb felmerülő kérdéseimre. Viktort csak ajánlani tudom, komoly tudással és sok évnyi szakmai tapasztalattal a háta mögött nem igazán lehet őt zavarba ejteni pénzügyi keresztkérdésekkel.
László Kiss
László Kiss
1 éve
(Translated by Google) In the field of financial and investment knowledge, I am only able to have the necessary and sufficient knowledge. That is why I asked for external help on retirement savings. This is how I got in contact with Viktor Pálmai, a Grantis associate, who provided me with accurate, accurate information about the options available, as well as their benefits and drawbacks. This has been a great help in getting a clearer picture of what's on offer. Thank you for your help along the way. (Original) A pénzügyi és befektetési ismeretek területén csak a számomra szükséges és elégséges mértékben vagyok képben. Ezért kértem külső segítséget nyugdíj célú megtakarítás témában. Így kerültem kapcsolatba Pálmai Viktor Úrral, a Grantis munkatársával, akitől lényegre törő, korrekt tájékoztatást kaptam a választható lehetőségekről, azok előnyeiről és hátrányairól egyaránt. Ez nagy segítséget adott abban, hogy tisztábban lássak az ajánlatok sűrűjében. Ez úton is köszönöm a segítségét.
Norbert Varga
Norbert Varga
1 éve
Evelyn Lőrincz
Evelyn Lőrincz
1 éve
(Translated by Google) I can recommend their financial advisor Viktor Pálmai who are looking for a consultant with high expertise and financial experience. I think that with the skill of Viktor, I managed to choose the best form of savings for me. Some say it does not matter the money, but I think that is essential to the financial security of a balanced life. If you do not want to live from month to month, please contact Victor who will provide you with useful advice. (Original) Pálmai Viktor pénzügyi tanácsadót tudom ajánlani azoknak, akik magas szakértelemmel és pénzügyi tapasztalattal rendelkező tanácsadót keresnek. Úgy gondolom, hogy Viktor hozzáértésével sikerült kiválasztani számomra a legjobb megtakarítási formát. Vannak, akik szerint nem számít a pénz, de én úgy gondolom, hogy az anyagi biztonság elengedhetetlen egy kiegyensúlyozott élethez. Amennyiben nem szeretnének hónapról hónapra élni, keressék fel Viktort, aki hasznos tanácsokkal látja majd el Önöket.
Mándi Hajnalka
Mándi Hajnalka
1 éve
(Translated by Google) I would never have thought that I would once be my financial advisor and I would ask for help to manage my savings well. Pálma was recommended by my brother-in-law so I was looking for him. During our conversations we have thoroughly discussed everything, and it seems that he has many years of professional experience and serious knowledge, I trust in his advice. I will gladly recommend Viktória Pálmai to all my friends. (Original) Soha nem gondoltam volna, hogy nekem egyszer pénzügyi tanácsadóm lesz, és segítséget fogok kérni arra, hogy a megtakarításaimat jól kezeljem. Pálmai Viktort a sógorom ajánlotta, így én is őt kerestem meg. Beszélgetéseink során alaposán átbeszéltünk mindent, látszik, hogy sok évnyi szakmai tapasztalattal és komoly tudással rendelkezik, megbízom a tanácsaiban. Szívesen fogom ajánlani Pálmai Viktort minden kedves ismerősömnek.
Mónika Elek
Mónika Elek
1 éve
(Translated by Google) Pálmai Viktor Grantis Hungary Ltd. on behalf of the man who had won the confidence of professional experience and expertise of. He patiently helped me find the most suitable construction and portfolio for me. I finally found a counselor who can professionally credible in my eyes stay and who must ensure, truly continuous liaison and consultation. I would like to thank you for making my savings in safe hands! (Original) Pálmai Viktor a Grantis Hungary Zrt képviseletében volt az az ember aki szakmai tapasztalatával és hozzáértésével, elnyerte a bizalmam. Türelmesen segített a számomra legmegfelelőbb konstrukció és portfólió megtalálásában. Végre találtam egy olyan tanácsadót, aki szakmailag hiteles tud maradni a szememben és megbizonyosodva, valóban folyamatos kapcsolattartásról és konzultációról biztosít. Szeretném megköszönni, hogy a megtakarításomat biztos kezekben érzem!
Edit Novák
Edit Novák
2 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Pálmai Viktor telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!