Pálmai Viktor

Pálmai Viktor Vezető tanácsadó

Pálmai Viktor, független pénzügyi szakértő vagyok. Több mint 400 privát ügyfelem adóvisszatérítési, megtakarítási, befektetési portfóliója kapcsán adok szakvéleményt immár több mint 10 éve. Vallom, hogy elsősorban nem maguk a pénzügyi eszközök számítanak, hanem az a szakértelem, mely által a megoldások - az ügyfelek igényei alapján - kiválasztásra és személyre szabásra kerülnek. Az ügyfeleknek apróbetűs részek böngészése helyett elég egy megbízható szakemberrel kapcsolatot tartani. Pénzügyi tanácsadói pályám hobbiként indult, szerettem volna a pénzpiacot átlátni, megérteni és a saját pénzügyeimet tudatosan irányítani. Azóta rájöttem, hogy értékesebb egy gazdálkodási egységet (családot, céget) egészében kezelni, ezért képzem magam tovább újabb és újabb területeken.

Amire büszke vagyok

1% alatti sztornóhányad a javasolt szerződéseimnél

Motivációm

Egy megbízható pénzügyi szolgáltatási szektor kialakítása

Ami fontos nekem

A kölcsönös személyes szimpátia kialakítása

Hobbi

Gitározás, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermek előtakarékosságok
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Élet-, egészség- és balesetbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gabriella Márkus

2022. August 08.

Pálmai Viktort mindenkinek ajánlom; érthető, szakszerű és türelmes magyarázataival nagy segítségünkre volt a döntés meghozatalában.

Ferenc Tóth

2022. August 04.

Pálmai Viktor vezető tanácsadóhoz volt szerencsém, örülök, hogy összehozott vele a sors. A kommunikáció gördülékeny volt, minden e-mailben feltett kérdésemre legkésőbb pár órán belül válaszolt. Felkészültsége vitathatatlan, személyesen is egy normális, szimpatikus ember.

Váradi Gergely

2022. May 17.

Az interneten találtam rá a Grantis Hungary Zrt-re. Nyugdíjbizosítást szerettem volna kötni, de úgy, hogy független szakértő segítségével átbeszéljük és megnézzük, hogy számomra mi a lehető legjobb ajánlat. Pálmai Viktor megkeresett, és segített eligazodni a lehetőségek között. Végül megtaláltuk a számomra legmegfelelőbb formát. Korrekten és átfogóan ismertette, hogy melyik biztosítás milyen előnyöket és buktatókat rejt magában. Jól felkészült, megbízható szakember.

Zsófia Kelly

2022. April 24.

A honlapon küldtem egy megkeresési emailt a Grantisnak, és Pálmai Viktorral kötöttek össze. Nagyon rugalmasan állt az időpontunkhoz, ami kifejezetten sokat számít, úgy, hogy két kicsi gyerekünk van. Segített megtalálni a számunkra legideálisabb befektetést, hogy a jövőnket egy biztosabb talajon tudjuk. Hosszan és részletesen beszélt az opcióinkról és nem erőltetett ránk semmit. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki nyugdíját vagy gyermekeinek jövőjét szeretné bebiztosítani.

Ildikó Ferenczy

2022. March 28.

Lelkiismeretes és minden részletre kiterjedő felvilágosítást kaptunk Pálmai Viktortól

Irén Izsák

2022. March 17.

Felkészült szakember segített kiválasztani a nekem legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Hálás vagyok érte! Szívesen ajánlom az érdeklődőknek!

Dóra Krikovszky

2022. January 20.

Pálmai Viktor. Korrekt, pontos, lényegretörő felvilágosítást kaptam. A biztosítást megkötöttem. Remélem a befektetés a későbbiekben az elvárásoknak megfelelően alakul majd.

Krisztiàn Mòra

2022. January 18.

Pálmai Viktor érthetően mondta el a lehetőségeket, segített dönteni a választásban. Minden rendben volt a személyes megbeszélés alkalmával is.

Nóra Kerékgyártó

2022. January 07.

Nagyon elégedett vagyok Pálmai Viktor szakmai felkészültségével. Precíz, pontos tájékoztatást adott részemre, így könnyedén eltudtam dönteni melyik lehetőséget válasszam. Köszönöm szépen megtisztelő segítségét.

Mariann Nyiri

2021. December 17.

Pálmai Viktor vezető tanácsadó kommunikatív, profi tanácsadó. Hamar felkeresett, amint akadályba ütköztünk, hamar orvosolta azt.

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
KEMMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

KEMMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. May 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Havi 20.000 Ft-ot tesz félre egy átlagos magyar nyugdíjcélra

Havi 20.000 Ft-ot tesz félre egy átlagos magyar nyugdíjcélra

2018. October 10.

Pálmai Viktor, a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője egy kutatásunk eredményeit mutatta be az ATV...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem