Pálmai Viktor

Vezető tanácsadó

Pálmai Viktor, független pénzügyi szakértő vagyok. Több mint 400 privát ügyfelem adóvisszatérítési, megtakarítási, befektetési portfóliója kapcsán adok szakvéleményt immár több mint 10 éve. Vallom, hogy elsősorban nem maguk a pénzügyi eszközök számítanak, hanem az a szakértelem, mely által a megoldások – az ügyfelek igényei alapján – kiválasztásra és személyre szabásra kerülnek. Az ügyfeleknek apróbetűs részek böngészése helyett elég egy megbízható szakemberrel kapcsolatot tartani. Pénzügyi tanácsadói pályám hobbiként indult, szerettem volna a pénzpiacot átlátni, megérteni és a saját pénzügyeimet tudatosan irányítani. Azóta rájöttem, hogy értékesebb egy gazdálkodási egységet (családot, céget) egészében kezelni, ezért képzem magam tovább újabb és újabb területeken.

Hobbi

Gitározás, utazás

Amire büszke vagyok

1% alatti sztornóhányad a javasolt szerződéseimnél

Motivációm

Egy megbízható pénzügyi szolgáltatási szektor kialakítása

Ami fontos nekem

A kölcsönös személyes szimpátia kialakítása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermek előtakarékosságok
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Élet-, egészség- és balesetbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

  • KEMMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra
  • Havi 20.000 Ft-ot tesz félre egy átlagos magyar nyugdíjcélra

Ügyfeleim így gondolnak rám

Evelyn Lőrincz
Evelyn Lőrincz ★★★★★

Pálmai Viktor pénzügyi tanácsadót tudom ajánlani azoknak, akik magas szakértelemmel és pénzügyi tapasztalattal rendelkező tanácsadót keresnek. Úgy gondolom, hogy Viktor hozzáértésével sikerült kiválasztani számomra a legjobb megtakarítási formát. Vannak, akik szerint nem számít a pénz, de én úgy gondolom, hogy az anyagi biztonság elengedhetetlen egy kiegyensúlyozott élethez. Amennyiben nem szeretnének hónapról hónapra élni, keressék fel Viktort, aki hasznos tanácsokkal látja majd el Önöket.

Mándi Hajnalka
Mándi Hajnalka ★★★★★

Soha nem gondoltam volna, hogy nekem egyszer pénzügyi tanácsadóm lesz, és segítséget fogok kérni arra, hogy a megtakarításaimat jól kezeljem. Pálmai Viktort a sógorom ajánlotta, így én is őt kerestem meg. Beszélgetéseink során alaposán átbeszéltünk mindent, látszik, hogy sok évnyi szakmai tapasztalattal és komoly tudással rendelkezik, megbízom a tanácsaiban. Szívesen fogom ajánlani Pálmai Viktort minden kedves ismerősömnek.

Mónika Elek
Mónika Elek ★★★★★

Pálmai Viktor a Grantis Hungary Zrt képviseletében volt az az ember aki szakmai tapasztalatával és hozzáértésével, elnyerte a bizalmam. Türelmesen segített a számomra legmegfelelőbb konstrukció és portfólió megtalálásában. Végre találtam egy olyan tanácsadót, aki szakmailag hiteles tud maradni a szememben és megbizonyosodva, valóban folyamatos kapcsolattartásról és konzultációról biztosít. Szeretném megköszönni, hogy a megtakarításomat biztos kezekben érzem!

Edit Novák
Edit Novák ★★★★★

Csaba Urbán
Csaba Urbán ★★★★★

Janos Biro
Janos Biro ★★★★★

Róbert Brinning
Róbert Brinning ★★★★★

Pálmai Viktor számomra szimpatikus ember. Ennek oka mértékletes közvetlensége, naprakész és alapos szakmai felkészültsége, és ember-család központú tanácsadása.

Istvan Jakab
Istvan Jakab ★★★★★

Korrekt áttekinthető ajánlat tétel. Felkészült, tapasztalt tanácsadó. Csak ajánlani tudom!

László Répási
László Répási ★★★★★

Egyértelmű, érthető, átlátható tájékoztatást kaptam a roppant kedves pénzügyi életpálya tervezőtől. Ezek után nyugodt szívvel kötöttem szerződést velük, gondolván szeretteim anyagi biztonságára, gyermekem nagykorúvá válása utáni életkezdésére. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantis-t!

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.