Pálmai Viktor

Pálmai Viktor Vezető tanácsadó

Pálmai Viktor, független pénzügyi szakértő vagyok. Több mint 400 privát ügyfelem adóvisszatérítési, megtakarítási, befektetési portfóliója kapcsán adok szakvéleményt immár több mint 10 éve. Vallom, hogy elsősorban nem maguk a pénzügyi eszközök számítanak, hanem az a szakértelem, mely által a megoldások - az ügyfelek igényei alapján - kiválasztásra és személyre szabásra kerülnek. Az ügyfeleknek apróbetűs részek böngészése helyett elég egy megbízható szakemberrel kapcsolatot tartani. Pénzügyi tanácsadói pályám hobbiként indult, szerettem volna a pénzpiacot átlátni, megérteni és a saját pénzügyeimet tudatosan irányítani. Azóta rájöttem, hogy értékesebb egy gazdálkodási egységet (családot, céget) egészében kezelni, ezért képzem magam tovább újabb és újabb területeken.

Amire büszke vagyok

1% alatti sztornóhányad a javasolt szerződéseimnél

Motivációm

Egy megbízható pénzügyi szolgáltatási szektor kialakítása

Ami fontos nekem

A kölcsönös személyes szimpátia kialakítása

Hobbi

Gitározás, utazás

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Gyermek előtakarékosságok
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Élet-, egészség- és balesetbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Balázs Kurucz

2024. március 05.

Pálmai Viktorral találkoztam egy két órás, mindent kimerítő beszélgetés alkalmával, mely során több tételben is megfelelő tájékoztatást, útmutatást nyújtott, mind nyugdíjmegtakarítást, mind befektetéseket érintően.

Beáta Hoffer Kovács

2024. január 28.

Pálmai Viktor segített a biztosítási termék kiválasztásában, illetve az adminisztráció lebonyolításában. Rugalmas, gyors, szakszerű hozzáállását, nem utolsó sorban türelmét :) köszönöm és jó szívvel ajánlom.

Hédervári Hajnalka

2023. december 20.

Az igényeimnek leginkább megfelelő ajánlatot kaptam, mellyel éltem is. Minden gördülékenyen és gyorsan ment. Pálmai Viktor szakértelme és hozzáértése páratlan. Nagy mértékben megkönnyítette a dolgom. Csak ajánlani tudom.

Kinga Schwarcz

2023. december 20.

Pálmai Viktor egy jól felkészült tanácsadó, akitől egy érthetően felépített és követhető konzultáció keretében rengeteg új információt megtudtam a nyugdijbiztosításról és az azzal kapcsolatos lehetőségeimről. Figyelembe vette az igényeimet és megkereste a legmegfelelőbb ajánlatot illetve a jövőben is számíthatok a támogató tanácsadására ha bármilyen kérdés, bizonytalanság felmerül bennem.

Csaba Bogáti

2023. november 14.

Pálmai Viktor, a GRANTIS vezető pénzügyi tanácsadója és befektetési szakértője járt nálunk. Kommunikációjában egyérelmű és érthető volt, gyorsan megtaláltuk a közös hangot, és a számunkra legkedvezőbb pénzügyi befektetési ajánlatot. Az általa készített ajánlat teljes mértékben megfelelt elvárásainknak. Viktorral való együttműködésünk során magas szintű szakértelmet tapasztaltunk, amit reméljük hogy a jövőben, mint pénzügyi tanácsadónk, továbbra is élvezhetünk.

Dávid Décsei

2023. szeptember 06.

Saját döntés alapján kerestem fel a Grantist és volt szerencsém Pálmai Viktorral találkozni és egyeztetni. Bár félig meddig előre tájékozódtam az igényeimet illetően, de még így is rengeteg új információt tudtam meg és sok tanácsot kaptam. Hatalmas segítség volt, hogy rövid időn belül minden kérdésemre és kérésemre részletes és összeszedett választ és lehetőséget kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantist és Pálmai Viktor!

Márton Hegedüs

2023. augusztus 30.

Pálmai Viktorral konzultáltam, nagyon felkészült volt és remekül elmagyarázta a lehetőségeket

Andrea Dani

2023. augusztus 27.

Megoldást kerestünk a nyugdíjas éveinkre és így találtunk rá a Grantis független tanácsadó cégre. A weboldalukat átnéztük és sok értékes információt találtunk rajta. A honlapon keresztül jelentkeztünk egy tanácsadásra. Pálmai Viktor vezető tanácsadó keresett meg a cég képviseletében. A találkozó gördülékenyen zajlott, Viktor érthetően elmagyarázta a lehetőségeinket. Több biztosítási ajánlat közül segített kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Biztosak vagyunk abban, hogy a Grantis és Pálmai Viktor tanácsadó segítsége nélkül elvesztünk volna az információkba. Köszönjük szépen a segítségüket! Mindenkinek ajánlani tudjuk a cég szolgáltatásait!

Viktor Ponyi

2023. augusztus 25.

Pálmai Viktor érthetően, szakszerűen válaszolt az összes kérdésemre. Határozott elképzelésem volt, de így is az összes lehetőséget elmondta és segített a számomra legmegfelelőbb biztosítást, megtakarítást kiválasztani. Bátran ajánlom, mert szakértelme kimagasló.

István Pethő

2023. augusztus 17.

Minden kérdésemre választ kaptam. Köszönöm a segítséget!

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
KEMMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

KEMMA: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. május 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Havi 20.000 Ft-ot tesz félre egy átlagos magyar nyugdíjcélra

Havi 20.000 Ft-ot tesz félre egy átlagos magyar nyugdíjcélra

2018. október 10.

Pálmai Viktor, a GRANTIS nyugdíj előtakarékossági szakértője egy kutatásunk eredményeit mutatta be az ATV...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem