Murai Péter

Murai Péter Tanácsadó

Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.

bemutatkozó videóm
Amire büszke vagyok

A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire

Tapasztalat

11 év

Ami fontos nekem

Biztonság, család, egészséges élet

Hobbi

Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

László Farkas

2022. június 27.

Murai Péter segítségével kötöttem egy Nyugdíjbiztosítást. Péter rendkívül segítőkész volt, korrekt módon, mindenre kiterjedően tájékoztatott a különböző biztosítók szolgáltatásairól. Laikusok számára is érthetően, világosan folyt a beszélgetés. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Tamás Menczinger

2022. március 13.

Murai Péter Úr telefonon keresett meg engem. Minden kérdésemre megfelelő választ kaptam. Csak ajánlani tudom. Szaktudása, hozzáértése megfelelő.

Renáta Németh

2022. március 01.

Interneten találtam a Grantis oldalára, bíztam benne hogy a vélemények és a cég leírása alapján kapunk egy megfelelő tájékoztatás a rengeteg megtakarítások között. Maximálisan elégedettek vagyunk a férjemmel, mivel ténylegesen a mi igényeinkre szabva kaptunk egy ajánlatot. Murai Péter tanácsadó szakmai tudásával, kedvességével és rugalmasságával hozzájárult hogy elégedettek legyünk. Mindenkinek szívesesen fogom őt ajánlani és a céget.

Tibor Liszák

2022. február 24.

Nyugdíjpénztár váltáson gondolkodtam. Megkerestem őket, ahol Murai Péter hasznos tanácsokkal látott el és a pénztárváltás ügyintézését is elvállalta. Mit is mondhatnék!? Kényelmes, hasznos!

Dóri Varga

2022. február 16.

Murai Péter

László Vinkovics

2021. november 25.

Profi tájékoztatást és segítőkész ügyintézést kaptam! Murai Péter kitartó türelemmel és profizmussal vitt végig az úton! Köszönöm és ajánlom mindenkinek!

Szele Tamás

2021. november 15.

Minden tekintetben meg voltam elégedve Murai Péter munkájával.A regisztráció elküldése után csak annyi feladatom volt,hogy végighallgattam az ő általa javasolt és számomra legmegfelelőbb biztosítás kiválasztását.Profi hozzáállása,segítőkészsége és minden tekintetben érthető magyarázata révén meg is kötöttem a szerződést. Köszönöm!

Máté Csizmadia

2021. november 05.

Péter Asbóth

2021. szeptember 22.

Murai Péterel volt ügyletünk,egy korrekt,pontos nagyon felkészült ügyfélbarát szakembert ismertem meg a személyében!

Zoltán Németh

2021. szeptember 13.

Murai Péter segítségével kötöttem nyugdíjbiztosítást. Rugalmas, felkészült és nagyon segítőkész. Részletesen bemutatta a lehetőségeket, jelentősen megkönnyítette a választást. (Translated by Google) I took out pension insurance with the help of Péter Murai. Flexible, prepared and very helpful. He presented the options in detail, making the choice much easier.

Bemutatkozom

Murai Péter

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
VEOL: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

VEOL: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. május 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Szívesen elmagyarázunk neked mindent személyesen

Tanácsadásunk ingyenes és az is marad.

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem