Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Murai Péter

Kiemelt tanácsadó
Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.
Hobbi Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor
Tapasztalat 11 év
Amire büszke vagyok A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire
Ami fontos nekem Biztonság, család, egészséges élet

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Judit Benecz
Judit Benecz
1 éve
Részletes információkat, segítséget kaptunk a találkozások során, végül a kiválasztott biztosításokat is megkötöttük. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a Grantis szolgáltatásával, mind kapcsolattartónk, Murai Péter munkájával. (Translated by Google) We got detailed information, we got help during the encounters, and we also made the selected insurance policies. We are most satisfied with both Grantis's service and our contact with Pura Murai's work.
Tamás Rendek
Tamás Rendek
2 éve
Krisztina Szabó
Krisztina Szabó
2 éve
Zoltán Veingertner
Zoltán Veingertner
2 éve
Életbiztosítást, baleset biztosítást és lakástakarékot kötöttem náluk. A tanácsadóval többször találkoztam személyesen, közvetlen, megbízható és szakmailag maximálisan felkészült volt. Úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztanunk. Örülök, hogy az ő segítségüket vettem igénybe. Csak ajánlani tudom! (Translated by Google) I have made life insurance, accident insurance and home savings. I met the counselor several times personally, directly, reliably and professionally fully prepared. I feel I have managed to choose the most suitable offer for me. I'm glad to have used their help. I can only recommend!
Linda Fercsi
Linda Fercsi
2 éve
Tamás Horváth
Tamás Horváth
3 éve
Fenntartásaim voltak a nyugdíjbiztosítással kapcsoltatban, mert nagyon hosszú távra szól,eleinte nem tudtam eldönteni hogy egy rövidebb távú életbiztosítással jobban járnék e, de Murai Péter segítségével világossá vált, hogy amit én keresek, az egy jó nyugdíjbiztosítás. Ha már szakértő segített a döntésben, úgy gondoltuk párommal az LTP megkötését is rábízzuk,amit azóta szintén Péter segítségével elindítottunk.Köszönjük a segítséget Péternek és a Grantis csapatnak. (Translated by Google) I had reservations about retirement insurance because it is very long term, at first I couldn't decide if I would do better with a shorter term life insurance, but with the help of Peter Murai it became clear that what I was looking for was a good pension insurance. If an expert helped with the decision, I thought my partner and I would be entrusted with concluding the LTP, which has since been started with Peter's help. Thank you Peter and the Grantis team for their help.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Murai Péter telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!