Murai Péter

Murai Péter Tanácsadó

Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.

bemutatkozó videóm
Amire büszke vagyok

A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire

Tapasztalat

11 év

Ami fontos nekem

Biztonság, család, egészséges élet

Hobbi

Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Peter Butsy

2023. May 09.

Murai Péter

Zombó Balázs

2023. May 01.

Murai Péter - Remek tanácsadó, barátságos, fiatalokkal akár közvetlenebb hangvételű beszélgetéseket is folytat. Nagyon informatív megbeszéléseink voltak. Mindenképp csak ajánlani tudom. Én a tiktokon hallottam a Grantisról és 2 héten belül megkerestek és segítettek nekem, teljesen ingyen.

István Kozári

2023. April 29.

A tanácsadó Murai Péter, részletesen el mondott mindent, ez a koncepció, s a számok nagyon jól mutatnak. Bízunk benne, hogy minden így is alakul, s jól sül el. Nyugodt szívvel ajánlom Őket!

Erika P

2023. April 28.

Murai Péter pénzügyi tanácsadót kiváló szakmai felkészültségével, és teljes emberi odafigyeléssel tudnám jellemezni. Az ügyfél egyedi igényeinek maximális felmérésével javasol megoldás csomagokat, akár egyedi élethelyzetekben is. Jó szívvel tudom ajánlani segítő szándéka, és precíz hozzáálása miatt.

Tadanaj Zoltán

2023. March 02.

Mindenben IS segítenek. Csak ajánlani tudom őket, és ajánlani is fogom Őket. Murai Péter lett a “kapcsolattartónk”, Neki ha lehet még több csillagot adnék, mint 5*. Több Ő, mint egy kapcsolattartó. Egy nagyon Jó Embert ismertünk meg benne. Köszönjük Péter.

Péter Kulics

2022. November 18.

Murai Péter munkájával nagyon megvoltam elégedve, szimpatikus ,korrekt és főleg nem tolakodó .Biztosan ajánlom a baráti körömben.

Norbert Fekete

2022. November 14.

Szabolcs Komlósi

2022. October 07.

Murai Péter kiemelt Grantis tanácsadó munkájával maximális elégedett vagyok. Széleskörű tájékoztatást kaptam tőle, hogy milyen pénzügyi támogatást kaphatok általa. Gyorsan megtaláltuk, hogy az igényemnek és jelenlegi helyzetemnek milyen pénzügyi termék felel meg a legjobban. Ez alapján több opciót részletesen kidolgozott, amik előnyét és hátrányát átbeszélve magabiztosan képes voltam kiválasztani a számomra optimális megoldást. Ezután a szerződéskötés gyorsan gördülékenyen megtörtént.

Peter Mislyenac

2022. October 07.

Köszönöm Murai Péternek a rugalmas és részletes igényfelmérést!

Xénia Pogonyi

2022. September 08.

Murai Pétert jó szívvel ajánlom mindenkinek aki elveszett a nyugdíjbiztosítások erdejében és szeretne onnan gyorsan a legjobb ajánlattal a "zsebében" kitalálni . :)

Bemutatkozom

Murai Péter

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
VEOL: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

VEOL: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

2019. May 14.

A Grantis országos toplistájából kiderül, hogy a megtakarítók mely magyarországi megyékben készülnek...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem