Murai Péter

Kiemelt tanácsadó
Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.
Hobbi Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor
Tapasztalat 11 év
Amire büszke vagyok A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire
Ami fontos nekem Biztonság, család, egészséges élet

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Beáta Szabó
Beáta Szabó
1 hónapja
Nyugdíj előtakarékosság ügyében kerestem, tallózgattam az interneten. Végül a korábbi ismeretség miatt döntöttem Murai Péter és a GRANTIS mellett. Kifejezetten jó döntésnek tűnt a választás! Murai Péter személyében egy kedves, segítőkész, naprakész, széles látókőrű pénzügyi tanácsadót ismerhettem meg. Nemcsak az üzlet érdekli, hanem az ember is. Ettől lett igazán személyre szabott a termék, amit ajánlott. Igényeimre alakított, minőségi szolgáltatást kaptam tőle. Nem siettetett, hagyta, hogy az általa felvázolt ajánlatokat átgondolhassam. Rendkívül tapasztalt, ügyfél centrikus tanácsadó. Nagyon elégedett vagyok, köszönöm az eddigi segítséget. Kedves Péter, a későbbiekben is igényt tartok a segítségére, iránymutatásaira.
József Tóth
József Tóth
4 hónapja
(Translated by Google) With the help of consultant Péter Murai, I re-evaluated my insurances, with his precise and helpful advice, it was not difficult, I can only recommend it to everyone! (Original) Murai Péter tanácsadó segítségével átértékeltem a biztosításaimat,precíz segítőkész célravezető tanácsaival ez nem volt nehéz,mindenkinek csak ajánlani tudom!
István Borbély
István Borbély
8 hónapja
(Translated by Google) While reading pension insurance information, I came across the Grantis website. After a few minutes of browsing, I learned many useful things. I also contacted the Grantis team. Peter Murai called soon. Peter was always on time for the appointment. He informed me of the opportunities correctly and clearly. His professional skills are excellent. We have successfully selected the best option for me. He even helped me with my other insurance matters. I can only recommend. (Original) Nyugdíjbiztosítással kapcsolatos információk olvasása során akadtam a Grantis weboldalára. Pár perc böngészés után sok hasznos dolgot tudtam meg. Fel is vettem a kapcsolatot a Grantis csapattal. Hamarosan fel is hívott Murai Péter. Péter mindig pontosan érkezett a megbeszélt időpontokra. Korrektül és érthetően tájékoztatott a lehetőségekről. Szakmai felkészültsége kiváló. Sikeresen kiválasztottuk a számomra legmegfelelőbb lehetőséget. Sőt, még más biztosítási ügyeimmel kapcsolatban is készségesen segített. Csak ajánlani tudom.
Kata Pálfy
Kata Pálfy
8 hónapja
(Translated by Google) For a very long time I wanted to take out accident and life insurance, but I was lost in the wealth of information provided by different companies. After I found Grantis Hungary Zrt. With the help of Péter Murai, the former cavalcade was cleared up within a few days. Now I know for sure that if I have any questions in the future, I can safely call Peter, who will help me find the perfect solution with tremendous helpfulness, empathy and expertise. Thanks again. :) (Original) Nagyon régóta szerettem volna baleset és életbiztosítást kötni, viszont el voltam veszve a különböző cégek által adott információ rengetegben. Miután megtaláltam a Grantis Hungary Zrt.-t, Murai Péter közreműködésével pár napon belül letisztult a korábbi kavalkád. Most már biztosan tudom, hogy ha a jövőben bármivel kapcsolatban kérdés merülne fel bennem, bátran hívhatom Pétert, aki hatalmas segítőkészséggel, empátiával és szaktudással segíti megtalálni a tökéletes megoldást. Köszönöm még egyszer. :)
Judit Benecz
Judit Benecz
1 éve
(Translated by Google) We got detailed information, we got help during the encounters, and we also made the selected insurance policies. We are most satisfied with both Grantis's service and our contact with Pura Murai's work. (Original) Részletes információkat, segítséget kaptunk a találkozások során, végül a kiválasztott biztosításokat is megkötöttük. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a Grantis szolgáltatásával, mind kapcsolattartónk, Murai Péter munkájával.
Tamás Rendek
Tamás Rendek
2 éve
Krisztina Szabó
Krisztina Szabó
2 éve
Zoltán Veingertner
Zoltán Veingertner
2 éve
Életbiztosítást, baleset biztosítást és lakástakarékot kötöttem náluk. A tanácsadóval többször találkoztam személyesen, közvetlen, megbízható és szakmailag maximálisan felkészült volt. Úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztanunk. Örülök, hogy az ő segítségüket vettem igénybe. Csak ajánlani tudom! (Translated by Google) I took out life insurance, accident insurance and home savings with them. I met the consultant several times in person, he was direct, reliable and professionally maximally prepared. I feel like we managed to choose the most suitable offer for me. I'm glad I took their help. I can only recommend!
Linda Fercsi
Linda Fercsi
2 éve
Tamás Horváth
Tamás Horváth
3 éve
Fenntartásaim voltak a nyugdíjbiztosítással kapcsoltatban, mert nagyon hosszú távra szól,eleinte nem tudtam eldönteni hogy egy rövidebb távú életbiztosítással jobban járnék e, de Murai Péter segítségével világossá vált, hogy amit én keresek, az egy jó nyugdíjbiztosítás. Ha már szakértő segített a döntésben, úgy gondoltuk párommal az LTP megkötését is rábízzuk,amit azóta szintén Péter segítségével elindítottunk.Köszönjük a segítséget Péternek és a Grantis csapatnak. (Translated by Google) I had reservations about retirement insurance because it is very long term, at first I couldn't decide if I would do better with a shorter term life insurance, but with the help of Peter Murai it became clear that what I was looking for was a good pension insurance. If an expert helped with the decision, I thought my partner and I would be entrusted with concluding the LTP, which has since been started with Peter's help. Thank you Peter and the Grantis team for their help.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Murai Péter telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!