Murai Péter

Kiemelt tanácsadó
Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.
Hobbi Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor
Tapasztalat 11 év
Amire büszke vagyok A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire
Ami fontos nekem Biztonság, család, egészséges élet

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Judit Benecz
Judit Benecz
8 hónapja
Részletes információkat, segítséget kaptunk a találkozások során, végül a kiválasztott biztosításokat is megkötöttük. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a Grantis szolgáltatásával, mind kapcsolattartónk, Murai Péter munkájával.
Tamás Rendek
Tamás Rendek
1 éve
Krisztina Szabó
Krisztina Szabó
1 éve
Zoltán Veingertner
Zoltán Veingertner
1 éve
Életbiztosítást, baleset biztosítást és lakástakarékot kötöttem náluk. A tanácsadóval többször találkoztam személyesen, közvetlen, megbízható és szakmailag maximálisan felkészült volt. Úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztanunk. Örülök, hogy az ő segítségüket vettem igénybe. Csak ajánlani tudom!
Linda Fercsi
Linda Fercsi
1 éve
Tamás Horváth
Tamás Horváth
2 éve
Fenntartásaim voltak a nyugdíjbiztosítással kapcsoltatban, mert nagyon hosszú távra szól,eleinte nem tudtam eldönteni hogy egy rövidebb távú életbiztosítással jobban járnék e, de Murai Péter segítségével világossá vált, hogy amit én keresek, az egy jó nyugdíjbiztosítás. Ha már szakértő segített a döntésben, úgy gondoltuk párommal az LTP megkötését is rábízzuk,amit azóta szintén Péter segítségével elindítottunk.Köszönjük a segítséget Péternek és a Grantis csapatnak.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Murai Péter telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!