Murai Péter

Kiemelt tanácsadó

Murai Péter vagyok, pénzügyi tervező, megtakarítási szakértő. A Bakonyban élek a családommal, két fiú büszke édesapjaként. A pontos információközlés híve vagyok, ezért számomra az a legfontosabb, hogy a hozzám fordulók mindenre kiterjedő tájékoztatást kapjanak. Ha a sportból kellene hasonlatot keresnem, azt mondanám, a pénzügyeket tekintve olyan vagyok az ügyfeleimnek, mint az edző a csapatának. Mindent szigorúan és következetesen az ügyfeleimért, a céljaikért teszek. Örülök, hogy azt a munkát végezhetem, amit szeretek.

Hobbi

Olvasás, labdarúgás, természetjárás, autó-motor

Tapasztalat

11 év

Amire büszke vagyok

A gyermekeimre és az ügyfelek elismeréseire

Ami fontos nekem

Biztonság, család, egészséges élet

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Gyermekcélú megtakarítás
  • Nyugdíjcélú megtakarítás
  • Tőkefelépítés váratlan eseményekre
  • Egészségbiztosítások

Sajtómegjelenéseim

  • VEOL: ezek a megyék tesznek félre legtöbbet nyugdíjra

Ügyfeleim így gondolnak rám

Judit Benecz
Judit Benecz ★★★★★

Részletes információkat, segítséget kaptunk a találkozások során, végül a kiválasztott biztosításokat is megkötöttük. Maximálisan elégedettek vagyunk mind a Grantis szolgáltatásával, mind kapcsolattartónk, Murai Péter munkájával. (Translated by Google) We got detailed information, we got help during the encounters, and we also made the selected insurance policies. We are most satisfied with both Grantis's service and our contact with Pura Murai's work.

Tamás Rendek
Tamás Rendek ★★★★★

Krisztina Szabó
Krisztina Szabó ★★★★★

Zoltán Veingertner
Zoltán Veingertner ★★★★★

Életbiztosítást, baleset biztosítást és lakástakarékot kötöttem náluk. A tanácsadóval többször találkoztam személyesen, közvetlen, megbízható és szakmailag maximálisan felkészült volt. Úgy érzem sikerült a számomra legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztanunk. Örülök, hogy az ő segítségüket vettem igénybe. Csak ajánlani tudom!

Linda Fercsi
Linda Fercsi ★★★★★

Tamás Horváth
Tamás Horváth ★★★★★

Fenntartásaim voltak a nyugdíjbiztosítással kapcsoltatban, mert nagyon hosszú távra szól,eleinte nem tudtam eldönteni hogy egy rövidebb távú életbiztosítással jobban járnék e, de Murai Péter segítségével világossá vált, hogy amit én keresek, az egy jó nyugdíjbiztosítás. Ha már szakértő segített a döntésben, úgy gondoltuk párommal az LTP megkötését is rábízzuk,amit azóta szintén Péter segítségével elindítottunk.Köszönjük a segítséget Péternek és a Grantis csapatnak.

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.