Móricz Miklós

Móricz Miklós Tanácsadó

Móricz Miklós vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Célom, hogy ügyfeleimnek segítsek pénzügyeik tudatos felépítésében, amellyel hosszútávon stabilitást nyernek. Függetlenségemmel, ügyfélközpontú gondolkodásmódommal és nyitottságommal kérdéseken keresztül törekszem minél közelebb kerülni ügyfeleim igényeihez, hogy a számukra legmegfelelőbb megoldások közül választhassanak. Régóta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság témája és a mindennapjaimat is ezen a szemüvegen keresztül élem, melyet a tanácsadás során is átadok ügyfeleim részére. Ha meghozhatod a legjobb döntést, miért ne élnél vele?

Legfőbb célom

Én legyek ügyfeleim első gondolata pénzügyi kérdéseik kapcsán

Motiváció

Hosszú távon elégedett ügyfél, pénzügyi stratégia építése

Ami fontos nekem

Hitelesség, őszinteség, elérhetőség

Hobbi

Önfejlesztés, búvárkodás, CrossFit, TRX, fánkevés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Szabadfelhasználású megtakarítások
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Tímea Eszter Konyári

2023. April 13.

Móricz Miklós tanácsadó intelligens ügyintézésével sikerült megoldani, hogy megvalósítsam a számomra legmegfelelőbb megtakarítási formát. Mivel nagyon elfoglalt vagyok, csak egy ilyen türelmes és rendkívül rugalmas ügyintéző tudott adekvát válaszokat adni a felmerülő kérdéseimre és igényeimre.

Edina Vass

2023. April 10.

Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni, de tanácstalan voltam, hogy melyik társaságot válasszal. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Móricz Miklós volt a segítségemre. Ezúton is köszönöm a türelmét és felkészültségét. Tanácsai alapján sikerült megtalálni a számomra megfelelő konstrukciót.

Ki-Hyun Kim

2023. January 27.

Maximális megbizhatóság, teljes korrektség, közvetlen baráti beszélgetés !!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem