Móricz Miklós

Móricz Miklós Tanácsadó

Móricz Miklós vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Célom, hogy ügyfeleimnek segítsek pénzügyeik tudatos felépítésében, amellyel hosszútávon stabilitást nyernek. Függetlenségemmel, ügyfélközpontú gondolkodásmódommal és nyitottságommal kérdéseken keresztül törekszem minél közelebb kerülni ügyfeleim igényeihez, hogy a számukra legmegfelelőbb megoldások közül választhassanak. Régóta foglalkoztat a pénzügyi tudatosság témája és a mindennapjaimat is ezen a szemüvegen keresztül élem, melyet a tanácsadás során is átadok ügyfeleim részére. Ha meghozhatod a legjobb döntést, miért ne élnél vele?

Legfőbb célom

Én legyek ügyfeleim első gondolata pénzügyi kérdéseik kapcsán

Motiváció

Hosszú távon elégedett ügyfél, pénzügyi stratégia építése

Ami fontos nekem

Hitelesség, őszinteség, elérhetőség

Hobbi

Önfejlesztés, búvárkodás, CrossFit, TRX, fánkevés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Szabadfelhasználású megtakarítások
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Atila Budai

2023. szeptember 07.

(A Google fordítása) Barátságos személyzet, könnyen megtalálható hely, kedves környezet, profi tanácsadó. Filcet jól kezelték, és profi, de barátságos tanácsot és segítséget kapott, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbb csomagot. Tanácsadómat, Móricz Miklóst csak ajánlani tudom. (Eredeti) Friendly staff, easy to find location, nice environmental, professional advisor. Felt was treated well and got a professional but friendly advise and help to find the package what suits me the most. I can only recommend my advisor Móricz Miklós.

Károly Szilágyi

2023. augusztus 12.

Pont Én

2023. július 07.

Nagyon felkészült, profi szakember Móricz Miklós, minden kérdésre kapásból, érthetően válaszolt. Türelmesen elmondta többször ha valamit nem értettem. Csak ajánlani tudom!

Loránd Kotán

2023. július 02.

Gabriella Szabó

2023. június 28.

A tik tokon találtam rá a Grantisra. Pár napon belül megkeresett Móricz Miklós tanácsadó. Érthetően és lényegretörően mondta el a lehetőségeket, segített a számomra legmegfelelőbb biztosító kiválasztásában. Szívből ajánlom őt mindenkinek,kiváló szakember nagyon felkészült és nem utolsósorban kedves és türelmes.

Krisztián Gulyás

2023. június 28.

Javori Katalin

2023. június 09.

Móricz Miklós

Réka Dobány

2023. június 01.

(A Google fordítása) Professzionális és nagyon elkötelezett, csak ajánlani tudom! (Eredeti) Professional and very dedicated, would recommend!

Iván Kolb

2023. május 31.

Miklós felkészült, segítőkész és mindig elérhető volt, valamint a nekem legkedvezőbb szolgáltatásokat ajánlotta, melyekből megtaláltuk a számomra legideálisabbat. Szívesen ajánlom őt másoknak is.

Tímea Eszter Konyári

2023. április 13.

Móricz Miklós tanácsadó intelligens ügyintézésével sikerült megoldani, hogy megvalósítsam a számomra legmegfelelőbb megtakarítási formát. Mivel nagyon elfoglalt vagyok, csak egy ilyen türelmes és rendkívül rugalmas ügyintéző tudott adekvát válaszokat adni a felmerülő kérdéseimre és igényeimre.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,96

( 2109 vélemény alapján )

Megnézem