Krasznai Dávid

Tanácsadó
Krasznai Dávid vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Közel 10 éve foglalkozom ügyfelekkel és kifejezetten örülök, hogy olyan területen vagyok, ahol a hétköznapi emberektől kezdve a különleges igényű embereknek is tudunk segítséget nyújtani olyan témákban, amik hatalmas segítséget jelenthetnek bárki számára. Külön hálás vagyok azért, hogy mind azt az értékrendet, az őszinte, jószívű törődést, szakmaiságot, amit édesapám is képvisel(t), én is továbbvihetem a munkámba, mert örömmel segítek az embereknek. Fontosnak tartom, hogy munkánkkal egy olyan pénzügyi tudatosság kialakulásához segíthetjük ügyfeleinket, amiben tisztán látják és értik a pénzügyi termékeket és működésüket.
Ami fontos nekem Hogy feleségem, kislányom és a családom büszke lehessen rám
Legfőbb célom Környezetem és ügyfeleim tájékozottsága általam pénzügyi kérdésekben
Hobbi Squash, pingpong, szabadon repülő modellezés, kutyázás
Amire büszke vagyok Hogy munkámmal valódi segítséget jelentek az ügyfeleimnek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Zsuzsa Kasu
Zsuzsa Kasu
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban kerestem fel a Grantist, és Krasznai Dávid vette fel velem a kapcsolatot 1-2 napon belül. Kértem, hogy a személyes találkozót munkaidőmhöz egyeztessük amihez rugalmasan állt hozzá és remekül sikerült. Kedves, szimpatikus,segítőkész, a találkozó után felmerült kérdéseimre is készségesen válaszolt telefonon. Tetszik a közvetlensége, segítőkészsége.
Péter Boros
Péter Boros
2 hónapja
Nyugdíj takarékossággal kapcsolatban kerestem meg a céget, ahol is Krasznai Dávid adott nekem teljes körű segítséget. Végig érthetően egyszerűen, segítőkészen magyarázott, és ismertette a lehetőségeimet. Mindenben segített!
János Karátson
János Karátson
3 hónapja
Krasznai Dávid munkáját kiválónak tartom, gyors és világos információkkal szolgált, rugalmas és jó hangulatú ügyintézésben részesültem.
Marianna Miklós
Marianna Miklós
5 hónapja
Robert Erdei
Robert Erdei
5 hónapja
(Translated by Google) Dávid Krasznai provided very correct information, he tried his best to find the most suitable solution for us. Excellent communication, accessible, helpful. Thanks, it made it much easier to decide. (Original) Krasznai Dávid nagyon korrekt tájékoztatást adott, maximálisan igyekezett a számunkra leginkább megfelelő megoldást megtalálni. Kiválóan kommunikál, elérhető, segítőkész. Köszönjük, segítségével sokkal egyszerűbb volt dönteni.
Irén Köblös
Irén Köblös
8 hónapja
(Translated by Google) David Krasznai contacted me. I got professional, understandable answers to all my questions. I am confident that a long-term collaboration has begun. (Original) Krasznai Dávid vette fel velem a kapcsolatot. Minden kérdésemre szakszerű, érthető választ kaptam. Bízom benne, hogy egy hosszútávu együttműkődés kezdődött el.
József Kinyik
József Kinyik
10 hónapja
(Translated by Google) Quick helper ready for everything! Thank you for your comprehensive information. (Original) Gyors segítő kész mindenben! Köszönöm a mindenre kiterjedő tájékoztatást.
Julianna Kiss
Julianna Kiss
1 éve
(Translated by Google) I loved saving and life insurance I would have talked more on the phone and in person insurance, but none of them won my trust, so I started searching online Grantis's side, I read and sympathetic Already, the site has created a sense of trust in me and it only got stronger when I met David Krasznai on behalf of Grantis! accurate! Soon I found the best deal for my needs Thank you for your work and help! (Original) Én megtakarítást és életbiztosítást szerettem volnaITelefonon és személyesen is beszéltem több biztosítóssal,de egyik sem nyerte el a bízalmam,így a neten kezdtem el keresgélniIAz elsők között tette ki a Grantis oldalát,elolvastam és szimpatikusnak találtam!Már az oldal is bizalmat ébresztett bennem és ez csak erősödött amikor találkoztam a Grantis képviseletében Krasznai Dáviddal!Első perctől éreztem,hogy az én igényeim a fontosak,nem akart sem sürgetni sem rámerőltetni semmit!Minden kérdésemre választ tudott adni,felkészült,kedves és pontos!Hamar sikerült megtalálni az igényeimre legmegfelelőbb ajánlatot!Köszönöm a munkáját és a segítségét!
Erzsébet Barnai
Erzsébet Barnai
1 éve
(Translated by Google) David Krasznai Consultant (Original) Krasznai Dávid Tanácsadó
Gabriella Kenéz-Nagy
Gabriella Kenéz-Nagy
1 éve
(Translated by Google) I searched the net for retirement savings and landed on Grantis, which became sympathetic after the first few sentences. Very easily, I have already successfully registered with just a few clicks, and as the site promised, a colleague from Debrecen was already looking for me within a day. From the very first moment, David Krasznai proved with all his help that it was important for the client and tried to tailor the best possible solution to my needs. During the face-to-face meetings, he answered all the questions I had and sent the necessary information in a timely manner, which helped my decision. The time negotiations were also flexible, there was no circumstance, the conversations were in a good mood and I really feel that you want to find the best solution for me. We did it! Thank you David for his help so far and I wish him every success! (Original) Nyugdíjmegtakarítás céljából keresgéltem a neten és a Grantis oldalára jutottam el, ami már az első pár mondat után szimpatikussá vált. Nagyon könnyen, csupán néhány kattintással már sikeresen regisztráltam, és ahogyan az oldal is ígérte, egy napon belül már keresett is a debreceni kolléga. Krasznai Dávid az első pillanattól kezdve minden segítségével alátámasztotta, hogy az ügyfél számára fontos és igyekezett a lehető legjobb megoldást az igényeimnek megfelelően testre szabni. A személyes találkozók alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolt és a szükséges információkat időben elküldte, ami a döntésemet segítette. Az időpont egyeztetések is rugalmasak voltak, nem volt semmi körülményeskedés, a beszélgetések jó hangulatban teltek és valóban azt érzetem, hogy szeretné a számomra legjobb megoldást megtalálni. Sikerült! Köszönöm Dávidnak az eddigi segítségét és további sok sikert kívánok neki!
Lilla Szoboszlai
Lilla Szoboszlai
1 éve
(Translated by Google) Financial adviser David Krasznai outlined the various pension program options in a clear and clear manner. Taking into account our financial conditions and our social needs, we jointly sought the most optimal form of savings. It was flexible and fully adapted to our activities and needs. With his personality he could convince us that we had made the right choice. The most important thing in this job is the trust between the client and the counselor: this has been created in our case. (Original) Krasznai Dávid pénzügyi tanácsadó érthetően és világosan vázolta a különböző nyugdíjprogram-lehetőségeket. Anyagi kondícióinkat és szociális igényeinket figyelembe véve közösen kerestük a legoptimálisabb megtakarítási formát. Rugalmas volt, és maximálisan alkalmazkodott az elfoglaltságainkhoz, igényeinkhez. Személyiségével meg tudott győzni minket, hogy jól döntöttünk. Ebben a munkában a legfontosabb a bizalom az ügyfél és a tanácsadó között: ez a mi esetünkben létrejött.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Krasznai Dávid telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!