Krasznai Dávid

Tanácsadó
Krasznai Dávid vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Közel 10 éve foglalkozom ügyfelekkel és kifejezetten örülök, hogy olyan területen vagyok, ahol a hétköznapi emberektől kezdve a különleges igényű embereknek is tudunk segítséget nyújtani olyan témákban, amik hatalmas segítséget jelenthetnek bárki számára. Külön hálás vagyok azért, hogy mind azt az értékrendet, az őszinte, jószívű törődést, szakmaiságot, amit édesapám is képvisel(t), én is továbbvihetem a munkámba, mert örömmel segítek az embereknek. Fontosnak tartom, hogy munkánkkal egy olyan pénzügyi tudatosság kialakulásához segíthetjük ügyfeleinket, amiben tisztán látják és értik a pénzügyi termékeket és működésüket.
Ami fontos nekem Hogy feleségem, kislányom és a családom büszke lehessen rám
Legfőbb célom Környezetem és ügyfeleim tájékozottsága általam pénzügyi kérdésekben
Hobbi Squash, pingpong, szabadon repülő modellezés, kutyázás
Amire büszke vagyok Hogy munkámmal valódi segítséget jelentek az ügyfeleimnek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Irén Köblös
Irén Köblös
3 hónapja
(Translated by Google) David Krasznai contacted me. I got professional, understandable answers to all my questions. I am confident that a long-term collaboration has begun. (Original) Krasznai Dávid vette fel velem a kapcsolatot. Minden kérdésemre szakszerű, érthető választ kaptam. Bízom benne, hogy egy hosszútávu együttműkődés kezdődött el.
József Kinyik
József Kinyik
5 hónapja
(Translated by Google) Quick helper ready for everything! Thank you for your comprehensive information. (Original) Gyors segítő kész mindenben! Köszönöm a mindenre kiterjedő tájékoztatást.
Julianna Kiss
Julianna Kiss
8 hónapja
Én megtakarítást és életbiztosítást szerettem volnaITelefonon és személyesen is beszéltem több biztosítóssal,de egyik sem nyerte el a bízalmam,így a neten kezdtem el keresgélniIAz elsők között tette ki a Grantis oldalát,elolvastam és szimpatikusnak találtam!Már az oldal is bizalmat ébresztett bennem és ez csak erősödött amikor találkoztam a Grantis képviseletében Krasznai Dáviddal!Első perctől éreztem,hogy az én igényeim a fontosak,nem akart sem sürgetni sem rámerőltetni semmit!Minden kérdésemre választ tudott adni,felkészült,kedves és pontos!Hamar sikerült megtalálni az igényeimre legmegfelelőbb ajánlatot!Köszönöm a munkáját és a segítségét!
Erzsébet Barnai
Erzsébet Barnai
8 hónapja
(Translated by Google) David Krasznai Consultant (Original) Krasznai Dávid Tanácsadó
Gabriella Kenéz-Nagy
Gabriella Kenéz-Nagy
8 hónapja
Nyugdíjmegtakarítás céljából keresgéltem a neten és a Grantis oldalára jutottam el, ami már az első pár mondat után szimpatikussá vált. Nagyon könnyen, csupán néhány kattintással már sikeresen regisztráltam, és ahogyan az oldal is ígérte, egy napon belül már keresett is a debreceni kolléga. Krasznai Dávid az első pillanattól kezdve minden segítségével alátámasztotta, hogy az ügyfél számára fontos és igyekezett a lehető legjobb megoldást az igényeimnek megfelelően testre szabni. A személyes találkozók alkalmával minden felmerülő kérdést megválaszolt és a szükséges információkat időben elküldte, ami a döntésemet segítette. Az időpont egyeztetések is rugalmasak voltak, nem volt semmi körülményeskedés, a beszélgetések jó hangulatban teltek és valóban azt érzetem, hogy szeretné a számomra legjobb megoldást megtalálni. Sikerült! Köszönöm Dávidnak az eddigi segítségét és további sok sikert kívánok neki!
Lilla Szoboszlai
Lilla Szoboszlai
1 éve
(Translated by Google) Financial adviser David Krasznai outlined the various pension program options in a clear and clear manner. Taking into account our financial conditions and our social needs, we jointly sought the most optimal form of savings. It was flexible and fully adapted to our activities and needs. With his personality he could convince us that we had made the right choice. The most important thing in this job is the trust between the client and the counselor: this has been created in our case. (Original) Krasznai Dávid pénzügyi tanácsadó érthetően és világosan vázolta a különböző nyugdíjprogram-lehetőségeket. Anyagi kondícióinkat és szociális igényeinket figyelembe véve közösen kerestük a legoptimálisabb megtakarítási formát. Rugalmas volt, és maximálisan alkalmazkodott az elfoglaltságainkhoz, igényeinkhez. Személyiségével meg tudott győzni minket, hogy jól döntöttünk. Ebben a munkában a legfontosabb a bizalom az ügyfél és a tanácsadó között: ez a mi esetünkben létrejött.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Krasznai Dávid telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!