Juhász Renáta

Juhász Renáta Tanácsadó

Juhász Renáta vagyok, pénzügyi szakértő. 2008 óta foglalkozom pénzügyi tanácsadással. Azon szakemberek közé tartozom, akik a válság előtt kezdték meg szakmai pályafutásukat, amely egy igazán embert próbáló időszak volt, és remek alapokat nyújtott a későbbiekben. Több mint 5000 egyéni tárgyaláson vagyok túl. Teljesen független tanácsadással foglalkozom, a befektetésektől a lakásbiztosításokon át mindenben segítek az ügyfeleimnek. Munkám során minden ügyfelemnek emberileg és szakmailag is teljes körű támogatást nyújtok.

Legfőbb célom

Független, megbízható tanácsadónak lenni

Motivációm

Minél több ügyfélnek segíteni a pénzügyi életét

Ami fontos nekem

Teljeskörűen kiszolgálni az ügyfeleket

Hobbi

Országúti bringa, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Klára Huszák

2022. szeptember 02.

Eljutottam arra a pontra, hogy megoldást találjak az állami eü. szolgáltatással szemben. A neten találtam a Grantist és a megoldást Juhász Renáta vezető tanácsadó kínálta. Igaz én már picit kutakodtam, mert így 70 felé pár méglévő betegséggel nem szívesen fogadnak be. Egyeztettük az én általam talált megoldást az általa javasolttal és még csak kompromisszumot sem kelllet kötnünk, hiszen ugyanazt az ajánlatot kaptam, amit magam is megnéztem. Renáta korrektül tájékoztatott mindenről, így megszületett az ajánlat, amiért hálás vagyok neki. Köszönöm Juhász Renáta!

Tamás Kakuszi

2022. augusztus 19.

Kedves Juhász Renáta, Köszönöm a segítséget a nyugdíjbiztosításhoz.

Katalin Darai

2022. augusztus 17.

JUHÁSZ RENÁTA csupa nagybetűvel írandó, mert minden területen felkészülve röpke 30-40 perc után online meg is kötöttük a szerződést az "ügyfélkapun" keresztül. Gyors. Precíz.Felkészült. Teljes információt adott. Minden kérdésemre tudta a választ. Elismerésem. További sok sikert kívánok, kedves Renáta!

Orsolya Bulyáki

2022. július 29.

A kapcsolatfelvétel, a tanácsadás is gyors volt és korrekt. Juhász Renáta volt a tanácsadónk, rugalmas volt és felkészült, teljesen elégedettek voltunk.

Szabi A

2022. június 30.

Egyszerű, gyors, profi ügymenet, további költségek nélkül. Ebben a szakmában ennél nincs nagyobb dícséret - Köszönet Renátának!

Dániel Csibi

2022. május 31.

Juhász Renáta nagyon kedvesen és segítőkészen állt hozzám és páromhoz. Már az első online konzultáción is jól megértettük egymást. Tapasztalatának köszönhetően nagy rálátása van a különböző biztosító cégekre, ezáltal, úgy gondolom, hogy nagyban elősegítette a megfelelő biztosító kiválasztását!

András Nemes

2022. március 01.

Axióma: Véletlen nincs. Már majdnem aláírtam egy szerződést, amikor késő este "véletlenül" rábukkantam a Grantis honlapjára és "véletlenül" rákattintottam a visszahívást kérő felületre. Másnap délelőtt nem igazán akartam a beszélgetést, mondván "már megoldódott a dolog". Jött a kérdés: " Tényleg? Az elmúlt 11 órában, amiben volt egy éjszaka is?" Egyből tudtam, hogy végre valaki tényleg figyel rám! Így hát folytattuk és azóta tényleg aláírtam egy - másik - szerződést! Ezért most emiatt nyugodt vagyok és elégedett, mert Juhász Renáta nagyon odafigyelve, nagyon felkészülten, profin, ugyanakkor nagyon emberien, rugalmasan segített egy nagyon fontos döntés meghozatalában. Hála és köszönet Renátának és közvetve a Grantisnak!

Ferenc Pálinkás

2022. március 01.

Köszönöm a gyors ,rugalmas megoldást a kérdéseimre , problémákra!

DGábor Kiss

2022. február 28.

Juhász Renáta A megkeresésem utàn ő volt aki felvette velem a kapcsolatot.Teljes mértékig meg vagyok elégedve vele mert felkészült,segítőkész,minden kérdésemre kimerítő vàlaszt kaptam.Olyan dolgokra is felhívta a figyelmem amire màs tanàcsadók nem ezért is bízok meg benne.Bàrkinek akinek ilyen téren van szüksége segítségre jó szívvel ajànlom.

Rebeka Jakab

2022. január 03.

Egészségügyi biztosítással kapcsolatban kerestem fel a Grantis-t. Miután kitöltöttem az űrlapot, hosszabb várakozási időre számítottam, de Juhász Renáta már pár órán belül felvette velem a kapcsolatot. Meglepett és pozitívan ért, hogy ennyire segítőkész és gyors választ kaptam mindenre még aznap. Tartottam tőle, hogy bizonyos szolgáltatásokat nem vehetek igénybe, de annyira széles a szolgáltatások elérhetősége, hogy minden kétségem elszállt. Nagyon gyors, profi és precíz szerződéskötés volt, szintén Renáta mindenben segített és online megcsináltuk kb 20p alatt. :)

Szívesen elmagyarázunk neked mindent személyesen

Tanácsadásunk ingyenes és az is marad.

google ratings

4,96

( 1734 vélemény alapján )

Megnézem