Juhász Renáta

Juhász Renáta Tanácsadó

Juhász Renáta vagyok, pénzügyi szakértő. 2008 óta foglalkozom pénzügyi tanácsadással. Azon szakemberek közé tartozom, akik a válság előtt kezdték meg szakmai pályafutásukat, amely egy igazán embert próbáló időszak volt, és remek alapokat nyújtott a későbbiekben. Több mint 5000 egyéni tárgyaláson vagyok túl. Teljesen független tanácsadással foglalkozom, a befektetésektől a lakásbiztosításokon át mindenben segítek az ügyfeleimnek. Munkám során minden ügyfelemnek emberileg és szakmailag is teljes körű támogatást nyújtok.

Legfőbb célom

Független, megbízható tanácsadónak lenni

Motivációm

Minél több ügyfélnek segíteni a pénzügyi életét

Ami fontos nekem

Teljeskörűen kiszolgálni az ügyfeleket

Hobbi

Országúti bringa, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Caddas Mr.

2024. március 13.

Juhász Renáta

Zsolt Bozsó

2024. február 27.

Juhász Renáta volt a tanácsadóm, nagyon részletes tájékoztatást kaptam, az igényeimnek megfelelő nyugdíjbiztosítást kötöttem a segítségével.

Melinda Dudás

2024. február 20.

Kedves, professzionális, hozzáértő Hölgy, Juhász Renáta. Türelemmel válaszolt a kérdéseimre, érthető magyarázatot kaptam.

Béla Sütő

2024. február 07.

Juhász Renátát megilleti az értékelés maximuma. Végig az általam megadott paraméterekre figyelve-, az igényeimhez tökéletesen alkalmazkodva-, folyamatos egyeztetéssel alakította ki azt a biztosítási csomagot, ami a a nyugdíj kiegészítésemet szolgálja majd. Köszönet a kedvességéért és a kiváló munkájáért is.

Nóra Door-Szabó

2024. február 05.

Dániel Bóna

2024. február 05.

Juhász Renáta kedves, felkészült, gyorsan, precízen dolgozik. Saját tapasztalatával segít megtalálni a legjobb megoldást. Ajánlom mindenkinek.

Csenge Czendrey

2024. január 22.

Somogyvári Gergő

2023. december 12.

ÁKos Cserny

2023. december 06.

Juhász Renáta vette fel velem a kapcsolatot a Grantis cég részéről. Gyors korrekt minden információt megadó pontos munkát végzett. Nagyon elégedett vagyok a munkájával. C serny Ákos

Norbert Varga

2023. november 10.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem