Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Juhász Renáta

Juhász Renáta Tanácsadó

Juhász Renáta vagyok, pénzügyi szakértő. 2008 óta foglalkozom pénzügyi tanácsadással. Azon szakemberek közé tartozom, akik a válság előtt kezdték meg szakmai pályafutásukat, amely egy igazán embert próbáló időszak volt, és remek alapokat nyújtott a későbbiekben. Több mint 5000 egyéni tárgyaláson vagyok túl. Teljesen független tanácsadással foglalkozom, a befektetésektől a lakásbiztosításokon át mindenben segítek az ügyfeleimnek. Munkám során minden ügyfelemnek emberileg és szakmailag is teljes körű támogatást nyújtok.

Legfőbb célom

Független, megbízható tanácsadónak lenni

Motivációm

Minél több ügyfélnek segíteni a pénzügyi életét

Ami fontos nekem

Teljeskörűen kiszolgálni az ügyfeleket

Hobbi

Országúti bringa, síelés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Dóra Farkas

2023. szeptember 07.

Köszönöm a hasznos tanácsokat és a segítséget Juhász Renátának.

Árpád Petik

2023. augusztus 24.

Juhász Renáta személyében egy nagyon közvetlen, segítőkész, szakmailag profi, felkészült embert ismertem meg. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

István Rácz

2023. augusztus 15.

Pontos, érthető és korrekt tájékoztatás. Gyors és rugalmas ügyintézés, csak ajánlani tudom.

Antónia Rest

2023. augusztus 01.

Nagyon megbízható, segítőkész!

Zoltán Balázs

2023. július 26.

Feleségem és jómagam óriási segítséget kaptunk Juhász Renáta pénzügyi tanácsadótól. Mindegyik találkozónk alkalmával kedves és türelmes volt, s rendkívül felkészült. Bármely ismerősünknek nyugodt lelkiismerettel és szívesen ajánljuk.

Ildikó Török Szücs

2023. július 26.

Juhász Renáta segített nekem a legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást megkötni. Felvázolta a jelenlegi helyzetet, termékeket jánlott a palettáról, megválaszolta a kérdéseimet. Rugalmas, hiszen esti órákban is aktív, érthető, és ami a lehető legszimpatikusabb volt hogy abszolút ügyfélközpontú, nem tolakodó. Nem meggyőzni szeretett volna, hanem a döntésem előtt tájékoztatni.Köszönöm, jó szívvel ajánlom másoknak is!

Krisztianna Göbölös

2023. június 22.

Edina Demjén

2023. június 21.

Juhász Renáta Úgy érzem, jó tanácsokat kaptam a nyugdíjbiztosítással kapcsolatban, készséges volt, gyorsan reagált az e-mailen feltett kérdéseimre is. Szívesen ajánlom másoknak is.

Éva Veres

2023. június 17.

Renáta nagyon kedves volt és segítőkész. Mindent részletesen elmagyarázott, választ kaptam az összes kérdésemre is. Egyszer sem éreztem, azt a nyomást, hogy nekem mindenképpen kötnöm kell valamilyen biztosítást vagy megtakarítást, nem tukmált vagy erőszakolt rám semmit. Nagyon meg voltam elégedve a szolgálatás minőségével! És köszönök mindent!

Fehér Zoltán

2023. június 15.

Rugalmasan gyorsan sikerült szerződést kötni. A kérdéseimre készségesen válaszolt. Bízom a közös sikerben :)

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem