Dr. Galambosi Gábor

Dr. Galambosi Gábor Pénzügyi tanácsadó

Galambosi Gábor vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Nagybörzsönyben nőttem fel, majd a középiskola megkezdésekor költöztem Budapestre, ahol jelenleg is élek. Végzettségemet tekintve jogász vagyok, melyből kifolyólag munkámban kiemelt fontossággal bír a precizitás és a részletek mélyreható ismerete. Mindig is érdekelt a pénzügyek világa, azon belül is leginkább az egyes megtakarítási módozatok. Igyekszem tudatosan építeni az életemet, odafigyelve a rövid-, közép- és hosszútávú céljaimra egyaránt. Különösen fontos számomra, hogy amit csinálok, az értéket teremtsen. Amikor megismerkedtem a GRANTIS filozófiájával, nem volt kérdés számomra, hogy csatlakozni szeretnék a csapathoz, hogy munkámmal hozzásegíthessem az ügyfeleket a pénzügyi tudatosságuk fejlesztéséhez, valamint céljaik eléréséhez. Akkor érzem jól magam, ha emberekkel dolgozhatok és kiszakadhatok az íróasztal mögül. Van egy csodálatos feleségem, aki első gyermekünkkel várandós. Szülőfalumban van egy kisebb gyümölcsösöm, melyet szabadidőmben igyekszem ápolni, gondozni. Ha időm engedi, szeretek minél több időt aktívan a szabadban tölteni.

Legfőbb célom

Mindig hű maradni önmagamhoz és a képviselt értékeimhez

Motivációm

Látni az emberek szemében az elégedettséget a munkámmal kapcsolatban

Ami fontos nekem

Harmonikus családi élet, kiegyensúlyozottság, önmegvalósítás

Hobbi

Futás, kirándulás, gasztroturizmus

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Egészségvédelem
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Rob Ferencz

2024. március 05.

Dr. Galambosi Gáborral vettem fel a kapcsolatot. Gyors és pontos tájékoztatás és gyors pontos ügyintézés nyugdíjbiztosítással kapcsolatban. Legfőképpen az érthető és pontos válaszokkal voltam a legelégedettebb!

Judit Kléri

2024. február 25.

László Májer

2024. február 18.

Dr Galambosi Gábor segitségével kötöttem egészségbiztositást. Profi, hozzá értő módon segitett kiválasztani a számomra megfelelőt. Ez úton is köszönöm neki

Csaba Király

2024. február 07.

Csaba Csiszár

2024. február 07.

Dr. Galambosi Gábor vette fel velem a kapcsolatot a Grantis től és maximálisan meg voltam elégedve. Online tájékoztatás és ügyintézés zökkenőmentesen zajlott. Csak ajánlani tudom.

Kornél Remete

2024. február 05.

László Puskás

2024. január 31.

Dr.Galambosi Gábor a tanácsadóm. Nyugdíjmegtakarítás és életbiztosítás céljából kerestem meg. Széleskörű tájékoztatást kaptam a lehetőségeimről. A kérdéseimre kimerítő és érthető válaszokat kaptam, figyelembevéve az én érdekeimet. Szakmailag abszolút hitelesnek tartom. Köszönöm az eddigi segítségét és számítok rá a jövőben is.

Nagy Ildikó Andrea

2023. november 01.

Már egy ideje szerettem volna egészségbiztosítást kötni,de nem tudtam, hogy induljak el, milyen lehetőségek vannak. A Grantis hirdetése felkeltette érdeklődésem, majd Dr. Galambosi Gáborhoz kerültem. Szakmai felkészültsége, tapasztalata, az, hogy minden kérdésemre türelmesen és készségesen válaszolt, segített a számomra legmegfelelőbb ajánlatot kiválasztani meggyőzött. Nagyon ajánlom őt annak, aki hasonlóan szeretne a magán egészségügy felé nyitni.

Balazs Opris

2023. október 31.

Egészségbiztosítási ügyben Dr. Galambosi Gábor nyújtott számunkra részletekbe menő tájékoztatást és segítséget, mellyel nagyon elégedettek vagyunk. Ezúton is köszönjük a lelkiismeretes hozzáállását!

Lili Kucsma

2023. szeptember 11.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem