Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
 • -- nap
 • -- óra
 • -- perc
 • -- másodperc

Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1626 vélemény alapján)

 • Dóra Farkas

  2023. szeptember 07.
  tanácsadó: Juhász Renáta

  Köszönöm a hasznos tanácsokat és a segítséget Juhász Renátának.

 • Atila Budai

  2023. szeptember 07.
  tanácsadó: Móricz Miklós

  (A Google fordítása) Barátságos személyzet, könnyen megtalálható hely, kedves környezet, profi tanácsadó. Filcet jól kezelték, és profi, de barátságos tanácsot és segítséget kapott, hogy megtaláljam a számomra legmegfelelőbb csomagot. Tanácsadómat, Móricz Miklóst csak ajánlani tudom. (Eredeti) Friendly staff, easy to find location, nice environmental, professional advisor. Felt was treated well and got a professional but friendly advise and help to find the package what suits me the most. I can only recommend my advisor Móricz Miklós.

 • Dobránszkyné Edit

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Hosszú ideje szerettem volna nyugdíjjal kapcsolatos takarékoskodást kötni,de elvesztem a lehetőségek tengerében. A Grantis reklámja felkeltette érdeklődésem, majd Kozák Péter keresett meg. Szakmai felkészültsége, óriási tapasztalata meggyőzött. Nagyon ajánlom őt annak, aki befektetést keres!

 • Karina Konrádi

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Kapitány András

 • Péter Zámbó

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Murai Péter

 • Dávid Décsei

  2023. szeptember 06.
  tanácsadó: Pálmai Viktor

  Saját döntés alapján kerestem fel a Grantist és volt szerencsém Pálmai Viktorral találkozni és egyeztetni. Bár félig meddig előre tájékozódtam az igényeimet illetően, de még így is rengeteg új információt tudtam meg és sok tanácsot kaptam. Hatalmas segítség volt, hogy rövid időn belül minden kérdésemre és kérésemre részletes és összeszedett választ és lehetőséget kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantist és Pálmai Viktor!

 • David C

  2023. szeptember 04.
  tanácsadó: Bán Norbert

  (A Google fordítása) Bán Norbert nagy tudású. Azon ritka esetekben, amikor nem tud azonnal valamit, gyorsan megtalálja a választ. Kiváló tanácsokat ad egyértelműen ügyfele érdekében, függetlenül attól, hogy ő maga profitál-e belőle. Norbert mindig betartja minden ígéretét. Azoknak az ügyfeleknek, akik csak angolul beszélnek, Norbert a tökéletes tanácsadó, mert Norbert angol nyelve nagyon jó. (Eredeti) Norbert Ban is very knowledgeable. On the rare occasion he doesn't immediately know something he quickly finds the answer. He gives great advice clearly in his client's best interest, regardless of whether he, himself, benefits. Norbert always follows through on any promise made. For those clients who only speak English Norbert is the perfect consultant as Norbert's English is very good.

 • Andrea Stuhl

  2023. szeptember 01.
  tanácsadó:

  Empatikus, gyors, nagyon korrekt szolgáltatást kaptam a képviselőtől. (Karasziné Szirmai Andrea) Kedves türelem is van, pedig többször felejtettem el reagálni😶.

 • Biatovszki László

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Mányi József Péter

  Mányi Péter tanácsadó jelentkezett a regisztrációmra, aminek nagyon örülök, mert mindenben a segítségemre van, amiben tanácsadásért fordultam eddig hozzá. Nagyon köszönöm az alapos, lelkiismeretes és kitartó munkáját, amellyel eloszlatja a kétségeimet, és igyekszik elvezetni a számomra legkedvezőbb megoldáshoz. Nagyra értékelem a felkészültségét, tájékozottságát, lényegre törő tárgyilagosságát és közvetlenségét, különösen hogy rendszeresen szolgál olyan információkkal is, amely vagy megerősít, vagy felkelti érdeklődésemet, és új lehetőségeket villant fel előttem. Örülök, hogy Péteren keresztül rátaláltam a GRANTIS-ra, mert kezdem visszanyerni a reményt, hogy az átlagjövedelműeknek sem kell beérniük feltétlenül, a csalódást keltő, és kiábrándítóan alacsony színvonalú, banki és biztosítási termékekkel. Ilyen megbízható tanácsadóval, az egyénileg megfelelő pénzügyi biztonság elérése, már nem csak a gazdagok kiváltsága lehet.

 • Tünde Lachóné Gitye

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Mányi József Péter

  Mányi Péter személyében egy rendkívül felkészült, segítőkész tanácsadót ismertem meg aki minden kérdésemre gyorsan válaszolt. Szívesen ajánlom, maximális odafigyeléssel dolgozik a legapróbb részletre kiterjedően.

 • Timea Görög

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

 • Zsuzsa Oláh

  2023. augusztus 31.
  tanácsadó: Murai Martin

  Széleskörű tanácsadás, kedves és segítőkész munkatársak. Pénzügyi tanácsadóm, Murai Martin, gyorsan és pontosan a nekem szükséges szolgáltatást találta meg a lehető legkedvezőbb áron és kondíciókkal. Ajánlom személy szerint őt is, de a céget is, ha valaki pénzügyi, befektetési tanácsadást szeretne, az összes piacon elérhető lehetőség áttekinthető náluk.

 • Dominik Záborszki

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Köszönöm Rafael Gyulának a szakértő munkáját és a gyors ügyintézést.

 • Lejla Pelyák

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Kövér Albert munkájával teljesen meg vagyok elégedve. Segítőkész, érhetően magyarázott el mindent. Bárkinek bátran merem ajánlani! :)

 • Márton Hegedüs

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Pálmai Viktor

  Pálmai Viktorral konzultáltam, nagyon felkészült volt és remekül elmagyarázta a lehetőségeket

 • István Medve

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Hamar visszahívtak, egy héten belül már tanácsadóval tudtam beszélni. A tanácsadó szimpatikus, felkészült, rugalmas volt :) Jó benyomást szereztem, máskor is keresni fogom őket :)

 • Attila Vajda

  2023. augusztus 30.
  tanácsadó: Murai Péter

 • Roland Fitos

  2023. augusztus 29.
  tanácsadó: Majszin Péter

  Majszin Pétert kaptam tanácsadónak,abszolút felkészült,nem erőltetett semmit,minden kérdésemre válaszolt!Elégedett voltam vele 😉

 • Martin Rábenspek

  2023. augusztus 28.
  tanácsadó: Rafael Gyula

  Rafael Gyula segített nekem megtalálni a számomra leg kedvezőbb nyugdíjbiztosítást. Mindent részletesen át tudtunk beszélni. Rá látása van a teljes piacra, meg könnyítve nekem ezzel a biztosítók kínálatának összehasonlítását.

 • Péter Szandi-Varga

  2023. augusztus 28.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Norbert maximálisan felkészült szakember, aki érthetően, alaposan magyarázza el a legszakmaibb részleteket is. Megbízható, rugalmas. Bátran ajánlom másoknak is!

Még több értékelés