Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(1396 vélemény alapján)

 • Bence Szőke-Tóth

  2022. július 27.
  tanácsadó: Kostenszky Anna Edit

  Internetes hirdetésben találtam rá a cégre, Kostenszky Anna Edit volt a tanácsadóm, nagyon segítőkész, kedves és rugalmas volt. Minden flottul ment, egyéni igényeimre szabott ajánlatokat és teljeskörű tanácsadást kaptam, a szerződés aláírását követően is tudok hozzá fordulni bizalommal. Csak ajánlani tudom!

 • Róbert Mirkovszki

  2022. július 26.
  tanácsadó: Fehér József

  Fehér József pénzügyi tanácsadó: kiváló szakértelem, precíz, hatékony! Csak ajánlani tudom!

 • Attila Kollmann

  2022. július 25.
  tanácsadó: Sipos Viktória

  Most lettem partnere a Grantis-nak, Sipos Viktória segített megkeresni a részemre legmegfelelőbb megoldást, a legrészletesebb tájékoztatás mellett! Minden fontos tudnivaló - érthető módon - került átadásra részemre, és így könnyen tudtam választani. Nagyon köszönöm Viktória!

 • Ildikó Bori

  2022. július 25.
  tanácsadó: Tamás Áron

 • Berente Attila

  2022. július 24.
  tanácsadó: Sipos Viktória

 • Zsolt Pásztor

  2022. július 24.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Nagyon felkészült, maximálisan ügyfélközpontú

 • Balazs Szecsi

  2022. július 21.
  tanácsadó: Bánfai Zsolt

  Az interneten böngészve találtam meg a Grantist azután, hogy teljes körű magán egészségbiztosítási védelmet szerettem volna biztosítani a családnak. Ezen szolgáltatásokat kínáló biztosítók saját weboldalán kutatva elégtelen információt találtam, ezért fordultam közvetítőhöz. Bánfai Zsolt tanácsadóhoz kerültem, aki teljes körűen, az ügyfelei és a saját gyakorlati tapasztalatait is megosztva segített a biztosító és a biztosítási csomag kiválasztásában. Bátran merem ajánlani Zsoltot. üdvözlettel, SZB

 • Róbert Balassa

  2022. július 19.
  tanácsadó: Czirkos Balázs

  Czirkos Balázs Péter reagált a Grantisnak küldött megkeresésemre - gyorsan. Alaposan felkészült, kommunikatív munkatárs. Odafigyel, érdeklődő, meggyőző, és egyszer sem éreztem túl rámenősnek, tolakodónak a kapcsolattartás alatt. Bár nem terveztem, Grantis-ügyfél lettem, az munkájának köszönhetően.

 • Rita Kornélia Gombos

  2022. július 19.
  tanácsadó: Dr. Illés Veronika

  (A Google fordítása) Teljesen profi előadást kaptam a lehetőségekről. Veronika kedves, hozzáértő és lelkes a munkájában. (Eredeti) I received absolutely professional presentation about the possibilities. Veronika is kind, competent and enthusiastic in her job.

 • Ibolya Batizi-Pócsi

  2022. július 18.
  tanácsadó: Dr. Illés Veronika

  A tanácsadóm érthetően elmondott mindent, köszönöm a részletes magyarázatokat.

 • Eszter Jékey

  2022. július 13.
  tanácsadó: Murai Martin

  A facebookon találtam a hirdetésüket. Murai Martin vette fel velem a kapcsolatot. Nyugdíjbiztosítással és egészségpéztárral kapcsolatos kérdéseimet érthetően megválaszolta és így rengeteget segített a megfelelő döntésben. Ezentúl minden pénzügyi döntésben kikérem a tanácsát és ismerőseimnek is ajánlani fogom.

 • Hajnalka Tímár

  2022. július 13.
  tanácsadó: Kostenszky Anna Edit

  Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen ezzel a nyugdíj biztosítással . Miattam kicsit nehezen de végül össze hoztuk Kostenszky Annaval. Nagyon rugalmas, és közvetlen . Mindenkinek ilyen tanácsadót kívánok .

 • Luca Czinege

  2022. július 11.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Kisebb internetes keresés után találtam meg a Grantist, korábban egy hasonló cég munkatársaival elég rossz tapasztalataim voltak. Nyári Szidónia vette fel velem a kapcsolatot, nagyon rugalmas és segítőkész volt, mindenről teljeskörű, részletes tájékoztatást adott. Több alkalommal online, illetve személyesen is egyeztettünk. Korrekt, színvonalas, szolgáltatás, nem csak alkalmi, hanem hosszútávú együttműködést biztosítanak, nagyon ajánlom mindenkinek.

 • Lakatos Imre Róbert

  2022. július 11.
  tanácsadó: Dr. Illés Veronika

  Veronika és Áron nagyon komoly szakmai tudásról tettek tanúbizonyságot. Külön kiemelem Veronika ügyfélközpontúságát, kedvességét a szakmai tudása mellett. Nyugodt szívvel ajánlom!

 • Tímea Kaponya

  2022. július 06.
  tanácsadó: Ferenczi Roland

  A Grantis képviseletében Ferenczi Roland Kiemelt tanácsadóval hozott össze a sors. Roland felkészült, lelkiismeretes, alapos, ügyfélcentrikus. Kitűnő, pozitív személyiségű szakember, bátran ajánlom.

 • Gyula Kelemen

  2022. július 05.
  tanácsadó: Kozák Péter

  A kérdéseimmel összefüggésben teljes körű, szakértői szintű tájékoztatást kaptam Kozák Pétertől. Mindemellett egy udvarias, szimpatikus úriembert ismertem meg benne.

 • Sándor Ferenczy

  2022. július 02.
  tanácsadó: Trefán Attila

  Trefán Attila alapos, kitartó, odafigyelő munkával nyújtott segítséget a biztosítási igényem megoldásához. A megoldási javaslatai közül megtaláltam a kitűnő lehetőséget, most már a továbbiak a biztosító elbírálóin múlnak.

 • Szilvia Bábelné Mezővári

  2022. július 01.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

  Szerintem, nagyon jó dolog, hogy van egy olyan cég aki segít a biztosítások között olyat találni, amely az embernek a legmegfelelőbb mindenféle szempontból. Örülök, hogy rátaláltam a Grantis Hungary Zrt. Kiszer Norbert tanácsadóra. Nagyon korrekt és szimpatikus embert ismertem meg személyében.

 • Szabi A

  2022. június 30.
  tanácsadó: Juhász Renáta

  Egyszerű, gyors, profi ügymenet, további költségek nélkül. Ebben a szakmában ennél nincs nagyobb dícséret - Köszönet Renátának!

 • Laci Tóth

  2022. június 29.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

  Tájékozódtam és itt választottam döntöttem! Kovácsik Tamás sokat segített! 👍 Köszönöm

Még több értékelés