Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,96

(1479 vélemény alapján)

 • István Fenyvesi

  2022. november 16.
  tanácsadó: Balogh Viktória Laura

  Nagyon meg voltam elégedve a szolgáltatással! Korrekt, személyre szabott és összehasonlítható ajánlatokat kaptam. Az időpont egyeztetésben is maximális rugalmasságot tapasztaltam Balogh Laura tanácsadó részéról.

 • Krisztián Remecz

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kovácsik Tamás

 • Viktor Pál Herkó

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Ferenc Tóth

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Igazi profizmus jellemzi a céget, az érdeklődéstől a szerződés megkötéséig jól átgondolt lépések vezetnek, nem volt kérdés, amit nem tudtak volna megválaszolni. Köszönöm Kosjár Katalin!

 • Norbert Fekete

  2022. november 14.
  tanácsadó: Murai Péter

 • Zsófia Szentiványi

  2022. november 14.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Réka Bölcsházy

  2022. november 11.
  tanácsadó: Kiszer Norbert

 • Lajos Hegedűs

  2022. november 10.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  A személyes tanácsadóm Nyári Szidónia volt. Mindenben segített, amiben csak kértem a segítségét. Sajnos több alkalommal is át kellett miattam szervezni a megbeszéléseket, de minden alkalommal maximálisan megértő volt, és alkalmazkodott hozzám. Nagyon kedves, vidám és könnyen érthetően magyarázott el mindent. Biztosan fogom még keresni a jövőben, ha pénzügyi segítségre lesz szükségem 😅

 • Julianna Dobler

  2022. november 04.
  tanácsadó: Kinter Dóra

  Facebookon keresztül találtam rá a lehetőségre. Hamarosan Kinter Dóra vette fel velünk a kapcsolatot. Felkészült, kedves, türelmes és segítőkész. Közérthetően, több lehetőséget megmutatott, köszönjük a segítségèt.

 • Viktória Dobó

  2022. november 03.
  tanácsadó: Murai Martin

  Interneten valamiféle nyugdíjelőtakarékossági tanácsot, illetve befektetési tanácsot kerestem, akkor találtam a Grantis-t, és nagyon hamar kaptam visszahívást, Murai Martin keresett tőlük. Sokat beszélgettünk, felvázolta a lehetőségeket, a sok kérdésemre mindre kaptam választ, türelmes volt, hagyott időt átgondolni a dolgokat és nagy segítség volt, hogy online is tudtuk tartani a kapcsolatot. Sőt még a befektetések kapcsán is tudott információkat adni. Elég gyorsan és flottul ment a szerződéskötés, és úgy érzem számíthatok rájuk, bármikor, ha valami segítség kellene vagy kérdés felmerülne. Remélem a megkötött nyugdíjbiztosítás is majd hozza a kellő megtakarítást a végén. ☺️

 • Karoly Kovacs

  2022. november 03.
  tanácsadó: Fehér József

  Összességében professzionális tanácsadásban volt részem.

 • Barbara Ujvári

  2022. október 31.
  tanácsadó: Kapitány András

  Köszönjük Kapitàny Andrásnak a hasznos tanácsokat! András ügyel arra, hogy átfogóan tekintse át ügyfelei megtakarításai és befektetési lehetőségeit, és rendszeresen, lelkiismeretesen tájékoztat is az esetleges változásokról.

 • Petra Varga

  2022. október 28.
  tanácsadó: Kinter Dóra

 • Fekete Andor

  2022. október 28.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Az én egészségbiztosításom megkötésében Nyári Szidónia segített. Bár ez a megfogalmazás egyáltalán nem meríti ki ennek a végtelenül kedves, megnyerő, okos és diplomatikusan toleráns hölgynek a tevékenységi körét a biztosítás megkötésének folyamatában. Hiszen nemcsak segítséget kaptam tőle, hanem türelmet, megértést, biztatást és még érdeklődést is. Minden túlzás nélkül jelentem ki: egy élmény volt Szidóniával együttműködni. Aminek a legjobban örülök a számos pozitívum mellet az az, hogy a továbbiakban is számíthatok rá, nem engedte el a kezem azután sem, hogy a biztosítás megköttetett! Köszönöm Neki és a szerencsének, hogy megismerhettem!

 • Kinga Nagy

  2022. október 27.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Balogh Zoltán rendkívül felkészült, jó tanácsadó. Nagyon sokat segített a helyes döntés meghozatalában. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Horanyi.marci Marci

  2022. október 25.
  tanácsadó: Bán Norbert

 • Dávid Marcell Szabó

  2022. október 25.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Sipos Csaba segitett eligazodni a maganegeszsegugyi biztositasi termekek között es sikerult kivalasztani egyet ami nekem es a felesegemnek megfelelo volt. Semmire nem akart rabeszelni, masnak is ajanlanam a szolgaltatast.

 • Gábor Bene

  2022. október 21.
  tanácsadó: Tamás Áron

  Véletlenül találtam a Grantis-ra, ahol Tamás Áron készségesen segített minden felmerülő kérdésben. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Rita Vértes

  2022. október 19.
  tanácsadó: Mizsei Zoltán

  Akár csillagos ötöst is adnék a Grantis-nak, ezen belül Mizsei Zoltánnak, aki immár 7 éve „igazgat el” engem egy olyan világban (befektetések, biztosítások), mely számomra mindig is idegen volt, de tudom, hogy mennyire fontos ismerni és kezelni tudni ezeket a területeket is. Zoli mindig odafigyelve a kéréseimre, az igényeimre és az élethelyzetemre, maximális segítőkészséggel adta a tudását, amiért nagyon hálás vagyok. Úgyhogy tényleg csillagos ötös! :)

 • Nóra Fábián

  2022. október 18.
  tanácsadó: Murai Martin

  Murai Martinnál voltam pénzügyi tanácsadáson. Teljes mértékben elégedett vagyok a felkészültségével, hozzáállásával, gyorsan, gördülékenyen ment minden. Máskor is szívesen fordulok hozzá, ha pénzügyi tanácsra, információra lesz szükségem.

Még több értékelés