Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1434 vélemény alapján)

 • Dávid Herczeg

  2023. május 17.
  tanácsadó: Holló Áron

  Profi segítséget kaptam Holló Árontól a megfelelő vállalkozói biztosítás megtalálásában. A folyamat során végig érzékeltem, hogy nem szeretne semmit rám tukmálni, valóban azon fáradozik, hogy olyan szolgáltatást találjon ami a legjobban megfelel az igényeimnek.

 • Péter Kovács

  2023. május 17.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Albert nagyon készséges és jó szakember, sokat segített h a megfelelő döntést hozhassam meg a befektetésemmel kapcsolatban. Köszönöm!

 • Csaba Horváth

  2023. május 16.
  tanácsadó: Balogh Zoltán

  Sok, direkt marketinggel kapcsolatos negatív tapasztalat után, már előre félve kerestem FÜGGETLEN pénzügyi tanácsadót biztosítás megújítás és nyugdíjpénztár témakörben. A GRANTIS weboldala marketing szempontjából visszafogott volt és azt ígérte, hogy nem fognak rám erőltetni semmit. Balogh Zoltán tanácsadó hívott fel az online bejelentkezésemmel kapcsolatban és azonnal megtaláltuk a közös hangot. Célratörően és roppant segítőkész módon vezetett végig a saját igényeim konkretizálásában, megfogalmazásában, majd a céljaimhoz igazított és személyre szabott ajánlatokat küldött át megnézésre. A döntési folyamat során is 18 éves tapasztalatával állt rendelkezésemre, értett és megértett, hiszen néhány nap eltéréssel, ugyanazon év azonos hónapjában születtünk. Egy hetes aktív együttgondolkodás után ma reggel a kiválasztott termékkel kapcsolatban a szükséges adminisztrációt elvégeztük. Hálásan köszönöm a gyors és támogató segítséget, úgy érzem, megtaláltam azt a pénzügyi tanácsadót Zoltán személyében, akihez érdemes hűnek lenni.

 • Csilla Huszarik

  2023. május 15.
  tanácsadó: Jablonszky László

  Megtakarítási és befektetési tanácsadásért kerestem meg a GRANTIS-t. Jablonszky László vezető tanácsadó már másnap felvette velem a kapcsolatot. Rugalmasságának köszönhetően az sem okozott gondot, hogy a tengerentúlon élek. Többször egyeztettünk és készségesen segített megtalálni a pénzügyi céljaimnak legmegfelelőbb termékeket. Minden kérdésemre részletes és professzionális választ kaptam. Csak ajánlani tudom!

 • Kemenyiczki Ferencné

  2023. május 12.
  tanácsadó: Balogh Viktória Laura

  Nekem Balogh Viktória Laurával volt szerencsém találkozni egy ismerősöm ajánlása alapján. Hihetetlenül felkészült, segítőkész és kedves hölgyet ismerhetem meg. Minden kérdésemre korrekt, kielégítő és érthető választ kaptam. Mindent köszönök, további sikereket kívánok. Örülök hogy az Ő keze alá kerültem és nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.

 • Nikolett Szűcs

  2023. május 11.
  tanácsadó: Fabó Ádám

  Közvetlen, rugalmas, megbízható és alapos. Nagyon szívesen ajánlom!

 • Szivos Fruzsina

  2023. május 11.
  tanácsadó: Karasziné Szirmai Andrea

  Karasziné Szirmai Andrea megtalálta nekem a megfelelő szolgáltatást. Az ügyintézés gyors volt és rugalmas. A lehetőségeket és szolgáltatási csomagokat érthetően elmagyarázta, minden információt megosztott velem. Bátran ajánlom mindenkinek!

 • Barbi

  2023. május 11.
  tanácsadó: Kozák Péter

  Kozák Péter nagyon segítőkész volt, naprakész, határozott. Minden kérdésem feltehettem neki. Mindenkinek szívesen ajánlom őt.

 • Paár Mónika Hosszú Lászlóné

  2023. május 10.
  tanácsadó: Majszin Péter

  Korrekt, mindenre kiterjedő válaszokat kaptam, pedig elég kritikus vagyok minden biztosítással szemben. A pénzügyi tanácsadó felkészült volt, úgy éreztem nem hiteget tisztességtelen összegekkel. Számos alternatíva közül tudtam választani, nem sürgetett a döntésemben, ami plusz pozitívum volt számomra. Remélem 15 év után is úgy gondolom, hogy megérte belevágni ezen típusú öngondoskodásba. 🙂😉 Köszönöm Majszin Péter a barátságos hozzáállásodat.

 • Peter Butsy

  2023. május 09.
  tanácsadó: Murai Péter

  Murai Péter

 • Bianka Surányi

  2023. május 08.
  tanácsadó: Karasziné Szirmai Andrea

  Karasziné Szirmai Andrea segített az ügyintézésben, gyors, segítőkész és nagyon kedves.

 • Szöllösi Márton

  2023. május 05.
  tanácsadó: Kövér Albert

  Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. Utána jöttek a befektetések. Az interneten találtam rá a Grantis-ra, Kövér Albert volt ebben a segítségemre. Ezután is köszönöm a türelmét, felkészültségét és tanácsait. Örvendek, hogy van egy ilyen pénzügyi tanácsadó cég, és ilyen munkatársai.

 • Péter Guzsaly

  2023. május 05.
  tanácsadó: Sipos Csaba

  Felkészült, ügyfélbarát, profi szolgáltatást kaptam Csabától. Jó szívvel ajánlom őt mindenkinek!

 • Krisztián Kupsza

  2023. május 03.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Az interneten akadtunk a Grantisra,felhívtuk az ügyfélszolgálatot és jeleztük érdeklődésünket.Néhány napon belül felkeresett Nyári Szidónia és miután megbeszéltük vele milyen feltételekkel szeretnénk biztosítást kötni,adott egy időpontot további megbeszélésre,ahol az utánajárást követően több biztosító ajánlatát összegyűjtötte és maximálisan tájékoztatott minden lehetőségről és a biztosító által szabott feltételekről.Teljesen elégedettek vagyunk,kedves és nagyon segítőkész ügyintéző,ha valami nem egyértelmű azt rendesen elmagyarázza,csak ajánlani tudjuk mindenkinek.

 • Csaba Kispál

  2023. május 03.
  tanácsadó: Bán Norbert

  Bán Norberttől maximálisan átfogó és kielégítő tájékoztatást kaptam.Öröm volt vele űzletet kötni.köszönettel Kispál Csaba

 • Vigh János

  2023. május 03.
  tanácsadó: Murai Martin

  Egy ajánlatkérő e-mail után fel is vették velem a kapcsolatot. Kötetlenűl, barátságosan, informatívan minden elmondtak a biztosításokról (nyugdíjtakarék). Ajánlani tudom személyes tanácsadómat, aki mindenben segítségét nyújtotta, illetve nagyon rugalmasan tudunk egymással dolgozni. (Murai Martin).

 • Máté Szűcs

  2023. május 02.
  tanácsadó: Kozák Péter

 • Nóra Posgay

  2023. május 01.
  tanácsadó: Nyári Szidónia

  Nyári Szidónia személyében szakmailag kiváló, közvetlen, segitőkész embert ismertem meg. Kérdéseimre választ kaptam, bátran ajánlom mindenkinek! Köszönöm!

 • Zombó Balázs

  2023. május 01.
  tanácsadó: Murai Péter

  Murai Péter - Remek tanácsadó, barátságos, fiatalokkal akár közvetlenebb hangvételű beszélgetéseket is folytat. Nagyon informatív megbeszéléseink voltak. Mindenképp csak ajánlani tudom. Én a tiktokon hallottam a Grantisról és 2 héten belül megkerestek és segítettek nekem, teljesen ingyen.

 • Csilla Bethlendi

  2023. május 01.
  tanácsadó: Járvás Gergely

  Interneten találtam a szolgáltatást, ügyintézőmmel, Járvás Gergellyel nagyon könnyen megértettük, egymást. Igényeinek megfelelően szedte össze az ajánlatokat, időintervallumot betartva, hamar megkötöttem a számomra ideális biztosítást.

Még több értékelés