Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

5,00

(2334 vélemény alapján)

 • Róbert Molnár

  2024. február 07.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Tóth András Tamás nagyon barátságos, közvetlen.Számomra a fontos dolgokat tisztán, érthetően, rá erőltetés nélkül ,korrekt módon mondta el. Az első találkozástól az aláírásig végig nagyon segítőkész volt. Köszönöm mégegyszer!!

 • Adel Hanna

  2024. január 04.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Kedves, felkészült, rugalmas szakember. Ajánlom

 • Zsanett J

  2024. január 02.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Gyors visszahívás, felkészült tanácsadó (Tóth Tamás). Azt kaptam, amit kértem. Magán egészségügy és magán nyugdíjtakarékosság érdekelt. Az egészségügyben nem tudtak olyan mutatni, amire gondoltam, de több lehetőséget bemutattak. Magán nyugdíj takarékosságot megkötöttem, olyan kondíciókkal amit én kértem. Mindezt egy előzetes rövid telefonhívással és két 20 perces megbeszéléssel, aláírás online ügyfélkapun keresztül. Elégedett vagyok, köszönöm szépen !

 • István Pintér

  2023. december 25.
  tanácsadó: Tóth Tamás

 • Fülöp Attila

  2023. november 16.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Tóth András Tamás érdeklődő, megnyerő, segítőkész tanácsadónak ismertem meg. Úgy érzem, bármikor fordulhatok felé, ha kérdésem van, őszintén lehet vele beszélgetni.

 • Eniko Varga

  2023. november 14.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Ajánlat kérésem után Tóth András Tamás nagyon hamar megkeresett, elmondtam mit szeretnék, rövid időn belül, egy kényelmes , rugalmas időpont egyeztetés után, egy felkészült, érthető, részletes tájékoztatást kaptam, olyan biztosítást talált nekem, amilyet szerettem volna. Az ügyintézésben türelmes és segítőkész volt. Így egyszerű, gyors és átlátható volt az ügymenet.

 • Kovács Xavér Róbert

  2023. szeptember 19.
  tanácsadó: Tóth Tamás

 • József Nemcsényi

  2023. június 16.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Üdv, én vagyok a macerás ügyfél . Van elképzelésem mit és hogyan akarok. Ettől aki el tud téríteni már ügyes ember . Tamásnak elmondtam mit, miért és hogyan akarom . Azt kaptam amit kértem a szochó miatt ugyan kicsit előbb ,de nincs nagy jelentősége . Nem kereset feleslegesen, nem akart rám mérni olyan terméket ami nem érdekel , arról beszélt amiről hallani akartam, akkor amikor itt volt az ideje . Ilyen a hiteles ember definíciója számomra . Hozzá teszem három biztosítóval volt eddig dolgom, abból kettő és fél át vert, sajnos az etikus biztositok mint fogalom, akkor még nem igazán volt a köztudatban . Éppen ezért magam kezdtem kutatni ez után a megtakarítási forma után és novemberre le is beszéltem egy időpontot a biztosítóval . Aztán találkoztam az önök hirdetésével majd Tamás a második legjobb ajánlat volt az amit én is találtam . Innen már nem volt nehéz együtt működni, mivel azt az eredményt hozta amire magam is jutottam.

 • Dóra Adravecz-Herczegh

  2023. június 02.
  tanácsadó: Tóth Tamás

  Minden az elvárásaimnak megfelelően zajlott. Az igényeim előzetes felmérése után abszolút azt a terméket ajánlotta a munkatársuk ami az elképzeléseimet leginkább lefedte! Ezután is köszönöm, Tóth Tamásnak!! 🥰😊