Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,98

(1648 vélemény alapján)

 • Edina Tóth

  2024. január 12.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin munkájával teljes mértékben meg voltam elégedve, alapos,kedves, segítőkész, nem tolakodó. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.Mindenkinek ajánlom Katát!

 • Ildikó Gyuriczáné Lencsés

  2024. január 05.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin munkájával teljes mértékben elégedett vagyok.

 • Patrik Fadgyas

  2023. november 27.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin segítségét ajánlom mindenkinek😘

 • Kristóf Daróczi

  2023. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Nyugdíjmegtakarítás miatt kerestem meg a Grantist. Kosjár Katalin rendkívül készségesen és érthetően elmagyarázott mindent amit tudni kell a témáról, mindezt rövid idő alatt. Az ügyintézés is gond nélkül megy, nagyon pozitív véleménnyel vagyok mind a cégről, mind Katalinról. Ha valamikor egyéb biztosításra is szükségem lesz, biztosan őket fogom keresni.

 • Zolta Bendeguz Szabo

  2023. augusztus 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin és Moussong Viktória tanácsadók magasszintű munkájával, tanácsadásával nagyon elégedett vagyok. Katalin az életbiztosításom megkötésében volt a segítségemre, Viktoria pedig a lakásbiztosításom intézte. Mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás biztosítottak és ami számomra fontos volt,hogy nagyon gyorsan elintéztek mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönettel: Szabó Zolta

 • Ádám György

  2023. június 26.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Köszönöm a segítséget!

 • Barbara Lepsényi

  2023. június 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin, kedves, segítőkész, türelmes minden kérdésemre kaptam választ.

 • Márta Ignácz

  2023. június 01.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Kata tanácsadó volt segítségemre. Maximálisan segítőkész, rugalmas, az igényeim fontosak voltak számára és minden szükséges információt elsőre teljesen érthetően adott át. Bátran ajánlom! :-)

 • András István Veréb

  2023. május 31.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Anikó Lovas

  2023. április 05.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár katalin munkájával maximálisan elégedett vagyok.

 • Norbert Rabb

  2023. március 09.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Eddigi tapasztalataim alapján szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne valamilyen formában a jövőt szem előtt tartva, az anyagi háttér építésének irányába hosszútávú lépéseket tenni! Aki nekem ebben segített, Kosjár Katalin. Egy Kedves, segítőkész, rugalamas és rendkívül közvetlen hölgy. Az ügyfél érdekeit szem előtt tartva segít a számunkra legmegfelelőbb módozat megtalálásában. Csak ajánlani tudom!

 • Nikolett Erős

  2023. február 01.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin.... Mit is mondhatnék, csakis 5*. Nagyon jó szívvel ajánlom, korrekt, megbízható. Teljes mértékben felkészült, minden kérdésünkre válaszolt. Nála jobb tanácsadóval nem találkoztam még.

 • Gere Robert

  2023. január 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Bank független tanácsadás ,több lehetőség közül választhattam.A nyugdíjbiztosításom megkötése Kosjár Kata által megtörtént.Igazán segítőkész,közvetlen.A későbbiekben évente megbeszéljük,hogyan alakult a biztosítás.Nyugodt szível ajánlom.

 • Zoltán Szabó

  2022. december 19.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin segített a nyugdíjbiztosítás megkötésében. Mindvégig rugalmasan kezelte a kéréseimet, hogy valóban az igényeimnek és elvárásaimnak leginkább megfelelő portfolió mellett dönthessek. Pártatlanul foglalt állást, viszont döntéshozatal során tanácsával segített, ha igényem volt rá.

 • Viktor Pál Herkó

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Ferenc Tóth

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Igazi profizmus jellemzi a céget, az érdeklődéstől a szerződés megkötéséig jól átgondolt lépések vezetnek, nem volt kérdés, amit nem tudtak volna megválaszolni. Köszönöm Kosjár Katalin!

 • Magdolna Pászti

  2022. október 12.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Gabriella Lehel

  2022. április 20.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Gyermekem születése után a lehető legjobb megtakarítást szerettem volna jó feltételekkel. Interneten találtam a cégre ahol röviden leírtam az igényeimet. Kosjár Katalin keresett fel aki nagyon precíz és rugalmas volt az időpontban. Találkozásunk alkalmával rövid és lényegre törő volt bemutatta a személyre szabott ajánlatainkat. Neki köszönhetően megtaláltuk a számunkra legjobb megtakarítást amivel megtudom alapozni gyermekem jövőjét ,hogy egy kis segítséget kapjon a nagybetűs élethez :) Teljesen megvagyok elégedve a céggel és még jobban a tanácsadóval. Legközelebb is Katalint fogjuk keresni és ajánlani.

 • Györgyi Erdélyi

  2022. március 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Az interneten keresgéltem, kértem ajánlatokat. És a Grantis rám talált. Kosjár Kata keresett meg, és kéréseimet, lehetőségeimet alaposan mérlegelve talált nekem egy megfelelő Életbiztosítást. Sőt, végül Párom is kedvet kapott, és neki is sikerült szintén találni egy megfelelő ajánlatot.Kata nagyon közvetlen, emberi, segítőkész, tapasztalt és rugalmas tanácsadó. Szívből ajánlom.

 • Zoltán Nagy

  2022. március 03.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Interneten találkoztam a Grantis Zrt. -vel. Kosjár Kata vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon segítőkész, többször is elmagyarázott mindent ami nem volt világos elsőre. Köszönjük a kezdőlökést!

Még több értékelés