Ügyfeleink értékelései

Olvasd azok véleményeit, akik már jártak nálunk tanácsadáson!

google ratings

4,97

(1434 vélemény alapján)

 • Anikó Lovas

  2023. április 05.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár katalin munkájával maximálisan elégedett vagyok.

 • Norbert Rabb

  2023. március 09.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Eddigi tapasztalataim alapján szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne valamilyen formában a jövőt szem előtt tartva, az anyagi háttér építésének irányába hosszútávú lépéseket tenni! Aki nekem ebben segített, Kosjár Katalin. Egy Kedves, segítőkész, rugalamas és rendkívül közvetlen hölgy. Az ügyfél érdekeit szem előtt tartva segít a számunkra legmegfelelőbb módozat megtalálásában. Csak ajánlani tudom!

 • Nikolett Erős

  2023. február 01.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin.... Mit is mondhatnék, csakis 5*. Nagyon jó szívvel ajánlom, korrekt, megbízható. Teljes mértékben felkészült, minden kérdésünkre válaszolt. Nála jobb tanácsadóval nem találkoztam még.

 • Gere Robert

  2023. január 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Bank független tanácsadás ,több lehetőség közül választhattam.A nyugdíjbiztosításom megkötése Kosjár Kata által megtörtént.Igazán segítőkész,közvetlen.A későbbiekben évente megbeszéljük,hogyan alakult a biztosítás.Nyugodt szível ajánlom.

 • Zoltán Szabó

  2022. december 19.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin segített a nyugdíjbiztosítás megkötésében. Mindvégig rugalmasan kezelte a kéréseimet, hogy valóban az igényeimnek és elvárásaimnak leginkább megfelelő portfolió mellett dönthessek. Pártatlanul foglalt állást, viszont döntéshozatal során tanácsával segített, ha igényem volt rá.

 • Viktor Pál Herkó

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Ferenc Tóth

  2022. november 15.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Igazi profizmus jellemzi a céget, az érdeklődéstől a szerződés megkötéséig jól átgondolt lépések vezetnek, nem volt kérdés, amit nem tudtak volna megválaszolni. Köszönöm Kosjár Katalin!

 • Magdolna Pászti

  2022. október 12.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Gabriella Lehel

  2022. április 20.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Gyermekem születése után a lehető legjobb megtakarítást szerettem volna jó feltételekkel. Interneten találtam a cégre ahol röviden leírtam az igényeimet. Kosjár Katalin keresett fel aki nagyon precíz és rugalmas volt az időpontban. Találkozásunk alkalmával rövid és lényegre törő volt bemutatta a személyre szabott ajánlatainkat. Neki köszönhetően megtaláltuk a számunkra legjobb megtakarítást amivel megtudom alapozni gyermekem jövőjét ,hogy egy kis segítséget kapjon a nagybetűs élethez :) Teljesen megvagyok elégedve a céggel és még jobban a tanácsadóval. Legközelebb is Katalint fogjuk keresni és ajánlani.

 • Györgyi Erdélyi

  2022. március 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Az interneten keresgéltem, kértem ajánlatokat. És a Grantis rám talált. Kosjár Kata keresett meg, és kéréseimet, lehetőségeimet alaposan mérlegelve talált nekem egy megfelelő Életbiztosítást. Sőt, végül Párom is kedvet kapott, és neki is sikerült szintén találni egy megfelelő ajánlatot.Kata nagyon közvetlen, emberi, segítőkész, tapasztalt és rugalmas tanácsadó. Szívből ajánlom.

 • Zoltán Nagy

  2022. március 03.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Interneten találkoztam a Grantis Zrt. -vel. Kosjár Kata vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon segítőkész, többször is elmagyarázott mindent ami nem volt világos elsőre. Köszönjük a kezdőlökést!

 • Szabolcs Rózinger

  2021. november 25.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Egészségbiztosítás kötöttem a Grantis segítségével. Szuperjó ajánlatot kaptam tőlűk. Kosjár Katalin tanácsadásával gyorsan és gördülékenyen történt minden. Rendkívűl kedves és tájékozott, bátran ajánlom mindenkinek. :)

 • Zsófia Sári

  2021. november 18.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Kovacs Gyorgyi

  2021. augusztus 13.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

 • Ildikó Palócz

  2021. július 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin tanácsadó volt a segítségemre a döntésben. Nagyon türelmes és figyelmes volt a beszélgetés alatt és nem utolsó sorban felkészült. Minden kérdésrmre pontosan válaszolt és érthetően magyarázott. Örülök, hogy a tanácsadóm.

 • Andrea Borzásiné

  2021. július 19.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Az Interneten találtam meg ezt a céget.miután leírtam nekik mibe kérném a segítségüket,még aznap visszahívott egy nagyon kedves hölgy Kosjár Katalin.Átbeszéltük mi az ami érdekel és pár nap múlva már konkrét termékekkel hívott vissza.és csak arról beszéltünk ami engem érdekelt,.egy héten belül fel is keresett a konkrét szerződéssel.köszönöm szépen a gyors és precíz munkáját és a kedvességét.maximálisan ajánlani tudom őket

 • Vizy Gabor

  2021. június 21.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Kosjár Katalin: Korrekt, gyors ügyintézés. Megkaptam minden tájékoztatást az önkéntes nyugdíjpénztárral kapcsolatban, és még el is jött az irodámba aláírni a papírokat. Köszönöm!

 • Tünde Keresztes

  2021. április 30.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Interneten kerestem nyugdíjcélú megtakarításhoz lehetőséget, és találomra önökhöz küldtem el az e-mail címemet. Rövid időn belül jelentkeztek e-mailben, és telefonon is. Már a telefon beszélgetés alatt is nagyon szimpatikus, és kedves volt Kosjár Katalin, így nem is kerestem további lehetőséget. Rövid időn belül találkoztunk, és megkötöttük a szerződést. A személyes találkozás alatt is pozitív tapasztalatot szereztem. Szakmailag felkészültnek tartom, és ami nekem nagyon fontos, hogy bizalmat ébresztett bennem közvetlen személyisége.Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 • Mimi Varga

  2021. február 27.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Bátran ajánlom Kosjár Katalin színvonalas munkáját!

 • Viktor Kiss

  2021. január 27.
  tanácsadó: Kosjár Katalin

  Egészségbiztosítással kapcsolatban kerestem meg Kosjár Katalin-t. Több lehetőségből választhattam és minden kérdésemre teljeskörű választ kaptam. Meg is kötöttem a biztosítást.

Még több értékelés