Tóth Tamás

Tóth Tamás Tanácsadó

Tóth Tamás vagyok, GRANTIS Zrt független tanácsadója. Gyerekkorom óta szeretek emberekkel beszélgetni, megismerni Őket, segíteni Nekik. Aztán hamar adódott 19 évesen egy lehetőség, ahol ezt a tulajdonságot egy kis szakértelemmel fűszerezve tudom kamatoztatni, így jött képbe a pénzügyi tanácsadás. Pontosan olyan szemmel tekintek minden ügyletre, mint ahogy azt elvárnám attól a személytől is, aki Nekem intézi a pénzügyeimmel kapcsolatos dolgokat. Mint magánember, és mint tanácsadó is ugyan az a motiváció hajt a mindennapokban; minden nap tegyek valamit azért hogy fejlődjek, és jobb legyek szakmailag, emberileg is, és kihozzam magamból legjobbat. Hálás vagyok azért hogy egy olyan céggel tehetem mindezt ahol Önazonos tudok maradni, és egyezik az értékrendünk.

Ami fontos nekem

Őszinteség, megbízhatóság

Motiváció

Magasabb szintre emelni a pénzügyi tudatosságot Magyarországon.

Legfőbb célom

Világszintű vállalatcsoport felépítése

Hobbi

Olvasás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Élet-balesetvédelem
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Róbert Molnár

2024. február 07.

Tóth András Tamás nagyon barátságos, közvetlen.Számomra a fontos dolgokat tisztán, érthetően, rá erőltetés nélkül ,korrekt módon mondta el. Az első találkozástól az aláírásig végig nagyon segítőkész volt. Köszönöm mégegyszer!!

Adel Hanna

2024. január 04.

Kedves, felkészült, rugalmas szakember. Ajánlom

Zsanett J

2024. január 02.

Gyors visszahívás, felkészült tanácsadó (Tóth Tamás). Azt kaptam, amit kértem. Magán egészségügy és magán nyugdíjtakarékosság érdekelt. Az egészségügyben nem tudtak olyan mutatni, amire gondoltam, de több lehetőséget bemutattak. Magán nyugdíj takarékosságot megkötöttem, olyan kondíciókkal amit én kértem. Mindezt egy előzetes rövid telefonhívással és két 20 perces megbeszéléssel, aláírás online ügyfélkapun keresztül. Elégedett vagyok, köszönöm szépen !

István Pintér

2023. december 25.

Fülöp Attila

2023. november 16.

Tóth András Tamás érdeklődő, megnyerő, segítőkész tanácsadónak ismertem meg. Úgy érzem, bármikor fordulhatok felé, ha kérdésem van, őszintén lehet vele beszélgetni.

Eniko Varga

2023. november 14.

Ajánlat kérésem után Tóth András Tamás nagyon hamar megkeresett, elmondtam mit szeretnék, rövid időn belül, egy kényelmes , rugalmas időpont egyeztetés után, egy felkészült, érthető, részletes tájékoztatást kaptam, olyan biztosítást talált nekem, amilyet szerettem volna. Az ügyintézésben türelmes és segítőkész volt. Így egyszerű, gyors és átlátható volt az ügymenet.

Kovács Xavér Róbert

2023. szeptember 19.

József Nemcsényi

2023. június 16.

Üdv, én vagyok a macerás ügyfél . Van elképzelésem mit és hogyan akarok. Ettől aki el tud téríteni már ügyes ember . Tamásnak elmondtam mit, miért és hogyan akarom . Azt kaptam amit kértem a szochó miatt ugyan kicsit előbb ,de nincs nagy jelentősége . Nem kereset feleslegesen, nem akart rám mérni olyan terméket ami nem érdekel , arról beszélt amiről hallani akartam, akkor amikor itt volt az ideje . Ilyen a hiteles ember definíciója számomra . Hozzá teszem három biztosítóval volt eddig dolgom, abból kettő és fél át vert, sajnos az etikus biztositok mint fogalom, akkor még nem igazán volt a köztudatban . Éppen ezért magam kezdtem kutatni ez után a megtakarítási forma után és novemberre le is beszéltem egy időpontot a biztosítóval . Aztán találkoztam az önök hirdetésével majd Tamás a második legjobb ajánlat volt az amit én is találtam . Innen már nem volt nehéz együtt működni, mivel azt az eredményt hozta amire magam is jutottam.

Dóra Adravecz-Herczegh

2023. június 02.

Minden az elvárásaimnak megfelelően zajlott. Az igényeim előzetes felmérése után abszolút azt a terméket ajánlotta a munkatársuk ami az elképzeléseimet leginkább lefedte! Ezután is köszönöm, Tóth Tamásnak!! 🥰😊

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem