Sipos Viktória

Sipos Viktória Vezető tanácsadó

Sipos Viktória vagyok, egy mondatban számomra megfogalmazhatatlan a szakmánk. Egyszerre vagyunk pénzügyi kisokosok, pszichológusok, jogászok és közgazdászok az ügyfeleink szemében. Egy óra kizökkenést jelentünk a mindennapokból, hogy megtervezzék velünk leendő ügyfeleink a pénzügyi jövőjüket. Célom emberbaráttá alakítani a pénzügyi piacot és a biztosítói nyelvet közérthetővé tenni. Hídként állni stabilan, és hosszú távon ügyfeleim és a pénzintézetek között, mindig az ügyfelem érdekét képviselve.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Emberbaráttá, átláthatóvá tenni a pénzügyi piacot

Tapasztalat

6 év

Ami fontos nekem

Korrekt eljárás, széleskörű tájékoztatás, partnerség

Hobbi

Olvasás, futás, kávé minden mennyiségben

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Kinga Lele

2024. január 15.

Bátran forduljatok Sipos Vikihez. Átfogó szakmai tudása van. Ténylegesen az ügyfél igenyeit szemelőtt tartva segít. Köszönjük Viki a segítséget!

Bán István

2023. december 18.

Sipos Viktória egy lenyűgözően türelmes és szívderítő kolléganő, aki mindig kitűnik rendkívüli kedvességével és készségével mások segítésére. Az önzetlensége és mély szakértelme azt tükrözi, hogy mindig alaposan felkészül minden helyzetre. Intelligenciája mellett aranyos és elbűvölő egyéniség, aki rendkívül kellemes légkört teremt a munkahelyen. Bármilyen ügyben is kelljen konzultálni, Viki az ideális ügyfél, akivel mindig szívesen dolgozom együtt. Ő a példakép, egy mentsvár, akit minden környezetben öröm látni és megismerni.

Zita Renyhárt

2023. december 12.

Barna Jámbor

2023. június 22.

Kitti Lévay

2023. június 16.

Nekem Sipos Viktória segített megtalálni a megfelelő biztosítót, és nagyon elégedett vagyok vele. Mindent elmondott, amire nem is gondoltam volna, és a kérdéseimre is készségesen válaszolt. Hamar és könnyen tudtunk időpontot egyeztetni. Mindenkinek jó szívvel ajánlom! 😊

Sitimi21

2023. március 08.

Sipos Viki szakmailag felkészült, világosan magyaráz és rendkívül türelmes:) Hosszútávon szeretnénk és fogunk is együttműködni vele.

Fanny Kalcher

2023. január 30.

Eva Urban

2023. január 27.

A tanácsadóm Sipos Viktória volt. Rendkívül felkészült, közvetlen és barátságos volt. Minden kérdésemre kaptam választ és sikerült egy jó nyugdíjbiztosítást kötnöm.

László Mladoniczki

2023. január 26.

Nagyon elégedett vagyok és úgy érzem a legjobb ajánlatot sikerült kiválasztanom. Sipos Viktória nagyon segítőkész és megértő volt, minden kérdésemre maximálisan kielégítő válasz érkezett. Nem volt tolakodó, hagyott időt gondolkodni, amire szükségem is volt. Lehetőség volt többszöri találkozóra és a rugalmasság miatt külön hálás vagyok. Örülök, hogy a Grantissal köthettem meg a megtakarításomat, a jövőben is keresni fogom őket, más termékekkel kapcsolatban. Minőség és profizmus. Ez ami a Grantist jellemzi. Őszintén tudom ajánlani Viktóriát és a céget is, tényleg nagyon elégedett vagyok mindennel kapcsolatban.

Alexa Szabján

2022. december 26.

Ismerj meg közelebbről

Sipos Viktória

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Miért jó az önkéntes nyugdíjpénztár?

Miért jó az önkéntes nyugdíjpénztár?

2022. január 31.

Akár évi 150 ezret is hozhat, és idős korban sem kell aggódni.

Miért fontos az öngondoskodás és hogyan kezdjük el?

Miért fontos az öngondoskodás és hogyan kezdjük el?

2021. szeptember 01.

Sipos Viktória, a Grantis megtakarítási szakértője nyilatkozik arról, hogy a járvány alatt a magyarok többet...

Blikk: Veszélyben a katás egyéni vállalkozók nyugdíja: a minimálbéreseknél is rosszabbul járhatnak – Sipos Viktória nyilatkozata

Blikk: Veszélyben a katás egyéni vállalkozók nyugdíja: a minimálbéreseknél is rosszabbul járhatnak – Sipos Viktória nyilatkozata

2019. február 28.

Egyre több egyéni vállalkozó választja adóformaként a katát, viszont ennek súlyos következményei lehetnek a...

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem