Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Sipos Viktória

kiemelt tanácsadó
Sipos Viktória vagyok, egy mondatban számomra megfogalmazhatatlan a szakmánk. Egyszerre vagyunk pénzügyi kisokosok, pszichológusok, jogászok és közgazdászok az ügyfeleink szemében. Egy óra kizökkenést jelentünk a mindennapokból, hogy megtervezzék velünk leendő ügyfeleink a pénzügyi jövőjüket. Célom emberbaráttá alakítani a pénzügyi piacot és a biztosítói nyelvet közérthetővé tenni. Hídként állni stabilan, és hosszú távon ügyfeleim és a pénzintézetek között, mindig az ügyfelem érdekét képviselve.
Hobbi Olvasás, futás, kávé minden mennyiségben
Tapasztalat 6 év
Ami fontos nekem Korrekt eljárás, széleskörű tájékoztatás, partnerség
Legfőbb célom Emberbaráttá, átláthatóvá tenni a pénzügyi piacot

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Sajtómegjelenéseim

A pénzügyek terén évek óta szakértőnek számítunk. Rendszeresen nyilatkozunk a médiának és hivatkozik ránk a sajtó:

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Zoltán Gudmann
Zoltán Gudmann
4 hónapja
(Translated by Google) I asked for a health insurance quote for myself and my wife. Victoria Sipos has prepared the possible offers for us based on the preliminary discussion. We were personally and telephone-assisted in making the selection, and even after the conclusion of the contract, we were able to contact you for information. (Original) Egészségbiztosítási ajánlatot kértem a magam és nejem részére. Sipos Viktória összeállította számunkra az előzetes megbeszélés alapján a lehetséges ajánlatokat. A kiválasztáshoz személyesen és telefonon is segítségünkre volt, sőt a szerződés megkötése után is bizalommal fordulhattunk hozzá tájékoztatásért.
Istvan Bibók
Istvan Bibók
4 hónapja
Fanni Kertai
Fanni Kertai
7 hónapja
Magdolna Jankovics
Magdolna Jankovics
7 hónapja
Attila Magyar
Attila Magyar
8 hónapja
(Translated by Google) From the very beginning, Grantis helps me with my finances with great success. I would especially like to highlight Victoria Sipos, whose expertise and helpfulness I can always count on! (Original) Már a kezdetektől fogva a Grantis segít a pénzügyeimben, kiváló sikerrel. Külön kiemelném a Sipos Viktóriát, akinek szakértelmére, segítőkészségére mindig számíthatok!
Ákos Pongrácz
Ákos Pongrácz
9 hónapja
(Translated by Google) I am delighted to recommend Victoria Sipos, who has helped me find the most suitable life insurance for our family and a safe savings option for my children. Best of all, after discussing the ideas and managing the uncertainties after a few exchanges of emails, the conclusion of the contract and the process was one of the smoothest I've ever experienced. I was always skeptical of similar opportunities, but Victoria's radiance, flexibility, and know-how resulted in a very positive disappointment. I hope that this good relationship will continue in the coming years and that the products we choose will bear fruit of our plan. (Original) Örömmel ajánlom Sipos Viktóriát, akinek a segítségével sikerült megtalálni a családunk számára legmegfelelőbb életbiztosítást és gyermekeim számára egy biztos megtakarítási lehetőséget. A legjobb az egészben, hogy miután végigbeszéltük az elképzeléseket és sikerült pár email váltás után a felmerült bizonytalanságokat rendbe rakni, a szerződés kötés és az ügymenet az egyik leggördülékenyebben zajlott amit valaha tapasztaltam. Szkeptikusan álltam mindig hozzá a hasonló lehetőségekhez, de Viktória kisugárzása, rugalmassága és hozzáértése nagyon pozitív csalódást eredményezett. Remélem a következő években is megmarad ez a jó kapcsolat és a kiválasztott termékek meghozzák a tervünk gyümölcsét.
Juhász Ervin
Juhász Ervin
1 éve
(Translated by Google) Viktor Sipos' consultant's contribution and assistance in making my life insurance was in every way whatsoever we would like to experience as a customer in the handling of any matter. (Original) Sipos Viktória tanácsadó közreműködése és segítsége életbiztosításom megkötése során minden tekintetben olyan volt, amit ügyfélként bármely ügyünk intézése során tapasztalni szeretnénk.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Sipos Viktória telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!