Reiner András

vezető tanácsadó
Reiner András vagyok, megtakarítási és biztosítási szakértő. 2009 óta dolgozom független tanácsadóként. Ebben az egyre inkább rohanó világban időt és pénzt spórolnak meg azon embereknek, akiknek a kapcsolatrendszerükben van egy pénzügyes, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatnak, ha független, szakértői véleményt szeretnének kapni. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi kiszolgálás az első és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Mindig röviden, érhetően, de minden fontos részletre kitérve vázolom fel ügyfeleim számára a lehetőségeiket, hogy a legjobb döntést tudják meghozni.
Hobbi Elsősorban CROSSFIT, de szinte minden, ami sport
Tapasztalat 9 év
Legfőbb célom Elősegíteni a pénzügyi tanácsadás presztizsszakmává válását
Ami fontos nekem A jó partneri viszony

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Ádám Zadravecz
Ádám Zadravecz
4 hónapja
(Translated by Google) I found them on the internet and then applied for the offers through the online interface. I am very satisfied with the services provided. Consultant: András Reiner (Original) Interneten találtam rájuk, majd az online felületen keresztül jelentkeztem az ajánlatokért. Nagyon elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatásokkal. Tanácsadó: Reiner András
Anikó László
Anikó László
8 hónapja
(Translated by Google) I received help from András Reiner in retirement insurance. Andras was prepared, patient, helpful, and we signed the contract shortly. he also provided ideas for further investment opportunities. Thank you for your cooperation! (Original) Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban Reiner Andrástól kaptam segítséget. András felkészült, türelmes, segítőkész volt, a szerződést rövid időn belül megkötöttük, ill. további befektetési lehetőségekhez is ötleteket adott. Köszönöm az együttműködést!
István Bozó
István Bozó
8 hónapja
(Translated by Google) I wanted pension insurance for myself, so I found Grantis. Thanks to András Reiner I have already signed the contract! He was prepared, helpful and flexible with the times. Thanks again for your help! (Original) Nyugdíjbiztosítást szerettem volna magamnak, ezért kerestem meg a Grantis-t. Reiner Andrásnak köszönhetően már meg is kötöttem a szerződést! Felkészült, segítőkész és rugalmas volt az időpontokkal kapcsolatban is. Ezúton is köszönöm a segítséget!
István Kalmár
István Kalmár
1 éve
(Translated by Google) Andrea Reiner managed to get in touch in a short time. He informed in detail, covering all relevant issues. I was happy with their service. István Kalmár (Original) Reiner Andrással rövid határidőn belül sikerült felvenni a személyes kapcsolatot. Részletesen, minden lényeges kérdésre kiterjedően tájékoztatott. Meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Kalmár István
Nóra Fuchs
Nóra Fuchs
1 éve
Éva Karaszné Nagy
Éva Karaszné Nagy
1 éve
Imre gyebnár
Imre gyebnár
1 éve
(Translated by Google) I searched the company for life insurance. I wasn't well informed at all. With the help of András Reiner, a highly trained colleague, we have found a solution for me in a short time. I would definitely recommend the company to others and Mr. Reiner. (Original) Életbiztosítás témakörében kerestem meg a céget. Egyáltalán nem voltam tájékozott témakörban. A rendkívül felkészült munkatárs, Reiner András segítségével rövid idő alatt megtaláltuk a számomra megfelelő megoldást. Bátran ajánlanám másoknak a céget, és Reiner urat is.
Csaba Karasz
Csaba Karasz
1 éve
Tímea Orosz
Tímea Orosz
1 éve
(Translated by Google) I wanted to have health insurance, so I found it online on Grantis. Andrew Reiner contacted me, who was very kind and helpful, with all the information I needed to make my decision. I am most satisfied with them. I recommend them to everyone! Thanks! :) (Original) Egészségbiztosítást szerettem volna kötni, így találtam rá a neten a Grantis-re. Reiner András vette fel velem a kapcsolatot, aki nagyon kedves és segítőkész volt, minden szükséges információval ellátott, ami a döntésemhez kellett. Maximálisan meg vagyok velük elégedve. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket! Köszönöm! :)
Imre Fácán
Imre Fácán
2 éve
Csaba Szautner
Csaba Szautner
2 éve
Geza Komka
Geza Komka
3 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Reiner András telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!