Reiner András

Vezető tanácsadó

Reiner András vagyok, megtakarítási és biztosítási szakértő. 2009 óta dolgozom független tanácsadóként. Ebben az egyre inkább rohanó világban időt és pénzt spórolnak meg azon embereknek, akiknek a kapcsolatrendszerükben van egy pénzügyes, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatnak, ha független, szakértői véleményt szeretnének kapni. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi kiszolgálás az első és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Mindig röviden, érhetően, de minden fontos részletre kitérve vázolom fel ügyfeleim számára a lehetőségeiket, hogy a legjobb döntést tudják meghozni.

Hobbi

Elsősorban CROSSFIT, de szinte minden, ami sport

Tapasztalat

9 év

Legfőbb célom

Elősegíteni a pénzügyi tanácsadás presztizsszakmává válását

Ami fontos nekem

A jó partneri viszony

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Sajtómegjelenéseim

  • M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában
  • ECHO TV: Fontos változások a nyugdíjszámításnál: érkezik a GYOD

Ügyfeleim így gondolnak rám

István Kalmár
István Kalmár ★★★★★

Reiner Andrással rövid határidőn belül sikerült felvenni a személyes kapcsolatot. Részletesen, minden lényeges kérdésre kiterjedően tájékoztatott. Meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Kalmár István (Translated by Google) Andrea Reiner managed to get in touch in a short time. He informed in detail, covering all relevant issues. I was happy with their service. István Kalmár

Nóra Fuchs
Nóra Fuchs ★★★★★

Éva Karaszné Nagy
Éva Karaszné Nagy ★★★★★

Imre gyebnár
Imre gyebnár ★★★★★

Életbiztosítás témakörében kerestem meg a céget. Egyáltalán nem voltam tájékozott témakörban. A rendkívül felkészült munkatárs, Reiner András segítségével rövid idő alatt megtaláltuk a számomra megfelelő megoldást. Bátran ajánlanám másoknak a céget, és Reiner urat is. (Translated by Google) I searched the company for life insurance. I wasn't well informed at all. With the help of András Reiner, a highly trained colleague, we have found a solution for me in a short time. I would definitely recommend the company to others and Mr. Reiner.

Csaba Karasz
Csaba Karasz ★★★★★

Tímea Orosz
Tímea Orosz ★★★★★

Egészségbiztosítást szerettem volna kötni, így találtam rá a neten a Grantis-re. Reiner András vette fel velem a kapcsolatot, aki nagyon kedves és segítőkész volt, minden szükséges információval ellátott, ami a döntésemhez kellett. Maximálisan meg vagyok velük elégedve. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket! Köszönöm! :) (Translated by Google) I wanted to have health insurance, so I found it online on Grantis. Andrew Reiner contacted me, who was very kind and helpful, with all the information I needed to make my decision. I am most satisfied with them. I recommend them to everyone! Thanks! :)

Imre Fácán
Imre Fácán ★★★★★

Csaba Szautner
Csaba Szautner ★★★★★

Geza Komka
Geza Komka ★★★★★

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.