Reiner András

Vezető tanácsadó
Reiner András vagyok, megtakarítási és biztosítási szakértő. 2009 óta dolgozom független tanácsadóként. Ebben az egyre inkább rohanó világban időt és pénzt spórolnak meg azon embereknek, akiknek a kapcsolatrendszerükben van egy pénzügyes, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatnak, ha független, szakértői véleményt szeretnének kapni. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi kiszolgálás az első és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Mindig röviden, érhetően, de minden fontos részletre kitérve vázolom fel ügyfeleim számára a lehetőségeiket, hogy a legjobb döntést tudják meghozni.
Hobbi Elsősorban CROSSFIT, de szinte minden, ami sport
Tapasztalat 9 év
Legfőbb célom Elősegíteni a pénzügyi tanácsadás presztizsszakmává válását
Ami fontos nekem A jó partneri viszony

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Szilvia Kovács
Szilvia Kovács
27napja
Reiner Andrással volt szerencsém konzultálni. Hozzáértő, kedves, rugalmas. Kérdéseimre megkaptam a válaszokat és segített a számomra legkedvezőbb megoldást megtalálni. Csak ajánlani tudom!!! Keressétek bátran!!!!
Szabó Ferenc
Szabó Ferenc
1 hónapja
Valamiféle nyugdíj előtakarékossági formát kerestem. Az első személyes találkozóra Reiner Andrással került sor, aki felvázolta előttem a szerinte átgondolásra érdemes ötleteket és már az első személyes találkozónkra is az általa legjobbnak vélt ajánlatokkal érkezett. Sikerült olyan impulzusokat adnia, amik alapján kis mértékben megváltoztattam eredeti elképzeléseimet (de nem azért mert ő rábeszélt volna valamire). Jó, hogy nagyjából azonos korosztály vagyunk, szerintem hamar megtaláltuk a közös hangot és bízom benne, hogy segítségével jó helyre fektettem be a pénzemet. Segítőkész, felkészült szakember, aki nem csak a pénzt látja, hanem az embert is, aki a pénz mögött van.
Szilvia Kiss
Szilvia Kiss
1 hónapja
Nyugdíj megtakarítási lehetőségek foglalkoztattak, amikor a Grantis facebook hirdetésével találkoztam, és írtam a cégnek. Reiner András, egy szimpatikus, kedves, hozzáértő fiatalember keresett meg. Érthetően elmagyarázta a lehetőségeimet, segített tisztán látni, minden kérdésemre választ adott, mind személyesen, e-mailben és telefonon. Rugalmasan kezelte, ha a találkozóink időpontját módosítanom kellett. Ezután is bizalommal fordulok hozzá.
Annamária Balázs
Annamária Balázs
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítási igény miatt kerestem meg a céget, így kerültem kapcsolatba Reiner Andrással. A céget ismerősöm ajánlotta és nagyon örülök, hogy András keresett meg az internetes érdeklődésemet követően. Minden kérdésemre teljes körű választ kaptam, sikerült kiválasztani a számomra legmegfelelőbb terméket. A férjem életbiztosításának rendezésében is segített András és a jövőben is hozzá fogok fordulni, amikor pénzügyi szakértőre lesz szükségem. Ajánlom a céget és Reiner Andrást is mindenkinek.
Michel
Michel
4 hónapja
(A Google fordítása) Feltétlenül ajánlom a Grantist bármilyen pénzügyi igényéhez! Reiner András volt a képviselőnk, aki valóban profi, hozzáértő és figyelmes volt az igényeinkre. Esetünk nem volt egyszerű, de jó kezekben voltunk! Köszönöm András! (Eredeti) I absolutely recommend Grantis for any of your financial needs! András Reiner was our representative and he was really professional, knowledgeable and attentive to our needs. Our case was not easy but we were in good hands! Thank You András!
Laszlohzuvh Puskar
Laszlohzuvh Puskar
5 hónapja
(Translated by Google) András Reiner was my contact. He did not sell sack cats, we also understood each other from professional half-words. He also said that if he didn’t recommend sg, I would reward such a clean, professional, humble, conscious and respectful attitude. That's why Grantis is where ... Where both owners and employees offer something unique but not unreachable, they do it on a human scale, with a customer focus and not just chasing profits; rather, they improve and restore the quality of life of clients, thereby securing the future of their family members (plus a wide range of financial instruments); in front of them down with the hat. Thank you András, if anyone asks you personally and I would recommend Grantis with great confidence to any of my acquaintances. Congratulations and best wishes to all of you! László Puskár (Original) Reiner András volt a kontaktom. Nem árult zsákbamacskát, profi félszavakból is értettük egymást. Azt is megmondta, hogy ha nem ajánlott vmit, én az ilyen letisztult, profi, szerény,tudatos és risztelettel teli hozzáállást díjazom. Ezért tart ott a Grantis ahol ...Ahol az ownerek és az alkalmazottak is vmi egyedit de nem elérhetetlent kínálnak, mindezt emeberi léptékkel, ügyfélközpontúsággal teszik és nem csak a profitot hajszolják; hanem az ügyfelek életminőségét javítják, helyreállítják, családtagjainak jövőjét ezáltal(plusz a pénzügyi instrumentumok széles körével) biztosítják; azok előtt le a kalappal. Köszönöm András, ha vki kérdezi én személyesen téged és a Grantist jó szívvel nagy biztonsággal ajánlanám bárki számára az ismerőseim közül. Gratulációm és jókívánságaim mindannyiótoknak! Puskár László
Zsolt Nádas
Zsolt Nádas
5 hónapja
(Translated by Google) András Reiner helped me make a good decision, I had little time to make a decision, but he helped me with this prepared and with maximum expertise. Thank you +++ (Original) Reiner András segített nekem jó döntést hozni, kevés időm volt dönteni, de felkészülten és maximális szakértelemmel segített ebben. Köszönöm+++
Edit Pintér
Edit Pintér
5 hónapja
(Translated by Google) I had been browsing the websites of each insurer for months until I finally found Grantis Zrt. I was looking for life insurance where all the savings would be refunded in the absence of a loss event and no astronomical amount would have to be paid in return for all this. András Reiner called back from Grantis, who helped him find the best construction. András provided maximum performance both humanly and professionally. If I need help on a similar topic next time, I’m sure I’ll be looking for him and I would strongly recommend him to others. (Original) Hónapok óta böngésztem az egyes biztosítók honlapját, míg végül rátaláltam a Grantis Zrt-re. Életbiztosítást kerestem, ahol káresemény hiányában visszajár valamennyi megtakarítás, és mindezért cserében nem kell csillagászati összeget fizetni. A Grantistól Reiner András hívott vissza, aki segített megtalálni a legjobb konstrukciót. András mind emberileg, mind szakmailag maximális teljesítményt nyújtott. Ha legközelebb hasonló témában lesz segítségre szükségem, biztos őt keresem, és bátran ajánlom őt másoknak is.
Ádám Zadravecz
Ádám Zadravecz
10 hónapja
(Translated by Google) I found them on the internet and then applied for the offers through the online interface. I am very satisfied with the services provided. Consultant: András Reiner (Original) Interneten találtam rájuk, majd az online felületen keresztül jelentkeztem az ajánlatokért. Nagyon elégedett vagyok a nyújtott szolgáltatásokkal. Tanácsadó: Reiner András
Anikó László
Anikó László
1 éve
(Translated by Google) I received help from András Reiner in retirement insurance. Andras was prepared, patient, helpful, and we signed the contract shortly. he also provided ideas for further investment opportunities. Thank you for your cooperation! (Original) Nyugdíjbiztosítással kapcsolatban Reiner Andrástól kaptam segítséget. András felkészült, türelmes, segítőkész volt, a szerződést rövid időn belül megkötöttük, ill. további befektetési lehetőségekhez is ötleteket adott. Köszönöm az együttműködést!
István Bozó
István Bozó
1 éve
(Translated by Google) I wanted pension insurance for myself, so I found Grantis. Thanks to András Reiner I have already signed the contract! He was prepared, helpful and flexible with the times. Thanks again for your help! (Original) Nyugdíjbiztosítást szerettem volna magamnak, ezért kerestem meg a Grantis-t. Reiner Andrásnak köszönhetően már meg is kötöttem a szerződést! Felkészült, segítőkész és rugalmas volt az időpontokkal kapcsolatban is. Ezúton is köszönöm a segítséget!
István Kalmár
István Kalmár
1 éve
(Translated by Google) Andrea Reiner managed to get in touch in a short time. He informed in detail, covering all relevant issues. I was happy with their service. István Kalmár (Original) Reiner Andrással rövid határidőn belül sikerült felvenni a személyes kapcsolatot. Részletesen, minden lényeges kérdésre kiterjedően tájékoztatott. Meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal. Kalmár István
Nóra Fuchs
Nóra Fuchs
2 éve
Éva Karaszné Nagy
Éva Karaszné Nagy
2 éve
Imre gyebnár
Imre gyebnár
2 éve
(Translated by Google) I searched the company for life insurance. I wasn't well informed at all. With the help of András Reiner, a highly trained colleague, we have found a solution for me in a short time. I would definitely recommend the company to others and Mr. Reiner. (Original) Életbiztosítás témakörében kerestem meg a céget. Egyáltalán nem voltam tájékozott témakörban. A rendkívül felkészült munkatárs, Reiner András segítségével rövid idő alatt megtaláltuk a számomra megfelelő megoldást. Bátran ajánlanám másoknak a céget, és Reiner urat is.
Csaba Karasz
Csaba Karasz
2 éve
Tímea Orosz
Tímea Orosz
2 éve
(Translated by Google) I wanted to have health insurance, so I found it online on Grantis. Andrew Reiner contacted me, who was very kind and helpful, with all the information I needed to make my decision. I am most satisfied with them. I recommend them to everyone! Thanks! :) (Original) Egészségbiztosítást szerettem volna kötni, így találtam rá a neten a Grantis-re. Reiner András vette fel velem a kapcsolatot, aki nagyon kedves és segítőkész volt, minden szükséges információval ellátott, ami a döntésemhez kellett. Maximálisan meg vagyok velük elégedve. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket! Köszönöm! :)
Imre Fácán
Imre Fácán
2 éve
Csaba Szautner
Csaba Szautner
2 éve
Geza Komka
Geza Komka
3 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Reiner András telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!