Reiner András

Reiner András Vezető tanácsadó

Reiner András vagyok, megtakarítási és biztosítási szakértő. 2009 óta dolgozom független tanácsadóként. Ebben az egyre inkább rohanó világban időt és pénzt spórolnak meg azon embereknek, akiknek a kapcsolatrendszerükben van egy pénzügyes, akihez bármilyen kérdéssel fordulhatnak, ha független, szakértői véleményt szeretnének kapni. Büszke vagyok rá, hogy a GRANTIS csapatába tartozhatok, mert tudom, hogy itt a minőségi kiszolgálás az első és mint cégünk eredményei is mutatják, ebben a szakmában hosszú távon csak az lehet sikeres, aki megfelelő értékrenddel rendelkezik és az ügyfél érdekeit tartja az első helyen. Mindig röviden, érhetően, de minden fontos részletre kitérve vázolom fel ügyfeleim számára a lehetőségeiket, hogy a legjobb döntést tudják meghozni.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Elősegíteni a pénzügyi tanácsadás presztizsszakmává válását

Tapasztalat

9 év

Ami fontos nekem

A jó partneri viszony

Hobbi

Elsősorban CROSSFIT, de szinte minden, ami sport

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Kriszti Árvai-Nagy

2022. June 28.

(A Google fordítása) Nagyon ajánlom a Grantis Hungary Zrt.-t. Reiner András kiváló hatékonysággal intézte ügyemet. Könnyen elérhető volt, széles körű tájékoztatást adott, és bíztam benne. Örülök, hogy segítségével könnyedén eligazodhattam biztosítási lehetőségeim között. (Eredeti) I would highly recommend Grantis Hungary Zrt. András Reiner handled my case with excellent efficiency. He was readily available, provided extensive information and I had confidence in him. I am glad that with his help I was able to easily navigate my insurance options.

Bernadett Pap

2022. April 14.

Maximálisan meg vagyok elégedve a Grantissal, külön Reiner András tanácsadó munkájával. Mindent részletesen elmagyarázott, hogy megértsem és személyre szabott segítséget kaptam a döntéshez.

Szabó Zsolt

2022. April 11.

Internetes keresgélés közben találtam rá a cégre. Nagyon gyorsan, rugalmasan történt a kapcsolatfelvétel. Külön köszönet Reiner Andrásnak! Kétszer találkoztunk, mindenben segített, gyorsan talált megoldást az igényemnek megfelelőt. Köszönöm! (Translated by Google) I found the company while searching the internet. The contact was very fast and flexible. Special thanks to András Reiner! We met twice, helped with everything, quickly found a solution that met my needs. Thanks!

Péter Könczöl

2022. April 11.

Reiner Andrást csak ajánlani tudom mint tanácsadót.

Szabolcs Szőke

2022. March 13.

A Grantist internetes keresés során találtam meg. Nyugdíjbiztosítást szerettem volna kötni. A jelentkezési lap kitöltése után talán még aznap felvették velem a kapcsolatot. Reiner András vezető tanácsadó vitt végig a folyamaton. Rendkívül alapos és széleskörű tájékoztatásban volt részem, amellyel maximálisan elégedett voltam. Abszolút profeszionális munkavégzés, kiemelkedő ügyféltámogatás, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Árpád Kató

2022. February 28.

Brigitta Grátzer

2022. January 24.

Zsolt Fischer

2022. January 21.

Reiner András segített nekem a megfelelő biztosítás kiválasztásában. Minden kérdésre segítően és pontosan válaszolt, bármikor elérhető volt a nap folyamán

Bernadett Szőke

2022. January 11.

A jelentkezésem másnapján már felvette velem András a kapcsolatot, megbeszéltünk egy találkozót. Teljesen felkészülten érte minden kérdésem, pedig nem kíméltem :-) Mindenre nagyon alaposan és érthetően válaszolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki egy kicsit is bizonytalan ebben a témában. Emailben is bármikor a rendelkezésemre állt, amikor váratlanul eszembe jutott egy- egy újabb kérdés.

Ákos Horváth

2022. January 05.

Reiner András nagyon profi és teljes körű tájékoztatást adott a döntésemhez!

Bemutatkozom

Reiner András

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
TV2: Angol kórházban rekedt a magyar férfi – így kerülhetőek el a hasonló esetek (Reiner András)

TV2: Angol kórházban rekedt a magyar férfi – így kerülhetőek el a hasonló esetek (Reiner András)

2019. October 17.

Agyvérzést kapott egy Angliában dolgozó 44 éves magyar férfi, akinek a kórházi ellátását fedezte a...

M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában

M1 Család’19: Gyerekek a Grantis irodájában

2019. July 11.

Apák napi akció keretében a Grantisnál dolgozó apukák behozták gyermekeiket, hogy annyival is több időt...

ECHO TV: Fontos változások a nyugdíjszámításnál: érkezik a GYOD

ECHO TV: Fontos változások a nyugdíjszámításnál: érkezik a GYOD

2019. March 27.

Reiner András, a Grantis vezető tanácsadója az ECHO TV Jó reggelt! című műsorában elmondta, miben változik a...

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem