Kosjár Katalin

Kosjár Katalin Tanácsadó

Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.

Legfőbb célom

Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen

Amire büszke vagyok

A két sikeres gyermekemre

Hobbi

Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda

Ami fontos nekem

Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gabriella Lehel

2022. April 20.

Gyermekem születése után a lehető legjobb megtakarítást szerettem volna jó feltételekkel. Interneten találtam a cégre ahol röviden leírtam az igényeimet. Kosjár Katalin keresett fel aki nagyon precíz és rugalmas volt az időpontban. Találkozásunk alkalmával rövid és lényegre törő volt bemutatta a személyre szabott ajánlatainkat. Neki köszönhetően megtaláltuk a számunkra legjobb megtakarítást amivel megtudom alapozni gyermekem jövőjét ,hogy egy kis segítséget kapjon a nagybetűs élethez :) Teljesen megvagyok elégedve a céggel és még jobban a tanácsadóval. Legközelebb is Katalint fogjuk keresni és ajánlani.

Györgyi Erdélyi

2022. March 21.

Az interneten keresgéltem, kértem ajánlatokat. És a Grantis rám talált. Kosjár Kata keresett meg, és kéréseimet, lehetőségeimet alaposan mérlegelve talált nekem egy megfelelő Életbiztosítást. Sőt, végül Párom is kedvet kapott, és neki is sikerült szintén találni egy megfelelő ajánlatot.Kata nagyon közvetlen, emberi, segítőkész, tapasztalt és rugalmas tanácsadó. Szívből ajánlom.

Zoltán Nagy

2022. March 03.

Interneten találkoztam a Grantis Zrt. -vel. Kosjár Kata vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon segítőkész, többször is elmagyarázott mindent ami nem volt világos elsőre. Köszönjük a kezdőlökést!

Szabolcs Rózinger

2021. November 25.

Egészségbiztosítás kötöttem a Grantis segítségével. Szuperjó ajánlatot kaptam tőlűk. Kosjár Katalin tanácsadásával gyorsan és gördülékenyen történt minden. Rendkívűl kedves és tájékozott, bátran ajánlom mindenkinek. :)

Zsófia Sári

2021. November 18.

Kovacs Gyorgyi

2021. August 13.

Ildikó Palócz

2021. July 21.

Kosjár Katalin tanácsadó volt a segítségemre a döntésben. Nagyon türelmes és figyelmes volt a beszélgetés alatt és nem utolsó sorban felkészült. Minden kérdésrmre pontosan válaszolt és érthetően magyarázott. Örülök, hogy a tanácsadóm.

Andrea Borzásiné

2021. July 19.

Az Interneten találtam meg ezt a céget.miután leírtam nekik mibe kérném a segítségüket,még aznap visszahívott egy nagyon kedves hölgy Kosjár Katalin.Átbeszéltük mi az ami érdekel és pár nap múlva már konkrét termékekkel hívott vissza.és csak arról beszéltünk ami engem érdekelt,.egy héten belül fel is keresett a konkrét szerződéssel.köszönöm szépen a gyors és precíz munkáját és a kedvességét.maximálisan ajánlani tudom őket

Vizy Gabor

2021. June 21.

Kosjár Katalin: Korrekt, gyors ügyintézés. Megkaptam minden tájékoztatást az önkéntes nyugdíjpénztárral kapcsolatban, és még el is jött az irodámba aláírni a papírokat. Köszönöm!

Tünde Keresztes

2021. April 30.

Interneten kerestem nyugdíjcélú megtakarításhoz lehetőséget, és találomra önökhöz küldtem el az e-mail címemet. Rövid időn belül jelentkeztek e-mailben, és telefonon is. Már a telefon beszélgetés alatt is nagyon szimpatikus, és kedves volt Kosjár Katalin, így nem is kerestem további lehetőséget. Rövid időn belül találkoztunk, és megkötöttük a szerződést. A személyes találkozás alatt is pozitív tapasztalatot szereztem. Szakmailag felkészültnek tartom, és ami nekem nagyon fontos, hogy bizalmat ébresztett bennem közvetlen személyisége.Csak ajánlani tudom mindenkinek! (Translated by Google) I searched the internet for a retirement savings opportunity and randomly sent my email address to you. They responded shortly by email and also by phone. Even during the phone conversation, Katalin Kosjár was very sympathetic and kind, so I didn't look for another opportunity. We met in a short time and signed the contract. I also had a positive experience during the face-to-face meeting. I consider him professionally prepared, and what is very important to me is that he was inspired by his immediate personality. I can only recommend it to everyone!

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem