Kosjár Katalin

Vezető tanácsadó
Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.
Legfőbb célom Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen
Hobbi Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda
Amire büszke vagyok A két sikeres gyermekemre
Ami fontos nekem Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
József Dóczi
József Dóczi
1 éve
Éva Jahutka
Éva Jahutka
2 éve
Barbara Pataki
Barbara Pataki
2 éve
Csaba Dér
Csaba Dér
2 éve
József Zsótér
József Zsótér
2 éve
Az üzletkötő szakértelmének és kitartásának köszönhetően sikerült eloszlatni a ködöt, ami a szerződéssel kapcsolatban felmerült. Mivel nem vagyok szakember ezen a területen, sok újdonságot kellett megismernem, megértenem és meghozni a döntést, hogy melyik illik legjobban az én élethelyzetemhez. Megnyugtató számomra, hogy a háttérmunkát végzők is előzékeny és pontos munkát végeznek. Szívesen ajánlom másoknap is a Csapatot. (Translated by Google) Thanks to the expertise of the salesperson and perseverance managed to dispel the fog, which incurred in connection with the contract. Since I am not a specialist in this area, not much new had to learn, to understand and make the decision that best describes my situation in my life. Reassuring me that the background worker is courteous and accurate work. Gladly recommend it to others on the team.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Kosjár Katalin telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!