Kosjár Katalin

Kosjár Katalin Vezető tanácsadó

Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.

Legfőbb célom

Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen

Amire büszke vagyok

A két sikeres gyermekemre

Hobbi

Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda

Ami fontos nekem

Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Edina Tóth

2024. január 12.

Kosjár Katalin munkájával teljes mértékben meg voltam elégedve, alapos,kedves, segítőkész, nem tolakodó. Minden kérdésemre kielégítő választ kaptam.Mindenkinek ajánlom Katát!

Ildikó Gyuriczáné Lencsés

2024. január 05.

Kosjár Katalin munkájával teljes mértékben elégedett vagyok.

Patrik Fadgyas

2023. november 27.

Kosjár Katalin segítségét ajánlom mindenkinek😘

Kristóf Daróczi

2023. november 15.

Nyugdíjmegtakarítás miatt kerestem meg a Grantist. Kosjár Katalin rendkívül készségesen és érthetően elmagyarázott mindent amit tudni kell a témáról, mindezt rövid idő alatt. Az ügyintézés is gond nélkül megy, nagyon pozitív véleménnyel vagyok mind a cégről, mind Katalinról. Ha valamikor egyéb biztosításra is szükségem lesz, biztosan őket fogom keresni.

Zolta Bendeguz Szabo

2023. augusztus 15.

Kosjár Katalin és Moussong Viktória tanácsadók magasszintű munkájával, tanácsadásával nagyon elégedett vagyok. Katalin az életbiztosításom megkötésében volt a segítségemre, Viktoria pedig a lakásbiztosításom intézte. Mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás biztosítottak és ami számomra fontos volt,hogy nagyon gyorsan elintéztek mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönettel: Szabó Zolta

Ádám György

2023. június 26.

Köszönöm a segítséget!

Barbara Lepsényi

2023. június 21.

Kosjár Katalin, kedves, segítőkész, türelmes minden kérdésemre kaptam választ.

Márta Ignácz

2023. június 01.

Kosjár Kata tanácsadó volt segítségemre. Maximálisan segítőkész, rugalmas, az igényeim fontosak voltak számára és minden szükséges információt elsőre teljesen érthetően adott át. Bátran ajánlom! :-)

András István Veréb

2023. május 31.

Anikó Lovas

2023. április 05.

Kosjár katalin munkájával maximálisan elégedett vagyok.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem