Kosjár Katalin

Kosjár Katalin Vezető tanácsadó

Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.

Legfőbb célom

Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen

Amire büszke vagyok

A két sikeres gyermekemre

Hobbi

Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda

Ami fontos nekem

Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Patrik Fadgyas

2023. november 27.

Kosjár Katalin segítségét ajánlom mindenkinek😘

Kristóf Daróczi

2023. november 15.

Nyugdíjmegtakarítás miatt kerestem meg a Grantist. Kosjár Katalin rendkívül készségesen és érthetően elmagyarázott mindent amit tudni kell a témáról, mindezt rövid idő alatt. Az ügyintézés is gond nélkül megy, nagyon pozitív véleménnyel vagyok mind a cégről, mind Katalinról. Ha valamikor egyéb biztosításra is szükségem lesz, biztosan őket fogom keresni.

Zolta Bendeguz Szabo

2023. augusztus 15.

Kosjár Katalin és Moussong Viktória tanácsadók magasszintű munkájával, tanácsadásával nagyon elégedett vagyok. Katalin az életbiztosításom megkötésében volt a segítségemre, Viktoria pedig a lakásbiztosításom intézte. Mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatás biztosítottak és ami számomra fontos volt,hogy nagyon gyorsan elintéztek mindent. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Köszönettel: Szabó Zolta

Ádám György

2023. június 26.

Köszönöm a segítséget!

Barbara Lepsényi

2023. június 21.

Kosjár Katalin, kedves, segítőkész, türelmes minden kérdésemre kaptam választ.

Márta Ignácz

2023. június 01.

Kosjár Kata tanácsadó volt segítségemre. Maximálisan segítőkész, rugalmas, az igényeim fontosak voltak számára és minden szükséges információt elsőre teljesen érthetően adott át. Bátran ajánlom! :-)

András István Veréb

2023. május 31.

Anikó Lovas

2023. április 05.

Kosjár katalin munkájával maximálisan elégedett vagyok.

Norbert Rabb

2023. március 09.

Eddigi tapasztalataim alapján szívesen ajánlom bárkinek, aki szeretne valamilyen formában a jövőt szem előtt tartva, az anyagi háttér építésének irányába hosszútávú lépéseket tenni! Aki nekem ebben segített, Kosjár Katalin. Egy Kedves, segítőkész, rugalamas és rendkívül közvetlen hölgy. Az ügyfél érdekeit szem előtt tartva segít a számunkra legmegfelelőbb módozat megtalálásában. Csak ajánlani tudom!

Nikolett Erős

2023. február 01.

Kosjár Katalin.... Mit is mondhatnék, csakis 5*. Nagyon jó szívvel ajánlom, korrekt, megbízható. Teljes mértékben felkészült, minden kérdésünkre válaszolt. Nála jobb tanácsadóval nem találkoztam még.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem