Kosjár Katalin

Vezető tanácsadó

Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a “táblán”. Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.

Legfőbb célom

Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen

Hobbi

Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda

Amire büszke vagyok

A két sikeres gyermekemre

Ami fontos nekem

Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

József Dóczi
József Dóczi ★★★★★

Éva Jahutka
Éva Jahutka ★★★★★

Barbara Pataki
Barbara Pataki ★★★★★

Csaba Dér
Csaba Dér ★★★★★

József Zsótér
József Zsótér ★★★★★

Az üzletkötő szakértelmének és kitartásának köszönhetően sikerült eloszlatni a ködöt, ami a szerződéssel kapcsolatban felmerült. Mivel nem vagyok szakember ezen a területen, sok újdonságot kellett megismernem, megértenem és meghozni a döntést, hogy melyik illik legjobban az én élethelyzetemhez. Megnyugtató számomra, hogy a háttérmunkát végzők is előzékeny és pontos munkát végeznek. Szívesen ajánlom másoknap is a Csapatot.

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.