Kosjár Katalin

Tanácsadó
Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.
Legfőbb célom Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen
Hobbi Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda
Amire büszke vagyok A két sikeres gyermekemre
Ami fontos nekem Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Mimi Varga
Mimi Varga
1 hónapja
Bátran ajánlom Kosjár Katalin színvonalas munkáját!
Viktor Kiss
Viktor Kiss
2 hónapja
Egészségbiztosítással kapcsolatban kerestem meg Kosjár Katalin-t. Több lehetőségből választhattam és minden kérdésemre teljeskörű választ kaptam. Meg is kötöttem a biztosítást.
Katalin Jancsa
Katalin Jancsa
3 hónapja
Életbiztosítási célú megtakarításokat kerestem az interneten és így kerültem kapcsolatba Kosjár Katalinnal. Már a telefonos beszélgetés után az első benyomásaim is pozitívak voltak. A problémáimra megfelelő válaszokat és ehhez kapcsolható terméket kaptam. A személyes találkozó során Kosjár Kata nem volt tolakodó, nem tolta magát előre mint aki csak egy terméket akar eladni, így bizalommal fordulhattam hozzá! Úgy gondolom, hogy egyből megtaláltuk a közös hangot, de ehhez kellett a tanácsadó pozitív személyisége is:-). Ajánlom másnak is a figyelmébe,
Ákos Bárány
Ákos Bárány
4 hónapja
Kosjár Kata segített eligazodni nyugdíjbiztosítás kapcsán. Rugalmas és segítőkész!
Kati Bárkai
Kati Bárkai
7 hónapja
(Translated by Google) I turned to Grantis Hungary Zrt for investment advice. Katalin Kosjár was there to help me, who provided me with concise, convincing suggestions. Direct, kind, helpful, I strongly recommend if anyone wants to find out about the right financial options. I wish Kata and the company much more success! (Original) Befektetési tanácsért fordultam a Grantis Hungary Zrt-hez. Kosjár Katalin volt segítségemre, aki lényegretörő, meggyőző javaslatokkal szolgált számomra. Közvetlen, kedves, segítőkész, bátran ajánlom, ha valaki tájékozódni akar a megfelelő pénzügyi lehetőségek iránt. További sok sikert kívánok személyesen Katának és a cégnek is!
Tímea Tarné Tóth
Tímea Tarné Tóth
8 hónapja
(Translated by Google) We are very satisfied with the information and insurance advice. Kata Kosjár did a perfect job. Thank You (Original) Nagyon elégedettek vagyunk a tájékoztatással és a biztosítási tanácsadással. Kosjár Kata tökéletes munkát végzett. Köszönjük
Klara Simon
Klara Simon
8 hónapja
(Translated by Google) I took out insurance with the help of administrator Katalin Kosjár. Katalin is a very polite, kind and attentive lady who takes very good care of her clients. Whenever I called, he had time for me, and if he was just busy, he always called me back later or sent me an email. He answered all my questions in detail and even gave me more tips and advice. You could always count on it. I can wholeheartedly recommend it to anyone. (Original) Kosjár Katalin ügyintéző segítségével kötöttem biztosítást. Katalin egy roppant udvarias, kedves és figyelmes hölgy, aki nagyon jól gondoskodik ügyfeleiről. Bármikor hívtam, volt ideje rám, ha pedig épp elfoglalt volt, később mindig visszahívott, vagy emailt küldött. Minden kérdésemet részletesen megválaszolta, sőt, további tippeket és tanácsokat is adott. Mindig lehetett rá számítani. Bárkinek szívből tudom ajánlani.
Géza Vonnák
Géza Vonnák
10 hónapja
(Translated by Google) I would like to thank Grantis Hungary Zrt. For their help in concluding the contract and administering our background work. My colleague Katalin Kosjár was experienced, prepared and helpful in everything. Thank you for your support. (Original) Köszönöm a Grantis Hungary Zrt. segítségét a szerződés megkötése és a háttérmunkánk ügyintézése kapcsán. Kosjár Katalin kolléganő tapasztalt, felkészült és segítőkész volt mindenben. Köszönöm a támogatását.
Gulyás Xy
Gulyás Xy
11 hónapja
(Translated by Google) I’m glad I came across this enthusiastic and honest team. They captured their vision of how they built / implemented it. I am thankful to God for giving me the opportunity to save money and for adding professionals as well. I had been planning to open a retirement savings account for 5 years now, I opened it, but as it turned out, it was a life insurance. I stopped and asked for advice, Grantis responded with lightning speed, and my consultant became Katalin Kosjár, who explained my options in a sober, cheerful, direct tone, understandable to the layman. I have already signed the contract, with the help of Kata, that I wanted 5 years ago. I would like to thank Kata and all her Colleagues for representing and helping the lay Hungarian population to save money effectively. Gyula Gulyás :-) (Original) Örülök, hogy rábukkantam erre a lelkes és őszinte csapatra. Megragadott az elképzelésük, ahogy felépítették/megvalósították azt. Hálás vagyok Istennek, hogy lehetőséget ad a pénzmegtakarításra, és hogy adott hozzá szakembereket is. Már 5 éve terveztem egy nyugdíj előtakarékossági számla nyitását, meg is nyitottam, de mint kiderült, az egy életbiztosítás volt. Megszüntettem, és tanácsot kértem, a Grantis villámgyorsan reagált, és az én tanácsadóm Kosjár Katalin lett, aki józan, vidám, közvetlen hangnemben, laikus számára is érthető módon magyarázta el a lehetőségeimet. Már meg is kötöttem azt a szerződést, Kata segítségével, amit 5 éve szerettem volna. Köszönöm Katának, és minden Munkatársának, hogy képviselik és segítik a laikus magyar lakosságot a hatékony pénzmegtakarításban. Gulyás Gyula :-)
Tarnoki Mihály
Tarnoki Mihály
1 éve
(Translated by Google) We received a helpful excellent counselor. We are completely satisfied. (Original) Segítőkész kiváló tanácsadót kaptunk. Teljesen meg vagyunk elégedve.
Tamás Ress
Tamás Ress
1 éve
(Translated by Google) I was given full help with insurance and savings. All this with the utmost flexibility which I thank you in particular. I can only recommend it to everyone. (Original) Teljeskörű segítséget kaptam a biztosításokkal, megtakarítási lehetőségekkel kapcsolatban. Mindezt teljes rugalmasság mellett amit külön köszönök. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Csilla Bócz
Csilla Bócz
1 éve
Zoltán Nédó
Zoltán Nédó
1 éve
(Translated by Google) I'm happy with the service! I have received detailed information on all issues and successfully concluded the service that is right for me! Zoltan (Original) Megvagyok elégedve a szolgáltatással! Részletes felvilágosítást kaptam minden kérdésre, és sikeresen megkötöttük a számomra megfelelő szolgáltatást! Zoltán
Gyorgyi Balog
Gyorgyi Balog
1 éve
(Translated by Google) Cover pro. So, in a word. He outlined the possible versions in a concise and understandable way, not "persuaded" but argued, but the meeting was not too casual, we had a great meeting and thanks to him I became a client of one of the insurance companies. I wish everyone such a counselor, I strongly recommend it. (Original) Kata profi. Így, egy szóval. Tömören és érthetően vázolta fel a lehetséges verziókat, nem "rábeszélt" hanem érvelt, közvetlen volt mégsem túlságosan lezser, remek hangulatban zajlott a találkozónk, neki köszönhetően lettem ügyfele az egyik biztosító társaságnak. Mindenkinek ilyen tanácsadót kívánok, bátran ajánlom.
Richárd Barát
Richárd Barát
1 éve
(Translated by Google) Quick administration, helpful, professional contact. I can only recommend. (Original) Gyors ügyintézés, segítőkész , profi kapcsolattartó. Csak ajánlani tudom.
József Dóczi
József Dóczi
3 éve
Éva Jahutka
Éva Jahutka
3 éve
Barbara Pataki
Barbara Pataki
3 éve
Csaba Dér
Csaba Dér
3 éve
József Zsótér
József Zsótér
4 éve
(Translated by Google) Thanks to the salesman's expertise and perseverance, he managed to dispel the fog that came with the contract. As I am not an expert in this field, I had to learn many new things, understand them and make the decision that best suited my situation. It is reassuring to me that background workers are also careful and accurate. I would recommend the Team the next day. (Original) Az üzletkötő szakértelmének és kitartásának köszönhetően sikerült eloszlatni a ködöt, ami a szerződéssel kapcsolatban felmerült. Mivel nem vagyok szakember ezen a területen, sok újdonságot kellett megismernem, megértenem és meghozni a döntést, hogy melyik illik legjobban az én élethelyzetemhez. Megnyugtató számomra, hogy a háttérmunkát végzők is előzékeny és pontos munkát végeznek. Szívesen ajánlom másoknap is a Csapatot.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Kosjár Katalin telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!