Kosjár Katalin

Kosjár Katalin Vezető tanácsadó

Kosjár Katalin vagyok, pénzügyi szakértő, egykori élsportoló. A sportolói lét tisztességre és nagy munkabírásra nevelt. Munkám során pozitív végeredményre törekszem, mert az eredmény mindig ott van a "táblán". Saját megtakarításaimon keresztül ismertem meg ezt a szakmát, így valós személyes és több mint 10 éves szakmai tapasztalatra támaszkodva segítek eligazodni ügyfeleimnek a pénzügyek útvesztőjében. Számomra minden ügyfelem különleges, hisz mindenki egyedi történettel, egyedi célokkal és reményekkel érkezik hozzám.

Legfőbb célom

Hogy minden megtakarítás biztonságban legyen

Amire büszke vagyok

A két sikeres gyermekemre

Hobbi

Lovaglás, síelés, futás, kosárlabda

Ami fontos nekem

Mindig megtalálni a legjobb megoldást

Szakterületeim

  • Befektetések
  • Gyermekmegtakarítás
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Nikolett Erős

2023. February 01.

Kosjár Katalin.... Mit is mondhatnék, csakis 5*. Nagyon jó szívvel ajánlom, korrekt, megbízható. Teljes mértékben felkészült, minden kérdésünkre válaszolt. Nála jobb tanácsadóval nem találkoztam még.

Gere Robert

2023. January 21.

Bank független tanácsadás ,több lehetőség közül választhattam.A nyugdíjbiztosításom megkötése Kosjár Kata által megtörtént.Igazán segítőkész,közvetlen.A későbbiekben évente megbeszéljük,hogyan alakult a biztosítás.Nyugodt szível ajánlom.

Zoltán Szabó

2022. December 19.

Kosjár Katalin segített a nyugdíjbiztosítás megkötésében. Mindvégig rugalmasan kezelte a kéréseimet, hogy valóban az igényeimnek és elvárásaimnak leginkább megfelelő portfolió mellett dönthessek. Pártatlanul foglalt állást, viszont döntéshozatal során tanácsával segített, ha igényem volt rá.

Viktor Pál Herkó

2022. November 15.

Ferenc Tóth

2022. November 15.

Igazi profizmus jellemzi a céget, az érdeklődéstől a szerződés megkötéséig jól átgondolt lépések vezetnek, nem volt kérdés, amit nem tudtak volna megválaszolni. Köszönöm Kosjár Katalin!

Magdolna Pászti

2022. October 12.

Gabriella Lehel

2022. April 20.

Gyermekem születése után a lehető legjobb megtakarítást szerettem volna jó feltételekkel. Interneten találtam a cégre ahol röviden leírtam az igényeimet. Kosjár Katalin keresett fel aki nagyon precíz és rugalmas volt az időpontban. Találkozásunk alkalmával rövid és lényegre törő volt bemutatta a személyre szabott ajánlatainkat. Neki köszönhetően megtaláltuk a számunkra legjobb megtakarítást amivel megtudom alapozni gyermekem jövőjét ,hogy egy kis segítséget kapjon a nagybetűs élethez :) Teljesen megvagyok elégedve a céggel és még jobban a tanácsadóval. Legközelebb is Katalint fogjuk keresni és ajánlani.

Györgyi Erdélyi

2022. March 21.

Az interneten keresgéltem, kértem ajánlatokat. És a Grantis rám talált. Kosjár Kata keresett meg, és kéréseimet, lehetőségeimet alaposan mérlegelve talált nekem egy megfelelő Életbiztosítást. Sőt, végül Párom is kedvet kapott, és neki is sikerült szintén találni egy megfelelő ajánlatot.Kata nagyon közvetlen, emberi, segítőkész, tapasztalt és rugalmas tanácsadó. Szívből ajánlom.

Zoltán Nagy

2022. March 03.

Interneten találkoztam a Grantis Zrt. -vel. Kosjár Kata vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon segítőkész, többször is elmagyarázott mindent ami nem volt világos elsőre. Köszönjük a kezdőlökést!

Szabolcs Rózinger

2021. November 25.

Egészségbiztosítás kötöttem a Grantis segítségével. Szuperjó ajánlatot kaptam tőlűk. Kosjár Katalin tanácsadásával gyorsan és gördülékenyen történt minden. Rendkívűl kedves és tájékozott, bátran ajánlom mindenkinek. :)

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1355 vélemény alapján )

Megnézem