Mi tudjuk, hogy a megfelelő személyi vagy lakáshitel kiválasztása nagyon fontos és körülményes feladat: Célszerű minél több banki ajánlatot megismerni, mert akár milliós nagyságrendű különsbég is lehet az egyes ajánlatok között.

Ugyanakkor azt is tudjuk, hogy minden egyes bankfiókba elmenni és sorba állni és ajánlatot kérni gyakorlatilag lehetetlen vállalkozás. És azt is tudjuk, hogy az interneten fellelhető kalkulátorok nem pontosak, a bankfiókban jellemzően nem azt kapja az érdeklődő, amit a neten kinézett magának – hanem sokkal rosszabbat.

Mi ebben segítünk: a szükséges adatok megadása után megversenyeztetjük a pénzintézeteket, hogy személyre szóló ajánlatokat szerezzünk be az Ön részére. Így már pontosan tudni fogja hogy mely bankhoz érdemes fordulnia a személyi vagy lakáshitel ajánlata miatt, sőt időpont egyeztetésben és az adminisztrációban is segítünk, hogy Önnek csak döntenie kelljen.

Impresszum

Cégnév
GRANTIS BankSelect Kft.

Székhely
1061 Budapest, Paulay Ede utca 65. fszt.

Elérhetőségeink
Telefonszám: +36 1 585 85 60

Fax: +36 1 700 25 73

E-mail: [email protected]

Nyilvántartja:
Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adószám: 24792549-2-42

A Társaság felügyeleti szerve a Magyar Nemzeti Bank. Honlap címe: www.mnb.hu.

A Társaság felügyeleti nyilvántartása a Magyar Nemzeti Bank honlapján az alábbi link alapján érhető el: https://intezmenykereso.mnb.hu/