1. Tanácsadóink átlátják a teljes piacot

Ha épp nyugdíj megtakarítás iránt érdeklődsz, akkor bizonyára láthattad, hogy nagyon sok ajánlat van a piacon, és ezek bár gyakran látszólag hasonlóak, mégis különbözőek, így nem nehéz elveszni köztük, laikusként szinte lehetetlen eligazodni. Megfontolatlan döntéssel pedig előnyöket, kedvezményeket vagy akár nyereséget is bukhatsz. Ha szeretnél biztosra menni, akkor érdemes felkeresni egy tapasztalt tanácsadót, aki betéve tudja az apróbetűs részeket, képben van az aktualitásokkal, kapcsolatban áll a pénzintézetekkel, és akár belsős szakmai infók birtokában is lehet, például az elsők közt értesül az új szabályokról, lehetőségekről.

2. Elhivatott, motivált szakemberekkel dolgozunk

A pénzügyi tanácsadás nekünk egy életre szóló hivatás! Csapatunkban olyan motivált szakemberek vannak, akiknek az az elsődleges céljuk, hogy az embereknek segítsenek, akkor érzik jól magukat, ha az ügyfelek is sikeresek és jó pénzügyi döntéseket hoznak. Hűek maradunk a GRANTIS alapelveihez, csak olyan tanácsot adunk, amit az édesanyánknak is adnánk. Így biztos lehetsz abban, hogy addig megyünk, ameddig meg nem találjuk neked a legjobb ajánlatot.

3. Az élethosszig tartó tanulásban hiszünk

Egy profi tanácsadó folyamatosan képzi magát! Hozzánk egyébként nehéz bekerülni, a jelentkezők 5 százaléka nyer felvételt, nem az utcáról toborozzuk a jelölteket, nem lasszóval kell fogni őket. A tanácsadóknak az MNB által akkreditált vizsgával kell rendelkezniük és folyamatosan belső képzések, vizsgák és minőségellenőrzések garantálják a szolgáltatás színvonalát (ide nem elég egy kéthetes gyorstalpaló, komoly szakmai tudás van mögötte). Vannak köztünk lelkes, pályakezdő fiatalok, de az ő tudásukról is gondoskodunk, hogy egységesen minőségi szolgáltatást nyújtsunk. Tanácsadóink közül többen is már az alapítás óta velünk tartanak. Szakértőink között vannak jogászok és közgazdászok is, akik mindig is ezen a területen mozogtak, pénzügyi vénájuk vannak, tehát nemcsak épp szerencsét próbálnak ebben a szakmában. Egy jó tanácsadó otthonosan eligazodik a hivatalos nyelvezetben, de neked közérthetően adja át a tudását.

4. Minden ügyfelünk egyedi bánásmódban részesül

A pénzügyi tanácsadó személyre szabott pénzügyi tervet készít. Azaz nem mindenkinek ugyanazt a terméket ajánlgatjuk, hanem figyelembe vesszük az egyéni élethelyzeteket és preferenciákat is, pl. célok, portfólió, kozkázatvállalás stb. A tanácsadó elmondja a megtakarítások előnyeit és hátrányait, és javaslatot tehet arra, hogy hozzád melyik passzolna, te miből tudod kihozni a legtöbbet. A befektetési stratégiát is felvázolja. Minden információt a kezedbe ad a választáshoz, de nem beszél rá semmire, a döntéseket végig te hozod meg.

5. Nálunk van az ország legprofibb nyugdíj megtakarítás kalkulátora

A tanácsadó nem általános igazságokat, hanem tényeket, konkrétumokat mond. Kalkulációt készít, saját fejlesztésű kalkulátorral dolgozik, amely részletesen megmutatja, hogyan fog felépülni a nyugdíjtőkéd, mekkora havi privát nyugdíjra, mennyi adójóváírásra számíthatsz, stb. Itt nincsenek rejtett költségek, pénzügyi tanácsadó nem is fogadhat el tőled pénzt, még akkor se, ha akarsz neki adni, hogy megköszönd a munkáját. Pontosan tudni fogod, hogy mikor és mennyit kell megtakarítanod, és ezért mit kapsz cserébe, mi az a cél, amiért dolgozol, így nem is lemondásnak, hanem befektetésnek fogod érezni a nyugdíjra való takarékoskodást.

Segítünk eligazodni! Érdeklődj szakértőinknél a nyugdíj megtakarítási lehetőségeidről.

Jelentkezz az űrlapon keresztül!

6. Pénzintézet független tanácsadást nyújtunk

A tanácsadó független, nem húz egyik pénzintézet felé sem, hiszen szinte mindenkivel le vagyunk szerződve, nálunk az összes ajánlat megtalálható és lehet köztük válogatni! Lényegesen nagyobb a merítés, mint amit egyetlen pénzintézet tudna ajánlani. Az etikus pénzügyi tanácsadó az ügyfél érdekeit nézi, nem ajánlhat csak azért egy az ügyfél számára drágább (de nem kedvezőbb) ajánlatot, hogy azért magasabb jutalékot kapjon.

7. Felkutatjuk ár-érték arányban a legjobb ajánlatot

Segítünk optimalizálni a költségeket. A tanácsadó megtalálja a számodra ár-érték arányban legkedvezőbb terméket. Extra tippeket is ad: hogyan tudsz élni az adókedvezményekkel, állami támogatással, adójóváírással, bónuszokkal stb. Bizonyos esetekben egyedi kedvezményeket is el tud intézni. Összehasonlítja a költségeket és megmutatja a múltbéli hozamokat.

8. Hétköznapi pénzügyi kérdésekben is kikérheted szakértőink véleményét

Speciális élethelyzetekben is számíthatsz a tanácsadódra. Megbízhatsz benne. Ugyanúgy titoktartás köti őket, mint az orvosokat. A tanácsadó nem lépi át a hatáskörét, de ha szeretnéd, abban is tud tanácsot adni, hogy tudsz többet takarékoskodni, a pénzügyi tudatosságodat növelni és az egyéb pénzügyi kérdésekben is segít eligazodni, pl. milyen lehetőségeid vannak hitelfelvétel helyett, hogyan építs fel vésztartalékot, hogyan kezeld a váratlan helyzeteket

Ügyfeleink így nyilatkoztak a tanácsadásról.

10 ok, amiért érdemes tanácsadóval beszélned, mielőtt nyugdíj megtakarítást választasz

9. Megúszhatod a sorbanállást és a papírmunkát

A tanácsadó mindent elintéz helyetted. Áttanulmányozza a többszáz oldalas dokumentumokat, összehasonlítja az ajánlatokat, utánamegy mindennek, tartja a kapcsolatot a pénzintézetekkel, neked ezt már nem kell végigjárnod. Ezzel időt és energiát spórol meg neked.

10. Egy kézben tarthatod nálunk a pénzügyeidet

Hosszú távon is számíthatsz a tanácsadódra. Ez akár egy életre szóló munkakapcsolat is lehet. Szakmai kérdésekben a tanácsadót, operatív kérdésekben az ügyfélszolgálatot keresheted. Folyamatosan tájékoztatunk arról időközben is, hogy áll a megtakarításod, a kiemelt figyelem nemcsak a szerződéskötésig jár, hanem utána is elérsz minket. Mi nem erőltetjük rád, de ha szeretnéd, akkor más kérdésekben is tudunk segíteni, egyéb megtakarítások, biztosítás, stb., akár az egész család ügyeit is egy kézben tarthatod nálunk, hogy ne kelljen százfelé figyelni. 

Összefoglalva

Ha privát nyugdíj megtakarításban gondolkodsz, mindenképp érdemes konzultálnod egy független pénzügyi tanácsadóval, akinek teljes képe van a piacról. Tanácsadóink hivatásként tekintenek a munkájukra, és folyamatosan továbbképzik magukat, hogy a lehető legmagasabb minőséget nyújtsák ügyfeleinknek.

Nálunk minden ügyfél személyre szabott tervet kap, saját fejlesztésű nyugdíj megtakarítás kakulátorral dolgozunk, és pénzintézet független tanácsadást nyújtunk. Megkeressük számodra az ár-érték arányban legjobb ajánlatot, felhívjuk a figyelmedet az adókedvezményekre és levesszük az adminisztrációs terhet a válladról. Kereshetsz minket hétköznapi pénzügyi kérdésekkel, de a nehéz helyzetekben is számíthatsz ránk, ha tanácsra van szükséged, sőt nálunk akár egy kézben is tarthatod a pénzügyeidet. 

Mi a hosszú távú együttműködésekben hiszünk, és büszkék vagyunk rá, hogy az általunk közvetített most már több mint 25 ezer szerződés 85 százaléka a mai napig él, szemben a 66 százalékos piaci átlaggal. Jelenleg 45 tanácsadóval dolgozunk, akik országszerte bárhol tudnak segíteni. Szeretnél egy olyan szakemberrel beszélni, aki nem a pénzintézeteket képviseli, hanem a te oldaladon áll? Többet megtudnál arról, hogyan segíthet neked egy tanácsadó, lennének már konkrét kérdéseid is? A lenti űrlapon tudsz jelentkezni arra, hogy szakértőnkkel beszélj.