Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Mányi József Péter

Mányi József Péter Tanácsadó

Mányi J. Péter vagyok, tőke kiépítési-, és nyugdíjszakértő. Fontos, hogy ne csak egy „terméket” adjak az ügyfeleimnek, hanem teljeskörű megoldást. A legnagyobb öröm, ha a száraz számokon túl egy kellemes élményt tudunk alakítani az öngondoskodásból. Ez ugyanúgy az életünk része, mint egy finom étel, vagy a kedvenc hobbink. Etikus pénzügyi tanácsadóként az ügyfeleimmel életük egyik leghosszabb távú kapcsolatát kell kialakítanunk, így fontos a teljeskörű bizalom és az őszinteség. Ezek által megtaláljuk a megfelelő megoldást mind magán, mind céges ügyfeleimnek, amit teljes felelősséggel tudunk képviselni. Pontosan ezen koncepcióval segítünk eligazodni a pénzügyi világ útvesztőjében.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, ami miatt évek múlva az ügyfeleim egy „Köszönöm!” hívással keresnek meg

Motiváció

Hiszem, hogy ügyfeleimmel együtt apró lépésekből egy szebb jövőt tudunk építeni

Ami fontos nekem

Őszinteség, profizmus, korrektség

Hobbi

Hétvégenként koktél mágus vagyok

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonépítés
  • Biztosítások
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Biatovszki László

2023. augusztus 31.

Mányi Péter tanácsadó jelentkezett a regisztrációmra, aminek nagyon örülök, mert mindenben a segítségemre van, amiben tanácsadásért fordultam eddig hozzá. Nagyon köszönöm az alapos, lelkiismeretes és kitartó munkáját, amellyel eloszlatja a kétségeimet, és igyekszik elvezetni a számomra legkedvezőbb megoldáshoz. Nagyra értékelem a felkészültségét, tájékozottságát, lényegre törő tárgyilagosságát és közvetlenségét, különösen hogy rendszeresen szolgál olyan információkkal is, amely vagy megerősít, vagy felkelti érdeklődésemet, és új lehetőségeket villant fel előttem. Örülök, hogy Péteren keresztül rátaláltam a GRANTIS-ra, mert kezdem visszanyerni a reményt, hogy az átlagjövedelműeknek sem kell beérniük feltétlenül, a csalódást keltő, és kiábrándítóan alacsony színvonalú, banki és biztosítási termékekkel. Ilyen megbízható tanácsadóval, az egyénileg megfelelő pénzügyi biztonság elérése, már nem csak a gazdagok kiváltsága lehet.

Tünde Lachóné Gitye

2023. augusztus 31.

Mányi Péter személyében egy rendkívül felkészült, segítőkész tanácsadót ismertem meg aki minden kérdésemre gyorsan válaszolt. Szívesen ajánlom, maximális odafigyeléssel dolgozik a legapróbb részletre kiterjedően.

Mária Kulmányné Gyarmati

2023. augusztus 14.

Zsolt Mihálydeákpál

2023. június 07.

Mányi Józseffel volt szerencsém konzultálni videóhíváson keresztül, nagyon részletesen, nagy szakértelemmel és bő utánajárással adta tudtomra speciális kéréseimet.

Ágota Marsal

2023. április 17.

Nyugdíj előtakarékossági lehetőségek után böngészve találtam rá a Grantisra. Szinte azonnal felvették velem a kapcsolatot Mányi Péteren keresztül. Az Ő segítségével megtaláltam a számomra ideális megoldást.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem