Mányi József Péter

Mányi József Péter Tanácsadó

Mányi J. Péter vagyok, tőke kiépítési-, és nyugdíjszakértő. Fontos, hogy ne csak egy „terméket” adjak az ügyfeleimnek, hanem teljeskörű megoldást. A legnagyobb öröm, ha a száraz számokon túl egy kellemes élményt tudunk alakítani az öngondoskodásból. Ez ugyanúgy az életünk része, mint egy finom étel, vagy a kedvenc hobbink. Etikus pénzügyi tanácsadóként az ügyfeleimmel életük egyik leghosszabb távú kapcsolatát kell kialakítanunk, így fontos a teljeskörű bizalom és az őszinteség. Ezek által megtaláljuk a megfelelő megoldást mind magán, mind céges ügyfeleimnek, amit teljes felelősséggel tudunk képviselni. Pontosan ezen koncepcióval segítünk eligazodni a pénzügyi világ útvesztőjében.

Legfőbb célom

Olyan szolgáltatást nyújtani, ami miatt évek múlva az ügyfeleim egy „Köszönöm!” hívással keresnek meg

Motiváció

Hiszem, hogy ügyfeleimmel együtt apró lépésekből egy szebb jövőt tudunk építeni

Ami fontos nekem

Őszinteség, profizmus, korrektség

Hobbi

Hétvégenként koktél mágus vagyok

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Vagyonépítés
  • Biztosítások
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Imre Kranz

2024. március 14.

Mányi Péter segített az Eszközalap váltásnál. Nagyon köszönöm a segítségét!

Komlosy Gabriella

2024. március 12.

Mányi József Péternek szeretnék köszönetet mondani, amiért, olyan türelmesen és felkészülten, elmagyarázta, a Cig Pannónia befektetésemet.

Luca Kovács

2024. február 02.

Klaudia Izer

2024. január 01.

Mányi József Péter. Kedves, hozzáértő és figyelmes. Kértem pár hét gondolkodási időt az ajánlatra, készségesen bele menet, és ő keresett meg egy hónappal később, hogy egyeztessünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek

Anett Marjanovic

2023. december 28.

Marcell Kovács

2023. december 27.

Online regisztráció után Mányi Péter vette fel velem a kapcsolatot. Nagyon közvetlen, barátságos, részletesen tájékoztatott a lehetőségeimről, a kérdéseimre készséggel válaszol, a biztosítások megkötése pedig jó ütemben halad. 5*

Ágnes Nagymihály

2023. december 15.

Köszönöm Mányi József Péter munkáját. Körültekintően, átfogóan és részletesen elmagyarázta milyen lehetőségeim vannak, milyen előnyökkel jár egy baleset biztosítás. Sikerült olyan biztosítást kötni, ami Európában is érvényes, mivel külföldön dolgozom.

Éva Himpelmann

2023. december 12.

Több témában kerestem információkat, a Grantistól az internetes kérés után Mányi Péter vette fel velem a kapcsolatot. A beszélgetéseink során felkészülten válaszolt a kérdéseimre, és alaposan tájékoztatott a lehetőségeimről. Így rengeteg időt takarítottam meg, és az igényeimnek megfelelő döntést tudtam hozni. Bízva a további sikeres együttműködésben, ezúton is köszönöm a segítségét!

Andris Kereszteny

2023. december 04.

Regina Berkó

2023. október 10.

A jelentkezésemre perceken belül reagált Mányi József Péter, akinek személyében egy lelkes és villámgyorsan dolgozó szakembert ismertem meg. Igényeimre és céljaimra szabva ajánlott különféle konstrukciókat, melyekből kiválasztottam a legszimpatikusabbat. Beszélgetéseink hatékonyak és hasznosak, ez úton is köszönöm a munkáját.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,98

( 1648 vélemény alapján )

Megnézem