Kőfalvi Bartik Balázs

Kőfalvi Bartik Balázs Tanácsadó

Kőfalvi Bartik Balázs vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Közgazdász végzettséggel, 2006-ban kezdtem el dolgozni pénzügyi területen. Dolgoztam többek között független brókerként nagy alkusz cégnél, valamint Magyarország egyik legnagyobb biztosítójánál. Már egy ideje a Grantis Zrt. csapatában vagyok, ahol feladatommá vált minél több ember fejében felgyújtani a fényt, hogy bizony a pénzügyeik irányítása a ő felelősségük. Ebben a közvetítői szerepben a dolgom, hogy a lehető legjobb választást hozzák meg az ügyfeleim.

Amire büszke vagyok

Az ügyfelekkel folytatott őszinte, nyitott kommunikáció

Mióta vagyok a pályán

2006

Hobbi

Testépítés, futás, önfejlesztés

Motiváció

Döntés meghozatala - Igen vagy nem

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Életvédelem
  • Egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

David Polgar

2024. június 06.

A tanácsadáson kapott információkkal elégedett voltam. Kőfalvi Balázs tanácsadóval beszéltem, aki türelmesen segített objektív szempontok alapján eligazodni a felmerült kérdésekben.

Attila Szabó

2024. május 01.

Az interneten kerestem nyugdíj megtakarítást. Miután felvette velem a kapcsolatot, Balázs nagyon segítőkész volt, mindenben segített. Az igényeimnek megfelelően ajánlott termékeket és segített a választásban. Elégedett vagyok a munkájával, köszönöm neki a profi munkáját.

Zsolt Kozák

2024. április 03.

Kőfalvi Bartik Balázs segített egy biztosítási termék megkötésében. Balázs gyorsan felvette velem a kapcsolatot és utánanézett a speciális részleteknek. Köszönöm Balázs segítségét!

Gabriella Kósa

2024. február 18.

Kőfalvi Bartik Balázs a tanácsadóm, aknek a személyében már az első beszélgetéskor egy nagyon szimpatikus, segítőkész és kedves kollégát ismerhettem meg. Magán egészségbiztosítás kiválasztásában és megkötésében volt a segítségemre. Balázs mindenben tájékoztatott, türelmes és minden információval felkészült volt.

Tamás Fekete

2024. február 01.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem