Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka

Tanácsadó
Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.
Nézd meg a bemutatkozó videómat!
Legfőbb célom Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára
Hobbi Olvasás, főzés, zene
Amire büszke vagyok A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra
Ami fontos nekem Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Nézd meg a bemutatkozó videómat!

Pár percben meséltem magamról, a hobbijaimról, a szakterületeimről és a pénzügyi tanácsadói szakmába kerülésemről.

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Magdolna Fodor
Magdolna Fodor
2 hónapja
Interneten találtam a Grantisra, rövid időn belül Mizsei - Horga Boglárka fel is keresett, nagyon kedves, minden kérdésemre tökéletes választ kaptam. Sikerült is megkötni számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nagyon elégedett vagyok mindennel, profin felkészült csoport dolgozik itt. Nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen a segítséget!
György Benedek
György Benedek
3 hónapja
Google kereséssel találtam meg a Grantist, magán egészségbiztosítást kerestem. Az online adatlap kitöltése után Mizsei-Horga Bíborka vette fel velem a kapcsolatot és sikerült egy személyes találkozót megbeszélnünk. Az általam elmondott igényeket maximálisan figyelembe véve, segítőkészen reagált és már a személyes találkozón kialakult a döntésem, hogy melyik biztosítást fogom igénybe venni. Az elküldött írásbeli ajánlat utáni további kérdéseimre is szinte azonnal válaszolt, így már csak a formaságok elintézése maradt hátra, amit online és elektronikusan aláírt iratokkal sikerült gyorsan elintézni, amiben Krasznai Rita asszisztens sokat segített. (Translated by Google) Grantist found the Google searches, looking for private health insurance. After filling out the online form Mizsei, it took horga Bíborka contact me and we managed to arrange a personal meeting. I told the needs fully into account, in helpfully responded and established a personal meeting with the decision that I will make use of any insurance. additional post my questions answered almost immediately sent a written offer, so now only the formalities remained behind the drafting of which has been dealt with quickly online and electronically signed documents, which Krasznai assistant Rita helped me a lot.
Edit Szabó
Edit Szabó
5 hónapja
Annamária Sávai
Annamária Sávai
5 hónapja
Érdeklődésemre rövid időn belül válaszoltak, időpontot a személyes találkozóra is pár napon belül találtak. Nagyon kedvesek, profik, bármilyen kérdésre tudnak válaszolni. Nem kényszerítik rá az elképzeléseiket a leendő partnerre. Több alternatívát is felvázolnak, hogy tudj választani az ajánlatok közül. (Translated by Google) They responded to my inquiry within a short time, and they also found an appointment for a personal meeting within a few days. They are very kind, professionals, they can answer any questions. They don’t force their ideas on the prospective partner. Several alternatives are outlined so you can choose from the offers.
Ildikó Makranczi
Ildikó Makranczi
7 hónapja
Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Mizsei-Horga Bíborka tanácsadóval beszélgettem. Szakértelme, precizitása, kedvessége révén sikerült kiválasztanunk a számomra legjobb ajánlatot. Csak ajánlani tudom másoknak is, mert körültekintően, kellő odafigyeléssel segített eligazodni a lehetőségek között. (Translated by Google) I approached Grant for retirement savings. I spoke to consultant Bíborka Mizsei-Horga. Through his expertise, precision and kindness, we managed to select the best offer for me. I can only recommend it to others as well, because it helped me to navigate the possibilities carefully and with due attention.
Szabolcs Sztruhár
Szabolcs Sztruhár
7 hónapja
Viktor Stipta
Viktor Stipta
8 hónapja
Mizsei-Horga Bíborkát jó szívvel tudom ajánlani! (Translated by Google) I can recommend Mizsei-Horga Purple with a good heart!
Zoltán Nyíri
Zoltán Nyíri
9 hónapja
Egy valóban független tanácsadó cég munkatársától kaptam segítséget. Lényegre törő, rugalmas munkatársuk munkáját nagyra értékelem. (Translated by Google) I got help from a really independent consulting firm. I appreciate the work of their down-to-earth, flexible staff.
Martin Magyar
Martin Magyar
10 hónapja
Gyorsak és segítőkészek voltak. Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadónk. (Translated by Google) They were quick and helpful. Our consultant was Bíborka Mizsei-Horga.