Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka Tanácsadó

Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára

Amire büszke vagyok

A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra

Ami fontos nekem

Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Hobbi

Olvasás, főzés, zene

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Gondnok Poli

2023. június 30.

Mizsei-Horga Bíborka nagyon kedves volt, korrekt tájékoztatást kaptam tőle, segítőkész, és gyors. Így 2 nap alatt el tudtam intézni a belépésem. Kopfer Erzsébet

Izabella Horvath

2023. június 22.

Mizsei-Horga Bíborka segített nekem kiválasztani a számomra leginkább megfelelő nyugdíjbiztosítást. Jó szívvel ajánlom őt, jó szakember, valamint nagyon kedves és türelmes volt velem mindvégig, a rengeteg kérdésem ellenére.

Marianna Bori

2023. június 22.

Mizsei-Horga Bíborka volt segítségünkre, végtelen türelmével, kedves, empatikus hozzáállásával végül tudtunk párommal nyugdíjbiztosítást kötni, így eggyel kevesebb teher/eldöntendő kérdéssel lett "könnyebb" az életünk. Köszönjük, reméljük még hosszú ideig kapcsolatban maradunk és koccinthatunk nyugdíjba vonulásunkkor.. :)

Andrea Tatos

2023. április 19.

A Millás reggelit szoktam hallgatni, ott rendszeres meghívott dr. Farkas András, a NyugdíjGuru, az ő honlapján találtam rá a Grantisra. Írtam nekik, és nagyon rövid időn belül Mizsei-Horga Bíborka válaszolt, majd telefonon is átbeszéltük a nyugdíjbiztosítással, illetve egyéb megtakarításokkal kapcsolatos lehetőségeket. Rendkívül felkészült és segítőkész! Ajánlom mindenkinek!

Orsolya Kotsis

2023. április 17.

Maximálisan meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom őket.

László Bartha

2023. március 21.

Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadóm. Hozzáértő, kedves volt végig a megbeszélés alatt.

Norbert Nándori

2023. február 05.

Teljes mértékben elégedett vagyok Mizsei-Horga Bíborka munkájával. Minden kérdéseimre választ kaptam.

Ferenc Borsi

2022. június 01.

Rugalmas egyeztetést követően, a megfelelő biztosítások kiválasztásában és megkötésében Mizsei-Horga Bíborka volt a segítségemre hozzáértő, célratörő tanácsokkal és gyors ügyintézéssel.

Hajnalka Lombos

2022. április 10.

Nyugdíj biztosítást kerestem és a Google dobta fel egyik lehetőségként a Grantist. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, mert nagyon hamar felvette velem a kapcsolatot Mizse-Horga Bíborka, aki minden részletre kiterjedően személyre szabott ajánlatot adott nekem. Egy on-line találkozó keretében érthetően elmagyarázta az egyes termékek közötti különbséget, de semmit sem erőltetve. Bíborka külön megemlítette, hogy lehetőség van az eddigi biztosítási szerződéseim áttekintésére is és tesznek javaslatot arra vonatkozóan, ha van esetleg kedvezőbb forma számomra.Tetszett a rugalmasság, gyorsaság és profi hozzáállás. A szerződéskötést is teljesen on-line módon el tudtuk intézni, külön köszönöm a részletes és alapos segítséget Krasznai Ritának.

Vica Vasicsek

2022. március 31.

Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadóm! Nagyon kedves, türelmes és minden kérdésemre rögtön tudott válaszolni. Ezzel segítette a számomra legkedvezőbb biztosítás kiválasztását! Nagyon köszönöm!

Ismerj meg közelebbről

Mizsei-Horga Bíborka

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem