Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka Tanácsadó

Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára

Amire büszke vagyok

A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra

Ami fontos nekem

Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Hobbi

Olvasás, főzés, zene

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Ferenc Borsi

2022. June 01.

Rugalmas egyeztetést követően, a megfelelő biztosítások kiválasztásában és megkötésében Mizsei-Horga Bíborka volt a segítségemre hozzáértő, célratörő tanácsokkal és gyors ügyintézéssel.

Hajnalka Lombos

2022. April 10.

Nyugdíj biztosítást kerestem és a Google dobta fel egyik lehetőségként a Grantist. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, mert nagyon hamar felvette velem a kapcsolatot Mizse-Horga Bíborka, aki minden részletre kiterjedően személyre szabott ajánlatot adott nekem. Egy on-line találkozó keretében érthetően elmagyarázta az egyes termékek közötti különbséget, de semmit sem erőltetve. Bíborka külön megemlítette, hogy lehetőség van az eddigi biztosítási szerződéseim áttekintésére is és tesznek javaslatot arra vonatkozóan, ha van esetleg kedvezőbb forma számomra.Tetszett a rugalmasság, gyorsaság és profi hozzáállás. A szerződéskötést is teljesen on-line módon el tudtuk intézni, külön köszönöm a részletes és alapos segítséget Krasznai Ritának.

Vica Vasicsek

2022. March 31.

Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadóm! Nagyon kedves, türelmes és minden kérdésemre rögtön tudott válaszolni. Ezzel segítette a számomra legkedvezőbb biztosítás kiválasztását! Nagyon köszönöm!

Gyula Cserepes

2022. March 28.

Mizsei-Horga Bíborkához kaptam időpontot nyugdíjbiztosítási tanácsadásra. A találkozó rendkívül hasznos, hatékony, informatív és alapos volt. Bíborka figyelmesen és lelkiismeretesen tájékoztatott, meghallgatott, megfelelő felvilágosítással látott el. Hamar bizalmas légkört alakított ki, amiért kifejezetten hálásnak érzem magam. Örülök, hogy az ügyfelei közél sorolhatom magam!

Magdolna Fodor

2022. March 18.

Interneten találtam a Grantisra, rövid időn belül Mizsei - Horga Bíborka fel is keresett, nagyon kedves, minden kérdésemre tökéletes választ kaptam. Sikerült is megkötni számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nagyon elégedett vagyok mindennel, profin felkészült csoport dolgozik itt. Nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen a segítséget! (Translated by Google) I found Grantis on the internet, I visited Mizsei - Horga Purple in a short time, I got a very kind answer to all my questions. I also managed to take out the most suitable pension insurance for me. I am very happy with everything, a professionally prepared group works here. They are very kind, very helpful. I can only recommend it to everyone. Thank you for your help!

György Benedek

2022. February 01.

Google kereséssel találtam meg a Grantist, magán egészségbiztosítást kerestem. Az online adatlap kitöltése után Mizsei-Horga Bíborka vette fel velem a kapcsolatot és sikerült egy személyes találkozót megbeszélnünk. Az általam elmondott igényeket maximálisan figyelembe véve, segítőkészen reagált és már a személyes találkozón kialakult a döntésem, hogy melyik biztosítást fogom igénybe venni. Az elküldött írásbeli ajánlat utáni további kérdéseimre is szinte azonnal válaszolt, így már csak a formaságok elintézése maradt hátra, amit online és elektronikusan aláírt iratokkal sikerült gyorsan elintézni, amiben Krasznai Rita asszisztens sokat segített.

Annamária Sávai

2021. December 02.

Érdeklődésemre rövid időn belül válaszoltak, időpontot a személyes találkozóra is pár napon belül találtak. Nagyon kedvesek, profik, bármilyen kérdésre tudnak válaszolni. Nem kényszerítik rá az elképzeléseiket a leendő partnerre. Több alternatívát is felvázolnak, hogy tudj választani az ajánlatok közül.

Ildikó Makranczi

2021. October 10.

Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Mizsei-Horga Bíborka tanácsadóval beszélgettem. Szakértelme, precizitása, kedvessége révén sikerült kiválasztanunk a számomra legjobb ajánlatot. Csak ajánlani tudom másoknak is, mert körültekintően, kellő odafigyeléssel segített eligazodni a lehetőségek között.

Szabolcs Sztruhár

2021. September 23.

Viktor Stipta

2021. September 16.

Mizsei-Horga Bíborkát jó szívvel tudom ajánlani!

Bemutatkozom

Mizsei-Horga Bíborka

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem