Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka

Kiemelt tanácsadó
Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.
Nézd meg a bemutatkozó videómat!
Legfőbb célom Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára
Hobbi Olvasás, főzés, zene
Amire büszke vagyok A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra
Ami fontos nekem Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Nézd meg a bemutatkozó videómat!

Pár percben meséltem magamról, a hobbijaimról, a szakterületeimről és a pénzügyi tanácsadói szakmába kerülésemről.

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Ildikó Makranczi
Ildikó Makranczi
1 hónapja
(Translated by Google) I approached Grant for retirement savings. I spoke to consultant Bíborka Mizsei-Horga. Through his expertise, precision and kindness, we managed to select the best offer for me. I can only recommend it to others as well, because it helped me to navigate the possibilities carefully and with due attention. (Original) Nyugdíj előtakarékosság miatt kerestem fel a Grantist. Mizsei-Horga Bíborka tanácsadóval beszélgettem. Szakértelme, precizitása, kedvessége révén sikerült kiválasztanunk a számomra legjobb ajánlatot. Csak ajánlani tudom másoknak is, mert körültekintően, kellő odafigyeléssel segített eligazodni a lehetőségek között.
Szabolcs Sztruhár
Szabolcs Sztruhár
2 hónapja
Viktor Stipta
Viktor Stipta
2 hónapja
(Translated by Google) I can recommend Mizsei-Horga Purple with a good heart! (Original) Mizsei-Horga Bíborkát jó szívvel tudom ajánlani!
Zoltán Nyíri
Zoltán Nyíri
4 hónapja
(Translated by Google) I got help from a really independent consulting firm. I appreciate the work of their down-to-earth, flexible staff. (Original) Egy valóban független tanácsadó cég munkatársától kaptam segítséget. Lényegre törő, rugalmas munkatársuk munkáját nagyra értékelem.
Martin Magyar
Martin Magyar
4 hónapja
(Translated by Google) They were quick and helpful. Our consultant was Bíborka Mizsei-Horga. (Original) Gyorsak és segítőkészek voltak. Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadónk.