Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka Tanácsadó

Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára

Amire büszke vagyok

A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra

Ami fontos nekem

Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Hobbi

Olvasás, főzés, zene

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Andrea Tatos

2023. április 19.

A Millás reggelit szoktam hallgatni, ott rendszeres meghívott dr. Farkas András, a NyugdíjGuru, az ő honlapján találtam rá a Grantisra. Írtam nekik, és nagyon rövid időn belül Mizsei-Horga Bíborka válaszolt, majd telefonon is átbeszéltük a nyugdíjbiztosítással, illetve egyéb megtakarításokkal kapcsolatos lehetőségeket. Rendkívül felkészült és segítőkész! Ajánlom mindenkinek!

Orsolya Kotsis

2023. április 17.

Maximálisan meg voltam elégedve, csak ajánlani tudom őket.

László Bartha

2023. március 21.

Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadóm. Hozzáértő, kedves volt végig a megbeszélés alatt.

Norbert Nándori

2023. február 05.

Teljes mértékben elégedett vagyok Mizsei-Horga Bíborka munkájával. Minden kérdéseimre választ kaptam.

Ferenc Borsi

2022. június 01.

Rugalmas egyeztetést követően, a megfelelő biztosítások kiválasztásában és megkötésében Mizsei-Horga Bíborka volt a segítségemre hozzáértő, célratörő tanácsokkal és gyors ügyintézéssel.

Hajnalka Lombos

2022. április 10.

Nyugdíj biztosítást kerestem és a Google dobta fel egyik lehetőségként a Grantist. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a cégre, mert nagyon hamar felvette velem a kapcsolatot Mizse-Horga Bíborka, aki minden részletre kiterjedően személyre szabott ajánlatot adott nekem. Egy on-line találkozó keretében érthetően elmagyarázta az egyes termékek közötti különbséget, de semmit sem erőltetve. Bíborka külön megemlítette, hogy lehetőség van az eddigi biztosítási szerződéseim áttekintésére is és tesznek javaslatot arra vonatkozóan, ha van esetleg kedvezőbb forma számomra.Tetszett a rugalmasság, gyorsaság és profi hozzáállás. A szerződéskötést is teljesen on-line módon el tudtuk intézni, külön köszönöm a részletes és alapos segítséget Krasznai Ritának.

Vica Vasicsek

2022. március 31.

Mizsei-Horga Bíborka volt a tanácsadóm! Nagyon kedves, türelmes és minden kérdésemre rögtön tudott válaszolni. Ezzel segítette a számomra legkedvezőbb biztosítás kiválasztását! Nagyon köszönöm!

Gyula Cserepes

2022. március 28.

Mizsei-Horga Bíborkához kaptam időpontot nyugdíjbiztosítási tanácsadásra. A találkozó rendkívül hasznos, hatékony, informatív és alapos volt. Bíborka figyelmesen és lelkiismeretesen tájékoztatott, meghallgatott, megfelelő felvilágosítással látott el. Hamar bizalmas légkört alakított ki, amiért kifejezetten hálásnak érzem magam. Örülök, hogy az ügyfelei közél sorolhatom magam!

Magdolna Fodor

2022. március 16.

Interneten találtam a Grantisra, rövid időn belül Mizsei - Horga Bíborka fel is keresett, nagyon kedves, minden kérdésemre tökéletes választ kaptam. Sikerült is megkötni számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást. Nagyon elégedett vagyok mindennel, profin felkészült csoport dolgozik itt. Nagyon kedvesek, nagyon segítőkészek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen a segítséget!

György Benedek

2022. február 01.

Google kereséssel találtam meg a Grantist, magán egészségbiztosítást kerestem. Az online adatlap kitöltése után Mizsei-Horga Bíborka vette fel velem a kapcsolatot és sikerült egy személyes találkozót megbeszélnünk. Az általam elmondott igényeket maximálisan figyelembe véve, segítőkészen reagált és már a személyes találkozón kialakult a döntésem, hogy melyik biztosítást fogom igénybe venni. Az elküldött írásbeli ajánlat utáni további kérdéseimre is szinte azonnal válaszolt, így már csak a formaságok elintézése maradt hátra, amit online és elektronikusan aláírt iratokkal sikerült gyorsan elintézni, amiben Krasznai Rita asszisztens sokat segített.

Bemutatkozom

Mizsei-Horga Bíborka

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem