Mizsei-Horga Bíborka

Mizsei-Horga Bíborka Tanácsadó

Mizsei-Horga Bíborka vagyok. Ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi és életpálya-tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.

Ismerj meg
Legfőbb célom

Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára

Amire büszke vagyok

A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra

Ami fontos nekem

Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Hobbi

Olvasás, főzés, zene

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Zsolt Csendes

2024. január 17.

Köszönöm a munkádat. A számomra legoptimálisabb biztosítási csomag lett összeállítva. Szuper munka!

Emese Nemeth

2023. december 20.

Rebeka Sóskuthy

2023. december 13.

Pályakezdőként szerettem volna segítséget abban, hogy hogyan kezdjek el megtakarítani, mibe érdemes belekezdeni, mibe nem. Mizsei-Horga Bíborkához kerültem, aki végtelen türelemmel minden kérdésemre válaszolt, alaposan kivesézte velem az opcióimat. Mindent részletesen és érthetően elmagyarázott, és tudom, hogy bármikor fordulhatok hozzá a további kérdéseimmel. Én abszolút meg vagyok elégedve a munkájával, számomra kifogásolhatatlan volt. Igazán lelkiismeretes, kedves és segítőkész, csak ajánlani tudom!

Nikolett Vas-Regenyei

2023. november 14.

Mizsei-Horga Bíborka! Minden szuper gyorsan ment és minden kérdésre gyors és érthető választ kaptam!

András Schön

2023. november 07.

Odafigyelés - időmegtakarítás! Bíborka felkészült, s a megfelelő választ kaptam kérdéseimre. Szánj rá az életedből 45 percet, s leveszi válladról a kérdőjeleket. Vágjatok bele nyugodtan, sok sikert :)

Éva Papp

2023. október 02.

Jozsef Zambo

2023. szeptember 25.

Kft Transport SzáVeFu

2023. szeptember 14.

Gondnok Poli

2023. június 30.

Mizsei-Horga Bíborka nagyon kedves volt, korrekt tájékoztatást kaptam tőle, segítőkész, és gyors. Így 2 nap alatt el tudtam intézni a belépésem. Kopfer Erzsébet

Izabella Horvath

2023. június 22.

Mizsei-Horga Bíborka segített nekem kiválasztani a számomra leginkább megfelelő nyugdíjbiztosítást. Jó szívvel ajánlom őt, jó szakember, valamint nagyon kedves és türelmes volt velem mindvégig, a rengeteg kérdésem ellenére.

Ismerj meg közelebbről

Mizsei-Horga Bíborka

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem