Horga Bíborka

Tanácsadó

Horga Bíborka vagyok – ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi- és életpálya tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon – saját bőrömön – sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.

Legfőbb célom

Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára

Hobbi

Olvasás, főzés, zene

Amire büszke vagyok

A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra

Ami fontos nekem

Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Péter Benedek
Péter Benedek ★★★★★

Őszinte, tiszta, pontos, precíz munkát végeznek. Szószerint kellemes élmény, mind a tanácsadóikkal, mint a kellemes irodai környezetben töltött értékes idő. Bíborka gyors és hatékony, ahogy azt én szeretem.

György Tardy
György Tardy ★★★★★

Horga Bíborka tanácsadó és a Grantis kollégái a profizmust párosítják egy olyan szintű kedvességgel és segítőkészséggel, amilyennel ritkán találkozni. Áttekinthető, bárki számára közérthető módon adnak tanácsot és gondoskodnak a pénzügyeimről. Legyen szó akár nyugdíjmegtakarításról, egészségbiztosításról, vagy egyéb befektetésekről, csak ajánlani tudom Bíborkát és a Grantis tanácsadói csapatát.

Judit Dr Galics
Judit Dr Galics ★★★★★

Grantis. Nemcsak segít eligazodni az egyre fontosabbá váló öngondoskodás biztosítási feladataiban, de össze is köt az egyéni kondíciók és igények alapján a megfelelő biztosítóval / szolgáltatóval. Tapasztalat és a terület részletes ismerete nélkül rizikót vállal, aki gyors döntést hoz. A Grantisban pontos elemzésekkel és valóban egyénre szabottan, részletes tájékoztatással, részre hajlás nélkül nyújtanak segítséget. Ezt kaptam én is, Horga Bíborka volt - és jelenleg is a tanácsadóm, aki felkészültsége mellett közvetlen, nyílt és határozott. Szívesen ajánlom jövőbeni ügyfelei figyelmébe.

László Czapári
László Czapári ★★★★★

Nekünk nagyon tetszett a tanácsadónk közvetlensége és felkészültsége. Mi a háttéranyagot is átolvastuk az balesetbiztósításhoz,és amik felmerültek kérdések,jó sok,azokra válaszokat kaptunk. Elöször kötöttünk biztosítást,még nem tudjuk mi lesz,de eddig elégedettek vagyunk. Jó,hogy ő a kapcsolattartónk! Ő pedig nem más ,mint Horga Bíborka a Grantis Hungary Zrt.-től!

tibor nagyistok
tibor nagyistok ★★★★★

Horga Bíborka! Köszönjük a szakértelmed, amit ajánlok másoknak is biztosítás ügyben

Noémi Király
Noémi Király ★★★★★

Abszolút elégedett vagyok az összes segítséggel, amit GRANTIS-tól kaptam. Már kötöttem egészség-, lakás biztosításokat és különböző megtakarításokat is. Horga Bíborka minden esetben megtalálta nekem a legmegfelelőbb terméket. Ha épp nem volt nekem való, vártunk egy jobbra. Ha pedig lecsúsztam volna valami lehetőségről, azonnal értesített, és időt szakított rám.

Anita Juhász
Anita Juhász ★★★★★

Maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag képzett tanácsadókkal dolgoznak, az én tanácsadóm - Horga Bíborka - minden információval ellátott, az összes kérdésemet feltehettem, és egy olyan termékhez juttatott hozzá, ami óriási segítséget jelentett számomra. Korábbi negatív tapasztalataimat biztosításokkal kapcsolatosan teljesen átírta ez cég... Végre egy hely, ahol nem tukmalnak ram semmit, és nem zaklatnak azzal, hogy adjam meg az ismerőseim telefonszamat. Bíborka rengeteget segített nekem, hogy kivalasszam az igenyeimnek megfelelő csomagot és kierdemelte a bizalmamat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantist!

István Juhancsik
István Juhancsik ★★★★★

Maximálisan tudom ajánlani a Grantis szolgáltatásait, külön kiemelve Horga Bíborka tanácsadót. Felkészült, precíz pontos. További jó munkát és sikereket a csapatnak!

Réka Kavcsák
Réka Kavcsák ★★★★★

Rugalmasság, precizitás, szakértelem. Valódi igényekre való odafigyelés!

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.