Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Horga Bíborka

Tanácsadó
Horga Bíborka vagyok - ha egy gondolatba lehetne önteni, akkor pénzügyi- és életpálya tervező. A célokhoz külön-külön tervezem meg az ügyfeleimmel a szükséges lépéseket. Majd a kínálatot megversenyeztetve, szélsőséges eltéréseket megmutatva segítek a legjobb megoldások felkutatásában. Fiatalon - saját bőrömön - sikerült megtapasztalnom, hogy mennyire fontos az öngondoskodás és az életvédelem. Ezt a tudást szeretném átadni az embereknek. Büszke vagyok arra, hogy a GRANTIS csapatában, őszintén és széleskörűen van erre lehetőségem. Hiszek abban, hogy megfelelő mennyiségű és minőségű információval tudok javítani az ügyfeleim életszínvonalán.
Legfőbb célom Rávilágítani az embereknél az öngondoskodás fontosságára
Hobbi Olvasás, főzés, zene
Amire büszke vagyok A családomra, az emberi és az ügyfeleimmel való kapcsolatra
Ami fontos nekem Hogy hozzá tudjak adni az emberek életéhez

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Élet- és egészségbiztosítások
  • Lakásmegoldások
  • Gyermekcélú megtakarítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Erik Gyapjas
Erik Gyapjas
5 hónapja
Hosszas utána járást követően fordultam a Grantis-hoz tanácsadás érdekében. A sok pozitív visszajelzés eddigi tapasztalatom alapján teljesen megérdemelt. Horga Bíborka lett az ügyintézőm, aminek már az első találkozásunk alkalmával nagyon megörültem, ugyanis rendkívül alapos, jól tájékozott és rugalmas, mindenben meghallgatta a véleményem és nem beszélt rá semmire, mindenben az én érdekem tekintette. A termékről majd hosszú távon lesz lehetőség vissza jelezni, a mentalitás és emberközpontú hozzáállás példa értékű. (Translated by Google) After a long walk, I turned to Grantis for advice. Based on my experience so far, the many positive feedbacks are fully deserved. Purple Horga became my clerk, which I was very happy about the first time we met, because she was very thorough, well informed and flexible, listened to my opinion in everything and did not speak to her, it was in my best interest. The product will be able to be branded in the long run, mentality and people-centered approach are exemplary.
Attila Tomkovics
Attila Tomkovics
5 hónapja
Nagyon meg vagyok elégedve a Grantis Zrt.-vel. A tanácsadóm Horga Bíborka első személyes találkozásunk alkalmával mindenre kiterjedő tökéletes információkat adott a az engem érdeklő befektetési formáról. Nem régiben találkoztunk ismét az éves elszámolás miatt. Ekkor is mindenre kiterjedő pontos információkkal szolgált a befektetés alakulásáról. Az első időben volt néhány kérdésem amire telefonon is kimerítő választ adott. (Translated by Google) I am very pleased with Grantis Zrt. My advisor Horga Purple at our first personal meeting gave me comprehensive information on the form of investment that I am interested in. We met again recently because of the annual clearance. Even then, it provided comprehensive information on the development of the investment. In the first time, I had some questions that were answered exhaustively by phone.
Katalin Németh
Katalin Németh
5 hónapja
Nagyon elégedett vagyok, az ügyintézés gyors és határozott. Horga Bíborka nemcsak szakmailag nagyon felkészült, hanem emberileg is a maximumot nyújtja. A szolgáltatás teljesen személyre szabott és azt nézik ami az ügyfélnek jó és nem a gyors pénzkereset motiválja őket. (Translated by Google) I am very satisfied, the administration is fast and decisive. Horga Purple is not only highly professionally trained but also provides the maximum in humanity. The service is completely personalized and looks at what is good for the customer and not motivated by quick money.
Bne Trz
Bne Trz
7 hónapja
Féltem, hogy nem fogom érteni, ami a tanácsadáson elhangzik, de sikerült tökéletesen érthetően megfogalmazniuk a lehetséges stratégiákat számomra. Horga Bíborka a tanácsadóm. Bármilyen kérdést feltehettem, akár alap dolgokról is, részletes választ kaptam. Más hasonló profilú vállalatnál is jártam, de ott valahogy rám néztek és eldöntötték helyettem, hogy mi lenne nekem a legjobb. Itt viszont kifaggattak az igényeimről és úgy érzem, azt a megoldást választottuk közösen, ami tényleg nekem a legjobb, nem egy általános csomag minden beeső ügyfél részére. (Translated by Google) I was afraid that I would not understand what counseling was about, but they were able to formulate the possible strategies in a perfectly understandable way. Purple Horga is my consultant. Any question I could ask, even basic things, was answered in detail. I went to another company with a similar profile, but somehow they looked at me and decided what would be best for me. Here, however, they have questioned my needs and I feel we have chosen the solution that is really best for me, not a generic package for every incoming customer.
Péter Benedek
Péter Benedek
9 hónapja
Őszinte, tiszta, pontos, precíz munkát végeznek. Szószerint kellemes élmény, mind a tanácsadóikkal, mint a kellemes irodai környezetben töltött értékes idő. Bíborka gyors és hatékony, ahogy azt én szeretem. (Translated by Google) They do honest, clean, precise, precise work. Literally pleasant experience, both advisers as spent valuable time in a pleasant office environment. Cardinal is fast and efficient as I like it.
György Tardy
György Tardy
10 hónapja
Horga Bíborka tanácsadó és a Grantis kollégái a profizmust párosítják egy olyan szintű kedvességgel és segítőkészséggel, amilyennel ritkán találkozni. Áttekinthető, bárki számára közérthető módon adnak tanácsot és gondoskodnak a pénzügyeimről. Legyen szó akár nyugdíjmegtakarításról, egészségbiztosításról, vagy egyéb befektetésekről, csak ajánlani tudom Bíborkát és a Grantis tanácsadói csapatát. (Translated by Google) Crowd Horga and his colleagues at Grantis combine professionalism with a level of kindness and helpfulness rarely encountered. They give you advice and care about your finances in a clear, understandable way. Whether it is pension savings, health insurance, or other investment, I can only recommend Bíborka and Grantis's consulting team.
Judit Dr Galics
Judit Dr Galics
10 hónapja
Grantis. Nemcsak segít eligazodni az egyre fontosabbá váló öngondoskodás biztosítási feladataiban, de össze is köt az egyéni kondíciók és igények alapján a megfelelő biztosítóval / szolgáltatóval. Tapasztalat és a terület részletes ismerete nélkül rizikót vállal, aki gyors döntést hoz. A Grantisban pontos elemzésekkel és valóban egyénre szabottan, részletes tájékoztatással, részre hajlás nélkül nyújtanak segítséget. Ezt kaptam én is, Horga Bíborka volt - és jelenleg is a tanácsadóm, aki felkészültsége mellett közvetlen, nyílt és határozott. Szívesen ajánlom jövőbeni ügyfelei figyelmébe. (Translated by Google) Grantis. Not only does it help you to navigate the growing importance of self-care insurance, but it also binds to the individual insurer / service provider based on individual conditions and needs. Without experience and detailed knowledge of the area, he takes the risk of making a quick decision. The Grantisban tailored, detailed information, help sections without bending accurate analyzes and truly individual. This is what I did, Magician Horga - and now my advisor, who, besides being prepared, is direct, open and determined. Gladly recommend it to the attention of future clients.
László Czapári
László Czapári
10 hónapja
Nekünk nagyon tetszett a tanácsadónk közvetlensége és felkészültsége. Mi a háttéranyagot is átolvastuk az balesetbiztósításhoz,és amik felmerültek kérdések,jó sok,azokra válaszokat kaptunk. Elöször kötöttünk biztosítást,még nem tudjuk mi lesz,de eddig elégedettek vagyunk. Jó,hogy ő a kapcsolattartónk! Ő pedig nem más ,mint Horga Bíborka a Grantis Hungary Zrt.-től! (Translated by Google) We really liked the directness and preparedness of our consultant. We also read the background material for balesetbiztósításhoz, and that raised questions, a good deal, we got those answers. For the first time we made insurance, we do not know what will be, but so far we are satisfied. Good to be our contact person! He is none other than the horga Bíborka Grantis Hungary Zrt!
tibor nagyistok
tibor nagyistok
1 éve
Horga Bíborka! Köszönjük a szakértelmed, amit ajánlok másoknak is biztosítás ügyben (Translated by Google) Cardinal Horga! Thank you for your expertise in offering insurance to others
Noémi Király
Noémi Király
1 éve
Abszolút elégedett vagyok az összes segítséggel, amit GRANTIS-tól kaptam. Már kötöttem egészség-, lakás biztosításokat és különböző megtakarításokat is. Horga Bíborka minden esetben megtalálta nekem a legmegfelelőbb terméket. Ha épp nem volt nekem való, vártunk egy jobbra. Ha pedig lecsúsztam volna valami lehetőségről, azonnal értesített, és időt szakított rám. (Translated by Google) I am absolutely satisfied with all the help I received from GRANTIS. I've already made health insurance, home insurance and various savings. Horga Clown has always found me the most suitable product. If it was not for me, we waited for a right. And if I had slipped off a chance, he immediately informed me and took the time.
Anita Juhász
Anita Juhász
1 éve
Maximálisan elégedett vagyok. Szakmailag képzett tanácsadókkal dolgoznak, az én tanácsadóm - Horga Bíborka - minden információval ellátott, az összes kérdésemet feltehettem, és egy olyan termékhez juttatott hozzá, ami óriási segítséget jelentett számomra. Korábbi negatív tapasztalataimat biztosításokkal kapcsolatosan teljesen átírta ez cég... Végre egy hely, ahol nem tukmalnak ram semmit, és nem zaklatnak azzal, hogy adjam meg az ismerőseim telefonszamat. Bíborka rengeteget segített nekem, hogy kivalasszam az igenyeimnek megfelelő csomagot és kierdemelte a bizalmamat. Mindenkinek csak ajánlani tudom a Grantist! (Translated by Google) I am most satisfied. They work with professionally trained consultants, my adviser - Purple Horga - with all the information I could ask for, and added it to a product that was of great help to me. Previous negative experiences regarding insurance company completely rewrote it ... Finally a place where you do not tukmalnak ram anything, not bothering with me to give you a phone number is. Cardinal has helped me a lot to pick up the package that suits my needs and has raised my confidence. I can only recommend to everyone on Grant!
István Juhancsik
István Juhancsik
1 éve
Maximálisan tudom ajánlani a Grantis szolgáltatásait, külön kiemelve Horga Bíborka tanácsadót. Felkészült, precíz pontos. További jó munkát és sikereket a csapatnak! (Translated by Google) I can offer maximum Grantis services, with a special emphasis on Horta Bíborka consultant. Ready, accurate precision. More good work and success for the team!
Réka Kavcsák
Réka Kavcsák
3 éve
Rugalmasság, precizitás, szakértelem. Valódi igényekre való odafigyelés! (Translated by Google) Flexibility, precision, expertise. Caring for real needs!

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Horga Bíborka telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!