Mi ez a plusz 130.000 forint és kinek jár?

Az SZJA törvény kimondja, hogy bárki, aki nyugdíjbiztosítást indít, minden évben visszaigényelhet rá plusz 20%-ot az SZJA-jából, maximum éves 130.000 forint erejéig.

Mit jelent ez?

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
Évente 20% ajándékba a nyugdíjadra.

Azt, hogy minden nyugdíjra félretett pénzed 20%-kal kiegészül, a visszaigényelt adódból, tehát ha elindítasz egy havi 54.000 forintos nyugdíjbiztosítást, akkor abba valójában havonta 20%-kal, azaz 11.000 forinttal több kerül, tehát a teljes havi nyugdíjcélú megtakarításod havi 65.000 forint lesz Azért 54.000 forint, mert ekkora összegnél tudod kihasználni a maximális adójóváírást.


Mi van, ha nincs havi 54 ezrem nyugdíj célra?

Természetesen indíthatsz havi kisebb összeggel is nyugdíj megtakarítást. Egy havi 25.000 forintos nyugdíjbiztosítás esetén is évente plusz 60.000 forintot kapsz vissza a számládra az adódból, ami 20 év alatt a kamatos kamattal együtt több mint 3 millió forint ajándék pénzt jelent, amit egyébként örökre bent hagynál a NAV-nál, ha nem lenne nyugdíj megtakarításod.

Ezt a plusz 20%-ot, azaz maximum 130 ezret minden év végén visszakapod a nyugdíjbiztosításod számlájára az adóbevallásod szerint. (ne aggódj, minden GRANTIS ügyfélnek segítséget nyújtunk, hogy ez véletlenül se maradjon ki májusban.)


Miért érdemes GRANTIS szakértőhöz fordulni?

Mert nem csak időt, de milliókat is spórolunk neked.

Sokan szimpátia, vagy a neten talált infók alapján választanak nyugdíj előtakarékosságot, és ezzel valószínűleg milliókat buknak. Miért?

Azért mert egy havi 25.000 forintos megtakarítás esetén is már 4 millió forint különbség van az egyes ajánlatok között.

Lásd a példa kalkulációnkat. 👇

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
A kép a Nyugdíjbiztosítás Összehasonlító kalkulátorunkból van, amit a személyes tanácsadásainkon használunk.

Mi ezt a pénzt spóroljuk meg neked azzal, hogy

Az ország legelső és legteljesebb Nyugdíjbiztosítás összehasonlító kalkulátorával

a SZÁMOK és TÉNYEK alapján segítünk Neked választani.

Ráadásul nem neked kell egyesével végigjárni a pénzintézeteket, mert mi ezt is megtettük helyetted.

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
Olyan mintha 36 pénzintézettől kérnél ajánlatot nyugdíj megtakarításra, egyszerre!


Ki ez a GRANTIS?

Független alkuszként az a dolgunk, hogy Neked pénzt és időt spórolva leszűrjük a piacon lévő banki- / biztosítói- / és befektetési ajánlatokat és a tapasztalatunkkal segítsünk azt a konkrét ajánlatot kiválasztani, amelyikkel garantáltan eléred a pénzügyi céljaidat.

Az ország 16. legnagyobb közvetítője és első számú nyugdíjszakértői vagyunk, 9 év tapasztalatával és 18.000 ügyféllel. Itt olvashatsz rólunk bővebben >>


Ha nem akartok eladni, akkor miért éri meg nektek?

Mi is utáljuk a nyomulást és a GRANTIS-t pont azért alapítottuk meg mert elegünk lett abból, ahogyan itthon a pénzügyi tanácsadók dolgoznak. Abban hiszünk, hogy ha minden tájékoztatást kötetlenül megkapsz és komoly a szándékod, akkor a logikus lépés az lesz, hogy minket bízol meg a választással is. Ha nem, akkor ingyen dolgoztunk neked. Ez a mi kockázatunk.

Azon pedig ne aggódj, hogy fizetsz-e elég SZJA-t. Nézd, már minimálbér esetén is évente 417 ezret adózol SZJA jogcímén:

bértípusbruttó bér havontanettó bér havonta15% szja az éves bruttó bér utánKihasználható-e a nyugdíjbiztosítás 130.000 Ft-os adókedvezménye?
minimálbér232 000 Ft   154 270 Ft   417 600 Ftigen
garantált bérminimum296 400 Ft   197 106 Ft   533 520 Ft   igen

Mi van ha nincs bejelentett jogviszonyod?

Egy nyugdíjbiztosítással akkor is tudsz visszaigényelni SZJA-t, ha te magad nem fizetsz személyi jövedelem adót, de van egy közeli hozzátartozód, rokonod, vagy házastársad aki igen. Jogilag az adókedvezmény ugyanis a szerződés szerint biztosítottnak jár, de a szerződő a megtakarító, tehát egy nyugdíjbiztosítással igénybe tudod venni más személy adókedvezményét is aki ebbe beleegyezik!

Miért december 31 a határidő?

Azért mert ha még idén elindítod a nyugdíjbiztosításod, akkor a teljes 2023-aas év után vissza tudod igényelni a maximum 130 ezer forint adókdvezményt, tehát ebből a szemponból nem veszítettél el egy teljes évet.

Ha viszont csak jövőre vágsz neki, akkor a 2023-aas adókedvezményt örökre elbukod, azaz akár 130 ezret is kidobtál az ablakon, mert nem léptél időben.

Szeretnék egy nyugdíjbiztosítást! >>

Mennyi pénzt tudok összegyűjteni egy nyugdíjbiztosítással?

Mutatom a számokat. A maximális 130 ezer forint kihasználásához szükséges havi 54 ezres megtakarítással 25 év alatt egy jó nyugdíjbiztosítással 71 milliót tudsz összegyűjteni.

Ez a 71 millió forint 25 év múlva arra lesz elég, hogy jelenértéken, azaz az inflációt is beleszámolva havi 188 ezer forintos plusz nyugdíjkiegészítést biztosít neked 15 éven keresztül. Itt láthatod a számítást. (harmadik, sárgával jelzett oszlop)

Havi 54 ezerből, 189 ezres plusz nyugdíj.

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Balról jobbra: Egy rossz, egy közepes és egy jó választás esetén ennyit hoz neked a nyugdíjbiztosítás.

Mindezt a 71 milliót úgy tudod összerakni, hogy ehhez csak 30 milliót fizettél be, a maradék 41 millió a teljes nyereséged, az adójóváírás, a bónuszok és a kamatok összege.

Ez feltételezi azt, hogy olyan nyugdíjbiztosítást választottál, ami alacsony költségszerkezettel dolgozik, megfelelő bónuszokat ad vissza és képes hosszútávon leagalább 8%-os éves átlaghozamot termelni.

Ha viszont rosszul választasz, akkor ugyanezzel a havi 54 ezer forinttal csak 53 milliót fogsz összegyűjteni. (első oszlop szintén sárgával).

Kevesebbet vagy többet tennél félre? Használd az alábbi kalkulátort és nézd meg mennyit tudsz összegyűjteni.

Nyugdíj megtakarítás kalkulátor

A kalkulátor megmutatja a végösszeget és azt is kiírja, hogy mennyit nyersz vele, ha jól választasz konkrét ajánlatot.
Életkor:
év
Havi megtakarítás:
Ft

1537 ügyfelünk Google értékelése:

google ratings

4,97

A kalkuláció eredménye
Egy jól kiválasztott nyugdíj megtakarítással:
Egy átlagos nyugdíj megtakarítással:
Ennyit veszíthetsz egy rossz
döntéssel:

A magasabb összeget szeretnéd?

Akkor ingyenesen segítünk neked jól dönteni.

1537 ügyfelünk Google értékelése:

google ratings

4,97

Segítünk neked is olyan nyugdíjbiztosítást találni:


Ami fixen lejár 65 éves korodban, hiába tolják ki a nyugdíjkorhatárt.

Sok nyugdíj megtakarítás az aktuális nyugdíjig tart, de vannak ajánlatok amelyek fixen 65 éves korodban járnak le, így be vagy védve a nyugdíjkorhatár emelések ellen.


Amelyből előbb is kivehetsz pénzt, ha megszorulnál.

Mutatunk neked olyan nyugdíjtermékeket, amelyekhez tartozik likvid számlarész is, így ha megszorulnál, akkor nyugdíj előtt is hozzáférhetsz.


Amibe évente 130.000 forintot visszaigényelhetsz az adódból.

Az SZJA törvény szerint, ha megfelelő nyugdíjcélú szerződést indítasz, akkor minden nyugdíjra félretett pénzed mellé +20%-ot visszaigényelhetsz az adódból.


Amit szüneteltethetsz, ha később bármi baj lenne.

Segítünk olyan ajánlatot választani, ahol van lehetőség a szüneteltetésre, hogy biztosan tudj 20-25 évre tervezni.


Amelybe tényleg megéri félretenni havonta.

Kalkulátorunkkal a várható lejárati összegek szerint rangsoroljuk neked az ajánlatokat, és segítünk kiválasztani azt, amelyikkel a legtöbb pénzt tudod összegyűjteni.


Amely biztonságos, államtól független.

Az általunk leszűrt nyugdíj megtakarítások privát nyugdíjszámlák amelyek biztosnágosak és nem juthatnak a magánnyugdíjpénztárak sorsára. Erről az ATV-ben is nyilatkoztunk.


És amit cégvezetőként / vállalkozóként is ki tudsz használni.

Az SZJA kedvezményt bizonyos esetekben akkor is igénybe veheted, ha vállalkozóként, cégvezetőként nem fizetsz SZJA-t.

Szeretnék egy nyugdíjbiztosítást! >>

Nem csak pénzt de időt is spórolunk neked.

A számodra legjobb ár-érték arányú nyugdíjbiztosítás kiválasztásával milliókat spórolunk neked. Ezen felül pedig időt is megtakaríthatsz velünk mert nem kell egyetlenegy bankba vagy biztosítóba se elmenned. Tanácsadónk minden papírmunkát elintéz neked, akár az otthonodból így biztosan beleférsz a december 31-ei határidőbe és idénre is garantáltan megkapod a plusz 130 ezer forintot a nyugdíjbiztosításodra.

Ha pedig a hívás után úgy döntesz, hogy tovább mennél a témában, akkor így segítünk neked kiválasztani az ár-érték arányban legjobb nyugdíj megtakarítást:

Telefonhívástól a pénzügyi biztonságig 5+1 lépésben

Tiszteljük az idődet és a határaidat. Ezért akár személyes találkozó nélkül, online videóhíváson keresztül is történhet a tanácsadás.

Telefonhívástól a pénzügyi biztonságig 5+1 lépésben Telefonhívástól a pénzügyi biztonságig 5+1 lépésben

Szeretnék egy nyugdíjbiztosítást! >>

3 garancia, amely miatt semmit nem kockáztatsz a GRANTIS-szal

1.  A TE OLDALADON ÁLLUNK.
Olyan mintha 36 pénzintézettől kérnél ajánlatot egyszerre, de a 80-ból a 3 nyertes terméket egy független szakértővel tudod az előnyök és hátrányok mentán átbeszélni.

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

2. CSAK AKKOR KAPUNK JUTALÉKOT, HA ELÉGEDETT VAGY.
Ha tudunk segíteni neked, akkor a győztes pénzintézet sikerdíjban részesít minket. Ha nem, akkor számodra ugyanúgy ingyenes volt a tanácsadás, de mi is ingyen dolgoztunk.

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

3. NEM BESZÉLÜNK RÁ SEMMIRE.
Nem kell semmiről azonnal döntést hoznod ha nem szeretnél, és nem fogsz nyomulást tapasztalni. A találkozó célja nem az eladás, hanem az összehasonlítás.

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Nálunk van az ország legjobb nyugdíj megtakarítás kalkulátora

Amellyel 36 pénzintézet nyugdíjcélú megtakarítását tudujuk neked sorba rendezni a lejárati összegek szerint és a választásban is segítünk. Így garantáltan az ár-érték arányban legjobb nyugdíj megtakarítást fogod kiválasztani, amelyről az előnyöket, a hátrányokat és az apróbetűs részeket is megismerted egy olyan szakértőtől aki nem a bankoknak, hanem neked dolgozik.

👇 Így működik a kalkulátorunk 👇

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

8 további érv a GRANTIS mellett

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Azt az ajánlatot tudod kiválasztani, amelyikkel a legjobban jársz. Ebben segít Pénzintézet független összehasonlító kalkulátorunk.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Minden apróbetűs részt, előnyt és hátrányt őszintén megmutatunk a pénzintézetek ajánlatairól.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A te terméked ettől nem lesz drágább, mert a jutalékok eleve benne vannak az ajánlatokban.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

2014-ben Mi hasonlítottuk össze először Magyarországon a nyugdíjbiztosításokat és a sajtó is minket kérdez először nyugdíj témában.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

Szigorú szabályok szerint 100%-ban transzparensen működünk és csak ilyen partnerek termékeit is ajánljuk.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Erősen szűrt és tapasztalt szakértőkkel dolgozunk a lelkiismeretünk szerint.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Független szakértőink diplomás 10-15 év tapasztalattal rendelkező felkészült profik, akiknek hivatásuk a pénzügy.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Nem csak eligazodni segítünk, de hosszútávon is számíthatsz a GRANTIS tanácsadóra.

Szeretnék egy nyugdíjbiztosítást! >>

Ezt mondja az a 2100 ember, akik 5 csillagosra értékelték a tanácsadásunkat

Magyarország legjobban értékelt alkuszcége vagyunk, ami azt jelenti, hogy az alkuszok közül senkinek nincsen több 5 csillagos értékelése a Google-ben mint a GRANTIS-nak.

Fontos tudnod, hogy a Google-ből véleményt törölni nem lehet, így ott a hiteles és valós ügyfélértékeléseinket láthatod.

Nézd meg a videónkat, hogy mit mondanak ügyfeleink! 👇

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Vagy olvass bele ügyfeleink véleményeibe a „Megnézem” gombra kattintva.

👇

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

4,97

( 1537 vélemény alapján )

Megnézem

171 alkalommal szerepeltünk a médiában

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Millásreggeli: A GRANTIS megalapítása

Alapításunk története a Millásreggeli műsorában.
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Karizma: Önismeret és fejlődés

Sebestyén András beszél az önismetről és az üzletről.
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

miniCRM: Értékvezéreltség

Panellakásból a pénzügyi tanácsadás élére – GRANTIS.
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

Forbes: A GRANTIS sztori

Forbes interjú a GRANTIS alapításáról.
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31

A 4 legnézettebb TV szereplésünk

Ha öngondoskodási téma, vagy hír merül fel, akkor a TV minket kérdez meg először. Soha nem fizettünk az interjúkért és nem is fogunk. Az eredményeinkkel értük el ezeket. Íme a 4 legnézettebb megjelenésünk:

Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31
Landing: /nyugdijbiztositasok-v4-dec31