1. Mivel foglalkozik a GRANTIS?

Független alkuszként az a dolgunk, hogy Neked pénzt és időt spórolva leszűrjük a piacon lévő banki- / biztosítói- / és befektetési ajánlatokat és a tapasztalatunkkal segítsünk azt a konkrét ajánlatot kiválasztani, amelyikkel garantáltan eléred a pénzügyi céljaidat.


Mindenkivel le vagyunk szerződve, akivel érdemes.

A GRANTIS az alábbi pénzügyi döntésekhez kapcsolódóan tud neked segíteni:

 • Első lakás megszerzése
 • Nyugdíj előtakarékosság
 • Életbiztosítások és Egészségbiztosítások
 • Gyermek célú megtakarítások
 • Befektetések, általános megtakarítások
 • Jelzáloghitelek
 • Vállalati biztosítások, hitelek, megtakarítások
 • És vállalati pénzügyi oktatás

Alkuszként a Te megbízásodból, számodra ingyenesen dolgozunk, és mivel teljesen függetlenek vagyunk, biztos lehetsz benne, hogy azt a megoldást kapod, amivel a legjobban jársz.


Miért jó alkuszhoz fordulni?

A legtöbben ajánlásra, vagy a szimpátiára alapozva vágnak bele egy 10-20 éves pénzügyi döntésbe, és ezzel nagy eséllyel milliókat buknak. Legyen szó nyugdíj megtakarításról, biztosításokról, hitelről, vagy befektetésről, komoly különbségek vannak a piaci ajánlatok között. Egy alkusz feladata, hogy az ügyfél igényeit felmérje, és ennek megfelelően szűrje le a piaci ajánlatokat. Dönteni csakis a számokra és a tényekre alapozva lehet és ebbens segít egy független alkusz.


Hogy lehet ingyenes egy alkusz?

Ingyen ebéd nincsen így mi sem ingyen dolgozunk, viszont a sikerdíjunkat nem Te, hanem majd az a pénzintézet fizeti meg, amelyet a tanácsadás végén választasz. A jutalékok a Magyar Nemzeti Bank által szabályozottak, így nem fordulhat elő visszaélés. Fontos tudnod, hogy egy alkuszon keresztül nem lesz drágább egy piaci termék, sőt sok esetben olyan kedvezményeket is ki tudunk harcolni neked, amelyeket nem kapnál meg, ha „csak úgy” besétálnál az adott pénzintézetbe.


Miért a GRANTIS-t bízzam meg?

Azért mert az üzleti modellünk a hosszútávú ügyfélmegtartásra épül, tehát ránk nem csak a szerződéskötésig számíthatsz, hanem bármikor ott vagyunk melletted ha szükséged van ránk. Közvetített szerződéseink 85%-a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

 

Mások vagyunk és máshogy gondolkodunk mert ismerjük a piac árnyékos oldalát. Az alapítók pontosan tudják miért viszolyognak az emberek a pénzügyi tanácsadóktól, és nekik is elegük lett abból, ahogyan ez a szakma itthon működik, ezért alapították meg a GRANTIS-t.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

2. Nyolc érv a GRANTIS mellett

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Azt az ajánlatot tudod kiválasztani, amelyikkel a legjobban jársz. Ebben segít Pénzintézet független összehasonlító kalkulátorunk.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Minden apróbetűs részt, előnyt és hátrányt őszintén megmutatunk a pénzintézetek ajánlatairól.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A te terméked ettől nem lesz drágább, mert a jutalékok eleve benne vannak az ajánlatokban.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

2014-ben Mi hasonlítottuk össze először Magyarországon a nyugdíjbiztosításokat és a sajtó is minket kérdez először nyugdíj témában.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

Szigorú szabályok szerint 100%-ban transzparensen működünk és csak ilyen partnerek termékeit is ajánljuk.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Erősen szűrt és tapasztalt szakértőkkel dolgozunk a lelkiismeretünk szerint.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Független szakértőink diplomás 10-15 év tapasztalattal rendelkező felkészült profik, akiknek hivatásuk a pénzügy.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Nem csak eligazodni segítünk, de hosszútávon is számíthatsz a GRANTIS tanácsadóra.

3. A GRANTIS sztori

Egy budai panel nappalijából indultunk a szenvedéllyel, hogy egy olyan pénzügyi tanácsadó céget építünk, amit szeretnek az emberek. Korábban mindketten nagy nevű MLM cégeknél dolgoztunk, de hamar kiábrándultunk abból, amit itthon pénzügyi tanácsadásnak hívnak.

2013-ban egy törökországi nyaraláson találkoztunk és itt született meg a GRANTIS 3 alapértéke, amelyhez a most már több mint 70-en csatlakoztak: Etikusság, Szakmaiság, Függetlenség.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
Sebestyén András és Deák Ferenc István, a GRANTIS megálmodói.

Persze nem volt könnyű az út. Mindent otthagytunk az elején és semmink nem volt, csak az álmunk és a víziónk, hogy úgy tudjunk segíteni az embereknek, ahogyan senki. 2014-ben az első irodánk a Felső Zöldmáli úton volt, egy 3. emeleti panel nappaliájban.

Feri itt is lakott és reggeltől estig írta a cikkeket a különböző megtakarítási témákban. Semmilyen tapasztalatunk nem volt csak azt tudtuk, hogy mindent meg akarunk mutatni az embereknek, amit a pénzügyi termékekről tanultunk és amit sok cég elhallgat az értékesítés reményében. Ezért blogoltunk.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
Az első irodánk egy 3. emeleti panel nappalijában volt.

A GRANTIS ügyfélszerzési koncepciója az volt, hogy a hideghívás és az ismerősök zaklatása helyett adjunk, adjunk és adjunk. Információt, ingyen, érthetően, mindenkinek. Akinek pedig ez érték lesz, az meg fog minket bízni azzal, hogy segítsünk neki a konkrét ajánlat kiválasztásában is.

Feri ült a gép előtt és cikkeket írt, Andris pedig reggeltől estig a terepen volt és tárgyalt az ügyfelekkel. Napi 14-16 órákat dolgoztunk, hétvégén is. Naponta 8-10x beszéltünk telefonon és folyamatosan motiváltuk egymást. Minden estét egy közös meetinggel zártunk az irodában, ahol megrendeltük a Forte Pizzánkat, átbeszéltük a napot, de volt, hogy már csak Feri beszélt….:)

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
Andris napi 900 km vezetés és 6 vidéki ügyféltárgyalás után elaludt az irodában 🙂

Imádtuk ezt az időszakot, de hamar eljutottunk oda, hogy annyi ügyfélmegkeresésünk érkezett, hogy muszáj voltunk bővülni. Ekkor találtunk meg az első 3 tanácsadónkat Csabát, Zolit és Timit. Ők így emlékeznek erre az időszakra.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

A nagy áttörést mégis a nyugdíjbiztosítások 2014-es megjelenése hozta meg, mivel a megjelenés napján mi már egy kész weboldallal jöttünk ki, ahol az összes nyugdíjbiztosítás megtalálható volt és bárki össze tudta hasonlítani őket.

Ez volt az első lépés abban, hogy Ma már Magyarország nyugdíj megtakarítási szakértőinek neveznek minket.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
A Nyugdíjbiztosítás.com, az ország első nyugdíj megtakarítási portálja volt.

Innentől az események begyorsultak. Szokatlanul őszinte blogbejegyzéseinket egyre előkelőbb helyen jelenítette meg a Google keresője, majd ezeket a cikkeket Facebookon is megosztottuk. Az emberek imádták, hogy kimondjuk az igazságot, és végre valaki érthetően, őszintén fogalmaz. Minél nagyobb volt az érdeklődés, annál nagyobb nyilvánosságot kaptak a cikkeink a közösségi médiában, ami még újabb érdeklődőket hozott. A folyamat öngerjesztővé vált.

Nagy hírportáloktól kerestek fel minket, hogy nyilatkozzunk nyugdíj témában, és a TV is elkezdett minket heti szinten kérdezni az egyre égetőbb nyugdíjkérséről.

A legelső TV szereplésünk 2014 május 17-én az RTL Klub reggeli műsorában, a téma pedig a nyugdíjszámítás volt.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

Azóta a GRANTIS Magyarország 16. legnagyobb alkuszcégévé nőtte ki magát. 54 tanácsadónkkal már több mint 18.000 ügyfelünknek tudtunk segíteni.

A Google-ben 2.100 ember értékelte 5 csillagosra a szolgáltatásunkat és ezzel Magyarország legjobban értékelt alkuszcége vagyunk.

A legfontosabb dolog mégsem változott. Emberek vagyunk és ugyanabban hiszünk amiben az elején. A pénzügyi tanácsadást lehet olyan magas szinten művelni mint bármilyen másik szakmát, ha a jutalék helyett az ügyfél szolgálata áll az első helyen. Ez a hitvallásunk, amihez 55 tanácsadó és 18.000 ügyfél csatlakozott az elmúlt 9 évben.

Miért ne lehetne a pénzügyi tanácsadónak is ugyanolyan prezstizse mint egy ügyvédnek, vagy orvosnak, hiszen legalább ugyanolyan súlyú munkát végez. Itthon még messze vagyunk ettől, de a GRANTIS-szal minden nap ezen dolgozunk, hogy ezt egy új szintre emeljük.

Ehhez a kezdet az volt, hogy személyesen utáltunk meg mindent, ami itthon a pénzügyi tanácsadókat jellemzi, a nyomulást, a tukmálást, az ismerősök zaklatását.

Ha szakértő vagy, akkor az emberek előbb utóbb meg fognak találni és téged bíznak meg a pénzügyi döntéseikkel.

Ez az amiben a mai napig hiszünk és ezt nyilatkoztuk a Forbes magazinnak is. A teljes cikket itt tudod elolvasni:

Forbes cikk 1. oldala | Forbes cikk 2. oldala

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
A GRANTIS Alapítói Feri és András, a Forbes 2018/4-es számában.

4. Cégadatok, eredményeink számokban

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
 1. 9 év alatt több mint 18.000 ügyfelünknek segíttettünk a legjobb pénzügyi döntést meghozni
 2. Az általunk közvetített szerződések 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal
 3. A COVID időszaka alatt egyetlen ügyfelet sem veszítettünk, mert minden ügyfelünkkel aktívan tartjuk a kapcsolatot
 4. Ügyfélszolgálatunk egy évben 31.200 telefonhívást kezel és ezek 0%-a hideghívás. Ezek csak a meglévő ügyfeleink „ápolása” és a bejövő megkereséseink kezelése.
 5. 54 tanácsadónk teljes pénzügyi tapasztalata 378 év, azaz átlagosan 7 év tapasztalatú szakemberekkel dolgozunk
 6. A google-ben a 2100 véleményből mindössze 10 db 1 csillagos van, az ügyfélértékelési pontszámunk 4,96, a maximális 5-ből.
 7. Ügyfeleink átlagosan havi 29.000 forintot tesznek félre a pénzügyi céljaikra.
 8. 171 db sajtó szereplésünk / nyilatkozatunk volt 2014 óta, amelyek közül 0 db fizetett.
 9. 45 biztosítói- / pénztári- / befektetési- és 10 banki partnerünk van.
 10. A 16. legnagyobb alkusz vagyunk Magyarországon az alig több mint 300 alkuszból.

A GRANTIS Hungary Zrt. cégadatai

A GRANTIS 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás

=====================================

Rövidített név: GRANTIS Hungary Zrt.

Székhely / Iroda: 1061 Budapest,Paulay Ede u. 65.

Cégjegyzékszám: 01-10-048866

Adószám: 25572430-2-42

Felügyeleti szerv: Magyar Nemzeti Bank

MNB nyilvántartási szám: 217020798185

Email: [email protected]

Médiamegkeresés: [email protected]

Telefonszám: +36 1 58 58 555

Telefonos ügyfélszolgálat: H: 8:00-20:00 , K-Sz-Cs-P: 8:00-16:00

Személyes ügyfélszolgálat: H-P 8:00-16:00 (Paulay Ede utca 65)

5. Emberek vagyunk és azok is maradtunk

Szép dolog a pénzügyi szakma, de nagyon sokakat elvisz egy olyan irányba, ahol elfelejtik, hogy mi az egésznek a lényege:

A SZOLGÁLAT.

Azt pedig csaks alázattal, és az ügyfelek tiszteletével lehet végezni. A GRANTIS számai és eredményei egy dolog számunkra. De amire a leginkább büszkék vagyunk, az az emberi minőség amit a csapatunk képvisel.

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
A szolgálat alapú vállalkozásban hiszünk és ezt is oktatjuk munkavállalóinknak.

„Szokták mondani, hogy hasonló a hasonlót vonzza. Ennél nagyobb elismerést nem is kaphatnánk ügyfeleinktől és kollágáinktól, akik megbíznak bennünk.”Feri és Andris a GRANTIS alapítói.

Néhány életkép arról, hogy milyenek vagyunk, amikor épp nem dolgozunk:

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

6. Eddig 171 alkalommal szerepeltünk a médiában

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

Millásreggeli: A GRANTIS megalapítása

Alapításunk története a Millásreggeli műsorában.
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

Karizma: Önismeret és fejlődés

Sebestyén András beszél az önismetről és az üzletről.
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

miniCRM: Értékvezéreltség

Panellakásból a pénzügyi tanácsadás élére – GRANTIS.
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

Forbes: A GRANTIS sztori

Forbes interjú a GRANTIS alapításáról.

További 171 db sajtószereplésünk >>

7. Szakértőként nyilatkozunk a TV-ben

Ha öngondoskodási téma, vagy hír merül fel, akkor a TV minket kérdez meg először. Soha nem fizettünk az interjúkért és nem is fogunk. Az eredményeinkkel értük el ezeket. Íme a 4 legnézettebb megjelenésünk:

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk
nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

További 171 db sajtószereplésünk >>

8. Világhírű cégek kérnek fel minket oktatásra

A GRANTIS önálló üzletága a Pénzügyi Akadémia, az oktatási szolgáltatásunk. Hisszük, hogy mindenkinek szüksége van azokra a pénzügyi alapismeretekre, amit az iskolákban nem tanultunk meg. Örömmel tölt el minket, hogy az alábbi cégeknél már mi képezhettük a munkavállalókat:

9. Mit mondanak a GRANTIS ügyfelei?

Már több mint 2100-an értékelték 5 csillagosra szolgáltatásunkat a Google rendszerében és ezzel Magyarország legjobban értékelt alkuszcége vagyunk.

Tudni szeretnéd mire számíthatsz, ha megbízod egy független szakértőnket? Akkor olvass bele ügyfeleink véleményeibe a „Megnézem” gombra kattintva. 👇

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem

nyugdijbiztositasok-v4-rolunk

10. Miért jó nekem, ha GRANTIS ügyfél vagyok?

Mert:

 • Sok esetben olyan kedvezményeket tudunk neked elérni a pénzintézeteknél, amit nem kapnál meg, ha csak besétálnál az utcáról.
 • Garantáltan a számodra legjobb pénzügyi szerződésekkel fogsz rendelkezni, így a lehető leghamarabb és legnagyobb biztonságban éred el pénzügyi céljaidat
 • Semmi időt nem kell fordítanod a pénzügyeidre, mindent ránk bízhatsz, így te foglalkozhatsz azzal amivel csak szeretnél.
 • Egy életre kapsz 1 független és elérhető GRANTIS tanácsadót, akitől bármikor kérdezhetsz és aki képvisel téged a pénzintézeteknél.
 • Ha pénzügyi kérdésed, dilemmád vagy igényed van csak 1 telefonhívás és azonnal tudsz beszélni tanácsadóddal.
 • Egy 100%-ban magyar és biztos cég áll mögötted, aki üzleti modelljét a hosszú távú ügyfélmegtartásra építette fel, ezért az az érdeke, hogy minél jobban megtartson téged.
 • A több mint 18.000 GRANTIS ügyfél 9 év alatt kötött szerződéseinek 85%-a a mai napig él, szemben a 68%-os piaci átlaggal, így te is el fogod érni a céljaidat.