TELJESKÖRŰ VÁLLALATI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁS KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK, EGYÉNI VÁLLALKOZÓK SZÁMÁRA

 • Munkahelyi baleset
 • Személyi sérülés
 • Dologi kár
 • Környezetszennyezés

Legyen szó bármely a munkával összefüggésben harmadik személynek okozott kárról, a felelősség anyagi részének felvállalása komoly terhet jelenthet egy vállalkozásra nézve. Akár a cég jövője is függhet tőle!

A felelősségbiztosítás segít minimalizálni a pénzügyi veszteségeket és biztosítja a cég működésének folyamatosságát! A különböző vállalkozások igényei számos kiegészítő szolgáltatást és több dimenziós védelmet igényelhetnek, így szakértőink figyelme és biztosításszakmai tapasztalata elengedhetetlen!

MELYIK BIZTOSÍTÁS A MEGFELELŐ?

Szakmai mulasztásból fakadó felelősségi körök szerint különböző biztosításokból választhatunk. Cégmérettől és tevékenységtől függően az itt felsoroltakon kívül további komplex megoldásokkal is számolni kell. ⬇️ Teljes körű igényfelméréssel mi pontosítjuk ezeket!

Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas

Orvosi és egészségügyi felelősségbiztosítás

Az orvosi felelősségbiztosítás olyan szakmai biztosítás, amely védelmet nyújt az orvosok és egészségügyi dolgozók számára a praxisuk során elkövetett hibákból vagy mulasztásokból eredő jogi és pénzügyi következmények ellen. Fedezi a perek, kártérítési igények és jogi eljárások költségeit, amelyeket a betegek által elszenvedett károk miatt indíthatnak. Célja, hogy biztosítsa a betegek kártalanítását, miközben megóvja az orvosokat a jelentős anyagi veszteségektől. Ez hozzájárul a szakmai felelősségvállalás erősítéséhez és a betegbiztonság növeléséhez.


Könyvelői felelősségbiztosítás – Könyvvizsgáló, adótanácsadó, bérszámfejtő

A könyvvizsgálók, adótanácsadók, könyvelők és bérszámfejtők biztosítása olyan szakmai felelősségbiztosítás, amely védelmet nyújt a munkájuk során elkövetett hibákból vagy mulasztásokból eredő pénzügyi veszteségek ellen. Ez a biztosítás fedezi a jogi védelem, a kártérítési igények és az egyéb jogi eljárások költségeit, amelyeket az ügyfelek által elszenvedett károk miatt indíthatnak. Célja, hogy biztosítsa az ügyfelek kártalanítását, miközben megóvja a könyvelőket a súlyos anyagi következményektől.


Kivitelezői felelősségbiztosítás

A kivitelezői felelősségbiztosítás olyan biztosítási forma, amely védi az építési és kivitelezési vállalkozókat a munkájuk során esetlegesen elkövetett hibákból vagy mulasztásokból eredő jogi és pénzügyi következményektől. Ez a biztosítás fedezi a jogi védelem, a kártérítési igények és az egyéb jogi eljárások költségeit, amelyeket a megrendelők vagy harmadik felek által elszenvedett károk miatt indíthatnak. Célja, hogy biztosítsa a károsultak kártalanítását, miközben megvédi a kivitelezőket a súlyos anyagi veszteségektől. Emellett elősegíti a magas színvonalú munkavégzést és a felelősségteljes szakmai magatartást.


Tervezői felelősségbiztosítás – Építészeti és Műszaki tervezés

A tervezői felelősségbiztosítás olyan szakmai felelősségbiztosítás, amely védelmet nyújt az építészeti és mérnöki tervezők számára a munkájuk során elkövetett hibákból vagy mulasztásokból eredő jogi és pénzügyi következmények ellen. Ez a biztosítás fedezi a perek, kártérítési igények és egyéb jogi eljárások költségeit, amelyeket a megrendelők vagy harmadik felek által elszenvedett károk miatt indíthatnak. Célja, hogy biztosítsa a károsultak kártalanítását, miközben megóvja a tervezőket a jelentős anyagi veszteségektől. Emellett elősegíti a felelősségteljes és precíz munkavégzést a tervezési folyamatok során.


Szolgáltatói felelősségbiztosítás

A szolgáltatói felelősségbiztosítás olyan biztosítási forma, amely védelmet nyújt a szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak a tevékenységük során elkövetett hibákból vagy mulasztásokból eredő jogi és pénzügyi következmények ellen. Ez a biztosítás fedezi a perek, kártérítési igények és egyéb jogi eljárások költségeit, amelyeket az ügyfelek vagy harmadik felek által elszenvedett károk miatt indíthatnak. Célja, hogy biztosítsa a károsultak kártalanítását, miközben megvédi a szolgáltatókat a jelentős anyagi veszteségektől. Emellett elősegíti a magas színvonalú és felelősségteljes szolgáltatásnyújtást.

Még nem tudod pontosan milyen biztosításra lenne szükséged?

Temérdek vállalati megoldás érhető el a biztosítási piacon, ezért lehetséges, hogy a felsorolásban nem szerepel amit keresel. Ezért azt javasoljuk, hogy kérj időpontot szakértő kollégáinktól az űrlap kitöltésével és 1 munkanapon belül megkeresnek, hogy pontosítsák az igényeidet!

HOGYAN SEGÍTÜNK?

Vállalati felelősségbiztostási szakértőink megkeresik és versenyeztetik a megfelelő piaci ajánlatokat, igény szerint módosítják azokat és a biztosítási tartam alatt is rendelkezésre állnak, támogatják a cégvezetőket, támogatnak téged!

A biztosítások köre természetesen nem csak a felelősségbiztosításra terjed ki, ezért itt egy gyors áttekintés a különböző megoldásokról ⬇️

Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas

Vállalati biztosítások 💼

Pontokba szedtük a legfontosabb tudnivalókat a különböző vállalati biztosítási kategóriákról, hogy könnyebben eligazodj!


Felelősségbiztosítás

Harmadik személynek okozott személyi sérülés vagy dologi károk esetén segít megtéríteni a biztosított által okozott kárt a szerződésben megállapított mértékben és feltételek szerint. Ide tartoznak:

 • környezetszennyezéssel összefüggésben okozott károk
 • üzemi balesettel kapcsolatos károkozás
 • adott szakmára vonatkozó szabályok megszegéséből eredő károkozás
 • jogi érdeksérelemből fakadó anyagi és jogi károk

Vagyonbiztosítás

Preventív védelem minden olyan katasztrófa ellen, amely a vállalakozás vagyontárgyaiban történő negatív változás esetén hátrányosan érinti, vagy ellehetetlenítené a cég működését.

››› Ez érdekel!


Személybiztosítás

Munkavállalók egészségügyi védelme, elkötelezettségük és elégedettségük növelése vállalati személybiztosításokkal lehetséges, hiszen:

 • megelőzhető a betegségek kialakulása preventív szűrővizsgálatokkal
 • a korai betegségek kiszűrhetők
 • gyors szakszerű ellátás miatt a munkakiesés rövidebb ideig tarthat

Felelős munkaadók megbecsülik értékes munkavállalóikat és felmérik az emberi erőforrás súlyát egy cég életében.

››› Ez érdekel!

KÉT JELENTŐS INDOK, HOGY MIÉRT KELL ALAPOSAN MÉRLEGELNI A DÖNTÉSEDET!

A GRANTIS A VÁLLALATI FELELŐSSÉGBIZTOSÍTÁSOK FÜGGETLEN SZAKÉRTŐJE

2014 óta segítünk pénzintézettől függetlenül eligazodni a biztosítások között. Egy kötelezettségmentes szakértői beszélgetést kínálunk, ahol felteheted a kérdéseidet egy tapasztalt szakembernek, illetve konkrét kalkulációt is készítünk neked, hogy a piacon melyik biztosítással jársz a legjobban.

Meglévő biztosításodat szeretnéd felülvizsgálni?

Kérj tőlünk visszahívást és szakértőnk megversenyezteti számodra a piaci ajánlatokat és segít dönteni, hogy mivel jársz-e a legjobban. Dönts te is a számok, a tények és szakértelem alapján!

___________________________________________________________________________________________________

ÍGY NÉZ KI A FOLYAMAT, MIUTÁN KITÖLTÖTTED AZ ŰRLAPOT ÉS JELENTKEZTÉL A DÍJMENTES TANÁCSADÁSRA! ⬇️

Az ingyenes konzultáció történhet személyesen a Budapesti irodánkban, vagy az országban bárhol, a munkahelyeden, és a lakhelyeden is. Ha pedig nem szeretnél találkozni, akkor online videóhíváson keresztül is meg tudod bízni tanácsadóink egyikét!

Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas

EZT MONDJA AZ A 2.300 EMBER, AKIK A GOOGLE-BEN ➡️➡️➡️ 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️-ra ÉRTÉKELTÉK KONZULTÁCIÓNKAT!

Büszkék vagyunk rá, hogy a Google-ben, Magyarország legjobban értékelt pénzügyi tanácsadó cége vagyunk. A Google hivatalos és nyílt rendszeréven több mint 2300-an értékelték 5 csillagosra ingyenes nyugdíjbiztosítás összehasonlító tanácsadásunkat.

Ez számodra azt jelenti, hogy egy letesztelt és kipróbált szolgáltatásra jelentkezel, amelyben semmilyen kockázatot nem kell vállalnod, mert biztos, hogy jó kezekbe kerülsz!

Néhány véleményt kinagyítottunk ide neked, amelyek között a nyilakkal tudsz lapozni.

Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas
Landing: /vallalati-felelosseg-biztositas

8 érv a GRANTIS mellett

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Alkuszként neked dolgozunk nem a pénzintézeteknek.

Azt az ajánlatot tudod kiválasztani, amelyikkel a legjobban jársz. Ebben segít Pénzintézet független összehasonlító kalkulátorunk.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Közel 20.000 közvetített megtakarítás tapasztalatát adjuk neked.

Minden apróbetűs részt, előnyt és hátrányt őszintén megmutatunk a pénzintézetek ajánlatairól.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A sikerdíjunkat nem te, hanem a pénzintézetek állják.

A te terméked ettől nem lesz drágább, mert a jutalékok eleve benne vannak az ajánlatokban.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

Az ország legelső öngondoskodási portálja vagyunk.

2014-ben Mi hasonlítottuk össze először Magyarországon a nyugdíjbiztosításokat és a sajtó is minket kérdez először nyugdíj témában.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

A Magyar Nemzeti Bank felügyeli tevékenységünket.

Szigorú szabályok szerint 100%-ban transzparensen működünk és csak ilyen partnerek termékeit is ajánljuk.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Költséghatékony megoldások, őszinte szakmaiság.

Erősen szűrt és tapasztalt szakértőkkel dolgozunk a lelkiismeretünk szerint.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Egy GRANTIS tanácsadóhoz nincsen hasonló a szakmában.

Független szakértőink diplomás 10-15 év tapasztalattal rendelkező felkészült profik, akiknek hivatásuk a pénzügy.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Közvetített megtakarításaink 85%-a a mai napig él, szemben a 66%-os piaci átlaggal.

Nem csak eligazodni segítünk, de hosszútávon is számíthatsz a GRANTIS tanácsadóra.