A 10 LEGJOBB ÖNKÉNTES NYUGDÍJPÉNZTÁR HOZAMAI AZ ELMÚLT 10 ÉVBEN 2023-IG

Ha már pénztártag vagy, és váltáson gondolkozol, vagy új belépőként a legjobb önkéntes nyugdíjpénztárt keresed, a táblázaton kívül is van még itt néhány fontos infó, amivel nem árt, ha tisztában vagy.

Görgess lejjebb, és elmondom, mire gondolok!

Landing: /legjobb-onkentes-nyugdijpenztar-2024

SZÉP HOZAMOK, DE A DÖNTÉSHEZ EZ KEVÉS!

A legtöbben megállnának ezen a ponton, és kiválasztanák azt a pénztárat ami az elmúlt 10 évben a legtöbbet hozta. Ez elég nagy hiba lenne, hiszen még semmit sem tudsz arról, hogy te egyéni élethelyzetedben és havi megtakarításoddal kalkulálva mit mutatnának a számok a maradék kb 66 ajánlat esetén. Továbbá nem ismered a költségeket, a kockázatokat, az apróbetűs részeket és még számtalan egyéb tényezőt. Sőt:

Nem tudhatod biztosra, hogy neked éppen az önkéntes nyugdíjpénztári forma lesz a megfelelő a 3 nyugdíjcélú megtakarítás közül. (létezik nyugdíjbiztosítás és NYESZ -számla is)

Tudtad például, hogy a Nyugdíjbiztosítások – amelyek csak 8 éve léteznek – magasabb átlagegyenleggel rendelkeznek mint a több mint 20 éve létező önkéntes nyugdíjpénztárak?

Mi addig nem tudunk neked nyugodt szívvel ajánlani ezek közül egyet is, amíg nem ismertük meg a személyes élethelyzetedet, és nem igazítottuk az igényeidhez a konstrukciókat. Sőt alapvető, hogy az apróbetűs részekről is beszámolunk, mert fontos, hogy az előnyökkel és hátrányokkal is tisztában legyél minden egyes ajánlat esetén! Miért? Mert…..

MILLIÓKTÓL ESHETSZ EL EGY ROSSZ VÁLASZTÁSSAL!

Ha példaként egy havi 25.000 Ft-os megtakarítással indított nyugdíjbiztosítást nézünk, akkor egy rossz választással akár 5 millió forinttal, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlhet majd össze a nyugdíjadra a lejáratkor. Ezért érdemes olyan független szakértőt bevonni a döntésbe, aki segít átlátni és megérteni a részleteket.

Landing: /legjobb-onkentes-nyugdijpenztar-2024

80-nál is több konkrét nyugdíj-előtakarékossági ajánlatot kínálnak ma a pénzintézetek Magyarországon. Mindegyikre jár a 20%-os adóvisszatérítés, de ezen túl olyan súlyos különbségek vannak ezek között, mint ha autót vennél.

 • Eltérés a költségekben,
 • Eltérés az elérhető hozamokban,
 • Eltérés a szüneteltetési lehetőségekben
 • és eltérés a bónuszokban.

Ha egy havi 25.000 Ft-os nyugdíj előtakarékosságot nézel, akkor egy rossz választással akár 5 millióval, de egy közepessel is 3 millióval kevesebb pénzed gyűlhet majd össze a nyugdíjadra.

ÍGY SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI AZ ÁR-ÉRTÉK ARÁNYBAN LEGJOBB NYUGDÍJ ELŐTAKARÉKOSSÁGOT!

Havonta 1.000-en fordulnak hozzánk azzal, hogy mutassuk meg, hogy melyik a legjobb nyugdíj előtakarékosság, és nagyjából 1.000 féle válasz is van erre a kérdésre. Ahány élethelyzet annyi különböző. 2014 óta azzal foglalkozunk, hogy folyamatosan elemezzük és szűrjük a piacon elérhető nyugdíj előtakarékosságokat és saját fejlesztésű kalkulátorunkkal a valós számokat tudjuk megmutatni. A költségeket, a várható hozamokat, a bónuszokat, illetve az előnyöket és hátrányokat is át tudjuk beszélni. A végső döntés minden esetben a tiéd, mi csak annyit kérünk, hogy ne dönts egyedül! Vedd igénybe a segítségünket mi pedig pénzt + időt spórolunk neked.

Ezért olyan független szakértő segítségét érdemes bevonnod, aki számszerűen is össze tudja neked hasonlítani a különböző pénzintézetek nyugdíj előtakarékossági ajánlatait.

Érdekel egy személyre szabott kalkuláció?

Ahol a költségekkel és várható hozamokkal is számolunk?

MIÉRT VÁLASZTJA HAVI TÖBB MINT 1.000 EMBER A GRANTIS-T?

 • Független, 100%-ban magyar tulajdonú alkuszcég vagyunk, a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt, akik a te megbízásodból dolgoznak. Nincsen kiemelt partnerünk, nem húzunk semmilyen pénzintézet felé így a részrehajlásmentsség garantált.
 • Nálunk nincs nyomulás, vagy értékesítési kényszer. Érdeklődőink a weboldalunkon keresztül találnak meg minket és ők fordulnak hozzánk igényeikkel. A célunk, hogy érts és lásd a számokat, így a marketing és az ígéretek helyett objektív döntést tudj hozni bármilyen pénzügyi témában.
 • Szolgáltatásunk ügyfélértékelése 4,96 csillagos az 5-ből. Olvass el néhányat a több mint 1.300 Google értékelésből, amit arról írtak, hogy milyen velünk egy találkozó: Google értékeléseink >> Az értékelések mindegyike valós, a Google hivatalos rendszeréből egyébként NEM lehet véleményt törölni.
 • Szolgáltatásunk díjmentes, mert minket majd az a pénzintézet honorál, amelyet te a tanácsadásunk végén kiválasztasz. Mi mindegyiktől azonos jutalékot kapunk, ezt szintén a Magyar Nemzeti Bank szabályozza.
 • Nem drágább a segítségünkkel kiválasztani egy pénzügyi szerződést, hiszen ugyanazokat az ajánlatokat kapod mintha egyenesen a pénzintézethez mennél. Viszont rengeteg időt és akár milliókat spórolunk meg neked egy jó választással.
 • 55 szakértőnk mindegyike diplomás pénzügyi- / közgazdasági szakember, akik közül nem egy 10-20 éve a szakmában van. Nálunk alapkövetelmény, hogy mindenki a lelkiismerete szerint dolgozzon.
 • Ügyfélmegtartásunk 2014-es alapításunk óta 96%-os (A piaci átlag valahol 50 és 70% között van) mert a teljes üzleti modellünk arra épül, hogy ügyfeleinket a megtakarítási szerződéseik lejártáig (és utána is) tudjuk kísérni.
 • Az ellentettjét képviseljük, amit ma itthon „pénzügyi tanácsadásnak” hívnak. 2014-ben elegünk lett a látszat függetlenségből, és ekkor alapítottuk meg a GRANTIS-t. A teljes sztorinkat itt tudod elolvasni. >>
 • Az objektív tájékoztatásban hiszünk, ezért a sajtó is többször kéri ki a véleményünket. Ezeken a weboldalakon találkozhattál velünk. >>