A nyugdíjbiztosítás mellé évi 20% jár

2014-től az életbiztosítások egy típusára, a nyugdíjbiztosításra éves 20%, de maximum 130.000 Ft adókedvezmény vehető igénybe. Szakértői csapatunk a legtöbb hazai biztosítótársasággal szerződéses viszonyban van, így a teljes életbiztosítás-adatbázis a birtokunkban van. Fordulj hozzánk, mi pedig ingyenesen segítünk kiválasztani azt az államilag támogatott életbiztosítást, amely 100%-ban megfelel az igényeidnek!

AZ ÉLETBIZTOSÍTÁS ADÓKEDVEZMÉNYE ÉRDEKEL?

🔎 TÉNYEK és TÉVHITEK az életbiztosításokról ✨

A kockázatot minimalizálhatja, ha hiedelmek helyett megismered a számszerű adatokat az életbiztosításokkal kapcsolatban.

Tévhit #1: Drágák az életbiztosítások✨

A piacon valóban számos olyan ajánlat létezik, melynél a TKM mutató az átlagosnál magasabb, de egyrészt léteznek kisebb költséghányadú (2-3%-os) konstrukciók is, másrészt számos esetben előfordult már, hogy egy magasabb TKM-ű szerződés végül eredményesebb volt, mint egy ugyan olyan feltételű, de alacsonyabb költségű biztosítás, mert előbbinél a befektetési alapok jobban teljesítettek.

Tehát az ajánlatok összehasonlításakor nem szabad csupán a költségmutatók alapján dönteni, komplexen kell őket vizsgálni. Kalkulátorunk segítségével megmutatjuk, hogy különböző ajánlatok esetén mit jelent Önnek pénzben kifejezve, ha az évi 6%-os hozamot 4%-os vagy 1%-os TKM mellett éri el.

Tény #1: A banki kamatok többszörösét érheted el🔎

Az ajánlatok összehasonításakor 6%-os éves átlaghozammal szoktunk számolni. Tapasztalataink alapján egy jó portfólió-összeállítással ezt reálisan el lehet érni, mivel magyar és nemzetközi eszközöket tartalmazó alapokat is választhatsz, és így a világgazdaság különböző részeibe fektethetsz.

Kockázattűrő képességedtől függően pedig a magasabb hozam reményében dönthetsz akár magasabb árfolyamkockázattal járó értékpapírok mellett is, de ha esetleg nem akarsz rendszeresen a megtakarítással foglalkozni, akkor menedzselt alapok választásával szakemberekre bízhatod ezt a feladatot, akik szintén érdekeltek abban, hogy minél nagyobb nyereséget érj el.

Tévhit #2: Mindenkinek megéri✨

A legtöbb csalódás és veszteség ebből a tévhitből ered, ugyanis ez a megtakarítás hosszú távon (15-25 év) fejti ki kedvező hatását. Fejnehéz költségszerkezetű, így mivel a szerződéses időtartam elején vonják le a költségek nagy részét, a rövidtávon realizált hozam még nem képes fedezni ezt, nyereség csak hosszabb távon tud képződni.

Minél hosszabb ideig tartja életben a szerződést, annál több hozamot érhetsz el a kamatos kamat miatt, és arányaiban annál kevesebb levont költséged is lesz. Hosszútávú megtakarítás révén azok csalódhattak, akik már 5-6 év múlva kiszálltak a megtakarítási célú életbiztosítási szerződésükből.

Tény #2: Rugalmasságot biztosít céljaid eléréséhez🔎

Sokan félnek egy olyan hosszú távú elköteleződéstől, mint amit egy befektetési egységekhez kötött életbiztosítás is igényel annak érdekében, hogy a befektetésen nyereség is realizálódjon, azonban számos olyan biztonsági faktor került beépítésre ebbe a konstrukcióba, ami lehetővé teszi, hogy megtakarítási céljait hosszú távon támogassa:

 • az alapok közötti váltással lekövetheti a gazdaság változásait,
 • likviditási probléma esetén szüneteltethető, díjcsökkenthető,
 • lehetővé teszi plusz pénz befizetését a megtakarításba vagy külön eseti számlára.

Miért érdemes életbiztosítást választanod más megtakarításokkal szemben?

Mert sajátos jogi szabályozás vonatkozik rá, így megtakarítása speciális kedvezményeket élvez:

 • 10 év után nem vonnak rá kamatadót, ami egyébként 15% lenne,
 • hagyatéki eljárás nélkül örökölhető (egy esetleges haláleset esetén 2 héten belül teljesíti szolgáltatását a biztosító a megjelölt kedvezményezettnek),
 • nem perelhető, nem inkasszálható és nem eshet végrehajtás alá,
 • nyugdíjcélú életbiztosítás kötésekor az éves befizetés után 20%-ot visszaigényeleht az SZJA-ból a megtakarítási számlájára.

📈 Üres szavak helyett beszéljenek a számok! 📈

Saját kalkulátort fejlesztettünk arra a célra, hogy az életbiztosítások összehasonlíthatóak legyenek különböző szempontok alapján, így mellébeszélés nélkül könnyen szemléltethetővé válik, melyik ajánlat lenne a legkedvezőbb. Többéves szakértői tapasztalattal rendelkező kollégáink akár otthon vagy egy kávézóban is készséggel a rendelkezésedre állnak, és a számításokat át tudjátok beszélni.

Laptop Grantis nyugdíjkalkulátorral.

Mi fog történni egy személyes konzultáción?

Ha vannak rossz tapasztalatai a pénzügyi tanácsadókkal, akkor azt esetünkben elfelejtheted.

❌ Ez NEM fog történni ❌

 • Semmire sem szeretnénk rábeszélni, nem torzítjuk az információkat, és nem erőszakoskodunk, mert fő célunk az objektív információk átadása. Abban hiszünk, hogy ha minden szükséges információt megkapsz tőlünk, akkor szükség esetén hozzánk fogsz fordulni.
 • Nem fogunk általánosságban beszélni és elhallgatni a kevésbé előnyös részeket. Mivel független tanácsadói cégként nincs saját termékünk, hanem partnereink megoldásait közvetítjük, az MNB által szabályozott jutalékért dolgozunk. Így nem kaphatunk senkitől magasabb honorálást, amiért érdekünkben állna kiemelni bárkinek a biztosítását. Csupán a személyes igényeidet és lehetőségeidet kell figyelembe vennünk ahhoz, hogy hosszú távon elégedett lehess.
 • Nem érzed majd úgy, hogy ajánlásokkal kellene fizetned a találkozó végén, és nem nyomulunk ennek érdekében. Tudjuk, hogy más pénzügyi tanácsadók ezzel elijesztik az embert. Mi abban hiszünk, ha minden szükséges információt kellőképpen megadunk, akkor tukmálás nélkül is minket fogsz választani céljaid eléréséhez. Tapasztalataink szerint 10-ből 7 embernél ez így van.
 • Nem válunk elérhetetlenné, miután szerződését megkötötted, mert számunkra is fontos, hogy tartsuk a kapcsolatot. Tudjuk, hogy bármikor felmerülhet egy újabb igény, és szeretnénk, ha ezzel is hozzánk fordulna.

✅ Ez fog történni ✅

 • Egy kötetlen beszélgetésen objektív információkat osztunk meg veled a jövődet illető pénzügyi lehetőségekről, és számszerűen prezentáljuk az ajánlatok közötti különbségeket. Fő célunk a tájékoztatás, így minden az irányításoddal történik.
 • Elképzeléseidnek megfelelő összehasonlító számolásokat végzünk a személyes találkozó alkalmával. A saját fejlesztésű életbiztosításokat összehasonlító kalkulátorunkkal átláthatóvá tesszük a különbségeket az egyes ajánlatok között. Számszerűsítjük, hogy melyik konstrukció mit jelent pénzben kifejezve. Ezáltal ígéretek helyett a saját szemeddel is látott konkrét adatok alapján tudsz dönteni.
 • Elégedett leszel a tőlünk kapott információkkal, mert olyan összehasonlító számításokat készítünk, melynek eredményeként el tudod dönteni, hogy van-e olyan életbiztosítás, mely megfelel céljaidnak, és ha igen, melyik az. Így, ha később felmerül ismerőseid társaságában az életbiztosítás téma, szívesen fogsz minket ajánlani.
 • A személyes kapcsolattartón kívül dedikált kapcsolattartói támogatást is biztosítunk, akikhez bármikor fordulhatsz. Célunk, hogy igényeid kiszolgálása során érezd, hogy fontos vagy egész cégünk számára.

Miért minket válassz?


Érv #1: Pontosan tudjuk, hogy működnek a pénzügyi tanácsadók

Saját vállalkozásunk (GRANTIS Hungary Zrt.) megalapítása előtt mi magunk is különböző tanácsadócégeknél álltunk alkalmazásban, láttuk, hogyan nyomulnak a tanácsadók. Mivel nem tudunk ezzel azonosulni, inkább saját lábunkra álltunk, és fejlesztettünk egy életbiztosítási kalkulátort, hogy ügyfeleinkkel őszintén beszélhessünk, mert ez a hosszútávú elköteleződés záloga. 2009 óta vagyunk a piacon, már több mint 40 kollégát foglalkoztatunk.


Érv #2: Független elven működünk és ingyenesen

Az adott pénzintézet sikerdíjban részesít minket a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott mértékben. Mivel a legtöbb nagy biztosítót ajánlhatjuk, és mind közel azonos mértékben honorál minket, nem vagyunk rákényszerítve semmiféle részrehajlásra. A rajtunk keresztül megkötött megtakarítások így nem kerülnek többe, mintha a pénzintézetnél kötnéd meg őket.


Érv #3: Tanácsadóinkkal szemben komoly elvárásokat támasztunk

Nem dolgozunk akárkivel, ezért kollégáink kiválasztásakor és a munkánk közben is a minőségi ügyfélkiszolgálást tartjuk szem előtt. Rendszeresen invesztálunk kollégáink képzésébe, akik munkájuk során számos élethelyzetben lévő ügyféllel szereztek már jártasságot, sőt többüket a válságon is átsegítették.

Ezt gondolják a Grantisról


google ratings

5,00

( 2334 vélemény alapján )

Megnézem