Világi András

kiemelt tanácsadó

Világi András vagyok, a megtakarítások, biztosítások szakértője. Végtelen nyugalommal, precíz, korrekt munkával, határozott segíteni akarással fordulok ügyfeleimhez. A 13 év élsport kitartásra és szorgalomra tanított. 11 éve dolgozom és gyűjtöm a tapasztalatot pénzügyi tanácsadóként.  Fiatal korom ellenére öreg rókának számítok a szakmában. Szerencsés embernek tartom magam, mert mindig is azt csinálhattam, amit szeretek.  Örök mottóm a biztonság, legyen szó akár megtakarításról, akár a család védelméről.

Hobbi

evezés és minden, ami vízhez köthető

Tapasztalat

11 év

Motivációm

a szakma szeretete, az állandó változásoknak való megfelelni akarás

Ami fontos nekem

korrektség, szavahihetőség

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Megtakarítás
  • Életbiztosítás
  • Befektetés
  • Vállalati biztosítás

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.