Vereb Dániel

Tanácsadó

Vereb Dániel vagyok a Grantis pénzügyi tanácsadója. Gyermekkorom óta sportolok, ahonnan rengeteg olyan értéket tudtam meríteni, melyet manapság szem előtt tartok a munkám során. Nem elégszem meg a középszerrel, a legjobbat keresem minden ügyfelem számára. Hiszek benne, hogy a pénzügyi tanácsadást csak korrektül eljárva, az ügyfelem érdekét priorizálva lehetséges jól csinálni.

Hobbi

Labdarúgás, főzés, utazás

Tapasztalat

5 év

Legfőbb célom

A magyar pénzügyi hozzáállás fejlesztése

Amire büszke vagyok

Fiatal korom ellenére is teljes bizalmat kapok az ügyfeleimtől

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Egészségbiztosítás

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.