Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Trefán Attila

Tanácsadó
Üdvözlöm, Trefán Attila pénzügyi tanácsadó vagyok. Támogatást nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek a céljaiknak leginkább megfelelő pénzügyi döntéseket hozzák. Ez komoly kihívás és nagy felelősség is egyben. 10 év bankban töltött időszak után új útra léptem és a Grantis az a cég, amellyel teljesen azonosulni tudok. Hiszem, hogy a független és etikus gondolkodásmóddal a megfelelő választ adjuk meg a felmerült igényekre és ezzel jobbá tesszük az emberek életét. Tanácsadóként a legkiválóbb szakemberekkel dolgozom együtt annak érdekében, hogy ügyfeleim a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. Alapértékem az őszinteség és a megbízhatóság, objektíven segítek tisztán látni a számok és információk rengetegében.
Ami fontos nekem Hogy ügyfeleim évek múlva is megkeressenek, mert akkor jól végeztem a munkámat
Tapasztalat 10 év
Amire büszke vagyok A Bátor Tábornak szervezett adománygyűjtésem
Hobbi Akadályfutás, túrázás, önfejlesztés

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Lakásmegoldások
  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Életvédelem
  • Egészségmegőrzés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Krisztina Orgovány
Krisztina Orgovány
10 hónapja
Csak jókat tudok mondani. Érdeklődésemre Trefán Attila vette fel velem a kapcsolatot, nagyon korrekt módon tájékoztatott. Végtelen türelemmel, minden körülményt figyelembe véve segített megtalálni a számomra legkedvezőbb biztosítási formát. Mindenkinek bátran ajánlom. (Translated by Google) I can only say good. For my interest, Attila Trefán contacted me and informed me very correctly. With infinite patience, taking into account all the circumstances helped me find the best insurance forms. I strongly recommend it to everyone.
Anita Nagy
Anita Nagy
1 éve
Számomra mindig nagyon fontos volt, hogy milyen módon tudom megtámogatni a jövőmet, fiatalként mire érdemes gondolnom. Trefán Attila pénzügyi tanácsadó volt a segítségemre ebben, ő mutatta be a lehetőségeket, a különböző opciókkal járó előnyöket/hátrányokat. Így a megbeszélésünket követően már pontosan tudtam, mi felel meg a legjobban az igényeimnek és meg is tudtuk kötni a szerződést. Attila nagyon rugalmas volt az időpontot illetően, felkészült az általam fontosnak tartott szempontok alapján, átfogó képet adott a biztosítók ajánlatairól és közvetlen stílusú, csak ajánlani tudom! (Translated by Google) For me, it was always very important to know how to support my future, what to think of as a young person. Attila Trefán was a financial advisor to help me with this, he presented the opportunities, the advantages / disadvantages of different options. So after our meeting I knew exactly what was best for my needs and we could make the contract. Attila was very flexible with regard to the time, prepared according to the criteria I consider important, gave a comprehensive picture of the insurers' offers and in a direct style, I can only recommend it!
László Patuzzi
László Patuzzi
2 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Trefán Attila telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!