Trefán Attila

Tanácsadó
Üdvözlöm, Trefán Attila pénzügyi tanácsadó vagyok. Támogatást nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek a céljaiknak leginkább megfelelő pénzügyi döntéseket hozzák. Ez komoly kihívás és nagy felelősség is egyben. 10 év bankban töltött időszak után új útra léptem és a Grantis az a cég, amellyel teljesen azonosulni tudok. Hiszem, hogy a független és etikus gondolkodásmóddal a megfelelő választ adjuk meg a felmerült igényekre és ezzel jobbá tesszük az emberek életét. Tanácsadóként a legkiválóbb szakemberekkel dolgozom együtt annak érdekében, hogy ügyfeleim a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. Alapértékem az őszinteség és a megbízhatóság, objektíven segítek tisztán látni a számok és információk rengetegében.
Ami fontos nekem Hogy ügyfeleim évek múlva is megkeressenek, mert akkor jól végeztem a munkámat
Tapasztalat 10 év
Amire büszke vagyok A Bátor Tábornak szervezett adománygyűjtésem
Hobbi Akadályfutás, túrázás, önfejlesztés

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Lakásmegoldások
  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Életvédelem
  • Egészségmegőrzés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Moncsi
Moncsi
2 hónapja
(Translated by Google) Attila Trefán dealt with my case regarding the pension fund I have a positive opinion I can only recommend (Original) Trefán Attilla foglalkozott az ügyemmel nyugdíjpénztáral kapcsolatban pozitív véleményem van csak ajánlani tudom
Janos Jonas
Janos Jonas
3 hónapja
Jó napot, Trefán Attila értkelésével kapcsolatban szeretnék Önöknek pár információval szolgálni. Attilával egy alkalommal video- és egy alkalommal személyesen találkoztam (persze többször telefonon is értekeztünk). Összesítetten kb. a 3 óra alkalmával (nem sok idő sztem) ő az élet helyzetemnek legmegfelelőbbnek vélt pénzügyi szolgáltatásokról informált, mellyel kapcsolatban igen hálás vagyok. Kommunikációnk és kapcsolatunk nyitott és ahogyan egyeztettük még több témában keresni fogom. Üdv: Jónás János
Otelea Ella
Otelea Ella
4 hónapja
(Translated by Google) I contacted Grantis Hungary Zrt. In connection with pension insurance, and I received the answers and advice to all my questions - quickly, patiently and professionally - from Attila Tréfán's consultant, so the advice was followed by concluding a contract. I recommend Attila Tréfán to everyone (Original) Nyugdíjbiztosítással k kapcsolatban kerestem meg a Grantis Hungary Zrt.-t, és Tréfán Attila tanácsadótól megkaptam minden kérdésemre -gyorsan, türelmesen, és profin- a válaszokat, tanácsokat- így a tanácsadást szerződéskötés is követte. Ajánlom mindenkinek Tréfán Attila tanácsadót
andras purger
andras purger
4 hónapja
(Translated by Google) I visited their company to take out health insurance, Attila Trefán was very prepared to help us choose the provider that offers the best offer for our family. I will be happy to contact you in the future. I can also recommend Attila Trefán and Grantis to anyone who wants to encourage or invest. (Original) Egészségbiztosítás megkötésében kerestem fel cégüket, Trefán Attila nagyon felkészülten segített kiválasztani családunk részére a legjobb ajánlatot nyújtó szolgáltatót. Örömmel fordulok hozzá a jövőben is.Ajánlani tudom Trefán Attilát és a Grantis-t is mindenkinek aki biztasítani vagy befektetni szeretne.
Victor Okeke
Victor Okeke
7 hónapja
huni hunor
huni hunor
8 hónapja
Meglévő életbiztosításunkkal kapcsolatban kértünk segítséget a Grantis Hungarí Zrt-től először írásban. Telefonos egyeztetés után Trefán Attila pénzügyi tanácsadó személyes találkozást javasolt, amit örömmel elfogadtunk. Részletes , minden kérdésünkre választ adó tájékoztatást és egyben segítséget is kaptunk, amivel sikerült jó döntést hoznunk. Jó szívvel ajánlom a szolgáltatást és Trefan Attila tanácsadó szaktudását és hozzáállását mindenkinek , aki hasonló helyzetben van. Szabóné L.I.
László Ördög
László Ördög
8 hónapja
(Translated by Google) I was looking for family health insurance so I got to know GRANTIS. We consulted with consultant Attila Trefán last year, but only this year he became insured. He was perfectly helpful in everything. I was fully satisfied with it. Thank you again for your help. (Original) Családi egészségbiztosítással kapcsolatban keresgéltem, így ismerkedtem meg a GRANTIS-as. Trefán Attila tanácsadóval még tavaly vettük fel a kapcsolatot, de végül csak idén lett belőle megkötött biztosítás. Mindenben tökéletesen segítőkész volt. Maximálisan elégedett voltam vele. Köszönöm ezúton is a segítséget.
Krisztina Orgovány
Krisztina Orgovány
1 éve
(Translated by Google) I can only say good. For my interest, Attila Trefán contacted me and informed me very correctly. With infinite patience, taking into account all the circumstances helped me find the best insurance forms. I strongly recommend it to everyone. (Original) Csak jókat tudok mondani. Érdeklődésemre Trefán Attila vette fel velem a kapcsolatot, nagyon korrekt módon tájékoztatott. Végtelen türelemmel, minden körülményt figyelembe véve segített megtalálni a számomra legkedvezőbb biztosítási formát. Mindenkinek bátran ajánlom.
Anita Nagy
Anita Nagy
1 éve
(Translated by Google) For me, it was always very important to know how to support my future, what to think of as a young person. Attila Trefán was a financial advisor to help me with this, he presented the opportunities, the advantages / disadvantages of different options. So after our meeting I knew exactly what was best for my needs and we could make the contract. Attila was very flexible with regard to the time, prepared according to the criteria I consider important, gave a comprehensive picture of the insurers' offers and in a direct style, I can only recommend it! (Original) Számomra mindig nagyon fontos volt, hogy milyen módon tudom megtámogatni a jövőmet, fiatalként mire érdemes gondolnom. Trefán Attila pénzügyi tanácsadó volt a segítségemre ebben, ő mutatta be a lehetőségeket, a különböző opciókkal járó előnyöket/hátrányokat. Így a megbeszélésünket követően már pontosan tudtam, mi felel meg a legjobban az igényeimnek és meg is tudtuk kötni a szerződést. Attila nagyon rugalmas volt az időpontot illetően, felkészült az általam fontosnak tartott szempontok alapján, átfogó képet adott a biztosítók ajánlatairól és közvetlen stílusú, csak ajánlani tudom!
László Patuzzi
László Patuzzi
2 éve

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Trefán Attila telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!