Trefán Attila

Trefán Attila Tanácsadó

Üdvözlöm, Trefán Attila pénzügyi tanácsadó vagyok. Támogatást nyújtok abban, hogy a hozzám forduló emberek a céljaiknak leginkább megfelelő pénzügyi döntéseket hozzák. Ez komoly kihívás és nagy felelősség is egyben. 10 év bankban töltött időszak után új útra léptem és a Grantis az a cég, amellyel teljesen azonosulni tudok. Hiszem, hogy a független és etikus gondolkodásmóddal a megfelelő választ adjuk meg a felmerült igényekre és ezzel jobbá tesszük az emberek életét. Tanácsadóként a legkiválóbb szakemberekkel dolgozom együtt annak érdekében, hogy ügyfeleim a legjobb minőségű szolgáltatást kapják. Alapértékem az őszinteség és a megbízhatóság, objektíven segítek tisztán látni a számok és információk rengetegében.

Amire büszke vagyok

A Bátor Tábornak szervezett adománygyűjtésem

Tapasztalat

10 év

Ami fontos nekem

Hogy ügyfeleim évek múlva is megkeressenek, mert akkor jól végeztem a munkámat

Hobbi

Akadályfutás, túrázás, önfejlesztés

Szakterületeim

  • Lakásmegoldások
  • Nyugdíjmegtakarítások
  • Életvédelem
  • Egészségmegőrzés

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Perjési Nóra

2022. December 22.

Trefán Attila nagyszerű tanácsadónak bizonyult, felkészült, tájékozott, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Csaba Gyimesi

2022. October 05.

Magánegészségügyi biztosítás kiválasztása kapcsán kerestem fel a céget, Trefán Attila tanácsadó segített ebben, maximálisan elégedett vagyok, korrekt tájékoztatást kaptam, saját igényeimnek megfelelően, semmit sem erőltetve sikerült kiválasztanunk a számomra megfelelő megoldást. Ennek kapcsán sok hasznos információt kaptam, amiről eddig nem is hallottam. Szívesen ajánlom mindenkinek!

Balázs Fekti

2022. September 02.

Rita Reőthy

2022. August 22.

Trefán Attila, pénzügyi tanácsadó kitűnő szakértő biztosítási kérdésekben is, mindennel képben van és maximálisan az igényeimnek megfelelő ajánlatot kaptam tőle. Ajánlom mindenkinek.

Sándor Ferenczy

2022. July 02.

Trefán Attila alapos, kitartó, odafigyelő munkával nyújtott segítséget a biztosítási igényem megoldásához. A megoldási javaslatai közül megtaláltam a kitűnő lehetőséget, most már a továbbiak a biztosító elbírálóin múlnak.

Éva Németh

2022. June 02.

Trefán Attila szakmailag felkészült, segítőkész tanácsadó. Nyugdíj megtakarítással kapcsolatban kerestem fel a Grantis oldalát, még aznap felkeresett Attila és az első online tanácsadás alkalmával meggyőzött a határozottságával, a szakmai tudásával és segített a döntésünk meghozatalában. Ami még nagyon szimpatikus Benne, hogy nem akart egyéb más pénzügyi, biztosítási szolgáltatást kínálni, csak a mi igényeinket figyelembe véve intézkedett. 100 %-ig elégedettek vagyunk munkájával, szívesen ajánlom bárkinek. Köszönjük szépen!

Orsolya Kovács

2022. March 09.

Férjemmel már régóta terveztük, hogy elkezdünk félretenni a nyugdíjas éveinkre. Olyan sok lehetőség van azonban a piacon, hogy azt sem tudtuk merre induljunk el. Az interneten keresgélve találtunk rá a Grantisra, ahonnan Trefán Attila vette fel velünk a kapcsolatot. Végig nagyon türelmes és segítőkész volt, az összes kérdésünkre kaptunk választ, a végén 3 nyugdíjbiztosító közül választottunk. Ezúton is köszönjük neki a sok segítséget!

Anita Szokonya

2022. February 27.

Nyugdíj célú megtakarítást kerestünk az interneten párommal, mikor megláttuk a Grantis hírdetését. Az adatlap kitöltése után nemsokkal Trefán Attila vette fel velem a kapcsolatot. Az igényeink felmérése után egy online beszélgetés keretén belül ismertette velünk a különböző lehetőségeket. Nagyon kedves, felkészült, profi szakértőt ismerhettünk meg, minden kérdésünkre maximális választ kaptunk. Segítségével megtaláltunk a számunkra legkedvezőbb megoldást. Nem csak nyugdíjbiztosítás kérdésében segített. Nagyon köszönjük a munkáját, profizmusát, hozzáállását. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Edit Gyulai

2021. December 15.

Trefán Attila felkészült, objektív, türelmes és kedves tanácsadó. Nyugdíjbiztosítássál kapcsolatban kerestem fel, teljes körű, objektív tájékoztatással szolgált, így hozzásegített a döntésem meghozatalához. Profi szakember, őszintén ajánlom.

Csongor Fodor

2021. November 01.

Trefán Attila 10/10

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem