Töttössy-Danka György István

Töttössy-Danka György István Tanácsadó

Töttössy-Danka György vagyok, a Grantis pénzügyi szakértője. A 2008-as világválság, az azt követő devizahitel-válság vagy a közelmúltban történt COVID világjárvány megmutatta, hogy mennyire fontos a tartalékképzés. Fő célom, hogy az Ügyfeleimnek ne több tízmillió forint tartozása, hanem ugyanennyi megtakarítása legyen. Hiszek abban, hogy a stabil pénzügyi jövő helyes döntések sorozata és nem a körülmények eredménye. 2011 óta dolgozom független tanácsadóként és rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Grantis csapatát erősíthetem. Számomra nagyon fontos a függetlenség és az, hogy az ügyfél preferenciái kerüljenek előtérbe. A Grantis közel 70 társasággal van szerződéses viszonyban, így objektíven tudjuk szakmai szempontok szerint monitorozni a piacot és segíteni az ügyfeleinket, hogy megtalálják számukra a legjobb megoldást. "Minden társaságnak van jó megoldása, de nem minden társaság minden megoldása jó."

Legfőbb célom

Az ügyfeleim ne adósságot, hanem tőkét gyűjtsenek

Mióta dolgozom a szakmában

2011

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, korrektség, alázat

Hobbi

Kirándulás, úszás, főzés, focizás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

István Stróbl

2023. April 20.

Töttössy-Danka György István tanácsadó nagyon sokat segített és mindig korrekt tájékoztatást adott számomra. Elégedett vagyok, más biztosítással kapcsolatban is fogom még keresni a jövőben.

Tamás Bánsági

2022. June 04.

Kedves Hozzáértő csapat.

Attila Lakatos

2022. June 03.

Fairi1

2022. May 25.

Sajnos én enyhén csalódtam az egészben. Töttössy-Danka György István segített a nyugdíjbiztosítás kötésében. Maga a tanácsadás rész profi volt, látszott az évek tapasztalata. Nem éreztem, hogy valami rossz szerződésbe akarna engem belerángatni. Eddig minden oké, most jöhet a lényeg a szerződés aláírása, ami elvileg max 1 óra lenne. Modern online megoldás kértem (hiba volt), első körben olyat továbbított amit nem tudtam aláírni, utána meg egy rosszul kitöltöttet kaptam tőle. 1 hét után végre aláírhattam a jó szerződést. Ahelyett hogy ellenőrizte volna, hogy jót küld-e a biztosító, simán továbbította és engem szívatott. Nem ajánlom.

Angelika István

2022. May 23.

Nagyon köszönjük a munkát, az alapos tájékoztatást és a gyors ügyintézést. György segítőkész , kedves és felkészült. További segítséget is felajánlott, reméljük a jövőben is figyelemmel kísér majd minket. Angelika és István

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem