Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Töttössy-Danka György István

Töttössy-Danka György István Tanácsadó

Töttössy-Danka György vagyok, a Grantis pénzügyi szakértője. A 2008-as világválság, az azt követő devizahitel-válság vagy a közelmúltban történt COVID világjárvány megmutatta, hogy mennyire fontos a tartalékképzés. Fő célom, hogy az Ügyfeleimnek ne több tízmillió forint tartozása, hanem ugyanennyi megtakarítása legyen. Hiszek abban, hogy a stabil pénzügyi jövő helyes döntések sorozata és nem a körülmények eredménye. 2011 óta dolgozom független tanácsadóként és rendkívül büszke vagyok arra, hogy a Grantis csapatát erősíthetem. Számomra nagyon fontos a függetlenség és az, hogy az ügyfél preferenciái kerüljenek előtérbe. A Grantis közel 70 társasággal van szerződéses viszonyban, így objektíven tudjuk szakmai szempontok szerint monitorozni a piacot és segíteni az ügyfeleinket, hogy megtalálják számukra a legjobb megoldást. "Minden társaságnak van jó megoldása, de nem minden társaság minden megoldása jó."

Legfőbb célom

Az ügyfeleim ne adósságot, hanem tőkét gyűjtsenek

Mióta dolgozom a szakmában

2011

Ami fontos nekem

Szakmai felkészültség, korrektség, alázat

Hobbi

Kirándulás, úszás, főzés, focizás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Molnár Boglárka

2023. június 26.

Erika Török

2023. május 26.

Töttössy-Danka Györggyel beszéltük át a jelenlegi megtakarításunkkal és biztosításunkkal kapcsolatos tudni valókat és érthetően, precízen elmagyarázta előnyeit-hátrányait, ajánlott nekünk kedvező megoldásokat, felhívta a figyelmünket bizonyos jogainkra, illetve segítséget nyújtott olyan ügyekben, amit mi nem tudtunk elintézni. Ezen kívül jó arc, kommunikatív, laza, vicces és érti a dolgát.

István Stróbl

2023. április 20.

Töttössy-Danka György István tanácsadó nagyon sokat segített és mindig korrekt tájékoztatást adott számomra. Elégedett vagyok, más biztosítással kapcsolatban is fogom még keresni a jövőben.

Tamás Bánsági

2022. június 04.

Kedves Hozzáértő csapat.

Attila Lakatos

2022. június 03.

Fairi1

2022. május 25.

Sajnos én enyhén csalódtam az egészben. Töttössy-Danka György István segített a nyugdíjbiztosítás kötésében. Maga a tanácsadás rész profi volt, látszott az évek tapasztalata. Nem éreztem, hogy valami rossz szerződésbe akarna engem belerángatni. Eddig minden oké, most jöhet a lényeg a szerződés aláírása, ami elvileg max 1 óra lenne. Modern online megoldás kértem (hiba volt), első körben olyat továbbított amit nem tudtam aláírni, utána meg egy rosszul kitöltöttet kaptam tőle. 1 hét után végre aláírhattam a jó szerződést. Ahelyett hogy ellenőrizte volna, hogy jót küld-e a biztosító, simán továbbította és engem szívatott. Nem ajánlom.

Angelika István

2022. május 23.

Nagyon köszönjük a munkát, az alapos tájékoztatást és a gyors ügyintézést. György segítőkész , kedves és felkészült. További segítséget is felajánlott, reméljük a jövőben is figyelemmel kísér majd minket. Angelika és István

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem