Tóth Péter

GRANTIS partner

Tóth Péter vagyok, 2002 óta dolgozom pénzügyi területen. Több biztosítónál voltam oktató/tréner, jelenleg pedig alkuszként egyengetem ügyfeleim útját a céljaik felé. Sokan szembesültek már azzal, hogy egy biztosításközvetítő nem megfelelő szakmai felkészültsége vagy a hiányos tájékoztatás miatt a biztosítás nem fedezte azokat a károkat, amelyeket elszenvedett. Egy biztosítás megkötéséhez a közvetítő részéről elengedhetetlen a biztosítási termékek, a kárrendezési gyakorlatok ismerete, és a biztosítók ajánlatainak összehasonlításában szerzett szakmai tapasztalat. A jó biztosítási kapcsolat olyan, mint egy jó orvos-páciens viszony. Ahogy orvosra, úgy egy olyan pénzügyi szakemberre is szüksége van mindenkinek, aki egy életen át támogatja a pénzügyi döntéseit.

Hobbi

olvasás, kosárlabda, röplabda

Tapasztalat

15 év

Legnagyobb sikerem

másokat sikeressé tenni a tudásom, tapasztalatom megosztásával

Ami fontos nekem

a tisztességesen megoldott feladat miatt érzett öröm

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Vagyonbiztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Kockázati életbiztosítás
  • Egészségbiztosítás

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.