Tamás Áron

Tanácsadó
Tamás Áron vagyok, tőke kiépítési és pénzügyi szakértő. 2014 óta dolgozom ezen a területen, eddig több mint 500 ügyfelemet segítettem céljai elérésében, anyagi stabilitásában. Együttműködésünk során kiemelt hangsúlyt fektetek a pénzügyi tervezésre, hiszen azok az emberek, családok, akik tudatosan bánnak pénzügyeikkel szignifikánsan több célt tudnak eredményesen megvalósítani az életben. Hiszem, hogy az emberek olyan szakértőt keresnek, akiben bízhatnak és szakmailag is magas színvonalat képviselve segít megvalósítani terveiket. Aki egyszerűen és érhetően vázolja fel számukra a lehetőségeiket, különböző termékek előnyeit hátrányait. Számomra legfontosabb, hogy ügyfeleimet ennek megfelelően támogassam. Célom az ügyfeleim minél magasabb minőségben való kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan építem szaktudásom, újabb és újabb területeken.
Legfőbb célom Olyan professzionális szolgáltatást nyújtani, amit én is szívesen vennék igénybe
Motivációm Pénzügyi tudatosság fejlesztése
Ami fontos nekem Kölcsönös bizalmi kapcsolat kiépítése az ügyfelekkel
Hobbi Küzdősportok, önfejlesztés, edzés

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj megtakarítások
  • Gyermek-jövő tervezés
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítás
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Emri Ildikó Szántóriné
Emri Ildikó Szántóriné
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítás miatt kerestem meg a Grantis Hungary Zrt.-t , Tamás Áron tanácsadó korrekten elmagyarázott több biztosító által kínált ajánlatot, amelyekkel kapcsolatban minden kérdésemre válaszolt. Szakmailag rendkívül felkészült munkatársat ismerhettem meg személyében, aki valóban az én érdekeimet és elképzeléseimet tartotta szem előtt. Csak ajánlani tudom másoknak is!
Andrea Laskay
Andrea Laskay
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítással és gyermekmegtakarítással kapcsolatban kerestem a Grantis Hungary Zrt-t. Tamás Áron tanácsadó segített megtalálni a legmegfelelőbb megoldást. Tájékozottsága, profizmusa és segítőkészsége egyedülálló volt. Köszönöm szépen! :)
Beatrix Jaskó
Beatrix Jaskó
1 hónapja
Már évek óta kerestem nyitott szemmel milyen nyugdíj megtakarítási lehetőségek vannak. De egyrészt bonyolultnak tűnt, másrészt elvesztem az információrengetegben. Egy facebook hirdetésre kattintva a Grantisnak írtam pár mondatos levelet. 1-2 napon belül pedig meg is keresett Tamás Áron. Egyszerűen elmagyarázta, szemléltette a lehetőségeimet, semmit nem erőltetett rám, egyszerűen csak segített dönteni és tisztán látni. Számomra megnyugtató, hogy ha bármi problémám van, bármikor írhatok, kérdezhetek tőle.
Bea Kis
Bea Kis
2 hónapja
Nyugdíjas éveimre szerettem volna időben felkészülni, ezért keresgéltem a neten. A GRANTIS oldalát szimpatikusnak találtam, ezért kértem egy telefonos időpontegyeztetést. Tamás Áron tanácsadó keresett fel,aki végtelen türelemmel magyarázott el mindent a megtakarítási lehetőségekkel kapcsolatban. Online és telefonos megbeszéléseink alatt is szivesen és türelemmel válaszolt minden felmerülő kérdésemre és igéretéhez híven mindig pontos volt mindenben. Sikeresen zártuk a megbeszéléseket, melynek eredményeképp nyugodt szívvel kötöttem nyugdíjbiztosítást az Ő közreműködésével. Mindenkinek aki hasonló lehetőségeket keres, de nincs tisztában a megtakarítási lehetőségekkel, valamint sok kérdés felmerül benne és nincs kitől megkérdeznie; forduljon hozzá bizalommal; csak ajánlani tudom.
Józsefné Patonay
Józsefné Patonay
3 hónapja
A férjemnek szerettünk volna nyugdíjbiztosítást kötni, de túl nagy volt a piaci kínálat ahhoz, hogy magabiztosan tudjunk önállóan és helyesen dönteni. Az interneten való keresgélés közben találtunk rá a GRANTIS pénzügyi cégre, ezért vettük fel velük a kapcsolatot. Tamás Áron pénzügyi tanácsadót kaptuk segítségül, akiben egy nagyon szimpatikus fiatalembert ismerhettünk meg. Átbeszéltük az igényeinket és az ahhoz tartozó lehetőségeket. Minden kérdésünkre készségesen, profi módon, kellő türelemmel és szakértelemmel válaszolt. Telefonon és online formában tartottuk a kapcsolatot. Sohasem sürgetett, nem zaklatott, ahogyan más társaságoknál szokás, hanem hagyott időt átgondolni a különböző konstrukciókat, a kérdéseinkre pedig mindig őszintén válaszolt. Érezhető volt, hogy számára az a lényeges, hogy elégedettek legyünk akkor is, ha lejár a biztosítás, és ne érjenek minket kellemetlen meglepetések. Jó szívvel ajánljuk Őt mindenkinek, aki a biztosítások útvesztőjében keresgél, hiszen a segítségével biztosan megtalálják a legjobb megoldást!
Gizella Rita Szilágyi
Gizella Rita Szilágyi
4 hónapja
Felkészült, részletes felvilágosítást, kérdéseimre messzemenő kielégítő választ kaptam, ígéretet a megtakarításom biztonságos és jövedelmező kezeléséről, valamint a további kapcsolattartásról. Nyugdíj biztosítás érdekelt, tetszett, hogy nem csupán egy biztosítót képvisel, hanem többről kaptam felvilágosítást és a tanácsadást külön program segíti a választás érdekében. A személyes és online beszélgetések pontosak voltak.
Tamás Gergő Szilágyi
Tamás Gergő Szilágyi
6 hónapja
(Translated by Google) Áron Tamás was there to help me, to find my way around the finances. Thorough, precise, I can only recommend! His negotiations are structured, his communication is excellent, he is a great professional! (Original) Tamás Áron volt a segítségemre, eligazodni a pénzügyekben. Alapos, precíz, kizárólag ajánlani tudom! Tárgyalásai felépítettek, kommunikációja kiváló, remek szakember!
Dávida Tamás
Dávida Tamás
6 hónapja
Ibolya Bákonyi
Ibolya Bákonyi
7 hónapja
(Translated by Google) I got what I wanted. Quick, efficient assistance according to my needs, from a kind clerk! Thank you Tamás Áron! (Original) Azt kaptam ,amit szerettem volna. Gyors ,hatékony segítségnyújtást az igényeim szerint,egy kedves ügyintőzőtől! Köszönöm Tamás Áron!
Melinda Lné Csoma
Melinda Lné Csoma
7 hónapja
(Translated by Google) In the absence of a long search and accurate insurance information, I accidentally found Grantis Zrt. Áron Tamás is kind, professional, helpful in everything and very informed and up to date. He also found insurance and savings to meet our needs in a short time. I can only recommend to everyone, fair, accurate, precise and professionally professional to me. I wish you much more success in your work! I try to carry on his good news. (Original) Hosszas keresgélés és pontos biztosítási információk hiányában véletlenül találtam rá a Grantis Zrt. re. Tamás Áron kedves, profi, szakértő mindenben segítőkész és nagyon tájékozott és naprakész. Rövid időn belül talált az igényeinknek megfelelő biztosítást és megtakarítást is. Csak ajánlani tudom mindenkinek, korrekt, pontos, precíz és szakmailag számomra profi. További sok sikert kívánok munkájához! Igyekszem a jó hírét tovább vinni.
Mária Benda
Mária Benda
9 hónapja
Tímea Krizsán
Tímea Krizsán
9 hónapja
(Translated by Google) In the person of Áron Tamás, I was fortunate to meet an extremely helpful and well-meaning person who has the necessary money market information to provide comprehensive advice to anyone, thus helping his clients to make the most appropriate decision. (Original) Tamás Áron személyében egy rendkívül segítőkész és jót akaró embert volt szerencsém megismerni, aki rendelkezik a szükséges pénzpiaci információkkal ahhoz, hogy teljeskörű tanácsadásban részesítsen bárkit, így segítve az ügyfeleit a legmegfelelőbb döntés meghozásában.
Orsolya Kovács
Orsolya Kovács
10 hónapja
(Translated by Google) The attentive, helpful, thorough attitude and understandable explanation of Áron Tamás was extremely helpful to me, although I am not a man of numbers ... It helped me easily and quickly to choose the right private pension fund for me. I can recommend it to everyone. (Original) Nekem rendkívül nagy segítség volt Tamás Áron figyelmes, segítőkész, alapos hozzáállása, és érthető magyarázata, bár én nem vagyok a számok embere... Könnyen és gyorsan segített kiválasztani a számomra megfelelő magánnyugdíjpénztárat. Mindenkinek tudom ajánlani.
Gabor Varadi
Gabor Varadi
11 hónapja
(Translated by Google) Áron Tamás helped with the choice and administration. I can only recommend it! (Original) Tamás Áron segített a választásban és az ügyintézésben. Mindenképpen csak ajánlani tudom!
Imre szűcs
Imre szűcs
1 éve
Adrienn Horváthné Zajácz
Adrienn Horváthné Zajácz
1 éve
(Translated by Google) Áron Tamás (Original) Tamás Áron
Tímea Balogh
Tímea Balogh
1 éve
Dániel Abriha
Dániel Abriha
1 éve
(Translated by Google) I searched on the net for our chances of saving children. Then I found an article from Grantis where I could find out about the most basic things. I asked for a call back, Áron Tamás adviser contacted me, who answered my questions, presented the best offers and I could make the right decision. Grantist recommend everyone who is looking for an independent consultant. (Original) Az után kutattam a neten, hogy milyen lehetőségeink vannak gyermek megtakarítás terén. Ekkor találtam rá a Grantis egy cikkére, ahonnan tájékozódni tudtam a legalapvetőbb dolgokról. Visszahívást kértem, Tamás Áron tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, aki válaszolt a felmerülő kérdéseimre, bemutatta a legjobb ajánlatokat és így megfelelő döntést tudtam hozni. Ajánlom mindenkinek a Grantist, aki független tanácsadót keres.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Tamás Áron telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!