Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Tamás Áron

Tanácsadó
Tamás Áron vagyok, tőke kiépítési és pénzügyi szakértő. 2014 óta dolgozom ezen a területen, eddig több mint 500 ügyfelemet segítettem céljai elérésében, anyagi stabilitásában. Együttműködésünk során kiemelt hangsúlyt fektetek a pénzügyi tervezésre, hiszen azok az emberek, családok, akik tudatosan bánnak pénzügyeikkel szignifikánsan több célt tudnak eredményesen megvalósítani az életben. Hiszem, hogy az emberek olyan szakértőt keresnek, akiben bízhatnak és szakmailag is magas színvonalat képviselve segít megvalósítani terveiket. Aki egyszerűen és érhetően vázolja fel számukra a lehetőségeiket, különböző termékek előnyeit hátrányait. Számomra legfontosabb, hogy ügyfeleimet ennek megfelelően támogassam. Célom az ügyfeleim minél magasabb minőségben való kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan építem szaktudásom, újabb és újabb területeken.
Legfőbb célom Olyan professzionális szolgáltatást nyújtani, amit én is szívesen vennék igénybe
Motivációm Pénzügyi tudatosság fejlesztése
Ami fontos nekem Kölcsönös bizalmi kapcsolat kiépítése az ügyfelekkel
Hobbi Küzdősportok, önfejlesztés, edzés

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíj megtakarítások
  • Gyermek-jövő tervezés
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítás
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Tímea Krizsán
Tímea Krizsán
18napja
Tamás Áron személyében egy rendkívül segítőkész és jót akaró embert volt szerencsém megismerni, aki rendelkezik a szükséges pénzpiaci információkkal ahhoz, hogy teljeskörű tanácsadásban részesítsen bárkit, így segítve az ügyfeleit a legmegfelelőbb döntés meghozásában.
Orsolya Kovács
Orsolya Kovács
1 hónapja
(Translated by Google) The attentive, helpful, thorough attitude and understandable explanation of Áron Tamás was extremely helpful to me, although I am not a man of numbers ... It helped me easily and quickly to choose the right private pension fund for me. I can recommend it to everyone. (Original) Nekem rendkívül nagy segítség volt Tamás Áron figyelmes, segítőkész, alapos hozzáállása, és érthető magyarázata, bár én nem vagyok a számok embere... Könnyen és gyorsan segített kiválasztani a számomra megfelelő magánnyugdíjpénztárat. Mindenkinek tudom ajánlani.
Gabor Varadi
Gabor Varadi
1 hónapja
(Translated by Google) Áron Tamás helped with the choice and administration. I can only recommend it! (Original) Tamás Áron segített a választásban és az ügyintézésben. Mindenképpen csak ajánlani tudom!
Imre szűcs
Imre szűcs
4 hónapja
Adrienn Horváthné Zajácz
Adrienn Horváthné Zajácz
5 hónapja
(Translated by Google) Áron Tamás (Original) Tamás Áron
Tímea Balogh
Tímea Balogh
5 hónapja
Dániel Abriha
Dániel Abriha
11 hónapja
(Translated by Google) I searched on the net for our chances of saving children. Then I found an article from Grantis where I could find out about the most basic things. I asked for a call back, Áron Tamás adviser contacted me, who answered my questions, presented the best offers and I could make the right decision. Grantist recommend everyone who is looking for an independent consultant. (Original) Az után kutattam a neten, hogy milyen lehetőségeink vannak gyermek megtakarítás terén. Ekkor találtam rá a Grantis egy cikkére, ahonnan tájékozódni tudtam a legalapvetőbb dolgokról. Visszahívást kértem, Tamás Áron tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot, aki válaszolt a felmerülő kérdéseimre, bemutatta a legjobb ajánlatokat és így megfelelő döntést tudtam hozni. Ajánlom mindenkinek a Grantist, aki független tanácsadót keres.

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Tamás Áron telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!