Tamás Áron

Tamás Áron Tanácsadó

Tamás Áron vagyok, tőke kiépítési és pénzügyi szakértő. 2014 óta dolgozom ezen a területen, eddig több mint 500 ügyfelemet segítettem céljai elérésében, anyagi stabilitásában. Együttműködésünk során kiemelt hangsúlyt fektetek a pénzügyi tervezésre, hiszen azok az emberek, családok, akik tudatosan bánnak pénzügyeikkel szignifikánsan több célt tudnak eredményesen megvalósítani az életben. Hiszem, hogy az emberek olyan szakértőt keresnek, akiben bízhatnak és szakmailag is magas színvonalat képviselve segít megvalósítani terveiket. Aki egyszerűen és érhetően vázolja fel számukra a lehetőségeiket, különböző termékek előnyeit hátrányait. Számomra legfontosabb, hogy ügyfeleimet ennek megfelelően támogassam. Célom az ügyfeleim minél magasabb minőségben való kiszolgálása, ennek érdekében folyamatosan építem szaktudásom, újabb és újabb területeken.

bemutatkozó videóm
Legfőbb célom

Olyan professzionális szolgáltatást nyújtani, amit én is szívesen vennék igénybe

Motivációm

Pénzügyi tudatosság fejlesztése

Ami fontos nekem

Kölcsönös bizalmi kapcsolat kiépítése az ügyfelekkel

Hobbi

Küzdősportok, önfejlesztés, edzés

Szakterületeim

  • Nyugdíj megtakarítások
  • Gyermek-jövő tervezés
  • Élet-, baleset- és egészségbiztosítás
  • Befektetések

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Ildikó Bori

2022. July 25.

Diána Sári

2022. February 02.

A tanácsadóm, Tamás Áron személyében egy szakmailag felkészült és segítőkész fiatalembert ismertem meg, aki a kérdéseimet maradéktalanul megválaszolta, ezáltal segített eligazodni a nyugdíjmegtakarítsok útvesztőiben. Ezúton is köszönöm az útmutatást és eredményes együttműködést kívánok mind magunknak, mind a leendő ügyfeleivel! :)

Erika Bors

2022. January 25.

Nikolett Mosolygó-Fekete

2021. December 08.

Gyermek megtakarításról érdeklődtünk, Tamás Áron vette fel velünk a kapcsolatot. Részletes, személyre szabott tájékoztatást adott, minden kérdésünkre választ kaptunk. Pici baba miatt nem vagyunk túl rugalmasak, de ez sem jelentett gondot az ügyintézésben.

Bálint Trombitás

2021. November 12.

Jusztin Kata

2021. September 06.

Nyugdíjbiztosítást kötöttem Tamás Áron tanácsadó segítségével. Áron egy kedves, segítőkész, felkészült szakértő, aki átfogó felvilágosítást adott a biztosítással kapcsolatban. Kérdéseimre türelmesen válaszolva sikerült megtalálni a legjobb megoldást. Köszönöm a segítséget, szívesen ajánlom másoknak is!

Andrea Szalkai

2021. September 02.

Tamás Áron tanácsadónak köszönhetően a legkedvezőbb életbiztosítást sikerült kiválasztanunk. Az ő szakértelme, kedvessége és segítőkész hozzá állása nélkül nekünk nem siketült volna. Nagyon szépen köszönjük. Remélem még találkozunk.

Tamas Bodi

2021. September 02.

Tamás Áron (Translated by Google) Áron Tamás

Gergely Juhász

2021. August 18.

Tanácsadóm, Tamás Áron magas színvonalú pénzügyi és befektetési tanácsadást nyújtott. Jelenleg egy nyugdíjbiztosítást kötöttem Áron segítségével, aki előtte személyre szabottan az összes számomra szóba jöhető ajánlatot megmutatta, majd sokat segített a sok elérhető lehetőség közül a számomra legmegfelelőbb kiválasztásában. Korrekt, rugalmas (személyes vagy online megbeszélés), minden kérdésemre válaszolni tudó és segítőkész tanácsadót ismertem meg személyében.

András Takács

2021. August 11.

Bemutatkozom

Tamás Áron

Médiamegjelenések

Összes médiamegjelenés
Így tegyél félre a pénzedből idén, már egy filctoll is nagy segítség

Így tegyél félre a pénzedből idén, már egy filctoll is nagy segítség

2022. January 24.

Hogyan vágjunk bele 2022-ben a spórolásba? Szakértőnk válaszol a PénzÜgyes podcastban.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem