Stáglné Fodor Judit

Stáglné Fodor Judit Tanácsadó

Stáglné Fodor Judit vagyok, pénzügyi tanácsadó, gyermekeim édesanyja, férjem társa. 2006-ban lakossági tanácsadóként kezdtem pályafutásomat a banki szektorban. Majd GYES-ről visszatérve a munka világába, egyértelművé vált számomra, hogy váltanom kell. Büszkeséggel tölt el, hogy ma már a GRANTIS csapatának tagja lehetek. Szüleim példáján keresztül gyermekkoromban vált életem részévé a tudatos pénzügyi gondolkodás, tervezés, és a hozzám fordulóknak is ezt a szemléletet szeretném átadni. Fontosnak tartom, hogy a családban merjünk beszélni a pénzről és tudjunk vele a céljainknak megfelelően tervezni, legyen az a gyermekeink jövője és/vagy a nyugdíjas éveink. Tanácsadásaim során az ember van fókuszban. Célom a személyre szabott legjobb megoldás megtalálása független tanácsadás keretében.

Legfőbb célom

A pénzügyi tudatosságot a kultúránk részévé tenni

Amire büszke vagyok

Életem különböző területeinek sikeres menedzselése

Ami fontos nekem

A családom

Hobbi

Zumba, zene, olvasás

Szakterületeim

  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Antonietta Skiba-Danyi

2022. június 22.

Staglné Fodor Judit, köszönöm szépen!

Endre Király

2021. november 08.

Baleset-és nyugdíjprogramhoz kapcsolódó életbiztosítást kötöttem Stáglné Fodor Judit segítségével. Judit mindegyik videó beszélgetésünk alkalmával nagyon felkészült, kedves és türelmes volt. Köszönöm szépen a munkáját! Profi tanácsadó, bátran merem ajánlani mindenkinek.

Viktória Juhász

2021. október 10.

A cég kapcsán Stáglné Fodor Judit tanácsadóval dolgoztam együtt, akitől nagyon profi ,személyre szóló tanácsadást kaptam, érthető nyelven , az igényeimre szabva. Nagyon tetszett Judit gyorsasága, maximalizmusa és nem utolsó sorban kedvessége. Teljeskörű és áttekinthető piackutatást végzett számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Nagyon elégedett voltam a munkájával és a profizmusával.

Margó Gigido

2021. május 04.

Interneten kerestem nyugdíjcélú megtakarításhoz lehetőségeket, és kíváncsiságból küldtem el a megkeresésemet. Rövid időn belül jelentkezet Stáglné Fodor Judit, akitől telefonos egyeztetést követően online formában kaptam szakszerű és precíz tájékoztatást a piac lehetőségeiről. Egy tájékozódó beszélgetést követően, az igényeimnek és lehetőségeimnek megfelelő ajánlatokat állított össze számomra, így lehetőség volt több koncepció közül választani. Mivel nem vagyok pénzügyi szakember segítségemre volt/ van, amikor kérdések merültek fel bennem. Érezhető a stabil szakmai háttér, tájékozottság, ami pozitívum, hogy nem egy biztosító termékét akarja az emberre erőltetni, ha elbizonytalanodom, inkább átbeszéli még egyszer a lehetőségeket, nem erőszakos. A kommunikációnk nyílt, őszinte, a további kapcsolattartás lehetősége nyugtatólak hat, hogy jó kezekben van a biztosításom, és tettem valamit a jövőbeni magamért . Mivel nagyon sokára vehetem igénybe a kiválasztott portfólió által jelen pillanatban ígért hozamot, és a jövőt nem ismerjük, így szorítok, hogy jól válasszak...

Csaba Szigeti

2021. február 19.

Stáglné Fodor Judit nagyon lelkiismeretesen segített a döntésem meghozatalában minden olyan információt a rendelkezésemre bocsátani ami megkönnyíti a választást. Ha nem értettem valamit olyan módon tudta elmagyarázni ami számomra is érthető volt. Köszönöm szépen. Szigeti Csaba

Gab S.

2020. december 17.

A bizosítások világában könnyű elveszni. A sokféle ajánlat, a rengeteg apróbetűs rész, az elkötelezett értékesítők esetenkéni rámenőssége miatt nehéz jó döntést hozni. Ebben a cipőben jártam éppen, amikor rátaláltam a Grantis szolgáltatására. Regisztrációm után nem sokkal Stáglné Fodor Judit keresett meg, akivel 3-4, online konzultáció után sikerûlt megnyugtató és sikeres döntést hozni. Minden alkalommal tökéletes információcsomagot kaptam tőle, az összes kérdésemre választ kaptam, szakmai felkészültségében és tisztességes hozzáállásában egy pillanatig sem kételkedtem. Kommunikációja kifogástalan, amit ígért, mindig betartotta. Hálásan köszönöm a hathatós segítséget!

Gábor Sabján

2020. december 17.

Kockázati életbiztosítás után kutatva akadtam a Grantis -ra. A tájékoztató kérése után másnap jelentkeztek, majd hamarosan felvette velem a kapcsolatot Stáglné Fodor Judit. Többszöri online igényfelmérés és egyeztetés után 3 biztosító ajánlatát mutatta be. Részletes tájékoztatást adott a bizosítások közötti különbségről.A tanácsadó kedves, jól felkészült, a felmerülő kérdéseimre készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat.

Szívesen elmagyarázunk neked mindent személyesen

Tanácsadásunk ingyenes és az is marad.

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem