Stáglné Fodor Judit

Stáglné Fodor Judit

Tanácsadó
Stáglné Fodor Judit vagyok, pénzügyi tanácsadó, gyermekeim édesanyja, férjem társa. 2006-ban lakossági tanácsadóként kezdtem pályafutásomat a banki szektorban. Majd GYES-ről visszatérve a munka világába, egyértelművé vált számomra, hogy váltanom kell. Büszkeséggel tölt el, hogy ma már a GRANTIS csapatának tagja lehetek. Szüleim példáján keresztül gyermekkoromban vált életem részévé a tudatos pénzügyi gondolkodás, tervezés, és a hozzám fordulóknak is ezt a szemléletet szeretném átadni. Fontosnak tartom, hogy a családban merjünk beszélni a pénzről és tudjunk vele a céljainknak megfelelően tervezni, legyen az a gyermekeink jövője és/vagy a nyugdíjas éveink. Tanácsadásaim során az ember van fókuszban. Célom a személyre szabott legjobb megoldás megtalálása független tanácsadás keretében.
Legfőbb célom A pénzügyi tudatosságot a kultúránk részévé tenni.
Hobbi zumba, zene, olvasás
Amire büszke vagyok Életem különböző területeinek sikeres menedzselése.
Ami fontos nekem a családom

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Endre Király
Endre Király
29napja
Baleset-és nyugdíjprogramhoz kapcsolódó életbiztosítást kötöttem Stáglné Fodor Judit segítségével. Judit mindegyik videó beszélgetésünk alkalmával nagyon felkészült, kedves és türelmes volt. Köszönöm szépen a munkáját! Profi tanácsadó, bátran merem ajánlani mindenkinek.
Viktória Juhász
Viktória Juhász
1 hónapja
(Translated by Google) In connection with the company, I worked with a consultant, Judit Stáglné Fodor, from whom I received very professional, personal advice, in an understandable language, tailored to my needs. I really liked Judit’s speed, maximalism, and last but not least, her kindness. He did a comprehensive and clear market research for me so I could easily make my decision. I was very pleased with his work and professionalism. (Original) A cég kapcsán Stáglné Fodor Judit tanácsadóval dolgoztam együtt, akitől nagyon profi ,személyre szóló tanácsadást kaptam, érthető nyelven , az igényeimre szabva. Nagyon tetszett Judit gyorsasága, maximalizmusa és nem utolsó sorban kedvessége. Teljeskörű és áttekinthető piackutatást végzett számomra, hogy könnyen meg tudjam hozni a döntésemet. Nagyon elégedett voltam a munkájával és a profizmusával.