Papp Zoltán

pénzügyi tanácsadó

Papp Zoltán vagyok, megtakarítási szakértő. Munkám során igyekszem hasznos információkkal szolgálni az embereknek, és segíteni nekik abban, hogy maguk ismerjék fel, hogyan lehet reális célokat tervezni és elérni. Nagyon fontosnak tartom a pénzügyi edukációt, tájékoztatást, és hiszem, hogy az emberek anyagi biztonságának megteremtése össztársadalmi feladat, amiben mindenkinek tudása szerint kell részt venni. A tanácsadói munkámmal párhuzamosan koncerteket szervezek, egy koncertsorozat kurátora és egy improvizatív zenei egyesület elnöke vagyok.

Legfőbb célom

anyagi biztonságot teremteni mindenkinek

Hobbi

bringa, zene

Tapasztalat

7 év

Amire büszke vagyok

hatásomra sok embernek van megtakarítása

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Megtakarítások
  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Lakás előtakarékosság
  • Befektés

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.