Pál Tímea

Ügyfélkapcsolati vezető
Pál Tímea vagyok, megtakarítás szakértő és a GRANTIS értékesítési vezetője. Szeretem a hivatásom, és hiszek abban, hogy az őszinte pénzügyi tanácsadásra egyre nagyobb igény mutatkozik, hiszen egyre többen vannak, akik nem dőlnek be az üres marketingnek. Szerencsésnek érzem magam, amiért az első lépésektől láthattam felépülni egy olyan céget, ahol a munka hivatás, a probléma kihívás, a kollégák barátok, az ügyfél pedig kompromisszumok nélkül minden pillanatban a legfontosabb. Büszke vagyok arra, hogy munkánkkal értéket teremtünk és hozzájárulhatunk egy olyan pénzügyi tudatosság kialakulásához, amiben többé senki előtt nem maradhat titok az „apró betű”.
Legfőbb célom Hogy mindenki átlássa a lehetőségeit és a kockázatait
Hobbi Kutyakiképzés, fotózás, önfejlesztés, filmek
Amire büszke vagyok Minden ügyfelünkre, mert ők már tesznek a jövőjükért
Ami fontos nekem Hogy a munkámmal értéket teremtsek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Péter Dobos
Péter Dobos
6napja
Nyári Szidónia volt a tanácsadóm a biztosítási ügyintézésemnél, és bátran mondhatom, hogy gyors, precíz, pontos és segítőkész szakembert ismertem meg a személyében. Bátran ajánlom mindenkinek!
Bonifác Tálai
Bonifác Tálai
1 hónapja
Egészségbiztosítást szerettem volna kötni, hogy biztonságban érezhessem magam ezekben a bizonytalan és kiszámíthatatlan állami egészségügyi ellátást nyújtó időkben is. A GRANTIS segítségével, felkeresésével szerettem volna teljes képet kapni a számomra legmegfelelőbb "privát" biztosítási csomagokról. Az igényeim első körös felmérése után, Nyári Szidónia vette fel velem a kapcsolatot. Többször egyeztettünk telefonon, valamint video-hívásban és személyesen is, hogy tényleg a legjobb paraméterekkel rendelkező csomagot választhassam a rengeteg piacon elérhető hasonló tematikájú biztosítás közül. Szidónia hozzáértő, végtelenül kedves és barátságos volt velem, minden kérdésemre és kérésemre megnyugtató és teljeskörű választ adott, pontosan és precízen végezte a munkáját. Ez nagyban megkönnyítette a választásomat, nagyon gyorsan megtaláltam az igényeimhez legjobban illő és a számomra ideális egészségbiztosítást, azt, amely minden elvárásomnak megfelelt. Csak ajánlani tudom! :)
Csaba Szigeti
Csaba Szigeti
1 hónapja
Stáglné Fodor Judit nagyon lelkiismeretesen segített a döntésem meghozatalában minden olyan információt a rendelkezésemre bocsátani ami megkönnyíti a választást. Ha nem értettem valamit olyan módon tudta elmagyarázni ami számomra is érthető volt. Köszönöm szépen. Szigeti Csaba
Burics József
Burics József
1 hónapja
Nyugdíjbiztosítás iránt érdeklődtem és kaptam részletes, teljeskörű információt Nyári Szidónia tanácsadótól. Mivel szimpatikus és felkészült volt, így végül szerződést is tudtam a segítségével kötni az ajánlatok közül a számomra legmefelelőbbnek tűnő biztosítóval. Gyakorlatilag 2 hét alatt megtörtént ez, a telefonos konzultációtól kezdve, az online video chat-n át a végén az elkerülhetetlen személyes találkozóig, ami aláírások miatt elkerülhetetlen volt. Remélem a követköző 10+ évben is hasonló minőségű kapcsolat lesz köztünk. Köszönöm szépen
Gábor Sabján
Gábor Sabján
3 hónapja
Kockázati életbiztosítás után kutatva akadtam a Grantis -ra. A tájékoztató kérése után másnap jelentkeztek, majd hamarosan felvette velem a kapcsolatot Stáglné Fodor Judit. Többszöri online igényfelmérés és egyeztetés után 3 biztosító ajánlatát mutatta be. Részletes tájékoztatást adott a bizosítások közötti különbségről.A tanácsadó kedves, jól felkészült, a felmerülő kérdéseimre készségesen válaszolt. Csak ajánlani tudom a szolgáltatásukat.
Mária Hidvégi
Mária Hidvégi
5 hónapja
Stáglné Fodor Judit
Gergely Kis-Nemes
Gergely Kis-Nemes
5 hónapja
Korrekt, gyors, megbízható, ezek az első tapasztalatok! (Stáglné Fodor Judit)
A sgard
A sgard
6 hónapja
Júniusban találkoztam Nyári Szidónia üzletkötővel. Nagyon pozitív személyiség és szakszerű útmutatást kaptam tőle. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, minden pénzügyi kérdésekben segit. Én csak javasolni tudom őket.
János Fülöp
János Fülöp
1 éve
Évi Hajas
Évi Hajas
3 éve
(Translated by Google) I am maximally satisfied with the service of Grantis. I approached them to save for retirement, I wrote to Tímea Pál on a friendly suggestion. He was very kind and helpful to me all along, informed me of everything that came up during the first conversation (and also during my more specific questions later), dispelled my doubts, I didn’t feel a little uncomfortable that I wasn’t familiar with this topic. What was a very positive experience for me was that I never felt like I had turned to me with the intention of selling to definitely put my vote for one of the products or urged me to make a decision. I am sure that in the future, if I have other savings and insurance goals, I will turn to them. :) (Original) Maximális megvagyok elégedve a Grantis szolgáltatásával. Nyugdíj célú megtakarítás miatt kerestem meg őket, baráti javaslatra írtam Pál Tímeának. Végig nagyon kedves és segítőkész volt velem, informált mindenről, ami felmerült az első beszélgetés során (és a későbbi specifikusabb kérdéseim során is), eloszlatta a kételyeimet, egy kicsit sem éreztem magam kellemetlenül, hogy nem vagyok jártas ebben a témában. Ami nagyon pozitív élmény volt számomra, hogy egyszer sem éreztem, hogy eladási szándékkal fordult volna felém, hogy mindenképpen tegyem le a voksom valamelyik termék mellett, vagy sürgetett volna, hogy döntsek. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben, ha egyéb megtakarítási, biztosítási céljaim lesznek, hozzájuk fogok fordulni. :)
Gábor Könyves
Gábor Könyves
4 éve
(Translated by Google) Correct team. They give an appropriate and understandable answer to everything and are independent !!! (Original) Korrekt csapat. Mindenre megfelelő és érthető választ adnak és függetlenek!!!
Klára Dr. Ódor
Klára Dr. Ódor
4 éve
(Translated by Google) The first thing that comes up with this type of company is that you want to talk to someone about it. This is not what happened, the staff member who came in did not want to persuade me. He had provided me in writing with a comparative table of pension insurance in advance. Based on this, the conversation started. Tim Paul was extremely prepared, answering every question, and I feel I made a reassuring decision. A sympathetic lady, knowledgeable and well prepared. (Original) Az ilyen típusú cégekkel kapcsolatban az az első, ami beugrik az embernek, hogy rá akarja valamire okvetlenül beszélni az embert. Itt nem ez történt, az a munkatárs, aki felkeresett, semmire nem akart rábeszélni. Előzetesen eljuttatta írásban nekem a megbeszéltek szerint egy összehasonlító táblázatot nyugdíjbiztosítás ügyében. Ez alapján indult a beszélgetés. Pál Tímea rendkívül felkészült volt, minden kérdésre adott választ, és úgy érzem, megnyugtató döntést hoztam. Szimpatikus hölgy, tájékozott és felkészült.
Emoke Fazekas
Emoke Fazekas
5 éve
(Translated by Google) Fully accidentally, I found the ad while browsing the Internet. My partner has long been thinking about opening up Dani's boyfriend for some savings that can not only be used for housing. After registration I was contacted and then I was sent the most suitable offers that I could review. In a very correct way, I turned to my needs and schedule to look for an appropriate opportunity to talk personally. Tímea Pál spoke in detail, giving me a satisfactory answer to my questions. I didn't regret choosing Grant. I can only recommend this company to everyone. Young, vibrant, motivated. I wish you much more success. Yours sincerely, Emaz Fazekas (Original) Teljesen véletlenül, az internet böngészése közben találtam rá a hirdetésre. A párommal már régen gondolkodtunk azon, hogy Dani fiúnknak valamilyen megtakarítás félét nyissunk, amit nem csak lakásra lehet felhasználni. A regisztráció után felvették velem a kapcsolatot, majd e-mailben elküldték a legmegfelelőbb ajánlatokat, amit át tudtam nézni. Nagyon korrekt módon az én igényeimhez és időbeosztásomhoz alakítva kerestek egy megfelelő alkalmat, ahol személyesen beszélgettünk. Pál Tímea mindent részletesen elmondott, a kérdéseimre kielégítő választ adott. Nem bántam meg, hogy a Grantist választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget. Fiatalok, lendületesek, motiváltak. További sok sikert kívánok Önöknek. Tisztelettel: Fazekas Emőke

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Pál Tímea telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!