Pál Tímea

Ügyfélkapcsolati vezető
Pál Tímea vagyok, megtakarítás szakértő és a GRANTIS értékesítési vezetője. Szeretem a hivatásom, és hiszek abban, hogy az őszinte pénzügyi tanácsadásra egyre nagyobb igény mutatkozik, hiszen egyre többen vannak, akik nem dőlnek be az üres marketingnek. Szerencsésnek érzem magam, amiért az első lépésektől láthattam felépülni egy olyan céget, ahol a munka hivatás, a probléma kihívás, a kollégák barátok, az ügyfél pedig kompromisszumok nélkül minden pillanatban a legfontosabb. Büszke vagyok arra, hogy munkánkkal értéket teremtünk és hozzájárulhatunk egy olyan pénzügyi tudatosság kialakulásához, amiben többé senki előtt nem maradhat titok az „apró betű”.
Legfőbb célom Hogy mindenki átlássa a lehetőségeit és a kockázatait
Hobbi Kutyakiképzés, fotózás, önfejlesztés, filmek
Amire büszke vagyok Minden ügyfelünkre, mert ők már tesznek a jövőjükért
Ami fontos nekem Hogy a munkámmal értéket teremtsek

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Évi Hajas
Évi Hajas
1 éve
Maximális megvagyok elégedve a Grantis szolgáltatásával. Nyugdíj célú megtakarítás miatt kerestem meg őket, baráti javaslatra írtam Pál Tímeának. Végig nagyon kedves és segítőkész volt velem, informált mindenről, ami felmerült az első beszélgetés során (és a későbbi specifikusabb kérdéseim során is), eloszlatta a kételyeimet, egy kicsit sem éreztem magam kellemetlenül, hogy nem vagyok jártas ebben a témában. Ami nagyon pozitív élmény volt számomra, hogy egyszer sem éreztem, hogy eladási szándékkal fordult volna felém, hogy mindenképpen tegyem le a voksom valamelyik termék mellett, vagy sürgetett volna, hogy döntsek. Biztos vagyok benne, hogy a jövőben, ha egyéb megtakarítási, biztosítási céljaim lesznek, hozzájuk fogok fordulni. :)
Gábor Könyves
Gábor Könyves
3 éve
Korrekt csapat. Mindenre megfelelő és érthető választ adnak és függetlenek!!!
Klára Dr. Ódor
Klára Dr. Ódor
3 éve
Az ilyen típusú cégekkel kapcsolatban az az első, ami beugrik az embernek, hogy rá akarja valamire okvetlenül beszélni az embert. Itt nem ez történt, az a munkatárs, aki felkeresett, semmire nem akart rábeszélni. Előzetesen eljuttatta írásban nekem a megbeszéltek szerint egy összehasonlító táblázatot nyugdíjbiztosítás ügyében. Ez alapján indult a beszélgetés. Pál Tímea rendkívül felkészült volt, minden kérdésre adott választ, és úgy érzem, megnyugtató döntést hoztam. Szimpatikus hölgy, tájékozott és felkészült.
Emoke Fazekas
Emoke Fazekas
3 éve
Teljesen véletlenül, az internet böngészése közben találtam rá a hirdetésre. A párommal már régen gondolkodtunk azon, hogy Dani fiúnknak valamilyen megtakarítás félét nyissunk, amit nem csak lakásra lehet felhasználni. A regisztráció után felvették velem a kapcsolatot, majd e-mailben elküldték a legmegfelelőbb ajánlatokat, amit át tudtam nézni. Nagyon korrekt módon az én igényeimhez és időbeosztásomhoz alakítva kerestek egy megfelelő alkalmat, ahol személyesen beszélgettünk. Pál Tímea mindent részletesen elmondott, a kérdéseimre kielégítő választ adott. Nem bántam meg, hogy a Grantist választottam. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a céget. Fiatalok, lendületesek, motiváltak. További sok sikert kívánok Önöknek. Tisztelettel: Fazekas Emőke

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Pál Tímea telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!