Németh Zoltán Márk

vezető tanácsadó
Németh Zoltán Márk vagyok, életpálya tervező. A munkám nem merül ki a tanácsadásban, feladatomnak tekintem a különböző életszakaszok kockázatainak felmérését is. Tevékenységem lojálisan és őszintén végzem. Függetlenül segítek minden olyan családnak, akik most kezdik építeni jövőjüket, tervezgetik az első lakásvásárlást vagy a gyermekvállalást. Mindig igyekszem közérthetővé tenni a száraz pénzügyi szaknyelvet, hogy a tanácsomat kérők mindent tisztán és pontosan láthassanak.
Legfőbb célom A családok pénzügyi védelmének kialakítása
Hobbi Drón-reptetés, utazgatás
Amire büszke vagyok A megvalósult céljaimra és a szüleimre
Motivációm A magyar pénzügyi kultúra kiépítése

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Lakásmegoldások
  • Családi biztosítások
  • Életbiztosítás

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Zsuzsanna Guti
Zsuzsanna Guti
7 hónapja
Teljeskörű tájékoztatást és választ kaptam minden kérdésemre majd segítséget a kiválasztáshoz, figyelembe véve a lehetőségeimet . Németh Zoltán Márk a tanácsadó. Bizalommal fordulok hozzá , mert úgy érzem, hogy az ügyfelek érdekében tesz mindent.
Judit Füle
Judit Füle
1 éve
Korábban nem voltam biztos benne, hogy milyen irányba induljak el a nyugdíj célú megtakarításokkal, biztosításokkal kapcsolatban. Ezért kerestem fel a Grantist, ahol Németh Zoltántól kaptam segítséget. Zoltán felkészült, kedves és segítőkész szakember, minden kérdésemre azonnal válaszolt. Előnyökről, hátrányokról is beszélt, olyan dolgokra is felhívta a figyelmemet, ami laikusként eszembe sem jutott volna. Segítségével sikerült a nekem legmegfelelőbb opciókat kiválasztanom. Minden gyorsan és hatékonyan zajlott. További terveimmel kapcsolatban is a Grantist fogom választani. Köszönöm szépen!
Tamas Mikecz
Tamas Mikecz
1 éve
Nagyon jó a honlap - már ebből is sok információ kiolvasható, és nagyon meg is nyugtatja az embert. A kollega, akivel találkoztunk, udvarias volt. Tényleg ismerte az apróbetűket, és - a kalkulációk segítségével - viszonylag gyorsan sikerült kiválasztani a legkedvezőbb lehetőséget.
Hédi Pölczman-Kovács
Hédi Pölczman-Kovács
1 éve
Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, amit kaptunk. Minden kérdésünkre kaptunk választ, a velünk foglalkozó üzletkötő mindent elmagyarázott, ami nem volt világos, és a személyes találkozás végén könnyen el tudtuk dönteni, melyik csomagot válasszuk. Ajánlottam a barátaimnak is, mert az üzletkötővel való beszélgetés nagyon megkönnyítette a döntést, és nem maradtak bennünk kétségek a választás után.
zoltán Forster
zoltán Forster
2 éve
Mónika Mencigár
Mónika Mencigár
2 éve
A biztosítók közvetlen munkatársai nem tudtak maradéktalanul meggyőzni, hogy miért épp náluk kössem meg gyermekeim taníttatására a biztosítást. Ezután találtam rá a Grantisra az interneten böngészve. Érdeklődésemre néhány napon belül felvették velem a kapcsolatot, majd néhány telefonos egyeztetés, illetve egy személyes találkozást követően a segítségükkel sikerült rendet tenni a káoszban és kiválasztani egy megtakarítást. De hogy végül jól döntöttem-e, az majd csak évek múlva derül ki. Mindenesetre a szolgáltatásukat bátran merem ajánlani. Hozzáértő, szakmailag felkészült tanácsadó segítette döntésemet.
Zsolt Mente
Zsolt Mente
2 éve
Viktor Forgács
Viktor Forgács
2 éve
Bátran ajánlanám mindenkinek a Grantist, mert egy képet kapunk a helyi gazdasági helyzetről általuk, s ezáltal elgondolkodtató lehet meglévő pénzügyi helyzetünk pozitív irányba való elmozditása.
vviktor007
vviktor007
2 éve
Kedves Érdeklődők! Személyes tapasztalatomat szeretném megosztani veletek a Grantis cégről. Németh Zoltán Márk volt a tanácsadó akivel én személy szerint találkoztam. Mondhatom, hogy én eddig szakmailag jobban felkészült tanácsadóval nem találkoztam eddig. Minden kérdésemre választ kaptam ami érdekelt. Nem tudtam megfogni és ha valamit nem értettem akkor megfogalmazta a számomra érthető módon. Küldött prezentációkat is ha kértem az adott szolgáltatással kapcsolatban. Pontos, korrekt és közvetlen, munkájában precíz. Én csak ajánlani tudom! Üdvözlettel, Viktor
Ildikó Buzder
Ildikó Buzder
2 éve
Németh Zoltánnál találkoztam, aki teljes mértékben fel volt készülve. Az előzetesen szóban elmondott feltételek alapján kész ajánlatokkal állt elő, melyeknek pontosan el tudta mondani az előnyeit , hátrányait. Az alapoktól kezdte a magyarázatot, ami egy hozzá nem értő számára elengedhetetlen. További sok sikert kívánok!
Júlia Varga
Júlia Varga
3 éve
Fantasztikus cég Grantisz, megbízható, segítőkész és teljesen ügyfélorientált. Nagy döntés olyan szinten előre gondolkodni pénzügyileg, hogy belássunk több évet előre, mire lesz jó, ha takarékot nyitunk, hogy jutunk később a pénzünkhöz, milyen hitel a legkedvezőbb számunkra. Nekem főleg azért nehéz, mert egyáltalán nem értek az ilyenekhez és becsapható vagyok, de egy finom kávé mellett érthető és szakszerű magyarázatot kaptam arról, mit miért és hogy kellene kuporgatni hogy később lakást vehessek és már nagyon közel vagyok hozzá. Maga az, hogy ilyenen gondolkozhatok, lakásvásárlás csak a cégnek köszönhetem és nagyon elfogult vagyok kollégájukkal szemben, aki folyamatosan kézben tart és ellát professzionális tanácsokkal, hogy biztos a legmegfelelőbb döntést hozzam meg - Zoltán Márk Németh!
Péter Lucza
Péter Lucza
3 éve
Kicsit furcsa volt, hogy nem akarnak rábeszélni semmire, hanem segítenek megtalálni a nekem megfelelő legjobb megoldást bármilyen helyzetben. Azt hiszem hogy segítségükkel sokkal jobb magánnyugdíjpénztárat találtam, mint amit egyedül tudtam volna. Ajánlani azért tudom bárkinek, mert nem a saját termékeik eladása a céljuk, hanem a teljes piacon segítenek megtalálni a legjobbat.
Ádám Szabó
Ádám Szabó
4 éve
Én Németh Zoltánnal találkoztam, minden kérdésemre kielégítő választ adott. Nagyon megvagyok elégedve a teljes körű tanácsadással. Bárkinek szívesen ajánlanám!
Ákos Fekecs
Ákos Fekecs
4 éve
Kérdéseimre mindig időben kapok választ a segítőkész tanácsadóktól.
Levente Fülöp
Levente Fülöp
4 éve
Én Németh Zolival beszéltem. Egyszerűen, világosan elmagyarázta, ami érdekelt. Gördülékenyen intéztük el a papírmunkát is. 5/5

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Németh Zoltán Márk telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!