Kapj vissza akár 130.000 Ft-ot!
Indíts nyugdíj-megtakarítást december 31-ig!
  • -- nap
  • -- óra
  • -- perc
  • -- másodperc
Kremeshnyy Krisztián

Kremeshnyy Krisztián Tanácsadó

Kremeshnyy Krisztián vagyok, pénzügyi tanácsadó. A Covid-járvány alatt kezdtem el jobban beleásni magam a pénzügyekbe, ezután kerültem a Grantishoz 2022-ben. Apaként fontosnak tartom a pénzügyi tudatosságot, stabilitást és kiszámíthatóságot!

Legfőbb célom

Az ügyfeleim pénzügyi stabilitásának megteremtése

Ami fontos nekem

Megbízhatóság, kiszámíthatóság

Hobbi

Túrázás, olvasás

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Egészségvédelem
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Fanni Geiszt

2023. július 26.

Kremeshnyy Krisztián volt a pénzügyi tanácsadónk. Csak pozitív dolgokat tudok róla mondani. Rendkívül felkészült és szuper kedves volt. Minden kérdésemre választ kaptam, a legjobb befektetéseket sikerült megkötnünk. A folyamat zökkenőmentes volt,minden dokumentumot előkészített. Nagyon rugalmas volt és ami különösen tetszett, hogy a megbeszélés végén készített számunkra egy összefoglaló emailt. Ajánlom Krisztiánt, ha megbízható, felkészült és jófej tanácsadót keresel.

Zsuzsanna Varga

2023. június 02.

Maximálisan elégedett vagyok. Teljes mértékben az igényeim figyelembe vételével kaptam ajánlott amit meg is kötöttem. Nagyon köszönöm Kremeshnyy Krisztián segítségét és maximális szakmai hozzáértését.

Pamela Kalas

2023. április 18.

Szakmailag maximálisan felkészült szakemberekkel beszélgettem, kérésemre több alkalommal készítettek kalkulációt a megbeszélt kritériumok szerint teljesen az igényeimhez igazítva. Nem utolsó sorban kellő empátiával rendelkeznek, rugalmasan tudják kezelni az személyes problémákat nehézségeket! Ajánlani tudom Kremeshnyy Krisztiánt! Köszönöm a lehetőséget!

Péter Petrecz

2023. február 23.

Gyorsak, korrektek, nem tukmálnak. Külön köszönet Kremeshnyy Krisztián-nak.

Itt kérhetsz teljes összehasonlítást!

Több mint 80 pénzintézeti ajánlatot versenyeztetünk neked! Csak annyi a dolgod, hogy visszahívást kérj tőlünk, tanácsadónk 3 munkanapon belül visszahív és személyre szabottan hasonlítja össze neked a pénzügyi megoldásokat.

google ratings

4,97

( 1626 vélemény alapján )

Megnézem