Krasznai Linda

vezető tanácsadó

Krasznai Linda vagyok, megtakarítási szakértő. A 8 évig tartó versenysport múltamnak köszönhetően rengeteg olyan jellemvonást tudtam kamatoztatni, amelyek most is segítik a munkámat a mindennapokban. Úgy gondolom, hogy a kitartás, a szorgalom, és a nagyfokú alázat elengedhetetlen része a munkámnak. Számomra a legfontosabb, hogy ügyfeleim olyan tanácsadásban részesüljenek, ahol objektív tájékoztatást kapnak, magas minőségű szakmaisággal párosulva, ugyanakkor ne érezzenek nyomást vagy kényszert a döntésük meghozatala során.

Hobbi

sport minden mennyiségben

Tapasztalat

8 év

Motivációm

aki megtisztel a bizalmával, ahhoz igyekszem méltó lenni

Ami fontos nekem

hogy etikus tanácsadók dolgozzanak a piacon

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Lakáskassza
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Befektetés
  • Élet és vagyonbiztosítás

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.