Nem szeretne személyes találkozót? Tanácsadásunk már online is elérhető! Tudnivalók

Kovács András

Tanácsadó
Korábbi tapasztalataim során megtanultam, hogy tanácsadóként az egyik legfontosabb tulajdonság az őszinteség. Hiszem, hogy akkor leszel a legelégedetteb, és akkor fogsz megbízni bennem, ha azt is hallod, amire nem számítasz, például ha egy termék vagy egy szolgáltatás nem éppen neked való. Ez az, amivel Te is találkozni akarsz, hogy olyan szakértővel ülj le beszélgetni, aki meghallgat és odafigyel arra, amit szeretnél, és azt is, amit nem. Így együtt vázoljuk fel pénzügyi álmaidat, céljaidat. Igyekszem megtalálni neked a legoptimálisabb választást, amivel elégedett leszel és biztonságban tudhatod magad és családod jövőjét.
Legnagyobb sikerem ügyfeleim hozzám való ragaszkodása
Hobbi foci, főzés, olvasás
Amire büszke vagyok fejlődni akarás
Motiváció párom mosolya

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások
  • Élet- és egészségbiztosítások

Jelentkezzen díjmentes és független tanácsadásunkra!

Számíthat ránk a pénzügyekben az élet legtöbb területén. Ossza meg velünk elképzeléseit, és segítünk megtalálni azt, ami a legkedvezőbb megoldást nyújtja Önnek.
Ez történik,
miután jelentkezik
Jelentkezés űrlapon keresztül
Rendszerünk a jelentkezését elmenti.
Kapcsolatfelvétel
A következő munkanapon Kovács András telefonon előzetes igényfelmérést készít Önnel.
Személyes találkozó
Tanácsadónkkal irodánkban, otthonában vagy egy kávézóban találkozhat, aki segít összehasonlítani az ajánlatokat, és megtalálni az Önhöz leginkább illőt.
Kapcsolattartás
Telefonos ügyfélszolgálatunk és a személyes tanácsadója a szerződés megkötése után is Ön mellett lesz. Ha probléma adódik, hozzánk bármikor fordulhat!