Kostenszky Anna Edit

Kostenszky Anna Edit

Tanácsadó
Kostenszky Anna vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Közgazdász diplomával rendelkezem, és 2016 óta foglalkozom Ügyfelekkel. Kezdetektől fogva fő célom, hogy a lehető legjobb megoldást találjam meg minden érdeklődő számára, kizárólag az Ő igényeiket figyelembe véve. Évek óta életem szerves részét képzi a tudatosságfejlesztés, szabadidőm jelentős részét töltöm ezzel. Úgy gondolom, hogy a pénzügyi tudatosság legalább olyan fontos, mint a mentális. Büszke vagyok, hogy a GRANTIS értékeit személyesen is képviselhetem, mert valódi függetlenséggel támogatjuk Ügyfeleinket döntéseik meghozatalában, a pénzügyi termékek teljes palettáján.
Hobbi tudatosságfejlesztés, sportolás, tacskós kalandozások
Motivációm folyamatos fejlődés, önmagam megismerése
Legfőbb célom tápláló és őszinte emberi kapcsolatok kialakítása
Ami fontos nekem nyitottnak lenni a világra és a benne rejlő lehetőségekre

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Peter Rakosa
Peter Rakosa
2 hónapja
Nyugdíjmegtakarítás célból vettem fel online a kapcsolatot a Grantis-al mint független alkusz/tanácsadó céggel. Kostenszky Anna tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot és segített a megfelelő megoldás megtalálását. A megbeszéléseink célorientáltak voltak de alaposak is adott területen. Tetszett Anna és Szabolcs fair hozzáállása, szakmai felkészültsége valamint az ügyfél partnerként kezelése. Ajánlani tudom őket és én is folytatom velük a jövőben is az együttműködést. (Translated by Google) To save for retirement, I contacted Grantis online as an independent broker / consultant. Consultant Anna Kostenszky contacted me and helped me find the right solution. Our discussions were goal-oriented but also thorough in a given area. I liked the fair attitude of Anna and Szabolcs, their professional skills and the treatment of the client as a partner. I can recommend them and I will continue to work with them in the future.