Kostenszky Anna Edit

Kostenszky Anna Edit Tanácsadó

Kostenszky Anna vagyok, független pénzügyi tanácsadó. Közgazdász diplomával rendelkezem, és 2016 óta foglalkozom Ügyfelekkel. Kezdetektől fogva fő célom, hogy a lehető legjobb megoldást találjam meg minden érdeklődő számára, kizárólag az Ő igényeiket figyelembe véve. Évek óta életem szerves részét képzi a tudatosságfejlesztés, szabadidőm jelentős részét töltöm ezzel. Úgy gondolom, hogy a pénzügyi tudatosság legalább olyan fontos, mint a mentális. Büszke vagyok, hogy a GRANTIS értékeit személyesen is képviselhetem, mert valódi függetlenséggel támogatjuk Ügyfeleinket döntéseik meghozatalában, a pénzügyi termékek teljes palettáján.

Legfőbb célom

Tápláló és őszinte emberi kapcsolatok kialakítása

Motivációm

Folyamatos fejlődés, önmagam megismerése

Ami fontos nekem

Nyitottnak lenni a világra és a benne rejlő lehetőségekre

Hobbi

Tudatosságfejlesztés, sportolás, tacskós kalandozások

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Befektetések
  • Életvédelem

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Bence Szőke-Tóth

2022. July 27.

Internetes hirdetésben találtam rá a cégre, Kostenszky Anna Edit volt a tanácsadóm, nagyon segítőkész, kedves és rugalmas volt. Minden flottul ment, egyéni igényeimre szabott ajánlatokat és teljeskörű tanácsadást kaptam, a szerződés aláírását követően is tudok hozzá fordulni bizalommal. Csak ajánlani tudom!

Hajnalka Tímár

2022. July 13.

Sokat gondolkoztam, hogy mi legyen ezzel a nyugdíj biztosítással . Miattam kicsit nehezen de végül össze hoztuk Kostenszky Annaval. Nagyon rugalmas, és közvetlen . Mindenkinek ilyen tanácsadót kívánok .

Réka Bálint

2022. June 23.

Régóta kerestem egy olyan társaságot, ahol nem a pénz számít. Internetes keresés után érdeklődtem, hamar megkerestek. A tanácsadó hölgy, Kostenszky Anna felkészült, ugyanakkor közvetlen, aminek örültem. Külön jó, hogy a személyes találkozón több termék aprólékos összehasonlítására kerül sor, ezért úgy gondolom, sikerült olyan szerződést kötnöm, ami tényleg nekem való.

Szilvia Gacsályi

2022. June 20.

Interneten találtam a Grantis Hungary Zrt-re, amikor információkat kerestem a nyugdíjcélú megtakarításokkal kapcsolatosan. Az ígérethez híven másnap jött a telefon, aztán hamarosan személyes találkozót beszéltünk meg Kostenszky Annával, aki minden kérdésemre szakszerűen, érthetően válaszolt. Segítőkész, jól felkészült szakértőnek ismertem meg, és tanácsai, szakértelme segítségével nyugdíjbiztosítást kötöttem, és úgy érzem, jó döntést hoztam:) A beszélgetéseink során úgy éreztem, hogy maximálisan figyel arra, hogy a nekem megfelelő, legjobb tanácsot adja, azt, ami az én életemben, az én lehetőségeim között működhet, de befolyásolni nem akart, és nem sürgette azt sem, hogy minél előbb döntést hozzak. Nagyon fontosnak tartom, hogy Annától a továbbiakban is segítséget, tanácsot kaphatok, és a Grantis Hungary Zrt szolgáltatása nem merül ki abban, hogy segítenek megkötni a szerződést, és ezzel az együttműködés a továbbiakban véget ér. Mindenkinek jó szívvel ajánlom a Grantist és Annát is:)

Tamás Dörömbözi

2022. May 10.

Az interneten találtam rá a Grantis-ra. A rengeteg lehetőséggel keltették fel a figyelmemet. Jelentkezésem után hamar felvette velem a kapcsolatot /most már mint tanácsadóm/ Kostenszky Anna. Nagyon kedves és ügyfélcentrikus, aki nem csak a pozitívumokat, hanem a nagatívumokat is elmondja egy termékkel kapcsolatban, úgy, hogy azt egy laikus is megértse. Így sikerűlt a számomra legmegfelelőbb nyugdíjbiztosítást kivállasztani. Köszönöm Anna

Peter Rakosa

2022. March 01.

Nyugdíjmegtakarítás célból vettem fel online a kapcsolatot a Grantis-al mint független alkusz/tanácsadó céggel. Kostenszky Anna tanácsadó vette fel velem a kapcsolatot és segített a megfelelő megoldás megtalálását. A megbeszéléseink célorientáltak voltak de alaposak is adott területen. Tetszett Anna és Szabolcs fair hozzáállása, szakmai felkészültsége valamint az ügyfél partnerként kezelése. Ajánlani tudom őket és én is folytatom velük a jövőben is az együttműködést.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,96

( 1396 vélemény alapján )

Megnézem