Ön a GRANTIS Hungary Zrt. hitelközvetítő aloldalán tartózkodik, melynek üzemeltetője a GRANTIS BankSelect Kft.
Kiszer-Ozorák Anna

Kiszer-Ozorák Anna Hitelszakértő

Kiszer-Ozorák Anna vagyok, hitelszakértő. 2014-ben kóstoltam bele a hitelezésbe először, ami aztán szerelem lett első látásra. Végre megérkeztem és megtaláltam a hivatásomat. Azóta már a kollégáim munkájának segítése is a feladataim része, ami a sok kihívás mellett megadja a munkám igazi szépségét, mert így nemcsak a saját, hanem kollégáim ügyfeleinek hitelcéljában is segédkezhetek. Fontos számomra a függetlenség, mert így valóban az ügyfeleim lehetőségeinek, igényeinek leginkább megfelelő konstrukció megtalálásával támogathatom (ingatlan)céljaik megvalósulását. Munkám legnagyobb elismerése a saját és kollégáim ügyfeleinek elégedettsége.

Legfőbb célom

Minél több ügyfelemet segíteni céljaik megvalósításában

Motivációm

Ügyfeleim elégedettsége

Ami fontos nekem

Hitelesség, bizalom, őszinteség

Hobbi

Bőrművesség, kertészkedés

Szakterületeim

  • Lakáscélú hitelek
  • Állami támogatások
  • Babaváró hitel
  • Személyi hitelek

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Sztupi

2021. August 10.

Lakáshitel miatt kerestük fel céget. Kiszer-Ozorák Anna lett a hitelügyintézőnk. Maximálisan meg voltunk elégedve az ügyintézéssel. Mindenben segítőkészek voltak, és türelmesek, felkészültek. Korrekt ajánlatokat kaptunk, (sokkal jobbakat mint más hiteltanácsadóknál) és minden apróságra oda figyeltek. Az egész lakáshitel procedúrában csak 2x kellett személyesen is befáradnunk szerződéseket aláírni. 1x a hitel kérelem beadásnál 1x pedig magához a bankhoz, minden más online történt. Semmilyen fennakadás nem volt a hitel kérelemnél ami a profizmusokat is mutatja. Még egyszer nagyon köszönjük a segítséget, bátran fogom ajánlani ismerőseimnek is.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1355 vélemény alapján )

Megnézem