Kiszer Norbert

Kiszer Norbert

Kiemelt tanácsadó
Kiszer Norbert vagyok, szakterületem az öngondoskodás. Tanácsadóként és hosszútávfutóként munkámat a kitartás, odafigyelés és a rendszeresség jellemzi. Igyekszem ezen értékek mentén segíteni ügyfeleimet. Úgy gondolom, egy megtakarítás a hosszútávú rendszerességnek köszönhetően éri el a kívánt célt, nem pedig a hangzatos ígéretektől. Munkamódszerem alapja, hogy nem addig ügyfél az ügyfél amíg aláírja a szerződést, hanem onnantól!
Hobbi Sport, túrázás, önkéntes munka az erdők védelmében
Tapasztalat 16 év
Legnagyobb sikerem A mai napig élnek a legelső szerződéseim
Motivációm Az ügyfeleim elégedettsége

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.
korrcikk
  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Gyermekjövő-tervezés
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google rendszeréből származnak.
Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.
Cseszàk Róbert
Cseszàk Róbert
3 hónapja
Már egy ideje terveztem,hogy biztositsam a jövőmet. Meg keresett egy nagy cég az ajánlatával ami nem volt rossz,de nem akartam bele ugrani az első lehetőségbe igy körbe néztem. Közösségi oldalon találtam a Grantis-t irtam nekik és pár óra mulva meg is kerestek. Kiszer Norbert vette fel velem a kapcsolatot már az első talalkozó alkalmával szimpatikus volt kicsit kérdezett rólam,hogy könnyebb legyen az igényeimnek megfelelő befektetést megtalálni. Sikerült is a legapróbb reszletkre is kitérni igy rövid időn belűl megtaláltuk a legmegfelelöbbet és 3. alkalommal meg is kötöttük a szerződést. Eddig csak pozitivan tudok nyilatkozni róluk és remélem a jövőben más befektetést is igénybe tudok majd venni. (Translated by Google) I have been planning for some time to secure my future. I was looking for a big company with an offer that wasn’t bad, but I didn’t want to jump into the first option so I looked around. I found Grantis on a community site and wrote to them a few hours later. Norbert Kiszer contacted me as early as the first meeting, he was a bit sympathetic and asked me to make it easier to find the right investment for my needs. We managed to cover even the smallest details, so we found the most suitable one in a short time and we signed the contract for the 3rd time. So far, I can only comment positively about them and I hope to be able to use other investments in the future.
Gábor Endrődi
Gábor Endrődi
3 hónapja
Zsigmond Varga
Zsigmond Varga
4 hónapja
Kiszer Norbert segített nekem az önkéntes nyugdíjrendszer útvesztőjében kiigazodni. Nagyon gyorsan válaszolt miután megkerestem a Grantist online és tényleg szánt időt arra, hogy megismerje az én személyes történetemet és igényeimet. Így hamar is sikerült kiválasztanunk azokat a termékeket, amelyekre szükségem volt és a jövőben is vele tervezek együtt dolgozni. (Translated by Google) Norbert Kiszer helped me adjust to the maze of the voluntary pension system. He responded very quickly after I contacted Grant online and really took the time to get to know my personal story and needs. So we quickly managed to select the products I needed and plan to work with him in the future.
Bernadett Szemes
Bernadett Szemes
5 hónapja
Kiszer Norbert kiemelt tanácsadóhoz kerültem csak ajánlani tudom mindenkinek nagyon kedves volt abszolut a saját kéréseimet vette alapul igyekezett megérteni a célomat. Mindenben segített nekem. legközelebb is ha szükségem lesz ilyen szolgáltatásra hozzá fogok fordulni (Translated by Google) I went to Norbert Kiszer, a special consultant, I can only recommend it to everyone. It was absolutely kind to me. He helped me with everything. next time i will need such a service i will contact you
Csaba Csige
Csaba Csige
5 hónapja
Nyugdíj előtakarékosság érdeklődéssel kerestem fel a Grandist . A levelemre már másnap választ kaptam majd Kiszer Norbert vette fel velem a kapcsolatot. Az általam elmondottak szerint kaptam segített a döntéshez. Minden kérdésemre készségesen,érthetően és hozzáértéssel tudott válaszolni . Teljes mértékben meg vagyok elégedve Norbert munkájával mert ténylegesen figyelembe vette az igényeimet, lehetőségeimet és ennek megfelelően kaptam a segítséget. Csak ajánlani tudom ! (Translated by Google) I approached Grandis with interest in retirement savings. I received a reply to my letter the next day and Norbert Kiszer contacted me. According to what I said, I got helped with the decision. He was able to answer all my questions willingly, clearly and competently. I am completely satisfied with Norbert’s work because he actually considered my needs and possibilities and I got the help accordingly. I can only recommend !
Noémi Kiss
Noémi Kiss
6 hónapja
Nekem Kiszer Norbert segített egy pénzügyi döntésben és nagyon segítőkész volt, megfelelően tájékoztatott. Az egész céggel elégedett vagyok, dolgoztam velük együtt, nagyon megbízható vállalatnak tartom őket. :) (Translated by Google) Norbert Kiszer helped me with a financial decision and was very helpful, well informed. I am satisfied with the whole company, I have worked with them, I consider them a very reliable company. :)
Emese Baranyi
Emese Baranyi
7 hónapja
Magán egészségbiztosítás témában eddig mindig kusza, átláthatatlan információkat kaptam. A Grantist felkeresve kellemes csalódás ért. Szakértelmükkel, világos megfogalmazásaikkal azonnal szimpatizáltam. Kiszer Norbert kollégájuk magas szakmai hozzáértése, maximális segítőkészsége, problémamegoldása és empátiája pedig páratlan. Örömünkre és megelegedésünkre szolgál, hogy családunk a Grantist választotta. Ajánlom mindenkinek. (Translated by Google) So far, I have always received tangled, opaque information on the subject of private health insurance. Visiting Grantis was a pleasant disappointment. I immediately sympathized with their expertise and clear wording. Norbert Kiszer's colleague's high professionalism, maximum helpfulness, problem solving and empathy are unmatched. It is to our delight and warmth that our family has chosen Grant. I recommend to everyone.
Gagyi Andrea
Gagyi Andrea
7 hónapja
Szívből ajánlom Kiszern Norbert-et és a Grantist! Norbert segítségével sikerült megnyugtató megoldást találni a nyugdíjas évekre. A beszélgetések során olyan szintű bizalom alakult ki, amelyre a jövőben is építhetek. (Translated by Google) I wholeheartedly recommend Kiszern Norbert and Grantis! With Norbert’s help, we managed to find a reassuring solution for the retirement years. During the conversations, a level of trust developed that I can build on in the future.
Zsolt Barátfalvy
Zsolt Barátfalvy
8 hónapja
Kiszel Norbert volt az üzletkötőm. Teljesen rendben ment minden. Korrekt és segítőkész. Csak ajánlani tudom mindenkinek. (Translated by Google) Kiszel Norbert was my salesperson. Everything went perfectly fine. Correct and helpful. I can only recommend it to everyone.
Csilla Zsdánszki
Csilla Zsdánszki
9 hónapja
Viktória Barcsi
Viktória Barcsi
10 hónapja
Baleset, egészség és nyugdíjbiztosítást is kötöttem Kiszer Norberttel. Mellébeszélés és felesleges körök nélkül, rugalmasan tájékoztatott a lehetőségekről a pénzügyeket nagyobb távlatból is szemléltetve. Jó szívvel ajánlom őt és a csapatot is! (Translated by Google) I also took out accident, health and pension insurance with Norbert Kiszer. Without side talk and unnecessary circles, he flexibly informed about the possibilities, illustrating finances from a larger perspective. I wholeheartedly recommend him and the team too!
Harmos Peter
Harmos Peter
1 éve
Nyugdíjbiztosítás kötés miatt kerestük meg a Grantis-t. Ahol a továbbiakban Kiszer Norberttel voltunk kapcsolatban, pontos és gyors válaszokat kaptunk. Tapasztalataira hagyatkoztunk a választásnál. Köszönjük. (Translated by Google) We contacted Grantis for a pension insurance policy. Where we continued to contact Norbert Kiszer, we received accurate and prompt responses. We relied on his experience to make the choice. Thank You.
Zoltán Kiss
Zoltán Kiss
1 éve
Pontos, precíz és teljeskörű felvilágosítást kaptam nyugdíjbiztosítás terén. Kiszer Norbert a tanácsadóm, akinek a munkájával maximálisan elégedett vagyok. Végig azt éreztem, hogy valóban az én érdekeim és igényeim alapján zajlik az egyeztetés és a tanácsadás. A megbeszélések nagyon profin, de mindamellett közvetlenül zajlottak. Kommunikációja, pontossága példaértékű. (Translated by Google) I have received accurate, precise and complete information in the field of pension insurance. Norbert Kiszer is my consultant, whose work I am maximally satisfied with. Throughout, I felt that consultation and counseling was indeed based on my interests and needs. The discussions were very professional, but nonetheless direct. Its communication and accuracy are exemplary.
Bálint Fejér
Bálint Fejér
1 éve
Kiszer Norbert készségesen, gyorsan, és mindenre kiterjedően válaszolta meg a nyugdíbiztosítással kapcsolatos kérdéseimet. Nagyon megkönnyítette a döntést hogy nem egyedül kellett feltérképeznem a piacot, és hogy áttekintést kaptam a különböző befektetési lehetőségek előnyeiről és hátrányairól. (Translated by Google) Norbert Kiszer answered my questions about pension insurance willingly, quickly and comprehensively. It made it very easy to decide that I didn’t have to map the market alone and that I got an overview of the pros and cons of different investment opportunities.
Zsolt Dobos
Zsolt Dobos
1 éve
Szabolcs Bicók
Szabolcs Bicók
1 éve
Egy korábbi biztosítási ügynökkel kapcsolatban negatív tapasztalat volt, hogy az eredeti célomhoz képest már a sokadik fajta megtakarítási formát és biztosítást szerette volna eladni nekem. Valamint feltétel volt, hogy tovább ajánlom őt ismerőseimnek. Elsősorban csak nyugdíjcélú megtakarítást szerettem volna, de nem tudtam megfelelően összehasonlítása a különböző pénzintézetek ajánlatait. Kiszer Norbert segítségével gyorsan és célirányosan beszéltük át a lehetőségeket, és az általam preferált pénzintézeteket is összehasonlította. Végül, miután felhívta a figyelmemet az esetleges buktatókra, a második találkozón már az általam kinézet pénzintézet szerződését írtuk alá. Nyugodt szívvel ajánlom a GRANTIS csapatát a célirányos, objektív tájékoztatás, a gyors és rugalmas ügyintézés, és a „beajánlgatós” rendszer hiánya miatt. (Translated by Google) It was a negative experience with a former insurance agent that he wanted to sell me many kinds of savings and insurance compared to my original goal. It was also a condition that I continue to recommend him to my friends. Primarily, I just wanted to save for retirement, but I couldn’t properly compare the offers of different financial institutions. With the help of Norbert Kiszer, we quickly and purposefully discussed the options and also compared the financial institutions I preferred. Finally, after drawing my attention to possible pitfalls, at the second meeting, we already signed the contract of the financial institution I look like. I sincerely recommend the GRANTIS team for its purposeful, objective information, fast and flexible administration, and lack of a “referral” system.
Ildikó Szakács
Ildikó Szakács
1 éve
Kiszer Norberttel egészségbiztosítás megkötése miatt kerültünk kapcsolatba. Korrekt, segítőkész, felkészült, hiteles, nem tolakodó. Csak ajánlani tudom (Translated by Google) We contacted Norbert Kiszer to take out health insurance. Fair, helpful, prepared, authentic, non-intrusive. I can only recommend
József Kis
József Kis
1 éve
Nyugdíjbiztosíttással kapcsolatban kerestem fel a céget. Kiszer Norbert kiemelt tanácsadó szakszerű és mindenre kiterjedő felvilágosításával sikerült megtalálnom a számomra legkedvezőbb ajánlatot.Gyors, precíz időpont egyeztetéssel pár nap leforgása alatt sikerült megkötnünk a biztosítást. Aki valamilyen pénzügyi felvilágosítást szeretne, annak ajánlom figyelmébe a Grantis tanácsadó céget és Kiszer Norbertet. (Translated by Google) I contacted the company about pension insurance. With the professional and comprehensive information of Norbert Kiszer, a key consultant, I managed to find the most advantageous offer for me. We managed to take out the insurance in a matter of days with a quick, precise appointment. For those who want some financial information, I recommend the consulting company Grantis and Norbert Kiszer.
Bálint Bedzsula
Bálint Bedzsula
1 éve
Kiszer Norbert nagyon profin és hatékonyan segítette a megfelelő termék kiválasztását. Nem voltak felesleges körök, minden felmerülő kérdésre választ kaptam a jó hangulatú online megbeszélés alkalmával. (Translated by Google) Kiszer Norbert was very professional and efficient in helping to choose the right product. There were no unnecessary circles, I got answers to every question that arose during the good mood online discussion.
Andrea Peőcz
Andrea Peőcz
1 éve