Kiszer Norbert

Kiemelt tanácsadó

Kiszer Norbert vagyok, szakterületem az öngondoskodás. Tanácsadóként és hosszútávfutóként munkámat a kitartás, odafigyelés és a rendszeresség jellemzi. Igyekszem ezen értékek mentén segíteni ügyfeleimet. Úgy gondolom, egy megtakarítás a hosszútávú rendszerességnek köszönhetően éri el a kívánt célt, nem pedig a hangzatos ígéretektől. Munkamódszerem alapja, hogy nem addig ügyfél az ügyfél amíg aláírja a szerződést, hanem onnantól!

Hobbi

Sport, túrázás, önkéntes munka az erdők védelmében

Tapasztalat

16 év

Legnagyobb sikerem

A mai napig élnek a legelső szerződéseim

Motivációm

Az ügyfeleim elégedettsége

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Gyermekjövő-tervezés
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Lilla Pap
Lilla Pap ★★★★★

Az érdeklődésem után Kiszer Norberttel vettem fel a kapcsolatot. Az elképzeléseimnek és a kéréseimnek megfelelő ajánlatokkal várt a személyes megbeszélésünkre. Pontos, precíz tájékoztatást kaptam, türelmes és segítőkész volt. Mindenkinek bátran ajánlom!

György Clementis
György Clementis ★★★★★

16 hónappal ezelőtt találkoztam először Kiszer Norbert tanácsadóval, nyugdíj biztosítás témakörben. Norbert felkészültsége és kiemelkedő szaktudása segítségével a számomra legkedvezőbb konstrukciót sikerült összeállítanunk, kérdéseimre gyors, minden részletre kiterjedő választ kaptam. Csak ajánlani tudom a GRANTIS-t mindenkinek, azt teszik, amit hirdetnek: professzionális módon szolgáltatnak függetlenül attól, hogy milyen szinten járatos valaki a pénzügyi világban.

Katalin Huba
Katalin Huba ★★★★★

Egészségbiztosítást szándékoztam kötni, ismerős ajánlásával jutottam el Kiszer Norberthez, akivel fel is vettem a kapcsolatot. Első találkozásunk során kedvező benyomást tett rám! Intelligens, udvarias és ami számomra fontos volt segítőkész, részletesen válaszolt minden kérdésemre, hagyott időt arra, hogy átgondoljam a döntésemet. Szakértelme és tapasztalata nagyban hozzájárult döntésem meghozatalához! Mindenkinek ajánlani tudom, akinek fontos az egészsége! Keressék őt bizalommal.

Anett Gréz
Anett Gréz ★★★★★

Kislányomnak szerettem volna valamilyen megtakarítást kötni, viszont mivel a pénzügyi terület nem az én területem, nem is tudtam, hogy merre induljak el. Ekkor utána olvastam interneten, hogy milyen lehetőségeim is lehetnének, amikor is ráleltem a Grantis-ra. Interneten kértem visszahívást, 2 nappal később Kiszer Norbert hívott fel. 1 héttel később meg is ejtettük a találkozót, amikor is kész tervekkel várt. Részletesen elmondta a lehetőségeket, szem előtt tartva, hogy mit szeretnék. Úgy gondolom, hogy őszintén elmondta véleményét, az előnyöket és a hátrányokat. Ezután kaptam gondolkodási időt, és nem telt el 2 hét, alá is írtuk a szerződést. Nagyon szimpatikus volt Norbertben, hogy nem volt kellemetlenül nyomulós, nem azzal kezdte a találkozót, hogy írjam fel 10 ismerősöm telefonszámát, akit majd kereshet. Emiatt a hozzáállás miatt nyugodt szívvel fogom ajánlani ismerőseimnek, és a jövőben is Őt fogom keresni, ha pénzügyi kérdésem/tervem merül fel.

Adam Alacsony
Adam Alacsony ★★★★★

Kiszer Norbert volt a tanácsadóm. Mint sokunknak, nekem is az első gondolatom az volt, hogy biztos át leszek verve, ebből csak rosszul jöhetek ki. Norbert megcáfolt. Tájékoztatott a termékről, elmondott minden lehetőséget. Kötöttem is nála egészség biztositást, amit nem bántam meg egy pillanatig sem. Bátran ajánlom őt mindenkinek

Zoltan Lab
Zoltan Lab ★★★★★

Mindig fenntartással voltam a pénzügyi tanácsadók fele. Általában (tisztelet a kivételnek) képzetlenek, fontos részletkérdésekre nem tudnak válaszolni és süt róluk, hogy mindenképp el akarnak adni valamit. Kiszer Norbertnek sikerült javítani nálam az átlagértéket. 😊 Mérnöki végzettségűek vagyunk mindketten, így hamar megtaláltuk a hangot. Valóban azt kínálta, amire szükségem volt, a piacon elérhető legjobbat az igényeimnek megfelelően. Az üzletkötés(ek) után nem hagyja magára az ügyfelet, követi a szerződés sorsát, tartja a kapcsolatot. Szakmailag felkészült, emberileg szimpatikus, bárkinek ajánlom, mérnöki gondolkodásúaknak különösen.

Lintner Ildiko
Lintner Ildiko ★★★★★

Nyugdíjas éveim biztonságának megteremtéséhez kerestem megoldást. Interneten találtam rá a GRANTIS pénzügyi tanácsadóra, akik rövid időn belül felvették velem a kapcsolatot. Később Kiszer Norbert segítette döntésemet meghozni. Első találkozásunk során kedvező benyomást tett rám! Intelligens, udvarias és ami számomra fontos volt segítőkész. Élethelyzetemet, lehetőségeimet megismerve személyre szabott ajánlattal készült következő találkozónkra. Nem sürgetett, kérdéseimre mindig kézségesen válaszolt. Biztos vagyok abban, hogy a döntésem meghozatalában az Ő felkészültsége segített. Köszönöm :-)

Miklós Kazinczi
Miklós Kazinczi ★★★★★

A nyugdíjas éveim megkönnyítésére kerestem pénzügyi megoldást.A Grantis kitünő választás volt részemről. A tanácsadóm Kiszer Norbert mindenben a maximumot nyújtotta és nyújtja számomra azóta is a témával kapcsolatban.Felkészült, naprakész és mindenki számára könnyen érthetően monja el a kérdéseimre adott válaszait.Büszkén vallom magam a Grantis és Norbert ügyfelének.

lászló Horváth
lászló Horváth ★★★★★

Az interneten találtam a hirdetésüket. Egy rövid regisztráció után még aznap felhívtak. Ez után telefonon megbeszéltünk egy találkozót. Itt jegyezném.meg,hogy Kiszer Norbert rendkívül rugalmas volt az időpont egyeztetést illetően.Hajlandó volt a vasárnapját rámáldozni. Minden kérdésemre kimeritő választ kaptam.ezúton is köszönet neki. Elégedett vagyok a céggel ill .az ott dplgozó kollégákkal. Maximálisa ajánlom.

Ágnes Kalmár
Ágnes Kalmár ★★★★★

Enikő Aradi
Enikő Aradi ★★★★★

András Thuróczy
András Thuróczy ★★★★★

Kedves Segítőkész Csapat

Lászlóné Herczeg
Lászlóné Herczeg ★★★★★

Anita Tuba
Anita Tuba ★★★★★

Biztosítási ügyben kértem segítséget. A céget az interneten találtam. Gyors,rugalmas ügyintézés,kedves, segítőkész üzletkötő. A többi biztosításunkat is átkötöttük a segítségével.

Az értékelések a Google rendszeréből származnak. Ide kattintva még több ügyfélvéleményt olvashat.

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.