Kiszer Norbert

Kiszer Norbert Kiemelt tanácsadó

Kiszer Norbert vagyok, szakterületem az öngondoskodás. Tanácsadóként és hosszútávfutóként munkámat a kitartás, odafigyelés és a rendszeresség jellemzi. Igyekszem ezen értékek mentén segíteni ügyfeleimet. Úgy gondolom, egy megtakarítás a hosszútávú rendszerességnek köszönhetően éri el a kívánt célt, nem pedig a hangzatos ígéretektől. Munkamódszerem alapja, hogy nem addig ügyfél az ügyfél amíg aláírja a szerződést, hanem onnantól!

Legnagyobb sikerem

A mai napig élnek a legelső szerződéseim

Motivációm

Az ügyfeleim elégedettsége

Tapasztalat

16 év

Hobbi

Sport, túrázás, önkéntes munka az erdők védelmében

Szakterületeim

  • Nyugdíjmegtakarítás
  • Gyermekjövő-tervezés
  • Privát banki vagyonkezelés
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Zsolt Pongor

2023. April 19.

Elégedett vagyok a szolgáltatással. A GRANTIS azt nyújtotta amit vártam. Kiszer Norbert segítségével találtam meg a számomra legjobbat. Rugalmas, precíz, gyors ügyintézés, széleskörű, részletes tájékoztatás. Köszönöm Norbert!

Péter Hegyi

2023. January 25.

Ajánlom mindenkinek mind Kiss Viktória, mind Kiszer Norbert szakértőket! Gyors, pontos, segítőkész, professzionális szolgáltatást nyújtanak.

Réka Bölcsházy

2022. November 11.

Szilvia Bábelné Mezővári

2022. July 01.

Szerintem, nagyon jó dolog, hogy van egy olyan cég aki segít a biztosítások között olyat találni, amely az embernek a legmegfelelőbb mindenféle szempontból. Örülök, hogy rátaláltam a Grantis Hungary Zrt. Kiszer Norbert tanácsadóra. Nagyon korrekt és szimpatikus embert ismertem meg személyében.

Konecsni Zsófi

2022. April 27.

Edina Bata-Király

2022. March 31.

2021 végén kértem bővebb információt egy közösségi oldalon keresztül. Már másnap jelentkezett Kiszer Norbert, hogy felmérje az igényeinket, tájékoztasson a lehetőségekről. Mindenféle családi dolgok miatt miattunk lassabban haladt a dolog, de Norbert nagyon kitartó és türelmes volt. Amikor végre sor kerülhetett egy részletesebb online bemutatkozásra, igényfelmérésre - megerősödtek korábbi pozitív benyomásaim. Profizmus, mindenre kiterjedő tájékoztatás, precizitás, kitartás, türelem, gyorsaság, rugalmasság, figyelmesség.... Hirtelen ezek a jelzők jutnak eszembe. Itt is nagyon köszönök mindent!

Bori Papp

2022. March 24.

Magánegészségbiztosításra volt szükségünk külföldi férjemnek EU vízumhoz. Mivel nem voltunk teljesen tisztában melyik lehetőség számunkra a legjobb anyagilag, sem struktúrában ezért a cég segíségét kértük, amely csupán néhány nap alatt borzasztó rugalmasan, profin, kedvesen és flexibilisen segítségünkre sietett, és online mindent el is tudtunk intézni. Hálásan köszönjük Kiszer Norbert fantasztikus támogatását az ügyben! Csak ajánlani tudom mindnekinek!!!

Cseszàk Róbert

2022. February 16.

Már egy ideje terveztem,hogy biztositsam a jövőmet. Meg keresett egy nagy cég az ajánlatával ami nem volt rossz,de nem akartam bele ugrani az első lehetőségbe igy körbe néztem. Közösségi oldalon találtam a Grantis-t irtam nekik és pár óra mulva meg is kerestek. Kiszer Norbert vette fel velem a kapcsolatot már az első talalkozó alkalmával szimpatikus volt kicsit kérdezett rólam,hogy könnyebb legyen az igényeimnek megfelelő befektetést megtalálni. Sikerült is a legapróbb reszletkre is kitérni igy rövid időn belűl megtaláltuk a legmegfelelöbbet és 3. alkalommal meg is kötöttük a szerződést. Eddig csak pozitivan tudok nyilatkozni róluk és remélem a jövőben más befektetést is igénybe tudok majd venni.

Gábor Endrődi

2022. February 15.

Zsigmond Varga

2022. January 03.

Kiszer Norbert segített nekem az önkéntes nyugdíjrendszer útvesztőjében kiigazodni. Nagyon gyorsan válaszolt miután megkerestem a Grantist online és tényleg szánt időt arra, hogy megismerje az én személyes történetemet és igényeimet. Így hamar is sikerült kiválasztanunk azokat a termékeket, amelyekre szükségem volt és a jövőben is vele tervezek együtt dolgozni.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem