Horváth Szerén

Tanácsadó

Horváth Szerén közgazdász vagyok, pénzügyi szakértő, 2 gyermekes anya és szívtranszplantált. Betegségem 8 éve megtanított az öngondoskodás fontosságára. Mélyen hiszek abban, hogy fel kell készülni a váratlan – sokszor tragikus – élethelyzetekre, az időskorra, betegségekre, a gyermekeink életkezdésére. „A pénz pénzt fial” ha megfelelően bánunk vele, és lehet ezt jól csinálni, becsületes tanácsadással, szakértelemmel, kihasználva az adóelőnyöket. A GRANTIS segít, hogy elemezzem az igényeket, párosítsam a legjobb pénzügyi megoldásokkal, kiértékeljem, személyre szabjam. Mindezt folytonos szakmai fejlődés mellett, függetlenül és magas színvonalon tehetem cégek és magánszemélyek részére egyaránt.

Amire büszke vagyok

Két daliás fiamra és ügyfeleim belém helyezett bizalmára

Motivációm

Öngondoskodás: ebben hiszek

Ami fontos nekem

Harmóniába hozni az életünket az egészséggel és az anyagi biztonsággal

Hobbi

Szeretek kertészkedni, erdőt járni, sílécen száguldozni

Szakterületeim

Az alábbi területeket nevezném a specialitásomnak, de természetesen bármilyen egyéb pénzügyi kérdésben is magabiztosan állok a hozzám fordulók rendelkezésére.

  • Egészségbiztosítás
  • Gyermek előtakarékosságok
  • Nyugdíj előtakarékosság
  • Kockázati biztosítások

Keressen bizalommal

A GRANTIS-nál abban hiszünk, hogy mindenkinek jár a hiteles, pontos, etikus tanácsadás. Mi szeretjük érthetően megfogalmazni az apróbetűs részeket, megismertetni az embereket a lehetőségeikkel, a kockázataikkal, és akkor vagyunk elégedettek, ha ingyenes tanácsadásunk nyomán ügyfeleink pénzügyileg tudatos döntéseket hoznak. Ha neked is tanácsra van szükséged, keress bizalommal!

Legfrissebb cikkeink és elemzéseink

Küldetésünknek tekintjük, hogy edukáljuk az embereket. Nem eladni, hanem informálni szeretnénk, hogy megalapozhassuk a tudatos pénzügyi kultúrát Magyarországon. Ezt a törekvésünket szolgálják folyamatosan megjelenő cikkeink és elemzéseink.