Ferenczi Roland

Ferenczi Roland Kiemelt tanácsadó

Ferenczi Roland vagyok, pénzügyi szakértő. Hivatásomra küldetésként tekintek. Sokszor tapasztaltam, hogy családok élete, gyermekek jövője múlhat elhibázott döntéseken, vagy a pénzügyi elhatározás halogatásán. A saját bőrömön is megtapasztaltam mekkora segítséget jelenthet egy okos, előrelátó döntés a pénzügyekben, és mekkora károkat okozhat ennek hiánya. Missziómnak tekintem, hogy minél több emberhez eljuttassam azt a gondolkodást, ami segít abban, hogy saját és szeretteink jövőjét biztonságban tudjuk. Az élet sokszor állít minket váratlan kihívások elé. Miért ne készüljünk fel ezekre megfontolt, bölcs tervezéssel? Ebben próbálok segíteni ügyfeleimnek a legjobb tudásom szerint.

Legfőbb célom

Tiszta szívvel, őszintén élni, biztonságot teremteni a szeretteimnek

Motivációm

Részt vállalni a korrekt, független tanácsadás hazai felvirágoztatásában

Ami fontos nekem

"Jobb értékért küzdeni, mint pénzért." - Guy Kawasaki

Hobbi

Sport minden mennyiségben, gasztronómia, színház

Szakterületeim

  • Nyugdíjcélú megtakarítások
  • Kockázati biztosítások
  • Gyermekcélú megtakarítások
  • Lakásmegoldások

Ügyfeleim így gondolnak rám

Az értékelések a Google-től származnak.
Még több ügyfélvélemény

Tímea Kaponya

2022. July 06.

A Grantis képviseletében Ferenczi Roland Kiemelt tanácsadóval hozott össze a sors. Roland felkészült, lelkiismeretes, alapos, ügyfélcentrikus. Kitűnő, pozitív személyiségű szakember, bátran ajánlom.

András Skopál

2022. June 27.

Az interneten találtam rájuk, és úgy döntöttem, hogy adok egy esélyt a dolognak. Nem bántam meg. Ferenczi Roland közreműködésével olyan terméket sikerült kiválasztanom, melyről egyedül még tudomást sem szereztem volna. Jól tettem, hogy nem egymagam döntöttem az előttem álló 40 év pénzügyi távlatáról.

Cssba Völgyi

2022. June 13.

Kimagasló szakmai tanácsadás, magas fokú felkészültség. Ferenczi Roland köszi!

Gabi Baki

2022. March 07.

Nagyon hálás vagyok a sok segítségért amellyel a legjobb biztosítást kaptam!Mindenkinek csak ajánlani tudom ha el van veszve a sok ajánlatok között! :)Köszönet Ferenczi Rolandnak a sok munkát hogy a legjobb biztosítást megtalálta nekem és családomnak!:)

István Szabó

2022. March 03.

Az interneten találtam a Grantisra és mindenben maximálisan meg vagyok velük elégedve. Az ügyintézés, a gyorsaság és a pontos tájékoztatás mind-mind fontos nekem és ezt megkaptam. Ferenczi Rolandot szeretném ajánlani.

Veronika Tóthné Horváth

2022. March 01.

Az egyik biztosítónál volt egy jövőszámlám, ahol évről-évre kevesebb pénzem volt a folyamatos megtakarítás ellenére. Ezt maga a biztosító is elismerte és jelezte felém, hogy váltsak és ajánlották a saját nyugdíjbiztosításukat. Én inkább szerettem volna először szétnézni, hogy a jól hangzó ajánlatuk tényleg jó-e, ezért nézelődtem a neten. Így találtam a Grantisra. Írtam nekik és Ferenczi Roland jelentkezett rövid időn belül. Roland előzetes igényfelmérés után már lehetőségeimre, koromra, családi állapotomra szabott ajánlatokkal keresett fel, érthetően vázolta a biztosítók előnyeit, hátrányait. Mondanom sem kell, hogy messze nem az előző biztosító volt legjobb választás számomra. Döntésem után rövid időn belül a szerződéskötés is megtörtént és biztosított róla, hogy nem hagy magamra az elkövetkező évek során sem. Köszönöm!

Norbert Buzás

2022. February 16.

Internetes kapcsolatfelvételt követően Ferenczi Roland tanácsadó volt segítségemre számos felmerülő kérdés megválaszolásában. Nem tudtam olyat kérdezni, amire ne válaszolt volna azonnal türelmesen, készségesen. :) Az online meetingtől kezdve egészen a szerződéskötésig minden a megbeszéltek szerint, gördülékenyen történt. Kifejezetten szimpatikus volt, hogy nem akart semmilyen terméket rám erőltetni, tényszerű tájékoztatást kaptam mindenről és a kapott információk alapján könnyebben hoztam meg a döntésemet. Csak ajánlani tudom!

Edina Koósz

2022. January 17.

Ferenczi Roland Az interneten böngészve találtam rá a cégre, Ferenczi Roland tanácsadóval sikerült megbeszélni és elintézni mindent rövid időn belül, ami szükséges volt egy nyugdíjbiztosítási szerződés megkötéséhez. Roland személyében mind szakmailag, mind emberileg, egy nagyon szimpatikus, kedves, segítőkész, nagy tudású, közvetlen, vidám embert ismerhettem meg. Csak ajánlani tudom mindenkinek, jól végzi a munkáját. (Jó érzés tud lenni ebben a mai rohanó, "személytelen" világunkban normális emberekkel megismerkedni, értelmesen kommunikálni.)

János Durda

2021. December 18.

Anita Fazekas

2021. December 05.

Nyugdíjbiztosítás és egészségbiztosítás kapcsán kerestem meg a Grantist. Ferenczi Roland volt a segítsségemre. Rendkívül udvarias, alkalmazkodó, és támogató volt a kérdéseimet illetően. Részletes tájékoztatást kaptam, gyors és precíz szerződéskötéssel.

Apply for a free consultation with one of our English-speaking financial advisors!

By giving your information and some basic background about your situation and financial goals we can start our initial research for an ideal solution for you. We are here to help!

google ratings

4,97

( 1434 vélemény alapján )

Megnézem